Winnipeg – Chicago 4:1 (kon.) | Toronto – Montreal 4:2 (kon.) | Detroit – NY Islanders 3:4 (po pr.)
Florida – Buffalo 4:3 (kon.) | Carolina – Tampa 3:2 (po pr.) | Boston – Ottawa 5:2 (kon.)
Washington – New Jersey 5:3 (kon.) | Nashville – Columbus 4:2 (kon.) | Arizona – Anaheim 0:3 (kon.)
Colorado – St. Louis 5:2 (kon.) | Calgary – Vegas 7:1 (kon.) | Edmonton – Vancouver 3:2 (3:2 po s.n.)
San Jose – Minnesota 3:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 08.04.2018, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o extraligu • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobré dopoledne z Jihlavy. Baráž o extraligu neúprosně ubíhá směrem vpřed a na programu je v pořadí páté kolo. Do něj bude vstupovat Jihlava z pozice vedoucího týmu tabulky, jejíž náskok se ale zmenšil na dva body. To karlovarská Energie má na svém kontě bodů šest a v případě výhry na jihlavském ledě by byla baráž ještě více zamotaná. Z Horáckého zimního stadionu startujeme v nedělních 16:00.
     
    HC Dukla Jihlava
    Baráž: 5 zápasů, 1. místo, 10 bodů, skóre 15:9, bilance 3-0-1-1
    Venkovní zápasy = duklácké zlo. Zatímco doma je Jihlava stoprocentní, venku to již tak veselé není. Doma sehrála dvě utkání, obě opanovala. Úplně prvním zároveň otevřela baráž, když doma porazila Kladno 4:0. Druhé domácí utkání sehrála během velikonočního období a odnesl to Litvínov, v Jihlavě prohrál 1:4. Zápasy venku jsou ale strašákem. První venkovní špíl v Karlových Varech dopadl neslavně. Dukla sice brzy vedla 2:0, pasivní a ustrašenou hrou ale dala Energii možnost návratu do utkání a nakonec se musela spokojit s prohrou 2:3 po prodloužení. Další venkovní zápas v Litvínově měl zpočátku podobný průběh, jako ten ve Varech. Opět to byla Dukla, kdo měla dvě branky náskoku a opět ho ztratila. Bojovné utkání ale zlomil Tomáš Čachotský a nastartoval Duklu k výhře 4:2. Poslední, páteční utkání na Kladně se Jihlavským nepovedlo, sice vyrovnali, ale ve třetí třetině dvakrát inkasovali a prohráli 1:3.
     
    HC Energie Karlovy Vary
    Baráž: 5 zápasů, 3. místo, 6 bodů, skóre 11:13, bilance 1-1-1-2
    I v případě Varů se jedná o problém venkovních zápasů. Když se k tomu přičte ztráta v domácích zápasech, výsledkem je šest bodů a třetí místo. Celou baráž začali Západočeši na ledě Vervy, odkud si po slušném výkonu odvezli prohru 1:3. První domácí utkání proti Dukle nezastihlo Energii v dobré herní pohodě, alespoň v první třetině, neboť Dukla v ní byla lepší a vyhrála ji 2:0. Varští se ale pak vrátili do utkání a dostali zlepšenou hrou Jihlavu na lopatky, mohli tak slavit první výhru, 3:2 po prodloužení. Třetí utkání Energetici sehráli na ledě Kladna, Rytíři brali výhru 3:1. Odveta v lázeňském městě ale byla o něčem jiném. Kladno sice šlo brzy do vedení, následně ale svůj náskok jednoho gólu ve třetí třetině ztratilo a Vary braly výhru 3:1. Zatím poslední utkání sehráli nedělní hosté doma s Litvínovem, sice šli pět minut před koncem do vedení, následně ale brali prohru 3:4, Verva srovnala na 3:3 ještě ve třetí třetině a v prodloužení otočila utkání.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Suchánek, de la Rose, Kajínek, Stříteský, D. Váňa, Šidlík, J. Zdráhal – Diviš (A), Skořepa, Straka – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, M. Hlinka, Rabbit – F. Seman, R. Hubáček (A), D. Čermák.
    trenér: Petr Vlk

    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (F. Novotný) – Podlipnik, Šenkeřík, M. Rohan (A), Plutnar, Krejčí, Kovačevič, Šafář – T. Rachůnek, Balán (A), Flek – O. Beránek, Tuominen, Kohout – Vrdlovec, Skuhravý (C), Gríger – Stloukal, Kverka, Šik.
    trenéři: Martin Pešout, Tomáš Mariška

    Rozhodčí: Hribik, Lacina – Barvíř, Blümel.
     
    Oba týmy nastupují na led, stadion je dnes opět velice solidně zaplněn. Před utkáním ještě ale proběhne pietní akt uctění památky mladých hokejistů z Kanady, kteří cestou na venkovní zápas měli nehodu a 14 jich zahynulo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Úvodní buly vyhrála Jihlava a kotouč se dostal dopředu na Skořepu, který ale o něm vůbec nevěděl. Hra byla zanedlouho přerušena, Suchánek u mantinelu dojel Rachůnka, ten za pomoci hráčů odjíždí na střídačku.
     
    00:29
    Následoval icing Energie, Závorka tak půjde do akce.
     
    00:58
    Čachotský neuspěl napoprvé s vyvážkou kotouče a musel tak počkat až na druhý pokus. Energie sice následně ještě hrozila v útoku, vše si pojistila obrana a Dukla je na puku.
     
    02:22
    Po delší době hru zastavuje ofsajd, spáchala ho Dukla.
     
    02:31
    Stříteský si měnil kotouč se svým parťákem v obranné dvojici, Kajínkem. Z této přihrávky těžil Diviš, který táhl akci zleva, nedostal se ale vůbec ke střele.
     
    03:08
    Šidlíka přesprintovali hned dva hráči Energie a dostali se až ke střele, kterou Kořenář vytěsnil. Ve finále to ale bylo jedno, sudí Hribik pískal postavení hráče v brankovišti.
     
    03:43
    Kotouč skončil po takové polostřele Hlinky v ochranné síti, bude se vhazovat po Závorkově pravici.
     
    03:54
    Kovačević zpoza vlastní brány táhl útok, jeho nájezd do útočného pásma ale zaráží ofsajd a přerušená hra.
     
    04:10
    První šance Dukly! Závorka nerozehrál nijak skvěle a Seman se dostal dobrým pohybem jako první na kotouč, následně nechal Hubáčkovi na levém kruhu, Závorka si prostor mezi betony pohlídal!
     
    04:47
    Další ofsajd, tentokrát na domácí straně. Sledujeme velice vyrovnanou hru a taktéž dosti rozkouskovanou.
     
    04:55
    Další icing, spáchala ho Energie. Icingů a ofsajdů bylo v tomto utkání zatím více, než střel na branku.
     
    05:10
    Plutnar se dostal po přihrávce od Rohana ke střele z pravého kruhu, tvrdou střelou mířil nad. Nicméně se Karlovarští dostali do útočného pásma a Šenkeřík dostal nabito na modrou, Kořenář vyrazil před sebe na Fleka, karlovarský útočník dorážel, domácí gólman ale pravým betonem zastavil kotouč!
     
    06:08
    Stříteský se pokoušel dlouhým pasem vytáhnout Čermáka, ale nebylo mu přáno a hosté se vrací zpět před Kořenáře. Hosté jsou lepším celkem.
     
    06:50
    Suchánek rozehrává další akci, tentokrát zkusil výměnu puku se Zemanem, kotouč se ale Suchánkovi nevrátil, přesto jsou domácí stále na puku.
     
    07:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté jdou po zásluze do vedení! Jejich aktivní hra vedla k vyhranému souboji na modré, kdy Rachůnek pustil kotouč na JAKUBA FLEKA, který si povyjel na levý kruh a přesnou střelou nad Kořenářův beton dává hostům gól náskoku. Asistence: Tomáš Rachůnek, Ondřej Šafář.
    07:55 Jakub FLEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:41
    Domácí se ale tlačí hned zpět, nejprve pálil ostře Váňa, následoval ho Skořepa, obě střely vytěsnil Závorka betonem. Hosté se museli osvobodit dvakrát icingem.
     
    09:17
    Domácí se zlobí, vystřelený kotouč na Závorku hostující gólman neudržel a kotouč byl stále hratelný, hvizd sudího Laciny se ale zastavit nedal. Komerční pauza.
     
    09:42
    Stloukal zkusil překvapivou palbu z otočky, střela ale neměla žádné parametry a domácí kontrují! Konkrétně opuštěný puk mezi kruhy si vzal do parády Anděl a z první střílel ostře, jenže Závorkovi přímo do hrudi.
     
    10:33
    de la Rose předvedl dobré držení kotouče, když si ho vytáhl až do útočného pásma od Kořenáře a pokusil se nahodit. Nahozený puk dojel Seman a v souboji s Plutnarem šli oba hráči na zem. Oba hráči se pak na zemi po sobě váleli, nevylučuje se však.
     
    11:28
    Jiránek vydoloval kotouč zpod Kohouta a z levé strany prozkoušel Závorku, všechno to jsou ale střely na jeho tělo a zatím žádnou těžkou práci hostující gólman, uvedený v zápise jako dvojka, nemá.
     
    12:19
    Anděl se nemohl shodnout s de la Rosem, kdo že bude vlastně majitelem kotouče. Nakonec to rozsekl právě de la Rose dlouhou nahrávkou na Čermáka, nejen že domácí útočník nezakončil, ale navíc lehce sekl Závorku po odpískání, omluvil se ale a po komerční přestávce budeme moci pokračovat dále.
     
    12:47
    Kajínek nepřesnou nahrávkou dal možnost tahu hostům, konkrétně Šikovi. Následně přenechal Stloukalovi, který míří dnes výše, než je břevno branky, tentokrát ale měl Kořenář s kotoučem práci, neboť ho vůbec neviděl.
     
    13:42
    Balán se obtáhl okolo dvou útočníků Jihlavy a pokračuje dále do pásma.
     
    14:13
    Nejdříve vše vypadalo na úmyslný ofsajd, nakonec se z něj stává jenom ofsajd Energie.
     
    14:46
    Z levého kruhu pálil tvrdě Šenkeřík a vyděsil část diváků, když trefil boční síťku. Navíc vyhodila Dukla na icing a hra z její strany je špatná.
     
    15:17
    Opět to byl Šenkeřík a jeho střela z levého kruhu, tentokrát byla ještě lehce tečována Kverkou a Kořenář měl opět práci.
     
    15:35
    Flek dostal na modrou čáru přesný pas do samostatného úniku, byl ale stíhán Šidlíkem a to byl možná ten důvod, proč nezakončil přesně. Hosté rozjeli následně velice slušný kolotoč, gólem ale neskončil.
     
    16:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tohle již ale gólem skončilo a s Duklou to vypadá velmi bídně. Kohout poslal podél modré čáry puk na MICHALA PLUTNARA, který si ho potáhl podél pravého mantinelu a z velmi ostrého úhlu vypálil na Kořenáře. Domácí gólman zřejmě toho moc neviděl, proto reagoval velmi pozdě a výsledkem je druhý gól v síti domácích. Asistence: Martin Kohout.
    16:17 Michal PLUTNAR - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:30
    Tohle by snad mohlo Jihlavu pozvednout. Šenkeřík podrazil ve středním pásmu jednoho z domácích hráčů a je vyloučen.
     
    17:20
    Minuta a deset sekund přesilovky 5 na 3 pro Duklu! Kohout při stíhání Kajínka a vyhozeného puku šermoval s holí natolik, že zasáhl obránce do obličeje a je vyloučen.
     
    17:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Byly to nervy pro domácí příznivce, ale je sníženo! Střela Suchánka od modré zaplula pod Závorku, který ale kotouč opět neudržel a Skořepa ho vydoloval zpod jeho těla, domácí centr posunul na nepokrytého RICHARDA DIVIŠE, ten zakončuje celý závar dorážkou do prázdné. Hostující kapitán Skuhravý pak ještě protestoval u sudích, ale gól platí. Asistence: Josef Skořepa.
     
    19:17
    Hra byla přerušena, ve středním pásmu se do sebe pustili Straka s Beránkem. Domácí útočník pak vyhrál, neboť sundal Beránkovi helmu, ale o nějakém velkém vítězi nemůže být řeč. Straka ale dostává o dvě minuty více, tedy 2+2, Beránek jenom dvě.
     
    19:41
    Hosté dohrávají v útočném pásmu třetinu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Skončila velmi výživná první třetina, která nabídla nedobrou hru domácích, emoce a tři góly. Hosté byli aktivnější a vytvořili si náskok dvou branek v rozmezí devíti minut. Pak šli ale do oslabení 5 na 3 a za domácí snížil Diviš. Další třetina začne za 16 minut.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:07
    Krejčí nahodil z vlastní modré čáry přímo na Kořenáře, ten raději přikryl kotouč.
     
    20:25
    Flek zavezl kotouč do útočného pásma a rozehrál další akci Karlovarských. Tu ale ukončuje Jiránek přesným a rychlým vyhozením před Závorku.
     
    21:06
    Jihlava se v poklidu brání, navíc bude zanedlouho v plném počtu.
     
    21:51
    Anděl vede puk podél mantinelu a zbavil se dvou protihráčů, celá akce ale selhala na nemožnosti někomu nahrát, Anděl byl chvíli v útočném pásmu opravdu sám.
     
    22:38
    Čermák se pokusil o samostatný únik, ostatně je v tomto velmi aktivní po celou dobu utkání, jenže mu nebylo přáno. Energie tak mohla zůstat v útočném pásmu, to jí ale kazí sudí Barvíř, který odpískal omylem ofsajd, bude se vhazovat ve středovém kruhu.
     
    23:19
    Suchánek předvedl dobrý důraz, když se dokázal dostat na puk před obráncem a nakonec odehrát na Zemana, domácí útočník ale o něj přišel a hra se opět otáčela.
     
    23:45
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Jiránek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:56
    Vrdlovec dokázal udržet kotouč ještě před modrou čárou a přesilovka Energie pokračuje v útočném pásmu hostí.
     
    24:29
    Až nyní přichází vyhození kotouče Rabbitem a osvobození od tlaku.
     
    25:08
    Střela Rachůnka nadělala Kořenářovi problémy a způsobila zmatek v brankovišti, kdy nikdo nevěděl, kde kotouč je. Záhadně se pak octl mezi kruhy a pokračuje se dále.
     
    25:33
    Hubáček předvedl krásnou bojovnost, nejprve blokoval střelu, následně s bolestivou grimasou ještě vyjel znovu proti kotouči a dostal ho rukou za modrou čáru.
     
    26:09
    Máme opět přerušeno. Čárový sudí píská ofsajd a následuje komerční pauza.
     
    26:20
    Straka vyjel napadat protihráče a zamotal mírně hlavy obráncům Energie, Stříteský měl nejblíže ke střele, ale nakonec se rozhodl nahrát a Dukla o puk v útočném pásmu přišla.
     
    27:57
    de la Rose pálil od modré čáry, kotouč byl po cestě tečován a Závorka musel do akce dát levý beton.
     
    28:25
    Ve hře se rozhodně přitvrdilo, oba týmy přidaly v důrazu a k vidění jsou místy dost bolestivé souboje. Ale to k hokeji patří, stejně tak jako chyby v přihrávkách. Jednu takovou spáchala Jihlava a Stříteský musel navigovat Kořenáře, kam kotouč nasměrovat.
     
    29:41
    Prostor se na levé straně otevřel Andělovi, jenže ten ho nevyužil a na tahu jsou hosté. Tak už opět ne, zase se otáčí hra, tentokrát je přerušena ofsajdem.
     
    30:22
    Šenkeřík s rozehrávkou rozhodně nespěchal a počkal si, až mu dostřídá celá pětka.
     
    30:59
    Dukla je rozhodně ve druhé třetině ještě více aktivnější, tlačí se do branky, paradoxně nemá Závorka tolik práce, jako v třetině první.
     
    31:37
    Zeman za brankou hostí svedl dva tvrdé souboje se Šenkeříkem, puk si nakonec nalezl cestu do ochranné sítě a je přerušeno.
     
    32:08
    Jihlavští se nemohou delší dobu dostat z pásma a nakonec musel vzít na sebe odpovědnost Kořenář a vyhodit ven z pásma. Vyhodil ale tak šikovně, že o icing nejde. Puk se ale vrátil jako bumerang a po zachycení nahození tu je komerční pauza.
     
    32:46
    Pendolino číslo 20 jménem Anděl za to pořádně vzalo a nasadilo ke sprintu na své pozici, opět se dostalo za branku, ale také tam skončilo.
     
    33:32
    Další vyloučení na straně hostí. Ven jde kapitán Václav Skuhravý za sekání.
     
    33:37
    Stříteský velice tvrdě vypálil na Závorku, ten vyrazil ramenem. Hosté následně vyhodili kotouč a oba celky střídají.
     
    34:20
    Ale přesilovka se Dukle nedaří, zvláště, když Flek přesprintoval de la Roseho v cestě za pukem a našetřil cenný čas pro hosty.
     
    35:13
    Kajínek při nápřahu zlomil svoji hůl a přesilovka se Jihlavě chýlí ke konci.
     
    35:45
    Ze svého místa u trestných střílel Zdráhal, puk několikrát měnil svůj směr, až vyplaval kousek od pravé tyče Závorkovy kasy!
     
    36:30
    Obrana Jihlavy na levém křídle pozapomněla na Stloukala, který měl mnohem více prostoru, než mají auta v Jihlavě na objízdných trasách, Stloukal pak střílel z levého kruhu, přimo do domácího gólmana!
     
    37:33
    Opět tu máme další ofsajd, spáchala ho Dukla, která hraje poslední dobou prim v útočném pásmu.
     
    37:45
    Straka zprava najížděl na Závorku a chtěl vyzkoušet podobnou střelu, jako v prvním kole proti Kladnu, záměr mu ale zhatili dva obránci hostí.
     
    38:20
    Čachotský motal obránce za brankou, následně posunul na Jiránka, který z první trefil nad.
     
    38:47
    Bude se vylučovat, na ledě zůstal ležet hostující hráč Jakub Flek a míří k němu pomoc z řad lékařského týmu.
     
    38:47
    Flek opouští led za doprovodu masérů a míří přímo do kabiny. Tohle není dobré.
     
    38:47
    Vykonavatelem faulu byl Jiránek. Po poradě dostává 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku, dvouminutový trest odsedí Čermák.
     
    39:07
    Poslední minutu druhé třetiny zahajuje Energie držením kotouče na své polovině.
     
    39:48
    Třetina se dohrává za brankou Závorky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhá třetina je minulostí, v ní gól nepadl, Jihlava byla aktivnějším celkem, ale gól nevytěžila. Do první půlky třetí třetiny se bude muset obejít bez Jiránka, který dostal desetiminutový trest za zásah do oblasti hlavy a krku. Hosté naopak budou zřejmě postrádat Fleka, který po tomto faulu opustil hřiště. Zpět se vrátíme za 15 minut.
     
    Třetí třetina začne o něco déle, na ledě jsou stále louže vody.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Třetinu zahajují hosté pukem na svých hokejkách v útočném pásmu. Jenže v rohu kluziště zůstal ležet Tuominen a odjíždí za asistence hráčů na střídačku.
     
    40:45
    Domácí v plném počtu.
     
    40:53
    Straka si obhodil jednoho obránce a nahrával Skořepovi na druhou stranu, přihrávka ale mířila velice dozadu a Dukla se musela spokojit pouze s následnou střelou vedle.
     
    41:42
    Opět máme přerušeno. Při vyhození puku nastřelil Rohan Rachůnka přímo do obličeje a na led vstupují podruhé lékaři týmu Energie. Vše se zdá v pořádku a budeme moci hrát dále.
     
    42:16
    Do jízdy dostal kotouč Rabbit a nahazoval zprava na Závorku, kterému se kotouč zamotal, nakonec ho hostující gólman odstranil, ale na icing.
     
    42:53
    Čermák zašlápl kotouč, chvíli si odpočinul a pokračoval nadále v útoku. Ve středním pásmu pak ještě došlo ke střetu Stříteského s hostujícím obráncem, navíc je signalizován úmyslný ofsajd.
     
    43:35
    Hodně se utkání kouskuje. Puk skončil po zásahu Kořenáře v ochranné síti a tempo utkání hodně upadlo.
     
    44:02
    Šik částečně osvobodil Vary z tlaku a Dukla musí zakládat svůj útok znova. Místy je to až drtivý tlak, ale netrefuje se branka a to je hlavní problém.
     
    45:05
    Kajínek si najel ze střídačky a dostal se k tvrdé střele kousek za modrou, puk byl tečován a cinkl o levou tyč!
     
    45:23
    Vary se pouze brání tlaku Dukly, která evidentně chce zvítězit.
     
    46:17
    Ofsajd zastavuje nadějnou akci Jihlavských, Straka by měl v případě neodpískání slušnou pozici ke střele. Postavení mimo hru se ale signalizovalo a následuje komerční brejk.
     
    46:29
    Podlipnikova brusle zastavila střelu Čachotského z levého křídla a touš skončil v ochranné síti.
     
    46:59
    Čachotský neprošel přes dva obránce a o kotouč přišel. Jihlava se ale nemůže vůbec dostat do souvislého tlaku, vždy to jsou útržky, minuty z třetiny. Samozřejmě Energie v útočném pásmu čas šetří a nenápadnou střelou momentálně zaměstnala Kořenáře.
     
    48:02
    Rohan posunul puk dále od Závorkovy branky, jedná se ale o icing a hostující bek tak nevystřídá.
     
    48:40
    Straka se pokusil o individuální průnik a nezdráhal se střely z pravého kruhu, ta mířila vedle.
     
    49:11
    Kovačević nespěchal a počkal si až na druhou vlnu, nahrával před poloprázdnou branku, ale tam se nikdo připravený nenacházel a Čachotský otáčí hru tím, že vyváží puk ven z pásma.
     
    50:01
    K dobré střele se dostal Šidlík, ale Závorka byl připraven a nedopustil radost domácích fanoušků.
     
    50:29
    Domácí hráči otálejí s rozehrávkou za svojí brankou, což se nelíbí fanouškům, kteří by nejraději viděli hráče před Závorkou. Jiránkovi vypršel osobní trest, což znamená, že v příštím přerušení se navrátí do hry.
     
    51:28
    Zakázané uvolnění Dukly.
     
    51:49
    Anděla unikajícího po levém mantinelu atakoval dovoleně Kovačević a puk zase mění svého majitele.
     
    52:19
    Anděl poslal puk do ohně, rozumějte brankoviště a pozlobil Závorku, který nevěděl, kde má puk. Jenže Dukle není dnes prostě souzeno, trefit branku.
     
    52:54
    Komerční přestávka, poslední v této třetině a zřejmě i utkání.
     
    53:17
    Suchánek neodhadl vzdálenost mezi Kohoutem a jeho osobou, tzn. bodyček, který domácí bek zamýšlel, byl neefektivní a domácí diváci se také na Suchánka zlobili.
     
    54:25
    Diviš převzal od Straky puk a chtěl celou akci vyšperkovat přihrávkou na Skořepu za sebe, který byl ale obsazen a Vary se zatím dobře brání.
     
    55:23
    Jiránek střílel ze střední vzdálenosti a mířil na Závorkovu lapačku, před hostujícím gólmanem se ale zjevil Rohan a kotouč odstranil do rohu.
     
    55:57
    Icing hostí, pomalu se v Jihlavě začíná pomýšlet na hru bez gólmana, soudě dle komunikace mezi střídačkou a Kořenářem.
     
    56:41
    Kajínek ukázal, že tvrdé střely mu jdou, jenom poladit to umístění. V krátkém časovém sledu poslal dvě jedovky, jedna šla nad, druhá do zadního plexiskla.
     
    56:56
    Oddechový čas pro hosty. Vyhodili totiž na icing a toto bylo nejjednodušší řešení, vzít si time.
     
    57:08
    Hosté vyhazují kotouč ze svého pásma pryč a ihned jedou střídat. Vše vsadili na defenzivní stránku.
     
    57:53
    Jiránek dostal kotouč na střelu z první, ta mířila vedle pravé tyče.
     
    58:17
    Domácí se hodně zlobí, sudí se nerozhodl odpískat icing.
     
    58:35
    Stříteský sice vypálil od modré, ale přímo do ochranné sítě a Dukla je tak vykázána z útočného pásma.
     
    59:00
    Dukla jde do risku. Kořenář opouští svoji klec!
     
    59:03
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:10
    Icing hostí, možná oproti tomu, co nebylo pískáno před minutou, tak to je spornější, ale hra se stěhuje zpět před Závorku.
     
    59:21
    Kovačević vyhazoval kotouč ven vysokým obloukem, ale zase na icing.
     
    59:28
    Budeme to hrát ještě dlouho. Jakmile se Vary dostanou ke kotouči, tak puk pálí přes celé hřiště, icing neicing.
     
    59:48
    Po Beránkově nahození cinkla levá tyč prázdné branky!
     
    Konec zápasu.
     
    Dámy a pánové, končí nám utkání šestého kola barážového dění. Jihlava v něm nepodala vůbec dobrý výkon, nemohla si vytvořit žádné větší šance a po zásluze bere prohru 1:2. Ve třetí třetině měla náznaky tlaku, žádnou akcí ale tolik nezaměstnala Závorku a skromný hostující kotel se raduje z výhry. Z mé strany je to dnes vše, děkuji vám za pozornost a u dalších barážových utkání z Jihlavy napočtenou!
     
    Dnešní utkání sledovalo 5 189 diváků. (18:29:08)

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 18. Diviš (Skořepa) – 8. Flek (T. Rachůnek, Šafář), 17. Plutnar (Kohout)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Suchánek, de la Rose, Kajínek, Stříteský, D. Váňa, Šidlík, J. Zdráhal – Diviš (A), Skořepa, Straka – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, M. Hlinka, Rabbit – F. Seman, R. Hubáček (A), D. Čermák.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (F. Novotný) – Podlipnik, Šenkeřík, M. Rohan (A), Plutnar, Krejčí, Kovačevič, Šafář – T. Rachůnek, Balán (A), Flek – O. Beránek, Tuominen, Kohout – Vrdlovec, Skuhravý (C), Gríger – Stloukal, Kverka, Šik.

    Rozhodčí: Hribik, Lacina – Barvíř, Blümel

    Diváci: 5 189
    bahis siteleri