Sparta – Zürich 9:2 (kon.) | IHS Riga – Jungadler Mannheim 4:3 (kon.) | HC Slovan – Třinec 3:1 (kon.)
Davos – North American Select 1:4 (kon.) | Yantar Moskva – Eisbären 0:7 (kon.) | Zürich – Jungadler Mannheim 3:4 (kon.)
Sparta – IHS Riga 1:3 (kon.)
konec
Ice Hockey School Riga
4:3 (1:2, 2:1, 1:0)
Jungadler Mannheim
Neděle 08.04.2018, 08:00Memoriál Jana Marka • Semifinále
Partner:
     
    51:22
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    A Riga jde do vedení. Ihned po buly proměnil parádní souhru PATRIKS TRASUNS bekhendovou střelou a do finále má blíž. Asistence: Rudzitis, Korkus.
     
    31:36
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Opět je vyrovnáno. Na modrá čáře vystřelil zápěstím Trasuns, jehož střelu ztrečoval těsně před gólmanem NIKITA SAŽKO. Asistence: Trasuns, Krustinš.
     
    24:07
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Krásná akce a Mannheim opět vede. Osvědčená spolupráce se opět ukázala, Schumacher našel zpoza brány JANA NIJENHUISE, který z kruhu zamířil na vzdálenější tyč soupeřovy branky a zařídil německému týmu opět vedení. Asistence: Schumacher, Raab.
     
    22:19
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    A hned na úvod druhé třetiny je skóre znovu nerozhodné. Petrovičsovu střelu vyrazil mannheimský gólman pouze na hůl RAIMONDSE MIKUSE VITOLINŠE, který neměl problém s posláním kotouče do odkryté banky.
     
    12:12
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    A Mannheim otáčí skóre zápasu. TIM DETIG poslal na Bruverise střelu tahem, gólmanovi lotyšského týmu kotouč propadl a pomalu dojel až za brankovou čáru. Asistence: Majewski.
     
    11:07
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Což se také německému celku daří. Majewskiho střelu dokázal brankář vyrazit, na správném místě ale stál PHILIPP PRETO, který dorazil puk do branky a srovnává skóre.
     
    04:45
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Přestože úvod zápasu vyšel lépe Mannheimu, skóre otevírá Riga. ROBERTS ZALANS zužitkoval ideální přihrávku od Vitolinše a Riga vede 1:0. Asistence: Vitolinš, Petrovičs.

    Jakub Borovský

    Branky a nahrávky: 5. Zalans (Vitolinš, Petrovičs), 23. Vitolinš (Petrovičs, Zalans), 32. Sažko (Trasuns, Krustinš), 52. Trasuns (Rudzitis, Kortus) – 12. Preto (Majewski, Detig), 13. Detig (Majewski), 25. Nijenhuis (Schumacher, Raab)


    Ice Hockey School Riga: Bruveris (Lazdinš) – Brikmanis, Mateiko, Kruštinš, Orninš, Ginters, Kruminš – Biškins, Petrovičs, Rudzitis, Korkus, Trasuns, Vitolinš, Zalans, Murnieks, Tužilkins, Sažko, Mežnieks, Zahars, Bogdanovs.
    Jungadler Mannheim: Gahr (Huwer) – Stowasser, Reich, Pilu, Dziambor, Ebi-Schmidt, Raab, Preto – Kalble, Pronin, Ramoser, Detig, Zbaranski, Kranz, Schumacher, Majewski, Thiel, Nijenhuis.
    thejrc.org