Sparta – Zürich 9:2 (kon.) | IHS Riga – Jungadler Mannheim 4:3 (kon.) | HC Slovan – Třinec 3:1 (kon.)
Davos – North American Select 1:4 (kon.) | Yantar Moskva – Eisbären 0:7 (kon.) | Zürich – Jungadler Mannheim 3:4 (kon.)
Sparta – IHS Riga 1:3 (kon.)
konec
Yantar Moskva
0:7 (0:3, 0:2, 0:2)
Eisbären Juniors Berlin
Neděle 08.04.2018, 13:00Memoriál Jana Marka • O 5. - 6. místo
Partner:
     
    59:37
    Obrovskou šanci měl ještě Paul Reiner, který měl před sebou prázdnou branku, ale v závaru před ní mu do střely vložil hůl jeden z bránících hráčů.
     
    57:28
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Gól roku nakonec nedali, ale hlavní je, že platí. Ron Warttig našel PAULA REINERA, který se opřel do puku a střelou od modré čáry pod horní tyč zvýšil na 7:0. Asistence: Ron Warttig.
     
    55:36
    Žádná závěrečná snaha o čestný zásah se asi brzy konat nebude. Další trest pro ruský tým, za který míří na trestnou lavici Danila Belov (YMO).
     
    52:58
    A pozor, to tady ještě nebylo! Německý hokejista bude mít na trestné parťáka, protože hákoval také Paul Balzer (EIJ) a Eisbären musí hrát ve třech.
     
    52:19
    Jantar má alespoň šanci přidat čestný zásah a zmírnit porážku, případně se pokusit o malý hokejový zázrak. Na trestnou lavici míří Ilja Fleischmann (EIJ).
     
    51:10
    Výborný Nikita Maximov podržel svůj tým! Eisbären se natlačil k brance Jantaru a Tamas Kanya dostal puk na zadní tyč, kam se rychle přesunul ruský brankář a svým betonem zabránil jistému gólu.
     
    44:13
    Trestná lavice celku z Moskvy nezůstane dlouho prázdná. Za katr míří s menším trestem za podražení Maksim Gorelov (YMO).
     
    42:41
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Máme tu šestý gól německého týmu! Tamas Kanya chtěl nejprve zavěsit, jenže trefil před brankářem Maximovem horní tyč, od které se puk odrazil pouze na brankovou čáru a sudí rozpažil. Vzápětí ale MARK SHEVYRIN napravil neúspěch spoluhráče přesnou dorážkou – 0:6! Asistence: Tamas Kanya, Paul Reiner.
     
    41:15
    Zdá se, že by mohlo. Na trestnou lavici míří Alexander Kulemetyev (YMO), jenž dostal menší trest za hákování.
     
    39:33
    Obrovská šance Jantaru gólem nekončí! Berlínští to přehnali s aktivitou a zapomněli na Maksima Gorelova, jenž na útočné modré dostal kotouč do jízdy, jenže mu chyběla potřebná rychlost a jeho střela tahem mířila pouze nad lapačku Michala Černého!
     
    32:15
    Historie se opakuje, Eisbären jdou znovu do čtyř! Dvě minuty za držení si odpyká Steven Grannass (EIJ).
     
    29:15
    Jantar roztočil kolotoč kolem branky Michala Černého a v obrovské šanci se ocitl Daniil Evsyukov, který stál na zadní tyči zcela sám a trefil pouze levý beton přesouvajícího se brankáře Berlínských!
     
    28:22
    Tentokrát dostává slibnou příležitost, protože na trestnou lavici míří po delší době také zástupce Eisbären. Nedovolené bránění poslal za katr Daniela Visnera (EIJ).
     
    27:00
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Pátá odbila a Berlínští znovu využívají přesilovou hru. Na modré čáře našel Christoph Schmidt nachystaného MANUELA NIXE, a ten druhým gólem v řadě zvýšil už na 5:0! Asistence: Christoph Schmidt.
     
    25:25
    Další příležitost pro Eisbären. Na trestnou lavici míří Iurii Shiianov (YMO), jenž dostal menší trest za faul kolenem.
     
    22:46
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Německému celku se nepodařilo držet po celou dobu soupeře pod zámkem, ale k puku se na pravé straně dostal MANUEL NIX a přesnou střelou k zadní tyči zvýšil už na 4:0! Bez asistence.
     
    22:11
    U vlastní střídačky navíc fauloval Timofei Abramov (YMO), který si podržel soupeře a dostane menší trest.
     
    16:46
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Žádné utrpení, kousnutí ledního medvěda bylo rychlé. Berlínští si vyměnili kotouč a na konci kombinace stál CHRISTOPH SCHMIDT, jehož dělovku zastavila až síť za Nikitou Maximovem. Asistence: Julius Karrer.
     
    16:27
    Velká komplikace pro Rusy! Potrestaný Aleksei Naumov bude mít parťáka, protože na trestnou míří za podražení také Evgenii Smirnov (YMO).
     
    16:05
    A pozor, Berlínští dostanou další početní převahu! Za držení míří na trestnou lavici Aleksei Naumov (YMO).
     
    14:59
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Eisbären se usadili v útočném pásmu a přesilovou hru rychle využívají. Jantaru se nepodařilo vyhodit kotouč, když se k němu dostal MARK SHEVYRIN a přesnou střelou zvýšil na 2:0! Bez asistence.
     
    14:15
    Menší trest za hákování v předbrankovém prostoru dostal obránce Alexander Kulemetyev (YMO).
     
    13:17
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Tentokrát už se síť za brankou Nikity Maximova rozvlnila. Ilja Fleischmann našel z levé strany najíždějícího JULIA KARRERA, který si puk pořádně připravil a propálil brankáře střelou pod lapačku. Asistence: Ilja Fleischmann, Ron Warttig.
     
    05:24
    Rozhodčí poprvé v utkání vylučují. Na trestnou lavici míří Julius Karrer (EIJ) dostal menší trest za držení.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 14. Karrer (Fleischmann, Warttig), 15. Shevyrin, 17. Schmidt (Karrer), 23. Nix, 27. Nix (Schmidt), 43. Shevyrin (Kanya, Reiner), 58. Reiner (Warttig)


    Yantar Moskva: Maximov – Mulla-Gayanov, Gusev, Kulemetyev, Fertikov, Kislov, Bogomolov – Abramov, Smirnov, Naumov, Gorelov, Shagaev, Belov, Terlak, Shved, Shiianov, Evsyukov, Manin, Melnikov-Vasilyev.
    Eisbären Juniors Berlin: Černý – Reiner, Schröder, Karrer, Heim, Sveinsson, Hochreither, Shevyrin, Geibel, Pattkammer – Nix, Kanya, Balzer P., Warrtig, Plauschin, Leonhardt, Visner, Balzer B., Schmidt, Fleischmann.
    thejrc.org