Michalovce – Skalica 3:1 (kon.) | Detva – Lipt. Mikuláš 4:6 (kon.)
konec
HK Detva
4:6 (2:2, 0:2, 2:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 08.04.2018, 17:00 • ZŠ Detva • Tipos Extraliga (SR) • Baráž
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:34
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    ANDREJ LIŠTIAK priviezol puk až do útočnej tretiny, kde sa sám rozhodol zakončiť. Andrej Košarišťan na tento pokus ešte dokázal reagovať tak, že ho vyrazil pred seba. Tam sa ocitol ten istý hráč, ktorý sa už z dorážky nemýlil. Stav stretnutia je 4:6! Bez asistencie.
     
    48:37
    Detva dala gól!
    Gól strelil JOZEF TIBENSKÝ, ktorý sa po skvelej prihrávke dostal do samostatného úniku. Ocitol sa zoči-voči gólmanovi, ktorého aj sveľkou dávkou šťastia dokázal prekonať. Stav stretnutia je 4:5! Asistencia: Frederik Fekiač.
     
    46:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Jakub Sukeľ si prevzal za bránkou súpera puk, poslal ho následne lepšie postavenému MATÚŠOVI SUKEĽOVI, ktorý nikým nestrážený nemal najmenší problém puk upratať do bránky. Stav stretnutia je 3:5! Asistencie: Jakub Sukeľ, Maroš Piatka.
     
    43:09
    Detva dala gól!
    Puk sa po dorážke RASTISLAVA GAŠPARA ocitol až za chrbtom gólmana. Hlavný arbiter sa ešte išiel poradiť s videorozhodcom, ktorý gól uznal. Stav stretnutia je tak 3:4. Bez asistencie.
     
    27:49
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tomáš Nádašdi sa pokúsil skórovať od modrej čiary. Jeho strelecký pokus ešte dokázal Adam Nagy vyraziť pred seba, ale tam sa už nachádzal MAROŠ PIATKA, ktorý svojou strelou poslal puk za bránkovú čiaru. Stav stretnutia je 2:4! Asistencie: Tomáš Nádašdi, Andrej Lištiak.
     
    21:52
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Lukáš Žiak za bránkou súpera využil chybu Davida Videlku, po ktorej sa dostal k puku. Prihrávkou našiel pred bránkou úplne voľného VLADIMÍRA VYBIRALA, ktorý strelou z prvej rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 2:3! Asistencia: Lukáš Žiak.
     
    18:00
    Detva dala gól!
    Domáci dokázali okamžite vyrovnať po peknej kombinácií, keď Murček milimetrovou prihrávkou našiel pred bránkou úplne voľného DAVIDA VIDELKU, ktorého úlohou bolo už len trafiť puk. Stav stretnutia je 2:2! Asistencie: Michal Murček, Ladislav Ščurko
     
    17:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Adam Nechaj prihrával na strelu JAKUBOVI NEMCOVI, ktorý tvrdou strelou vymietol gólmanovi všetky pavučiny v pravom hornom rohu. Stav stretnutia je 1:2! Asistencia: Adam Nechaj.
     
    03:57
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vladimír Vybiral priviedol loptu do útočnej tretiny, kde presnou prihrávkou našiel Patrika Oška, ktorý sa neulakomil a puk ešte posunul vedľa stojacemu LUKÁŠOVI ŽIAKOVI, ktorý svojím zakončením vyrovnal stav stretnutia na 1:1. Asistencie: Patrik Oško, Vladimír Vybiral.
     
    01:26
    Detva dala gól!
    Michal Murček skvelou prihrávkou našiel pred bránkou úplne voľného LADISLAVA ŠČURKA, ktorý presnou strelou rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 1:0! Asistencie: Michal Murček, David Videlka.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 2. Ščurko (Murček, Videlka), 18. Videlka (Murček, Sčurko), 44. Gašpar, 49. Tibenský (Fekiač) – 4. Žiak (Oško, Vybiral), 18. Nemec (Nechaj), 22. Vybiral (Žiak), 28. Piatka (Nádašdi, Lištiak), 47. Sukeľ (Sukeľ, Piatka), 55. Lištiak


    HK Detva: Nagy – Fekiač, Kuklev, Gašpar, Surovka, Tibenský – Gachulinec, Sládok, Milý, Chovan, Surový – Šimon, Macejko, Videlka, Murček, Ščurko – Vyskoč, Jendroľ, Piačka, Róth, Jakubík
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Grundling, Nemec, Lištiak, Uhrík, Laco – Mezovský, Nádašdi- Sukeľ J., Sukeľ M., Piatka – Nitriansky, Pacalaj, Langhammer, Nechaj – Vybiral, Oško, Žiak

    Rozhodčí: Kubuš, Konc – Tvrdoň, Kacej
    bahis siteleri