Michalovce – Skalica 3:1 (kon.) | Detva – Lipt. Mikuláš 4:6 (kon.)
konec
HK Detva
4:6 (2:2, 0:2, 2:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 08.04.2018, 17:00 • ZŠ Detva • Tipos Extraliga (SR) • Baráž
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je tu koniec stretnutia, v ktorom sme mali možnosť vidieť hneď desať presných zásahov, po ktorých je väčšia radosť na strane Liptovského Mikuláša, ktorý si z dnešného duelu odnesie plný bodový zisk po víťazstve 6:4. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:19:07)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Puk sa nachádza v strednom pásme, kde ho majú pevne pod kontrolou hokejisti hosťujúceho celku. Zápas sa už len viac-menej dohráva.
     
    58:00
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú posledné dve minúty.
     
    56:14
    Do dobrej streleckej pozície sa dostal Vladimír Vybiral, ktorý však premeškal ten správny moment a napokon o puk prišiel.
     
    55:00
    Do zakončenia sa tlačil Vladimír Vybiral, ktorý sa napokon k puku nedostal po včasnom zákroku Surovku.
     
    54:34
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    ANDREJ LIŠTIAK priviezol puk až do útočnej tretiny, kde sa sám rozhodol zakončiť. Andrej Košarišťan na tento pokus ešte dokázal reagovať tak, že ho vyrazil pred seba. Tam sa ocitol ten istý hráč, ktorý sa už z dorážky nemýlil. Stav stretnutia je 4:6! Bez asistencie.
     
    54:21
    Grundling nahadzoval puk na gólmana súpera, ale len v čase, keď sa tam nikto nenachádzal na teč. Nasledovať bude vhadzovanie pred bránkou Detvy.
     
    53:03
    Adam Nagy sa prezentoval veľmi neistým zásahom, po ktorom nechal puk pred vlastnou bránkou. Takmer sa k nemu dostal Žiak, ktorý by už mohol zakončovať do prázdnej bránky.
     
    52:41
    Ihneď po vhadzovaní sa do zakončenia dostal Gachulinec, ale jeho pokus smeroval len do miest, kde stál pozorný Andrej Košarišťan, ktorý sa zmocnil puku.
     
    51:34
    Skvelá obranná práca v podaní Jozefa Sládoka, ktorý znemožnil súperovi ďalej pokračovať v ceste do útoku, a tak získal puk na svoju stranu.
     
    50:04
    Teraz fantastická príležitosť v podaní Liptovského Mikuláša. Ocitol sa v nej Vladimír Vybiral, ktorý však v kľúčovom momente nedokázal zachytiť puk.
     
    48:37
    Detva dala gól!
    Gól strelil JOZEF TIBENSKÝ, ktorý sa po skvelej prihrávke dostal do samostatného úniku. Ocitol sa zoči-voči gólmanovi, ktorého aj sveľkou dávkou šťastia dokázal prekonať. Stav stretnutia je 4:5! Asistencia: Frederik Fekiač.
     
    48:22
    Nitriansky sa aj troška so šťastím dostal k puku na modrej čiare, odkiaľ okamžite pálil na bránku. Adam Nagy si na svoje konto pripíše úspešný zákrok.
     
    47:22
    Pri puku sú hráči Detvy, ktorí sa ešte snažia so zápasom niečo urobiť.
     
    46:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Jakub Sukeľ si prevzal za bránkou súpera puk, poslal ho následne lepšie postavenému MATÚŠOVI SUKEĽOVI, ktorý nikým nestrážený nemal najmenší problém puk upratať do bránky. Stav stretnutia je 3:5! Asistencie: Jakub Sukeľ, Maroš Piatka.
     
    46:12
    Hra je prerušená. Nasledovať bude vhadzovanie pred bránkou Liptovského Mikuláša.
     
    45:20
    Puk sa nachádza v obrannom pásme Liptovského Mikuláša, ale sú to práve hokejisti hosťujúceho celku, kto ho má pevne pod kontrolou.
     
    44:46
    Andrej Košarišťan musel vyutekať zo svojej obvyklej pozície, aby bol pri puku skôr ako útočiaci hráč. To sa mu aj podarilo, a tak ho poslal do bezpečia.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 2. Ščurko (Murček, Videlka), 18. Videlka (Murček, Sčurko), 44. Gašpar, 49. Tibenský (Fekiač) – 4. Žiak (Oško, Vybiral), 18. Nemec (Nechaj), 22. Vybiral (Žiak), 28. Piatka (Nádašdi, Lištiak), 47. Sukeľ (Sukeľ, Piatka), 55. Lištiak


    HK Detva: Nagy – Fekiač, Kuklev, Gašpar, Surovka, Tibenský – Gachulinec, Sládok, Milý, Chovan, Surový – Šimon, Macejko, Videlka, Murček, Ščurko – Vyskoč, Jendroľ, Piačka, Róth, Jakubík
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Grundling, Nemec, Lištiak, Uhrík, Laco – Mezovský, Nádašdi- Sukeľ J., Sukeľ M., Piatka – Nitriansky, Pacalaj, Langhammer, Nechaj – Vybiral, Oško, Žiak

    Rozhodčí: Kubuš, Konc – Tvrdoň, Kacej
    bahis siteleri