Sparta – Liberec 2:3 (kon.) | MHKM Skalica – Třemošná 6:5 (kon.) | Slavia – Liberec 4:5 (kon.)
Třemošná – Sparta 0:10 (kon.)
konec
MHKM Skalica
6:5 (1:1, 2:1, 3:3)
HC Meteor Třemošná
Neděle 08.04.2018, 11:15Memoriál Jiřího Baráka
Partner:
     
    55:46
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    Bez překvapení je tady další gól! A znovu jde do vedení Skalica. Opět v tom měl prsty Kočka, který si připsal už pátý bod, když zpoza branky vyslal gólovou přihrávku na MARTINA STAŇKU. Ten rychlou ranou prostřelil brankáře Třemošné mezi betony. Asistence: David Kočka, Dárius Zelenka.
     
    53:06
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Jenže Třemošná během pár sekund srovnává na 5:5! JAN MARTINEC se rychle objevil mezi kruhy a rychlou střelou nedal brankáři šanci. Bez asistence.
     
    52:51
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že Kočka prováhal možnost nahrát svému parťákovi před prázdnou brankou. Nakonec ale TOMÁŠE BALÁTA přeci jen našel a ten pak zametl puk do prázdné branky! Asistence: David Kočka, Martin Staňka.
     
    45:08
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 4:4. Po buly se k puku dostal na pravém kruhu DAVID KOČKA, který přesnou střelou dokonal hattrick! Asistence: Ondřej Balát.
     
    43:07
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Rychlá akce Meteoru, který během chvilky otáčí skóre! Kozlík potáhl puk za branku, odkud našel JIŘÍHO BERÁNKA. Ten na nic nečekal a střelou příklepem překonal Heska. Asistence: Patrik Kozlík.
     
    40:37
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Jenže všechno dopadlo přesně naopak. Meteor předvedl rychlý protiútok, který zhatil brankář Skalice. Hned po buly ale vystřelil JOSEF POCH, proti jehož ráně neměl Hesek šanci. Asistence: Jakub Holý.
     
    30:07
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    Skalica se rychle dostává do vedení. ERIK ZAŇÁT se zjevil na levém kruhu a přesnou ranou pod víko rozvlnil síť. Bez asistence.
     
    25:55
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    Když už se zdálo, že Třemošná velký tlak přežije, přišel nešťastný gól. DAVID KOČKA z velkého úhlu úplně naslepo nahodil puk do brankoviště, kde ho smolně tečoval jeden z hráčů ve žlutých dresech do vlastní sítě! Bez asistence.
     
    23:12
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Skvěle vyřešené přečíslení dostává Třemošnou do vedení. Samuel Schindler dobruslil puk a pak poslal přesnou žabičku na hůl MATYÁŠE KRASANOVSKÉHO, ten ze dvou metrů propálil Heska. Asistence: Samuel Schindler.
     
    12:41
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    Je tady rychlé vyrovnání slovenského týmu. Skalica předvedla rychlý protiútok po pravé straně, odkud z úhlu vystřelil DAVID KOČKA. Vypadalo to, že Pekár šanci zhatil, jenže puk mu následně propadl u tyče, čehož si rozhodčí dobře všimli a zahlásili gól. Je tak srovnáno na 1:1. Bez asistence.
     
    11:46
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Při hře ve čtyřech se na levém křídle uvolnil JAKUB HOLÝ a přesnou ranou rozvlnil síť. Bez asistence.

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 13. Kočka, 26. Kočka, 31. Zaňát, 46. Kočka (Balát), 53. Balát (Kočka), 56. Staňka (Kočka, Zelenka) – 12. Holý, 24. Krasanovský (S. Schindler), 41. Poch (Holý), 44. Beránek (Kozlík), 54. Martinec


    MHKM Skalica: Hesek – Cagaň, Hladký, Funtek, Zelenka, Zaňát, Mikula – Kočka, Kuba, Balát, Staňka, Novák, Lipovský, Kučera, Jančík, Lašák, Chocholáček, Duban, Brenkus
    HC Meteor Třemošná: Pekár – Bulka, Poch, Hošťálek, Houdek, Čarda, Suchý, Balák, Schindler S. – Beránek, Holý, Kozlík, Malkovský, Sihelský, Venda, Šnajdr, Sieger, Krasanovský, Martinec, Schindler N.
    thejrc.org