Sparta – Liberec 2:3 (kon.) | MHKM Skalica – Třemošná 6:5 (kon.) | Slavia – Liberec 4:5 (kon.)
Třemošná – Sparta 0:10 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:5 (2:0, 0:4, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 08.04.2018, 13:30Memoriál Jiřího Baráka
Partner:
     
    59:52
    Tvrdá rána Stejskala z mezikruží končí jen ve výstroji brankáře Vopravila!
     
    59:29
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Čech – 2 min., zásah do nohou).
     
    Slavia bude hned hrát v šesti proti čtyřem!
     
    58:38
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Čihák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    57:40
    Další obrovská šance. Palát poslal puk na Malínka, který z úhlu netrefil poloprázdnou branku!
     
    56:14
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šíma – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku).
     
    56:14
    Víc než stoprocentní šance Slavíčka, který dostal přihrávku před branku, udělal brankáři kličku a zakončoval do prázdné klece. Vopravil se ale stačil neskutečně přemístit a puk chytit!
     
    45:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hned vzápětí si ale Tygři berou vedení zpět. TOMÁŠ TRUNDA se dostal k puku na levém kruhu a rychlou střelou prostřelil Pittra. Asistence: David Putz.
     
    44:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Obrovský tlak Slavie vyústil ve vyrovnávací branku. Vopravil vyrazil puk jen za sebe, kde se po něm začaly natahovat snad všechny hokejky na hřišti. Už se zdálo, že Tygři situaci zachrání, jenže MATĚJ VYMĚTAL obrovským důrazem přeci jen puk do sítě dotlačil. Hosté se sice zlobí, že brankář Vopravil už měl před tím puk pod kontrolou, ale není jim to nic platné. Asistence: Tomáš Kluch, Erik Černý.
     
    42:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    U pravé tyče nejdřív dorážel puk Toupal, ale neuspěl. Sebral však kotouč, našel před brankou ŠTĚPÁNA ŠÍBU a ten už brankáře Liberce prostřelil! Slavia je zpátky na dostřel. Asistence: Jakub Toupal.
     
    36:59
    Slavíčka ale následně fauloval Putz (LIB), který si jde odsedět dvě minuty za hákování.
     
    36:55
    Slavíček dostal přihrávkou před poloprázdnou branku, v tísni minul!
     
    34:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři pokračují ve své krasojízdě, která přinesla ve druhé třetině už čtvrtou branku. Hned po buly rychle vypálil JAKUB HUJER, který tak překonává i nového brankáře Slavie Pittra a dokonává hattrick. Asistence: David Putz.
     
    31:16
    Střídání brankářů v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Janura, přichází Pittr.
     
    31:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři trestají Slavii za neaktivitu další brankou a z 0:2 tak rázem vedou 3:2! JAKUB HUJER se protáhl kolem beků a překvapivou střelou z bekhendu pak rychle prostřelil Januru mezi betony. Asistence: Tomáš Trunda.
     
    30:09
    Kříž měl obrovskou šanci u levé tyče, odkud střílel z velkého úhlu do prázdné branky, puk ale jen prošel těsně kolem brankové čáry.
     
    26:05
    Liberec následně trefil tyč! Teď jsou slávisti pod tlakem.
     
    25:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Opět hokejová parád v podání Tygrů. DAVID PUTZ se dostal do přečíslení s Vodlanem, oba hráči si rychle vyměňovali přihrávky, až kompletně zmátli brankáře Januru. Putz nakonec zakončil do odkryté klece. Asistence: Luka Vodlan.
     
    22:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásná akce Tygrů. Putz projel polovinu hřiště a pak mezi třemi beky poslal přesnou přihrávku na hůl, kterou vlastní JAKUB HUJER. Ten nic nevymýšlel a z bezprostřední blízkosti prostřelil Januru. Asistence: David Putz
     
    11:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavíček si najel mezi kruhy, odkud posunul puk doleva na lépe postaveného VOJTĚCHA MALÍNKA. Ten pak poslal puk přesně k levé tyči, kterou si Vopravil nepohlídal. Asistence: Šimon Slavíček.
     
    04:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Teď už se ŠIMON SLAVÍČEK ale prosadil a byla to velká paráda. Slávistický útočník dostal přihrávku za obranu, kde si navedl kotouč na bekhend, puk lehce potáhl a pak od boku vyslal přesnou střelu k tyči. Takové řešení Vopravil nejspíš nečekal. Asistence: Jakub Svoboda, Jakub Tůma-

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 5. Slavíček (Svoboda, Tůma), 12. Malínek (Slavíček), 43. Šíba (Toupal), 45. Vymětal (Kluch, Černý) – 23. Hujer (Putz), 26. Putz (Vodlan), 32. Hujer (Trunda), 35. Hujer (Putz), 46. Trunda (Putz)


    HC Slavia Praha: Janura (32. Pittr) – Čech, Hrdlička, Kluch, M. Svoboda, Vlček, Horáček, Palát (A), Stejskal – Tůma, Slavíček (C), J. Svoboda, Malínek, Vymětal, Černý, Toupal, Krásný, Šíba, Staněk, Novák, Štěpánek.
    Bílí Tygři Liberec: Vopravil – Damašek, Meisel, Lejsek, Dědek, Čihák, Šíma – Vodlan (C), Putz, Jenčovský (A), Hujer (A), Polák, Trunda, Leden, Kříž, Plos
    thejrc.org