Česko – Švýcarsko 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (3:1, 1:1)
Švýcarsko
Pondělí 23.07.2018, 16:00 • Stadio Hodegart, Asiago (Itálie) • Mistrovství světa v inline hokeji • Skupina B
Partner:
    37:16 STURNY - 4:2
     
    37:16
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hosté se ještě nevzdávají a snižují na rozdíl dvou branek! Puk se zpoza brány odrazil k levé tyči Karlíkovy klece, kde JULES STURNY jenom bekhendem plácl do kotouče, a ten skončil v síti. Bez asistence.
    32:54 RUBEŠ - 4:1
     
    32:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přesilovou hru využívají a vedou o tři branky! Jakub Bernad pohledem oklamal soupeřovu obranu, aby našel u pravé tyče TOMÁŠE RUBEŠE, jenž dokázal přehodit brankářovy betony! Asistence: Jakub Bernad.
    19:44 ŠEBEK - 3:1
     
    19:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Mužstvo v modrých dresech se krátce před přestávkou dostává do dvougólového trháku. Pohledný ťukec v podání české trojice zakončil PATRIK ŠEBEK střelou do odkryté části klece po přihrávce Marka Loskota přes šířku hřiště! Asistence: Marek Loskot.
    10:56 ZBOŘIL - 2:1
     
    10:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Otřepaná fráze "nedáš – dostaneš" se opět potvrdila. Jakub Bernad z pravé strany poslal pas přes obránce na hůl MIKULÁŠE ZBOŘILA, který zavěsil puk za přesouvajícího se gólmana! Asistence: Jakub Bernad.
    08:52 TSCHANNEN - 1:1
     
    08:52
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! STEFAN TSCHANNEN dostal přihrávku za českou obranu a mířil sám na brankáře. Tomu pak nedal žádnou šanci, když chladnokrevně zakončil kolem jeho vyrážečky. Asistence: Nicola Di Santo.
    04:12 KAFKA - 1:0
     
    04:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým se ujímá vedení. Patrik Šebek, který úvodní duel ještě vynechal, přihrál na levou stranu PETRU KAFKOVI, který se na kruhu tvrdě opřel do kotouče a propálil Quentina Zürchera! Asistence: Patrik Šebek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 5. Kafka (Šebek), 11. Zbořil (Bernad), 20. Šebek (Loskot), 33. Rubeš (Bernad) – 9. Tschannen (Santo), 38. Sturny


    Česko: Karlík (Sedlář) – Šebek, Strýček, Zbořil, Malý, Kuťák, Cik, Chamrád – Kafka, Loskot, Rubeš, Bernad, Fiala, Šinágl, Vyoral
    Švýcarsko: Q. Zürcher (S. Zürcher) – Häfliger, Maier, Hungerbühler, Mosimann, Küttel, Di Biase, Dietrich – Zehnder, Reinmann, Neukom, Sturny, Tschannen, Hunziker, Di Santo
    bahis siteleri