Litoměřice – Slavia 6:5 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
6:5 (2:4)
SK Slavia Praha
Středa 29.08.2018, 20:15 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Přípravný zápas
     
    39:48
    Sešívaným se podařilo totálně vyšachovat bránící hráče ze svých pozic. Nakonec se k odraženému míči dostal Záruba, který odkopl míč přes celé hřiště do autu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta utkání. Hosté hrají bez brankáře.
     
    38:33
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřickým se povedlo během půl minuty otočit vývoj utkání na 6:5. IVAN ŠARKÖZY si dnes zapisuje druhou trefu v utkání. Asistence: Rodrigo.
     
    38:03
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali kýžené vyrovnávací branky. Střelu Hrubého si srazil do vlastní brány nešťastně UROŠ KRASNIČ.
     
    34:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí může mrzet ztráta míče v rohu hrací plochy. Nejrychleji se u míče ocitl MARKO PRSIČ, který po sprintu přes celou délku hrací plochy zakončil milimetrově přes bránícího hráče..
     
    29:49
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla lahůdka pro oči a futsalová parádička! Šarközy poslal patičkou vzduchem přihrávku na Bernarda, který příliš dlouho neváhal a přízemním centrem poslal míč zpět na IVANA ŠARKÖZYHO, který ve skluzu dokázal usměrnit míč do opuštěné brány. Brankář mezitím vyběhl příliš daleko z brány proti Bernardovi. Asistence: Bernardo.
     
    23:41
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    DOUGLAS využil rozhozené obrany soupeře. Při střele od pravé postranní čáry překvapil i brankáře, který jen nevěřícně koukal po svých spoluhráčích, že nechali nepokrytý míč Bez asistence.
     
    23:06
    Vavrek musel z brány vyběhnout až na hranici pokutového území proti osamocenému Veljkovičovi. Míč zasáhl ještě v brankovišti a zabránil tak dalšímu obdržené brance.
     
    15:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení. Střelu od půlící čáry těsně před brankářem Litoměřic tečoval v hloučku hráčů před bránou JAN HOMOLA. Míč doputoval velmi pomalu bez povšimnutí k pravé tyči. Asistence: Nenad Veljkovič.
     
    10:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní otáčí vývoj utkání! MARKO PRSIČ se prezentoval razantní střelou, kterou nedokázal brankář domácích zasáhnout. Asistence: Igor Leovski.
     
    10:41
    Oddechový čas pro domácí.
     
    10:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Míč putoval z jedné strany na druhou, čímž se otevřel prostor před bránou Litoměřic. Nacvičenou akci zakončoval v těsné blízkosti brankáře IGOR LEOVSKI, který se nemýlil. Asistence: Marko Prsič.
     
    09:52
    Záruba vystihl přihrávku soupeře a ihned zařadil rychlost, čímž se dostal před všechny své pronásledovatele na pár metrech. Při zakončení se snažil přehodit nohu brankáře, což se mu povedlo, míč ale nasměřoval mimo tři tyče. Sledujeme zatím velmi útočný a pohledný zápas.
     
    07:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Prosadili se také hosté. Nenápadná akce po pravé straně byla zakončena přihrávkou do předbrankového prostoru, kde se v tu chvíli nacházel DANIEL KLÍMA, který střelou z prvního doteku nedal brankáři Litoměřic šanci na zásah. Asistence: Jan Homola.
     
    06:29
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Autorem branky je IVAN ŠARKÖZY. Asistence: Radim Záruba.
     
    06:28
    Slavisté se provinili proti pravidlům, když jejich brankáři byly adresovány dvě přihrávky za sebou. Litoměřice budou rozehrávat nepřímý kop z hranice brankoviště.
     
    05:34
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec přeci jen ujímají vedení. VÍTĚZSLAV HRUBÝ obdržel milimetrovou nahrávku do běhu za obranu soupeře. Pár kroků za půlící čárou napřáhl ke střele, která se ještě otřela o horní tyč a míč zapadl do sítě. Asistence: Rodrigo.
     
    05:27
    Veljkovičova zblokovaná střela doplachtila na břevno domácí brány! Brankář Litoměřic na střelu vůbec nereagoval.
     
    02:56
    Dlouhý výhoz Kubíčka doběhl Šarközy až na hraně brankoviště soupeře. Jeho následné zakončení málem zaplulo do brány, scházely milimetry!

    Josef Cestr

    Branky: 6. Hrubý (Rodrigo), 7. Šarközy (Záruba), 24. Douglas, 30. Šarközy (Bernardo), 39. Krasnič (vla.), 39. Šarközy (Rodrigo) – 8. Klíma (Homola), 11. Leovski (Prsič), 11. Prsič (Leovski), 16. Homola (Veljkovič), 35. Prsič


    Gardenline Litoměřice: Vavrek, Kubíček, Marek – Bernardo, Douglas, Rodrigo, Záruba (C), Slepčík, Hrubý, Šarközy.
    SK Slavia Praha: Karpiak, Žežulka – Homola, Hájek, Krasnič, Leovski, Prsič, Klíma, Směřička, Turek, Krstevskij, Veljkovič.

    Rozhodčí: Vlašič, Mollinger

    Diváci: 90
    bahis siteleri