Plzeň – Lugano 3:2 (kon.) | Växjö – Bern 1:2 (kon.) | Banská Bystrica – JYP 1:6 (kon.)
Zürich – Aalborg 6:5 (po pr.) | Vienna Capitals – Frölunda 1:4 (kon.) | Cardiff – Salzburg 2:5 (kon.)
po prodl.
ZSC Lions
6:5 (2:2, 1:2, 2:1 - 1:0)
Aalborg Pirates
Čtvrtek 30.08.2018, 19:45 • Hallenstadion, Curych (SUI) • Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:24 Christian MARTI - 6:5
     
    60:24
    Lions právě vstřelili branku!
    CHRISTIAN MARTI ukončil rychle prodloužení nádhernou individuální akcí, když se mezi dvěma protihráči na ose útočného pásma od modré čáry protáhl do mezikruží, pokryl si skvěle puk bekhendem a poté ho z blízkosti zasunul mezi betony brankáře! Curych si koledoval, nakonec ale roli favorita potvrdil, když vyhrál těsně 6:5.
    52:28 Chris BALTISBERGER - 5:5
     
    52:28
    Lions právě vstřelili branku!
    Ronan Quemener fantasticky zasáhl proti střele Tima Berniho z vrcholu levého kruhu pro vhazování, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, když puk vykopl levým betonem. Ovšem pouze před sebe, čehož CHRIS BALTISBERGER využil a v nepřehledné situaci přes ležícího brankáře poslal kotouč k levé tyči – 5:5! Neuvěřitelný zápas. Asistence: Tim Berni.
    49:05 Jérôme BACHOFNER - 4:5
     
    49:05
    Lions právě vstřelili branku!
    Ronan Quemener během zápasu předvedl několikrát skvělých zákroků, tento si ale za rámeček rozhodně nedá! JÉRÔME BACHOFNER z vrcholu levého kruhu nahodil puk před bránu a hostující brankář puk poskakující na jeho rameni nedokázal ani nadvakrát dopravit do bezpečí, když si ho místo toho srazil do sítě! Je sníženo.
    46:43 Spencer HUMPHRIES - 3:5
     
    46:43
    Aalborg právě vstřelil branku! Sebevědomí Curychu utrpělo obrovský šrám, když si po nádherné kombinaci SPENCER HUMPHRIES najel před bránu a z blízkosti zasunul puk po dvou krátkých diagonálních přihrávkách mezi betony brankáře! Pirates udeřili v oslabení a vedou 5:3!
    39:22 Martin HØJBJERG - 3:4
     
    39:22
    Aalborg právě vstřelil branku! MARTIN HØJBJERG si na pravém křídle na útočné modré čáře najel na přihrávku Mikkela Højbjerga ze středového kruhu, krátkým obloukem se v jízdě zbavil protihráče a krásnou střelou zápěstím z pravého kruhu nad pravým ramenem Lukase Flüelera a jeho vyrážečkou zavěsil puk do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Aalborg vede 4:3! Asistence: Mikkel Højbjerg.
    33:11 Kevin KLEIN - 3:3
     
    33:11
    Lions právě vstřelili branku!
    Curych dostal k dispozici třetí přesilovou hru a po pouhých dvanácti sekundách ji dokázal využít, když si KEVIN KLEIN mezi kruhy zpracoval přihrávku Romana Červenky a poté rychlou střelou zápěstím nad lapačkou Ronana Qumenera vymetl pravý horní roh brány – 3:3! Asistence: Roman Červenka a Roman Wick.
    29:37 David FRIEDMANN - 2:3
     
    29:37
    Aalborg právě vstřelil branku! DAVID FRIEDMANN dostal u levé tyče brány příliš volného prostoru, a přestože první pokus skončil pouze na hrudi Lukase Flüelera, druhý zamířil mezi jeho betony do sítě! Aalborg skóroval dvakrát v řadě a poprvé v zápase vede!
    18:27 Aaron HARSTAD - 2:2
     
    18:27
    Aalborg právě vstřelil branku! Aalborg se na pravém křídle dostal ke dvěma střelám, přičemž první jednomu z hostů v pravém kruhu nesedla a puk promáchl. Využít toho mohl jeho spoluhráč, táhlá rána ale byla pro změnu zablokována, čehož v mezikruží využil AARON HARSTAD a poslal puk do prázdné brány! Aalborg se opět postaral o bleskové vyrovnání a odpověď na inkasovaný gól. Bez asistence.
    17:51 Christian MARTI - 2:1
     
    17:51
    Lions právě vstřelili branku!
    CHRISTIAN MARTI v mezikruží tečoval holí přiloženou k ledu nahození Maxima Noreaua od modré čáry z pravé strany a puk zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Curych vede krátce před přestávkou 2:1. Nutno dodat, že zaslouženě. Asistence: Maxim Noreau.
    05:45 Nikolaj CARSTENSEN - 1:1
     
    05:45
    Aalborg právě vstřelil branku! NIKOLAJ CARSTENSEN se postaral o bleskovou odpověď, když si v blízkosti modré čáry na ose hřiště zpracoval puk bruslí a poté ho nahodil na bránu. Na první pohled nikterak nebezpečná situace, jenže puk nad lapačkou brankáře zamířil k tyči a je vyrovnáno! Asistence: Jonas Jakobsen.
    04:23 Tim BERNI - 1:0
     
    04:23
    Lions právě vstřelili branku!
    TIM BERNI z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napálil puk před bránu, kde se od brusle jednoho z obránců Aalborgu odrazil do sítě! Curych sice úvodní přesilovou hru nevyužil, hned vzápětí ovšem udeřil a vede nad hosty 1:0. Asistence: Jérôme Bachofner a Fabrice Herzog.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Berni (Bachofner, Herzog), 18. Marti (Noreau), 34. Klein (Červenka, Wick), 50. Bachofner, 53. Baltisberger (Berni), 61. Marti – 6. Carstensen (Jakobsen), 19. Harstad, 30. Friedmann, 40. Martin Højbjerg (Mikkel Højbjerg), 47. Humphries


    ZSC Lions: Flüeler (Schlegel) – P. Baltisberger, Klein, Marti, Noreau, Blindenbacher, Stutter, Berni – Miranda, Červenka, Wick – Hollenstein, Suter, Bodenmann – Herzog, Prassl, C Baltisberger – Bachofner, Shore, Hinterkkircher – Sigrist.
    Aalborg Pirates: Quemener (Wulff) – Humphries, Carstensen, Bo Knudsen, Panelin Borg, Iversen, Harstad, Gatz – Spelling, Jakobsen, Mikkel Højbjerg – Martin Højbjerg, S. Brinkman, Jul Korsgaard – Friedmann, McNamee, Walker – J. Brinkman, Marcussen, Anker.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Daniel Stricker. Čároví: Simon Wust, Dario Fuchs

    Diváci: 2435
    bahis siteleri