Košice – Gap 2:3 (po pr.) | Poprad – Vítkovice 5:6 (0:1 po s.n.)
po prodl.
HC Košice
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
Rapaces de Gap
sk Sobota 01.09.2018, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa nám stretnutie medzi Košicami a Gapom, v ktorom boli úspešnejší hokejisti Gapu. Večer na nás čaká zápas medzi Popradom a Vítkovicami, ktorý bude posledným v základných skupinách a rozhodne o definitívnom nasadení tímov do zajtrajších bojov o piate, tretie a prvé miesto.

    On-line prenosy z Tatranského pohára pokračujú o 19:00, opäť budem pri tom s vami ja. Zatiaľ sa s vami lúči Lukáš R. Ovšonka. (17:17:32)
     
    Najlepší hráči zápasu:

    Košice – Dávid Šoltés
    Gap – Norbert Abramov
     
    Košice zvíťazili v doplnkových samostatných nájazdoch a získavajú pomocný bod.
     
    Vážení športoví priatelia, skončilo sa nám posledné stretnutie v skupine B, v ktorom Gap triumfoval 2:3 po predĺžení. Košice a Gap majú na konte po dva body, a tak o účasti na druhom a treťom mieste v skupine budú rozhodovať pomocné body v doplnkových samostatných nájazdoch. Tie medzi Gapom a Košicami sa práve začali.
     
    Koniec zápasu.
     
    61:31
    Tím Gap práve strelil gól!
    Gapskí dravci sú víťazmi tohto stretnutia! Príliš veľa priestoru nechali Košičania ROBERTSOVI JEKIMOVSOVI, ktorý pohodlne prenikol po pravom krídle až pred bránku a bekhendovým blafákom prekonal Škorvánka.
    Asistencia: Robin Colomban.
     
    60:53
    Matt Nelson vybojoval puk medzi kruhmi a podarilo sa mu okamžite vystreliť. Zakončenie skončilo na plexiskle.
     
    60:18
    Oba tímy už vstúpili do prečíslenia v trojiciach. O prvý útok sa pokúšajú Košice. Netíkova strela z ľavého kruhu však smerovala iba na plexisklo.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Prostredná časť hry priniesla tuhý boj o pozície v tomto zápase a o získaní kontroly nad výsledkom. V tretej tretine sme však gól nevideli, a tak zápas bude putovať do predĺženia.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:24
    Alexander Mokšancev sa krásne vyhol obrancovi, prešiel pomedzi kruhy až pred bránku a bekhendom napokon zakončoval. Strela tesne minula bránu, no bola to veľká možnosť takto v závere!
     
    58:44
    Robin Colomban spoza ľavého kruhu usmernil svoju strelu na Škorvánka, ktorý bol síce mierne clonený, ale dokázal zakončenie pokryť.
     
    58:07
    Šoltés prenechal v rohu klziska Jakubovi Sujovi, ktorý sa len malým korčuliarskym oblúčikom otočil smerom k bránke a švihom poslal puk na bránu. Darier okamžite vytasil lapačku a puk schoval.
     
    57:21
    Kafka dokázal prekorčuľovať poza bránku a prihrať na pravý kruh Dudášovi. Ten sa znovu svojím typickým spôsobom oprel do puku a vypálil ho. Projektil Darier iba pohľadom ukontroloval, keďže letel mimo.
     
    56:32
    Do streleckej pozície spomedzi kruhov sa dostal aj kapitán Ladislav Nagy. Jeho zakončenie spoza protihráča letelo na Dariera, ktorý situáciu zvládol.
     
    56:14
    Patrik Koch to v týchto chvíľach urobil jednoducho. Zo stredného pásma veľkým oblúčikom poslal puk na bránku. Darier zachytil letiaci pozdrav a pre istotu ho už u seba podržal.
     
    55:47
    Šedivého delovka spoza pravého kruhu gólmanovi Darierovi z lapačky vypadla, no na dorážku nebol nik z košických hokejistov pripravený.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 4. Netík (Šedivý, Kafka), 31. Šoltés (Haščák, Nagy) – 16. Bouvet (Biezais, Gutierrez), 36. Abramov (Gutierrez, Bouvet), 62. Jekimovs (Colomban)


    HC Košice: Škorvánek (Habal) – Pulli, Pretnar, Dudáš (A), Čížek, Šedivý, Koch, Michalčin, Jokeľ – Kafka, Brophey, Netík (A) – Nagy (C), Krajňák, Haščák – Hričina, Suja, Šoltés – Klíma, Galamboš, Vrábeľ
    Rapaces de Gap: Darier (Cooke) – Gibb, Labrecque, Reno, Nelson, Faure, Melin, Schmitt – Kambeitz, Biezais, Kontos, Bouvet, Abramov, Jekimovs, Brown, Colomban, Sarlieve, Schmitt, Gallet, Loizeau, Mokšancev, Gutierrez

    Rozhodčí: Štefik – Šoltés, Stanzel
    bahis siteleri