Jekatěrinburg – HC Slovan 3:2 (po pr.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Čerepovec – Omsk 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Ufa 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 6:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
6:3 (1:2, 4:1, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Čtvrtek 06.09.2018, 18:30 • Megasport Arena (Moskva) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:00 Daniil TARASOV - 6:3
     
    46:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí trestají prostřednictvím další přesilové hry! Šipačov tak dlouho operoval za brankou, až si počkal, než se mu uvolní cestička na hůl DANIILA TARASOVA, který z jedničky propálil Taylora.
    Asistence: Vadim Šipačov, Dmitrij Kagarlickij.
    37:30 Maxim AFINOGENOV - 5:3
     
    37:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou na ručník, druhá třetina jim vůbec nevychází! Koivisto měl před sebou hodně prostoru, což využil ke střílené nahrávce na branku soupeře. Do dráhy letu puku ještě strčil hůl MAXIM AFINOGENOV, načež na změnu směru nestačil Taylor reagovat.
    29:46 Ilja NIKULIN - 4:3
     
    29:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí stav na svojí vlastní stranu! Šipačov přiťukl vedle stojícímu ILJOVI NIKULINOVI, jehož pumelenice od modré čáry skončila za Taylorem. Novosibirsk absolutně nezvládá druhou třetinu, tohle je třetí branka v krátkém časovém sledu.
    Asistence. Vadim Šipačov.
    28:40 Juuso HIETANEN - 3:3
     
    28:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vyrovnávací branka je na světě! Před brankou se strhla obrovská mela hráčů, ve které se nejlépe zorientoval JUUSO HIETANEN, který si našel volný kotouč, který bez problémů zasunul za ležícího Taylora.
    Asistence: Daniil Tarasov.
    24:38 Miks INDRAŠIS - 2:3
     
    24:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To je ta správná odpověď, už je to opět pouze o jednu branku! Obrana Novosibirsku si opět nepočínala vůbec dobře, do přečíslení se dostal soupeř, který to využil náramným způsobem. MIKS INDRAŠIŠ vzal akci sám na sebe, přesnou střelou do levého rohu překonal Taylora.
    Asistence: Ilja Nikulin, Andrej Pribylskij.
    23:58 Alexander ŠAROV - 1:3
     
    23:58
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté to přeci jenom dokázali! Nabito dostal hostující Piganovič, kterému se ale zakončit vůbec nepodařilo. Puk se ale šťastně odrazil k vedle stojícímu ALEXANDRU ŠAROVOVI, který už propálil Bočarova.
    Asistence: Oleg Piganovič, Enver Lisin.
    16:15 Vadim ŠIPAČOV - 1:2
     
    16:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Také domácí využívají přesilovou hru! Hosté sice v samotném úvodu vyhodili puk do bezpečnějšího prostoru, posléze ale soupeř podnikl útok po levém křídle, který táhl Kagarlickij, jehož přihrávku přetavil v úspěšnou teč VADIM ŠIPAČOV.
    Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Juuso Hietanen.
    11:37 Oleg PIGANOVIČ - 0:2
     
    11:37
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jenom prosazují, tlak to byl opravdu velký! Lisin předal lépe postavenému Duginovi, který si ještě před brankou vybral OLEGA PIGANOVIČE. Šťastný odraz puku mu přihrál touš přímo na hokejku, načež přesně zamířil za záda Bočarova.
    Asistence: Egor Dugin, Enver Lisin.
    01:49 Nikita MICHAJLOV - 0:1
     
    01:49
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Barbašev kroužil u levého kruhu, odkud předal puk na modrou čáru, kde se nacházel Lukin. Do prudké rány ještě strčil hokejku NIKITA MICHAJLOV, od které se puk odrazil až za překvapeného Bočarova.
    Asistence: Sergej Barbašev, Dmitrij Lukin.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 17. Šipačov (Kagarlickij, Hietanen), 25. Indrašis (Pribylskij, I. Nikulin), 29. Hietanen (Tarasov), 30. I. Nikulin (Šipačov), 38. Afinogenov (Koivisto), 46. Tarasov (Šipačov, Kagarlickij) – 2. Michajlov (D. Lukin, Barbašev), 12. Piganovič (Dugin, Lisin), 24. Šarov (Lisin, Piganovič)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Koivisto, Hietanen (A), I. Nikulin (C), Pribylskij, J. Zajcev, D. Višněvskij, Menšikov – Afinogenov, Šipačov (A), Kagarlickij – Tarasov, Mozer, Brjukvin – Alexejev, Zackrisson, Indrašis – Igumnov, Pankratov, Zlobin.
    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (Krasikov) – Morozov, Savčenko, Demidov, Piganovič (A), Naumov, Ignatovič, D. Lukin, K. Alexejev (C) – Bertrand, Emmerton, J. Peltola (A) – Lisin, Dugin, Junttila – Michajlov, Šarov, Barbašev – Zyrjanov, Pešechonov, Pervušin.

    Rozhodčí: Beljajev, Judakov – Kuprijanov, Stroganov

    Diváci: 4116
    bahis siteleri