Děčín – Mostečtí Lvi 4:9 (kon.) | Kobra – Bílina 7:5 (kon.) | Sokolov – Řisuty 7:3 (kon.)
Trutnov – Letňany 3:2 (kon.) | Nymburk – Jablonec n/N 2:3 (kon.) | Kolín – Vrchlabí 0:1 (kon.)
konec
HC Děčín
4:9 (0:3, 2:3, 2:3)
Mostečtí Lvi
Středa 12.09.2018, 18:00 • HC Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 1. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes startuje nový ročník druhé hokejové ligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Děčín a MOSTEČTÍ LVI.
     
    HC Děčín

    Děčínští hokejisté sehráli v přípravě sedm duelů. V tom prvním přivítali na svém ledě prvoligové Ústí nad Labem, se kterým padli 1:7. Poté na svém ledě přivítali Most a dokázali těsně vyhrát 4:3. Následovala divoká přestřelka v Jablonci, po které se radovali místní Vlci poměrem 9:8. Pak následovaly dvě domácí výhra Medvědů, nad Bílinou 5:4 a na Vlky z Jablonce 6:2. Poslední dva duely se odehrály vždy na ledě soupeře a opět šlo o přestřelky. V Bílině Děčín v okleštěné sestavě padl 7:8, naopak 8:7 pak zvítězil v Mostě. Příprava tak ukázala, že mají Medvědi palebnou sílu, kterou si budou chtít převést i do ostrého startu nového ročníku druhé ligy. Dnes v derby s Mostem budou chtít před svými diváky plně bodovat.
     
    MOSTEČTÍ LVI

    MOSTEČTÍ LVI jsou nováčkem ve druhé lize. Po odchodu z Mostu a následném zániku původního mosteckého celku odehrál loňskou sezónu nově vzniklý klub v krajském přeboru a nevedl si vůbec špatně, dokázal zvítězit a získat titul v krajské soutěži. Dostal se do kvalifikace o druhou ligu, kterou nakonec hrát nemusel a postoupil tak bez boje, protože žádný jiný tým neměl zájem hrát kvalifikaci o druholigovou příslušnost, postoupil tak automaticky vítěz přeboru. Medvědi tak budou svádět znovu velká derby, tentokráte už s novým mosteckým celkem. Ten má za sebou čtyři duely v přípravě a jen jednou dokázal zvítězit. 8:5 porazil Bílinu, se kterou poté padl 5:7. Po výsledku 2:3 nestačil na Sokolov a 7:8 pak padl, jak už bylo zmíněno, s Medvědy. Nyní Lvi čeká nováčkovská sezóna, tak uvidíme, jak se jim bude dařit.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Volke (Kácha) – Hříbal, Kaltenböck (A), Loukota, Vaněk, Zdvořáček, Procházka, Balcar – Zajan, Drašar, Volráb (A), Tůma, Krliš, Faigl, Oliverius (C), Petráš, Kordule, Kopta, Sýkora, Navarra

    MOSTEČTÍ LVI: Hanuljak (Chabr) – Urbánek, Polák, Havlůj, Fučík, Sklenička, Kuncl – Přeučil, Bakrlík, Kýhos, Beneš, Smolka, Nedrda, Mical, Čmolík, Mála

    Rozhodčí: Místecký – Toman, Votrubec.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Medvědi po vyhraném vhazování zavítali poprvé do útočného pásma, Hanuljaka však překonat nedokázali. Nicméně se dokázali udržet a dále před ním hrozí.
     
    00:24
    Hned na to se domácí hráči dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před Martina Volkeho. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    00:39
    A další icing Medvědů a znovu se tak bude vhazovat před Volkem. Hosté se tak mohu udržet v útočném pásmu a pokusit se ohrozit domácího brankáře.
     
    01:05
    A tak se málem stalo! Lukáš Hrdlička tečoval kotouč před Martinem Volkem a puk zůstal na brankové čáře, odkud ho sám brankář domácích dokázal dostat pryč. Hrozila totiž další dorážka Mosteckých!
     
    02:09
    Lvi se znovu uhnízdili v děčínském teritoriu a na Volkeho šla další střela. Tu však zastavila pozorná obrana Medvědů a poslala kotouč daleko od své branky.
     
    02:42
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Agilní hosté se natlačili znovu před domácí branku a tentokráte je z toho už úvodní trefa zápasu. MARTIN MICAL dostal puk od Čmolíka a poté tváří v tvář Volkemu ho překonal bekhendovou střelou – 0:1. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: Jakub Čmolík a Vítězslav Nedrda.
     
    03:40
    Medvědi se pokoušeli okamžitě najít odpověď před Hanuljakem, ten ale střelu Romana Navarry dokázal pokrýt. Pásmo domácí udrželi, vhazovat se bude po levici Hanuljaka.
     
    04:08
    Daniel Volráb se ocitl v prostoru mezi kruhy, poté dostal přihrávku a jeho prudká střela zamířila jen do hrudi hostujícího brankáře. Ten si tak připisuje další zákrok.
     
    04:44
    Hanuljak kryl další pokus děčínského Daniela Volrába a po zákroku lapačkou pak raději přerušuje hru. Dotírali na něho domácí hráči, kteří díky tomu udrželi útočnou třetinu.
     
    04:52
    Michal Oliverius objel branku Lvů a dostal se těsně před ní, ovšem v zakončení mu zabránil jeden z hostujících obránců a ten pak vyhodil puk do středního pásma.
     
    05:34
    Na obou stranách se v krátkém sledu po sobě zaskvěli oba gólmani. Nejprve Martin Volke vyrazil střelu Pavla Smolky z levého kruhu a na druhé straně pak betonem vykopl Miroslav Hanuljak kotouč, který už směřoval do jeho branky!
     
    06:05
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    A hned na to jdou hosté z následného rychlého protiútoku do vedení o dvě branky. Smolka našel před brankou volného FRANTIŠKA BAKRLÍKA a ten zblízka nedal Volkemu vůbec žádnou šanci – 0:2. Asistence: Pavel Smolka.
     
    07:27
    Domácí celek je jako opařený a nyní se nedokázal dostat do útočného pásma. Hosté naopak hrají s lehkostí a na druhé straně opět zaútočili. Střelu Kýhose pak chytil Volke.
     
    08:09
    Roman Navarra si sjížděl na levý kruh, dostal přihrávku a poté střelou z první nechal vyniknout Miroslava Hanuljaka. Ten si připisuje další přesný zákrok.
     
    08:56
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    No a už to s domácími hned v první třetině nevypadá vůbec dobře. PAVEL SMOLKA těsně před Martinem Volkem sklepl kotouč a ten propadl za jeho záda – 0:3. Asistence: František Bakrlík.
     
    09:25
    David Drašar zamíchal před Hanuljakem kotoučem, nakonec však ke střele nedošlo. Naopak hosté mohli jít do rychlého protiútoku, zastavila je však pozorná obrana Děčína.
     
    10:16
    Po chybě v domácí obraně se ke střele dostal Vladimír Kýhos, který poté okamžitě vystřelil, kotouč však obrana Medvědů srazila do bezpečí.
     
    10:56
    Pavel Zajan proskočil do útočného pásma, kde si nabruslil až těsně před Hanuljaka, jeho zakončení však nebylo přesné.
     
    11:48
    Je signalizováno vyloučení hostujícího hráče, pokud Medvědi nevstřelí branku, budou hrát přesilovou hru.
     
    12:07
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Roman Fučík – 2 min., držení).
     
    12:37
    Medvědi se uhnízdili v pásmu hostů, kde kombinují před Hanuljakem, zatím se jim však nedaří ho ohrozit nějakou střelou. Navíc se hosté poprvé osvobozují.
     
    13:06
    Vyloučení v týmu HC Děčín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Pavel Kordule.
     
    13:24
    Síly se tak po chybě děčínské střídačky srovnaly a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    13:42
    Ondřej Hříbal minul přihrávku zpoza hostující branky, puk však poté dokázal zachytit a domácí dále hrozí před brankou Mostu.
     
    14:07
    Hosté jsou kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    14:54
    Jindřich Sklenička střílel od modré čáry, jeho prudký projektil však Martin Volke ukrývá do své náruče. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    15:06
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    15:21
    Z hloubi vlastního obranného pásma zakládají hosté další útočnou akci. Medvědi se tak musí vracet rychle zpět do obrany, aby zakročili v případě hrozícího nebezpečí před jejich brankářem.
     
    15:59
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Martin Tůma – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Jiří Procházka.
     
    16:21
    MOSTEČTÍ LVI se už usadili v medvědím teritoriu a na Volkeho šla střela, kterou chytil do své lapačky a před hrozícím dalším nebezpečí raději hru přerušuje.
     
    16:57
    Pavel Zajan sebral kotouč před modrou čárou a hned ho odpálil až před branku Lvů. Následně pak odchází střídat celá čtveřice děčínských hráčů.
     
    17:30
    A znovu Pavel Zajan v akci, hned po střele hostů poslal kotouč z brankoviště až před Hanuljaka a pošetřil tak další cenné vteřiny z děčínského oslabení.
     
    17:58
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Pavel Kordule.
     
    17:58
    Medvědi jsou už ve čtyřech.
     
    18:21
    Děčínští se dokázali osvobodit a vyhodili poprvé puk ze svého pásma. Hosté tak musí zakládat svou útočnou akci z hloubi vlastní obranné třetiny.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:15
    Lvům se nepodařilo vyvézt puk z obrany a hosté tak v jejich teritoriu šetří cenné vteřiny z oslabení.
     
    19:41
    Hosté ještě zahrozili před medvědí klecí, ovšem obrana Děčína dokázala zakročit a je tu další vyhození puku až před Miroslava Hanuljaka.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli tři branky a všechny do domácí sítě. Medvědi nezačali zápas vůbec dobře a už ve třetí minutě otevřel účet zápasu Martin Mical. O čtyři minuty se pak přesně trefil František Bakrlík a dal Lvům dvoubrankový náskok. A to nebylo vše. Další trefu přidal v deváté minutě Pavel Smolka a zatím to s Medvědy nevypadá dobře. Nutno podotknout, že hosté vedou zaslouženě, neustále atakovali domácí branku, zatímco domácím se v předbrankovém prostoru nedařilo a Hanuljaka příliš neohrozili. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:50.
     
    Oba celky se už vrací na ledovou plochu a druhá třetina tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Daniel Volráb se hned v úvodu druhého dějství dostal ke střele z levého kruhu a Miroslav Hanuljak musel do prvního zákroku. Jeho střelu pokryl vyrážečkou.
     
    20:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    A nyní už přichází snížení Děčína. Ve skrumáži před hostující brankou byl chvíli nechráněný puk, který poté PAVEL ZAJAN zajan uklidil za Hanuljakova záda – 1:3. Medvědi se tak dost možná vrací zpět do zápasu. Asistence: Roman Navarra.
     
    21:00
    Hned po vhazování ve středovém kruhu se Medvědi znovu natlačili před lví klec a na Hanuljaka šla další střela. Tu však hostující brankář dokázal pokrýt.
     
    21:18
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., sekání).
     
    21:34
    Nyní domácí zastavilo další vyloučení a budou se tak muset bránit přesile hostů.
     
    22:03
    Roman Navarra ale v oslabení dokázal dojet až před Hanuljaka, střelou po zemi ho však neohrozil. Nicméně Medvědi pošetřili další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    22:46
    František Mála střílel z vrcholu levého kruhu a proti jeho prudké střele musel zasahovat Martin Volke. Ten poté podržel puk a poslal ho mezi své spoluhráče.
     
    23:18
    Medvědi se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    23:28
    Pavel Zajan dostal zpětnou přihrávku od Zdvořáčka na pravý kruh a jeho dělovka pak ohrozila Hanuljaka. Ten musel vytasit efektní semafor a poté raději přerušil hru.
     
    23:50
    Tomáš Faigl uvolnil Davida Drašala, který si sjel až před Hanuljaka, jeho pokus žabkou však hostující brankář pokryl. A hned posílá puk pryč z obranné třetiny.
     
    24:32
    Zdeněk Petráš nahodil z úhlu kotouč s cílem dostat ho před branku, kde byl volný Ondřej Sýkora, nakonec však puk zachytil sám hostující brankář.
     
    25:01
    Další pěkná souhra těchto dvou hráčů a Ondřej Sýkora pak po své střele z prostoru mezi kruhy orazítkoval břevno branky Miroslava Hanuljaka! Medvědi tak nebyli daleko od kontaktního gólu.
     
    25:23
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Ale hned z další protiakce udeřili znovu hosté. Ti se natlačili před branku Medvědů, kde svou střelou Volkeho překonal FRANTIŠEK BAKRLÍK – 1:4. Hosté si tak berou zpět svůj tříbrankový náskok. Asistence: Pavel Smolka.
     
    26:27
    Faigl se dostal do prostoru mezi kruhy, klepl si o přihrávku, té se však nedočkal. Naopak hosté se opět dokázali hladce dostat do útočného pásma.
     
    26:46
    Ondřej Hříbal pálil z levého kruhu, ale jeho dělovku kryje opět Hanuljak. Nicméně Medvědi stále drží útočné pásmo.
     
    28:12
    Medvědi se nadvakrát dostali do lvího pásma, tem se ale příliš dlouho nezdrželi. Hosté totiž zachytili kotouč a hned s ním míří opět na opačnou stranu.
     
    28:57
    Jan Kaltenböck projel podél levého mantinelu do útočného pásma, neměl tam však nikoho, komu by přihrál. Rázem tak domácí celek opět přichází o teritorium hostů.
     
    30:00
    Polovina utkání za námi a hosté stále vedou rozdílem tří branek. Domácí se snaží vsítit znovu branku, která by je vrátila opět zpět do hry, ovšem výborný Hanuljak je zatím proti.
     
    30:11
    Vítězslav Nedrda povyjel z pravého kruhu a hned na to vystřelil a puk proletěl jen těsně nad břevnem domácí branky.
     
    31:18
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Jindřich Sklenička – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:40
    Pavel Kordule byl natlačen u mantinelu, poté ale vybojoval puk a poslal ho zpět do obranného pásma. Medvědi střídají a na led skáčou čerstvé síly.
     
    32:16
    Zakázané uvolnění Medvědů a hra se stěhuje před Volkeho branku. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    32:27
    Zdeněk Petráš si sjel do blízkosti Hanuljaka a jeho pokus pak hostující brankář kryje. Hned poté se dostal puk do středního pásma a domácí se chtěli vrátit zpět, byli však v ofsajdové pasti.
     
    32:55
    Hosté ve vlastním oslabení ohrozili domácí branku. Štěpán Urbánek vyslal projektil z pravého kruhu, Martin Volke byl ale na svém místě připraven.
     
    33:18
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    33:50
    Václav Krliš našel před brankou volného Daniela Volrába, který z pravé strany vystřelil a znovu nechal vyniknout Miroslava Hanuljaka. Ten si tak připisuje další přesný zákrok a drží svůj tým.
     
    34:28
    Nepřesná kombinace Medvědů v útočném pásmu znamenala další ztrátu puku. Do rychlé akce na druhé straně se tak mohli dostat znovu hráči Mostu.
     
    35:37
    Dělovku od modré čáry vyslal Jakub Loukota a Hanuljak vytasil další přesný zákrok. Medvědi na něho stále nemohou najít recept.
     
    36:32
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Místo toho přichází další úder v podobě hostů. FRANTIŠEK BAKRLÍK se obtočil mezi kruhy a dělovkou propálil Volkeho – 1:5. Asistence: Pavel Smolka a Martin Mical.
     
    37:32
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesně o minutu později udeřili také Medvědi. Po krásně sehrané kombinaci před Hanuljakem získal puk ONDŘEJ KOPTA a nechytatelnou střelou nedal Miroslavu Hanuljakovi vůbec žádnou šanci – 2:5. Asistence: Ondřej Sýkora a Martin Zdvořáček.
     
    38:09
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Jenže místo toho, aby se domácí pokusili o kontaktní branku, přichází potrestání chyby v obraně. PAVEL SMOLKA dostal od Bakrlíka přihrávku a dokázal ji zužitkovat – 2:6. Asistence: František Bakrlík a Martin Mical.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:33
    Hosty zbrzdil ofsajd při pokusu o projetí do útočného pásma. Hra se tak stěhuje do toho středního a za malý okamžik se tam bude vhazovat.
     
    39:55
    Hanuljak nyní reflexivně rukou vyrazil puk, který letěl směrem k jeho brance. V závěru druhé části hry si tak znovu připisuje důležitý zákrok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhou třetinu začali Medvědi dobře, v úvodu se dokázali trefit a snížili svou ztrátu. Jenže hosté dokázali odskočit dalšími třema góly až na 1:6. Domácí stačili ještě znovu korigovat, ale před třetí třetinu prohrávají už o čtyři góly. Ještě se pokusí s utkáním něco udělat, ale budou to mít velmi těžké. Uvidíme, jak to celé nakonec dopadne. Třetí třetina začne přibližně v 19:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Medvědi se natlačili do útočného pásma a na Hanuljaka vyslali první střelu ve třetí třetině. Hostující brankář ale znovu svůj tým drží přesným zákrokem.
     
    41:23
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Miroslav Kuncl – 2 min., podrážení).
     
    41:43
    Domácí se nastěhovali do útočného pásma a začínají rozvíjet přesilovkový tlak. Martin Tůma poté vyslal střelu, která proletěla nad Hanuljakem.
     
    42:22
    A hostující brankář se znovu zaskvěl, když sklapnutím svých betonů za svá záda nepustil střelu Martina Tůmy. Poté raději puk podrželi a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    43:08
    Z další akce se Medvědi dostali do zakončení, Roman Navarra však svou střelu příklepem poslal jen do připraveného Miroslava Hanuljaka, jenž opět připisuje další zákrok na své statistické konto.
     
    43:23
    Hosté jsou už kompletní.
     
    44:30
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Miroslav Kuncl – 2 min., hrubost).
     
    45:03
    Domácí se uhnízdili v pásmu Mostu a kombinovali před Hanuljakem. Jenže hosté se dokázali dostat ke kotouči a vyhazují ho až před domácí branku.
     
    45:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je nakonec využita. Další medvědí tlak už hosté neustáli a ke střele se dostal PAVEL ZAJAN. Hanuljak puk neviděl a ten tak skončil za jeho zády – 3:6. Asistence: Ondřej Hříbal a Daniel Volráb.
     
    46:42
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Ovšem záhy přichází další gól hostů, kteří znovu odskakují na čtyřbrankový rozdíl. LUKÁŠ HRDLIČKA se před Volkem nemýlil a ten tak loví opět puk ze své sítě – 3:7. Asistence: Jakub Čmolík a Miroslav Polák.
     
    47:11
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Miroslav Kuncl – 2 min., podrážení).
     
    47:38
    Domácí mají šanci opět snížit v přesilové hře. Nyní zakládají akci z hloubi vlastního obranného pásma. Zatím se jim však nedaří dostat se dále, než do střední třetiny.
     
    48:13
    Hosté se následně pak v pohodě osvobozují a odcházejí vystřídat svou unavenou čtveřici hráčů.
     
    48:53
    Další kotouč, který letí až před domácí branku a hosté šetří další cenné vteřiny ze svého oslabení, které už s největší pravděpodobností zvládnou.
     
    49:11
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    49:44
    Dělovka Patrika Balcara od modré čáry skončila jen na zadním mantinelu, který pořádně zaduněl. Hned na to pak hosté ujeli do přečíslení.
     
    50:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned na to se do akce dostali domácí hráči a udeřili počtvrté. ONDŘEJ SÝKORA se dokázal před Hanuljakem prosadit a dává tak ještě Medvědům naději – 4:7. Asistence: Ondřej Kopta a Zdeněk Petráš.
     
    50:47
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Jenomže jako dnes už poněkolikáté, přichází velmi rychlá hostující branka. VLADIMÍR KÝHOS se dostal do blízkosti Martina Volkeho a dokázal ho prostřelit – 4:8. Tohle už s Medvědy opravdu nevypadá dobře. Asistence: František Mála.
     
    52:15
    Po ofsajdu Medvědů se hra přestěhovala do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    53:08
    Na Volkeho se řítil František Bakrlík, který je dnes velkou hrozbou Medvědů, když je už zatížil čtyřmi brankami. Tentokráte však svou střelu poslal jen do lapačky děčínského brankáře.
     
    53:46
    Lukáš Hrdlička vyslal dělovku z prostoru mezi kruhy a po jeho ráně zaduněly betony Martina Volkeho. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    54:22
    Hosté drží puk co nejdále od vlastní branky a ještě se snaží ohrozit tu domácí. Medvědi se pomalu začínají smiřovat, že tento zápas je už pro ně ztracený.
     
    55:20
    František Bakrlík ujel před Volkeho a takovým nahozením ho nakonec ohrozil. Děčínský brankář tak musel zasahovat lapačkou.
     
    55:31
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Hříbal – 2 min., hákování).
     
    55:38
    Dělovka Františka Bakrlíka z levého kruhu skončila na zadním mantinelu, který zaduněl. Následně pak puk získali domácí a vyhazují ho až před branku Miroslava Hanuljaka.
     
    56:27
    Lvi se opět natlačili před domácí klec, kde kombinovali před Volkem. Nakonec však puk ztratili a posílají ho znovu až před Martina Volkeho.
     
    57:10
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru hosté využívají po kombinaci před domácí brankou. TOMÁŠ PŘEUČIL dostal nabito na levý kruh, odkud pro něho nebyl problém trefit odkrytou domácí branku – 4:9. Asistence: Štěpán Urbánek a Vítězslav Nedrda.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:41
    Medvědi mají kotouč na svých holích a snaží se ještě stav utkání alespoň zkorigovat. Hosté jsou však proti a také Hanuljak, jenž lapil střelu ze vzduchu.
     
    59:30
    Hosté ještě pronikli do útočného pásma, ale ke střele před domácí brankou se nedostali. Medvědi tak ještě otáčejí hru.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi nestačili na nováčka z Mostu a hned v prvním utkání sezóny inkasovali devítibrankový debakl. Hosté se tak radují z prvních tří bodů, Medvědi po dnešním duelu nezapíší ani jeden.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:20:37)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Zajan (Navarra), 38. Kopta (Sýkora, Zdvořáček), 46. Zajan (Hříbal, Volráb), 51. Sýkora (Kopta, Petráš) – 3. Mical (Čmolík, Nedrda), 7. Bakrlík (Smolka), 9. Smolka (Bakrlík), 26. Bakrlík (Smolka), 37. Bakrlík (Smolka, Mical), 39. Smolka (Bakrlík, Mical), 47. Hrdlička (Čmolík, Polák), 51. Kýhos (Mála), 58. Přeučil (Urbánek, Nedrda)


    HC Děčín: Volke (Kácha) – Hříbal, Kaltenböck (A), Loukota, Vaněk, Zdvořáček, Procházka, Balcar – Zajan, Drašar, Volráb (A), Tůma, Krliš, Faigl, Oliverius (C), Petráš, Kordule, Kopta, Sýkora, Navarra
    Mostečtí Lvi: Hanuljak (Chabr) – Urbánek, Polák, Havlůj, Fučík, Sklenička, Kuncl – Přeučil, Bakrlík, Kýhos, Beneš, Smolka, Nedrda, Mical, Čmolík, Mála

    Rozhodčí: Místecký – Toman, Votrubec
    thejrc.org