Děčín – Mostečtí Lvi 4:9 (kon.) | Kobra – Bílina 7:5 (kon.) | Sokolov – Řisuty 7:3 (kon.)
Trutnov – Letňany 3:2 (kon.) | Nymburk – Jablonec n/N 2:3 (kon.) | Kolín – Vrchlabí 0:1 (kon.)
konec
HC Děčín
4:9 (0:3, 2:3, 2:3)
Mostečtí Lvi
Středa 12.09.2018, 18:00 • HC Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 1. kolo
Partner:
     
    57:10
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru hosté využívají po kombinaci před domácí brankou. TOMÁŠ PŘEUČIL dostal nabito na levý kruh, odkud pro něho nebyl problém trefit odkrytou domácí branku – 4:9. Asistence: Štěpán Urbánek a Vítězslav Nedrda.
     
    55:31
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Hříbal – 2 min., hákování).
     
    50:47
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Jenomže jako dnes už poněkolikáté, přichází velmi rychlá hostující branka. VLADIMÍR KÝHOS se dostal do blízkosti Martina Volkeho a dokázal ho prostřelit – 4:8. Tohle už s Medvědy opravdu nevypadá dobře. Asistence: František Mála.
     
    50:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned na to se do akce dostali domácí hráči a udeřili počtvrté. ONDŘEJ SÝKORA se dokázal před Hanuljakem prosadit a dává tak ještě Medvědům naději – 4:7. Asistence: Ondřej Kopta a Zdeněk Petráš.
     
    47:11
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Miroslav Kuncl – 2 min., podrážení).
     
    46:42
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Ovšem záhy přichází další gól hostů, kteří znovu odskakují na čtyřbrankový rozdíl. LUKÁŠ HRDLIČKA se před Volkem nemýlil a ten tak loví opět puk ze své sítě – 3:7. Asistence: Jakub Čmolík a Miroslav Polák.
     
    45:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je nakonec využita. Další medvědí tlak už hosté neustáli a ke střele se dostal PAVEL ZAJAN. Hanuljak puk neviděl a ten tak skončil za jeho zády – 3:6. Asistence: Ondřej Hříbal a Daniel Volráb.
     
    44:30
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Miroslav Kuncl – 2 min., hrubost).
     
    41:23
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Miroslav Kuncl – 2 min., podrážení).
     
    38:09
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Jenže místo toho, aby se domácí pokusili o kontaktní branku, přichází potrestání chyby v obraně. PAVEL SMOLKA dostal od Bakrlíka přihrávku a dokázal ji zužitkovat – 2:6. Asistence: František Bakrlík a Martin Mical.
     
    37:32
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesně o minutu později udeřili také Medvědi. Po krásně sehrané kombinaci před Hanuljakem získal puk ONDŘEJ KOPTA a nechytatelnou střelou nedal Miroslavu Hanuljakovi vůbec žádnou šanci – 2:5. Asistence: Ondřej Sýkora a Martin Zdvořáček.
     
    36:32
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Místo toho přichází další úder v podobě hostů. FRANTIŠEK BAKRLÍK se obtočil mezi kruhy a dělovkou propálil Volkeho – 1:5. Asistence: Pavel Smolka a Martin Mical.
     
    31:18
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Jindřich Sklenička – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:23
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Ale hned z další protiakce udeřili znovu hosté. Ti se natlačili před branku Medvědů, kde svou střelou Volkeho překonal FRANTIŠEK BAKRLÍK – 1:4. Hosté si tak berou zpět svůj tříbrankový náskok. Asistence: Pavel Smolka.
     
    25:01
    Další pěkná souhra těchto dvou hráčů a Ondřej Sýkora pak po své střele z prostoru mezi kruhy orazítkoval břevno branky Miroslava Hanuljaka! Medvědi tak nebyli daleko od kontaktního gólu.
     
    23:28
    Pavel Zajan dostal zpětnou přihrávku od Zdvořáčka na pravý kruh a jeho dělovka pak ohrozila Hanuljaka. Ten musel vytasit efektní semafor a poté raději přerušil hru.
     
    21:18
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., sekání).
     
    20:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    A nyní už přichází snížení Děčína. Ve skrumáži před hostující brankou byl chvíli nechráněný puk, který poté PAVEL ZAJAN zajan uklidil za Hanuljakova záda – 1:3. Medvědi se tak dost možná vrací zpět do zápasu. Asistence: Roman Navarra.
     
    17:58
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Pavel Kordule.
     
    15:59
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Martin Tůma – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Jiří Procházka.
     
    13:06
    Vyloučení v týmu HC Děčín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Pavel Kordule.
     
    12:07
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Roman Fučík – 2 min., držení).
     
    08:56
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    No a už to s domácími hned v první třetině nevypadá vůbec dobře. PAVEL SMOLKA těsně před Martinem Volkem sklepl kotouč a ten propadl za jeho záda – 0:3. Asistence: František Bakrlík.
     
    06:05
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    A hned na to jdou hosté z následného rychlého protiútoku do vedení o dvě branky. Smolka našel před brankou volného FRANTIŠKA BAKRLÍKA a ten zblízka nedal Volkemu vůbec žádnou šanci – 0:2. Asistence: Pavel Smolka.
     
    05:34
    Na obou stranách se v krátkém sledu po sobě zaskvěli oba gólmani. Nejprve Martin Volke vyrazil střelu Pavla Smolky z levého kruhu a na druhé straně pak betonem vykopl Miroslav Hanuljak kotouč, který už směřoval do jeho branky!
     
    02:42
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Agilní hosté se natlačili znovu před domácí branku a tentokráte je z toho už úvodní trefa zápasu. MARTIN MICAL dostal puk od Čmolíka a poté tváří v tvář Volkemu ho překonal bekhendovou střelou – 0:1. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: Jakub Čmolík a Vítězslav Nedrda.
     
    01:05
    A tak se málem stalo! Lukáš Hrdlička tečoval kotouč před Martinem Volkem a puk zůstal na brankové čáře, odkud ho sám brankář domácích dokázal dostat pryč. Hrozila totiž další dorážka Mosteckých!

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Zajan (Navarra), 38. Kopta (Sýkora, Zdvořáček), 46. Zajan (Hříbal, Volráb), 51. Sýkora (Kopta, Petráš) – 3. Mical (Čmolík, Nedrda), 7. Bakrlík (Smolka), 9. Smolka (Bakrlík), 26. Bakrlík (Smolka), 37. Bakrlík (Smolka, Mical), 39. Smolka (Bakrlík, Mical), 47. Hrdlička (Čmolík, Polák), 51. Kýhos (Mála), 58. Přeučil (Urbánek, Nedrda)


    HC Děčín: Volke (Kácha) – Hříbal, Kaltenböck (A), Loukota, Vaněk, Zdvořáček, Procházka, Balcar – Zajan, Drašar, Volráb (A), Tůma, Krliš, Faigl, Oliverius (C), Petráš, Kordule, Kopta, Sýkora, Navarra
    Mostečtí Lvi: Hanuljak (Chabr) – Urbánek, Polák, Havlůj, Fučík, Sklenička, Kuncl – Přeučil, Bakrlík, Kýhos, Beneš, Smolka, Nedrda, Mical, Čmolík, Mála

    Rozhodčí: Místecký – Toman, Votrubec
    thejrc.org