Plzeň – Liberec 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 3:4 (kon.) | Zlín – Třinec 4:2 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 1:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 4:1 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 4:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Mountfield HK
Pátek 14.09.2018, 18:30 • O2 arena • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 Andrej KUDRNA - 4:0
     
    58:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Mé tvrzení okamžitě vyvrátil ANDREJ KUDRNA. Dostal se do samostatného úniku, zamíchal si s pukem v mezikruží a prostrčil Pavelkovi kotouč mezi betony. Asistence: Jérémie Blain, Jan Buchtele.
    42:49 Steven DELISLE - 3:0
     
    42:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Poté, co Černoch úspěšně zavezl puk do útočné třetiny, nahrál Smejkalovi, který si pohrál s pukem. Poté nahrál Piskáčkovi na modré a ten posunul puk spoluhráči vpravo a STEVEN DELISLE bez okolků propálil vše před sebou a poslal Spartu do tříbrankového vedení. Asistence: Jan Piskáček, Jiří Smejkal.
    26:34 Jan KOŠŤÁLEK - 2:0
     
    26:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krásnou souhru předvedli sparťané. Pech dostal přihrávku z vlastního pásma, zavezl puk do útočné třetiny, přihrál Formanovi. Ten našel nalevo najetého JANA KOŠŤÁLKA, který zvýšil na 2:0. Asistence: Miroslav Forman, Lukáš Pech.
    15:48 Richard JARŮŠEK - 1:0
     
    15:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po dlouhé době se prodrali domácí k Pavelkovi a začali tlačit. Šance se nechtěli pustit a s vervou bojovali o kotouč. Ten se dostal na modrou ke Košťálkovi, který vyslal dělovku. Ta se odrazila na hokejku RICHARDA JARŮŠKA, který si puk zpracoval a zakončil do poloodkryté klece. Asistence: Jan Košťálek, Petr Vrána.
    Marken.cz

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 16. Jarůšek (Košťálek, P. Vrána), 27. Košťálek (Forman, Pech), 43. Delisle (Piskáček, Smejkal), 59. Kudrna (Blain, Buchtele)


    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Blain, Kalina, T. Pavelka, Košťálek, Piskáček (A), Gregorc, Delisle – Černoch, Sill, Smejkal – Jarůšek, P. Vrána (C), Říčka – Forman, Pech (A), Kumstát – Kudrna, Klimek, Buchtele.
    Mountfield HK: J. Pavelka (Maxwell) – Linhart (A), Zámorský, Graňák (A), Cibulskis, Rosandić, Piché, F. Pavlík – Paulovič, Koukal (C), M. Chalupa – Vincour, Cingel, Bezúch – Berger, Bičevskis, Miškář – Vopelka, Kukumberg, R. Pilař.

    Rozhodčí: Kika, Hejduk – Gebauer, Lederer

    Diváci: 8308
    thejrc.org