Bayern – Leverkusen 3:1 (kon.) | Düsseldorf – Hoffenheim 2:1 (kon.) | Mohuč – Augsburg 2:1 (kon.)
RB Lipsko – Hannover 3:2 (kon.) | Wolfsburg – Hertha 2:2 (kon.) | Mönchengladbach – Schalke 2:1 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
2:2 (0:0)
Hertha BSC
Sobota 15.09.2018, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:12. (17:32:02)
     
    Sedm nastavených minut je minulostí a zápas Wolfsburgu s Herthou končí nerozhodně 2:2.

    Wolfsburgu vletěl do zápasu, od úvodní minuty mačkal soupeře, ale ke stoprocentní šanci se nedostal. Největším vzruchem u branky Runeho Jasteina byla nepřesná dělovka Roussillona, která trefila kameramana vedle tyče. Postupem času se dostávala do hry také Hertha, která ale měla solidnější šanci až těsně před koncem poločasu, kdy hlavičkoval Salomon Kalou jen do připraveného Casteelse. Po změně stran nejprve využil zaváhání Roussillona Dilrosun. Už to vypadalo, že si Hertha odveze všechny body, ale v závěru srovnal z penalty Malli. Poté zmrazil domácí fanoušky parádní brankou Ondrej Duda, ale poslední slovo měl další střídající fotbalista a to Admir Mehmedi, který udal konečné skóre.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Lukas Klünter nebezpečně zakročil proti úniku Mehmediho a je za to odměněn žlutou kartou.
    90+4. Admir MEHMEDI - 2:2
     
    90+4
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    A přestřelka pokračuje! Závěr jako na houpačce. Brooks vyhrál hlavičkový souboj se Starkem, následně se dostal k balonu ADMIR MEHMEDI, který z blízkosti poslal míč do sítě za bezmocného Jarsteina.
    90+3. Ondrej DUDA - 1:2

     
    90+3
    Hertha právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečný závěr zápasu! Slovenský záložník ONDREJ DUDA si po faulu na sebe postavil míč v ideální pozici za vápnem a parádním podstřelem zdi překvapil Casteelse. Domácí publikum je opět zmražené.
     
    90+2
    Duda byl v rychlém náběhu do vápna, ale ještě před ním ho stačil faulovat Camacho. Je za to odměněn žlutou kartou.
     
    90+1
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Salomon Kalou, přichází Lukas Klünter.
     
    90
    Wolfsburg je najednou na koni. Už příliš času na otočení stavu na stranu domácího celku nezbývá.
    89. Yunus MALLI - 1:1
     
    89
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Střídající YUNUS MALLI si postavil míč na značku pokutového kopu. Při rozběhu výrazně zbrzdil krok, ale následně mazácky poslal míč k pravé tyči, kde Rune Jarstein nemohl být.
     
    88
    Nakonec je z toho dokonce pokutový kop! Hlavní rozhodčí dostal zprávu od videorozhodčího a Wolfsburg může srovnat stav v samotném závěru zápasu.
     
    88
    Wolfsburg má k dispozici velmi nebezpečnou situaci těsně na hranici vápna. Maier zcela zbytečně fauloval zády k brance otočeného Ginczeka.
     
    87
    Roussillon si to namířil od postranní lajny do vápna, ale ještě před hranici šestnáctky mu utekl balon k bránícímu Lazarovi.
     
    86
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Yannick Gerhardt, přichází Yunus Malli.
     
    85
    Selke výrazně oživil útok Herthy. I když už hosté myslí spíše na obranu, tak dokázal právě Selke pořádně zavařit rozehrávajícím obráncům soupeře.
     
    84
    William nestačil na Plattenhardta, navíc si ublížil a jen těžce se zvedá z trávníku. Nakonec ale akce Wolfsburgu pokračovala, ale prudký pas jen prolétl vápnem.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro Wolfsburg, který dotahuje jednobrankovou ztrátu.
     
    81
    David Selke měl možnost přidat druhou branku, ale neměl dostatek rychlosti, na to, aby si udržel náskok proti bránícímu Knochemu.
     
    80
    Domácím už nezbývá příliš mnoho času na srovnání stavu. Wolfsburg se snaží útočit, ale všechny pokusy zatím končí před vápnem.
     
    78
    A byl to pořádně nebezpečný rohový kop. Balon se zasekl u bodu pro penaltu, ale toho ofenzivní hráči hostů nedokázali využít.
     
    77
    Střídající Selke pořádně zaměstnal domácí obranu. Po zásahu Brookse bude následovat rohový kop berlínského celku.
     
    76
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Jordan Torunarigha, přichází Fabian Lustenberger.
     
    75
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Vedad Ibišević, přichází Davie Selke.
     
    74
    Wolfsburg zvyšuje útočné snažení. Po přihrávce Arnolda se pokoušel projít po pravé straně William, ale Brazilcova pobídka do vápna nebyla přesná.
     
    73
    Ibiševič se snažil napadat rozehrávku domácího celku, ale k balonu se ani nepřiblížil. Skvěle do udělal Knoche ve spolupráci s Casteelsem.
     
    72
    Wolfsburg se udržel pop faulu na Camacha na útočné polovině. Následně se ale ocitl v ofsajdovém postavení Mehmedi a akce domácích končí znovu bez zakončení.
     
    71
    Také domácí se snaží vstřelit branku. Střídající Ginczek bojoval na hranici vápna s přesilou, ale příliš dlouho balon u kopačky neudržel.
     
    70
    Domácím nevychází přechod do útoku. Nyní se při zpracování na útočné polovině provinil faulem Maximilian Arnold.
     
    69
    Hosté pokračují v aktivní hře směrem dopředu a snaží se přidat druhou branku. Na Grujičovu střelu ale dokázal Casteels s přehledem ve středu branky reagovat.
     
    68
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Renato Steffen, přichází Daniel Ginczek.
     
    67
    Domácí nebyli daleko od vyrovnání. Po vynikajícím průniku Williama se dostal k centru na Steffena, ten sice v pádu neměl ideální pozici ke střele, ale i tak dokázal Jarsteina pořádně vystrašit.
     
    66
    U postranní lajny má zdravotní problémy hostující Marko Grujić. Se záložníkem Herthy to nevypadá nejlépe, musí být ošetřen na hrací ploše.
     
    65
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Josip Brekalo, přichází Admir Mehmedi.
    64. Javairo DILROSUN - 0:1
     
    64
    Hertha právě vstřelila branku!
    Po velké chybě Roussillona jdou hostující fotbalisté do vedení! Roussillion namazal na středu trávníku osamocenému JAVAIRO DILROSUNOVI, který potáhl balon až do vápna a křížnou střelou nachytal Casteelse. Belgický brankář neměl dosud žádnou velkou práci, ale teď musí tahat míč ze sítě.
     
    64
    K rozehrávce volného přímého kopu se postavil Maximilian Arnold, ale po kombinaci před vápnem se domácí k zakončení nedostali.
     
    63
    Weghorst měl na zádech nalepeného Starka. Dokázal udržet balon a dokonce si u hlavního rozhodčí vymodlit odpískání faulu.
     
    61
    Velmi nebezpečným centrem se prezentoval Roussillion. Míč poskakoval ve vápně Herthy, ale zakončující Weghorst dokázal pálit jen vysoko nad břevno.
     
    60
    Ani hodina hry úvodní branku nepřinesla. Ve druhé části zápasu jsou zatím aktivnější hostující fotbalisté, ale Koen Casteels se zatím nemusel příliš zapojit do hry ve své brance.
     
    59
    Až nyní se odvážili jít do útoku také domácí. Proti náběhu Steffena ale stačil jeden čistý skluz Plattenhardta a je po akci Wolfsburgu.
     
    58
    Steffen si pohrál na pravé straně s obránce, poté ale akci zbrzdil, chtěl si počkat na spoluhráče, ale ti se mu nenabízeli a tak zvolil přihrávku zpět na obránce.
     
    57
    Valentino Lazaro šel z pravé straně velmi sebevědomě do vápna. Tam byl ale také William, který se dostal před nabíhajícího soupeře a poté se nechal faulovat.
     
    56
    Koen Casteels musel být v pozoru. Na dlouhý hod zpoza postranní lajny si ale počíhal velmi zkušeně a ukryl míč v náručí.
     
    55
    Berlínský tým stále drží balon pod kontrolou. Domácí se překvapivě po solidně odehrané první půli zatáhli spíše do obrany.
     
    54
    Ibišević si naběhl na přihrávku po trávníku, poté předal balon opět Maierovi, který však prudkým centrem Kaloua neoslovil. Rozehrávat může Casteels.
     
    53
    Hertha zatím diktuje tempo druhé půle. Kalou si narazil na levém kraji s Lazarem, následně se zapojil do kombinace i Maier, ale jeho počínání už dokázala domácí obrana zastavit.
     
    51
    Tentokrát už se pískalo proti Wolfsburgu. Plattenhardt rozehrál volný přímý kop na zadní tyč, kde dobíhal jako poslední Lazaro, ale míč dokázal tečovat jen mimo branku.
     
    50
    Berlínský celek se dožadoval rohového kopu a po právu. Jako poslední se dotkl míč u brankové lajny bránící John Brooks.
     
    49
    Druhá půle začíná opatrně z obou stran. Nyní to chtěl změnit Maier, ale jeho přihrávka na Dudu nebyla z nejpřesnějších.
     
    48
    Stark zaváhal při rozehrávce, ale domácí toho nedokázali naplno využít. Steffen získal míč v nebezpečné pozici, ale místo střely ještě volil centr, ale na něj si už Arnold nedokázal naskočit.
     
    47
    Domácí nezačínají tak aktivně jako v úvodu první půle. Gerhardt si chtěl najít prostor na pravém kraji, ale přihrávka od Williama byla příliš prudká.
     
    46
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou hostující hráči. Dilrosun chtěl rychle vysunout Ibiševiće, ale ten byl zablokován stojícím Williamem.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:31.
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc a tak oba týmy odcházejí do šaten při bezbrankovém skóre.

    Wolfsburgu vletěl do zápasu, od úvodní minuty mačkal soupeře, ale ke stoprocentní šanci se nedostal. Největším vzruchem u branky Runeho Jasteina byla nepřesná dělovka Roussillona, která trefila kameramana vedle tyče. Postupem času se dostávala do hry také Hertha, která ale měla solidnější šanci až těsně před koncem poločasu, kdy hlavičkoval Salomon Kalou jen do připraveného Casteelse.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Ještě před koncem první půle se prezentoval přetaženým centrem Lazaro. Na zadní tyči ještě dokázal udržet balon ve hře Plattenhardt. Nakonec hlavičkoval nebezpečně Kalou, ale Casteels byl u své tyče včas.
     
    44
    Minutu před odchodem do šaten se zjevil u balonu Arnold. Ten si narazil s Roussillonem, následně se zapojil do akce i Brekalo, ale chorvatský útočník nebyl přesný při přihrávce do vápna.
     
    43
    Camacho schytal tvrdý zásah do nosu. Hlavní rozhodčí byl ale velmi blízko celé situace a žlutou kartu Maierovi neuděluje.
     
    43
    Se závěrem první půle se tempo znovu zvyšuje. Valentino Lazaro nyní udržel na zádech nabíhajícího Brekala a míč zkušeně nechal dojet až za brankovou čáru.
     
    42
    Vedad Ibiševič o sobě dal vědět. Po jeho ráně se musela činit obrana Wolfsburgu. Balon se ale až k Casteelsovi nedostal a tak domácí drží stále čisté konto.
     
    41
    Roussillon si to namířil s balonem až do vápna, následně se ale centrem příliš nepředvedl, když na několik metrů minul nabíhajícího Brekala. Následná dohrávka akce už skončila na obraně Herthy.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Lazaro si postrčil balon kolem Roussillona, ale nakonec mu rychlostně nestačil.
     
    38
    Ten však rozehrál Arnold velmi nepřesně. Balon se však dostal znovu na kopačky domácího celku, po zisku se však musí rozjet celá akce znovu od obránců.
     
    37
    Weghorst zabojoval o balon těsně před vápnem soupeře a dokázal vytěžit z téměř nemožné pozice rohový kop.
     
    36
    William skončil po tvrdé souboji s Plattenhardtem na trávníku. Brazilec ve službách Wolfsburgu sice zasáhl balon, ale poté trefil také soupeře.
     
    35
    Pohledná kombinace domácího celku se dostala až k Arnoldovi. Ten dokázal rychlostně porazit Laraza, ale centrem už nabíhajícího Brekala těsně minul.
     
    34
    Grujić nyní uplatnil svou tvrdost, následný centr ale sebrali jen domácí stopeři. Protiútok Wolfsburgu byl snadno pohlcen Starkem.
     
    33
    Ve střední části trávníku byl faulován Ondrej Duda a Hertha tak snadno získala balon. Kalou si následně narazil právě s Dudou, ale dále než několik metrů za středovou lajnu se nedostali.
     
    32
    Brooks dlouhým nákopem vyzval ke sprintu Steffena. Domácí útočník se hnal za balonem, ale v souboji s Plattenhardtem nebyl úspěšný.
     
    31
    Velkou chybu nyní vytvořil Duda. Slovenského záložníka ale dokázal podržet Stark, který zvítězil v souboji proti Brekalovi.
     
    30
    Ani první půlhodiny hry úvodní branky nepřinesla. Útoční aktivita fotbalistů Wolfsburgu pomalu klesá, naopak hosté se čím dál tím víc cpou k balonu.
     
    28
    Hertha se dostala k balonu na pravém kraji. Grujič přenesl hru na levou stranu, ale Dilrosun si s obrannou dvojicí neporadil.
     
    27
    Další velmi hrubý zákrok na středu trávníku. Na Brookse si naskočil Maier, ale tentokrát se to obešlo bez žlutého trestu.
     
    26
    Gerhardtova přihrávka do vápna byla jen zblokována na rohový kop. Další rozehrávky se ujal Arnold, ale v pokutovém území hlavičkoval jen mimo tři tyče Knoche.
     
    25
    Arnold nepřesně přihrával na Brekala a vznikl z toho nebezpečný kontr. Grujič se ale ohnal po soupeři loktem a vyfasoval za to žlutou kartu.
     
    24
    Wolfsburg i nadále drží výrazně delší čas míč. Roussillon vyhrál souboj na levém kraji, ale poté musel pod tlakem přihrávat znovu jen ke stoperům.
     
    23
    Belgický brankář ve službách Wolfsburgu dokázal rychle míč rozehrát, ale William svůj úprk výrazně pozdržel a to nahrálo hostujícím obráncům.
     
    22
    Po dlouhé době se také Hertha dostala do blízkosti vápna soupeře. Po obranném zákroku Williama měli hosté dokonce k dispozici rohový kop. Ten ale skončil pouze zásahem Casteelse.
     
    21
    Josip Brekalo dokázal udržet na zádech bránícího Lazara. Následně domácí pokračovali autovým vhazováním, po kterém se ale provinil faulem Camacho.
     
    20
    Po dvaceti minutách jsme branku stále neviděli. Wolfsburg sice drží balon pod kontrolou, ale k výraznějšímu ohrožení Jarsteinovy branky se ještě nedostal. Nyní na druhé straně pálil po rychlém kontru Kalou jen vysoko nad.
     
    19
    Steffen se hnal důrazně za míčem, u něho byl ale o poznání dříve Stark, který následně musel snést tvrdý zásah napadajícího soupeře.
     
    18
    Williamův centr byl nebezpečně zblokován Plattenhardtem a Jarstein měl u své přední tyče co dělat, aby míč vyrazit alespoň na rohový kop. Z následné rozehrávky od rohového praporku nic nebezpečného nevzniklo.
     
    17
    Lazaro se zapojil také do bránění. Nabíhajícího Arnolda dokázal výrazně zbrzdit a poté mu také vypíchl balon, který však skončil jen za postranní lajnou.
     
    16
    Hertha se zatím musela téměř pořád bránit. Nyní to chtěl změnit náběh Lazara. Rakouský obránce šel důrazně do souboje s Brooksem, ale mezitím se balon došoural za brankovou lajnu.
     
    14
    William měl na pravé straně dostatek prostoru, ale celou situaci prováhal. Jeho následný centr už dokázal zblokovat Plattenhardt.
     
    13
    Valentino Lazaro sebevědomě přešel přes bránícího Roussillona, následně prudce centroval do vápna, ale Casteels si zkušeně došel pro balon a sebral ho do rukavic.
     
    12
    Brekalo zkoušel projít středem trávníku do vápna, ale narazil na skvěle postaveného Starka. Po zisku míče se hosté po dlouhé době přesunuli na útočnou polovinu.
     
    11
    Domácí i nadále diktují tempo zápasu. Arnold se dostal s míčem až k ose trávníku, poté nahrál do otevřeného prostoru Williamovi, který ale nezpracoval ideálně.
     
    10
    Brekalo se pokoušel prostrčit míč do vápna skrz dva obránce. To se mi sice podařilo, ale Weghorst už nedokázal být dříve u balonu než vyběhnutý brankář.
     
    9
    Úvod prvního poločase ale jasně patří domácím. Williamův náběh se pokoušel zastavit Plattenhardt, ten si sice pomohl rukou, ale hra pokračovala a krajní obránce Herthy mohl míč odklidit do bezpečí.
     
    8
    Weghorst nebezpečně dotíral na rozehrávajícího Starka. Hostující stoper však vše zvládl ve spolupráci s brankářem.
     
    7
    Hertha se stále nemůže dostat na delší dobu k balonu. William si narazil na pravém kraji se Steffenem. Ten se ale příliš daleko nedostal, ale balon se znovu odrazil k domácím.
     
    6
    Wolfsburg pokračuje v aktivní hře směrem dopředu. Po kombinaci Camacha s Gerthardtem se dostal balon na levou stranu, odkud centroval Arnold, ale na zadní tyči nebyl přesný Steffen.
    4. Roussillonova střela zasáhla velmi tvrdě kameramana vedle branky
     
    4
    Roussillon dostal parádní nahrávku na volej od rohového praporku. Nakonec míč těsně minul levou tyč. Balon však zasáhl kameramana a ten musí být v péči lékařů.
     
    3
    A hned z toho bylo ohrožení Jarsteinovy branky. Nejprve pálil z hranice vápna Camacho, jeho pokus ale dokázal norský brankář ve službách Herthy zlikvidovat. Tlak pokračoval dalším rohem, který však už hosté odvrátili.
     
    2
    Domácí se po pravé straně dostali až k centru. V pokutovém území se pohyboval Brekalo, k hlavičce se sice nedostal, ale Wolfsburg bude pokračovat rohovým kopem.
     
    1
    Domácí fotbalisté rozehráli dnešní střetnutí ze středového kruhu. Ihned po rozehrávce se dostal míč až k Casteelsovi, ten měl ale dostatek času na odkop před napadajícím Ibiševičem.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí na hrací plochu obě úvodní jedenáctky. Zápas třetího kola nejvyšší německé soutěže Bundesligy tak může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    VfL Wolfsburg: Casteels – William, Knoche, Brooks, Roussillon – Gerhardt, Camacho, Arnold – Steffen, Weghorst, Brekalo.
    Náhradníci: Pervan – Verhaegh, Malli, Mehmedi, Uduokhai, Ginczek, Rexhbecaj.

    Hertha BSC: Jarstein – Lazaro, Stark, Torunarigha, Plattenhardt – Grujić, Maier – Kalou, Duda, Dilrosun – Ibišević.
    Náhradníci: Smarsch – Skjelbred, Klünter, Dárdai, Selke, Lustenberger, Jastrzembski.

    Rozhodčí: Dingert – Christ, Gerach.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    31.03. 2018 Hertha – Wolfsburg 0:0
    05.11. 2017 Wolfsburg – Hertha 3:3
    22.04. 2017 Hertha – Wolfsburg 1:0
    03.12. 2016 Wolfsburg – Hertha 2:3
    20.02. 2016 Hertha – Wolfsburg 1:1
     
    Hertha BSC

    Berlínský tým zakončil loňskou sezonu Bundesligy v úplném středu tabulky. S desátým místem ale rozhodně Hertha nemohla být spokojena, protože postup do evropských pohárů jí utekl o deset bodů!

    Stejně jako Wolfsburg, tak i Hertha v přípravě zářila! Německé týmy z nižších soutěží vždy odjížděly z Berlína s debaklem. Naopak Dukla Praha sehrála s německým celek vyrovnanou partii, když prohrála "pouze" 2:3.

    Také Hertha má po dvou kolech nového ročníku Bundesligy plný počet bodů! Tým musí řešit několik zraněných v čele s českým reprezentantem Vladimírem Daridou, ale v prvních dvou zápasech se podařilo soupeře překvapit. Nejprve zařídil jediným gólem utkání tři body proti Norimberku Ibiševič. Ve druhém utkání si poté Hertha odvezla všechny body z trávníku Schalke, dvěma góly se prezentoval Slovák Duda.
     
    VfL Wolfsburg

    Wolfsburg musel o zachování bundesligové příslušnosti bojovat po mizerné sezoně až v baráži. V minulém ročníku nejvyšší německé soutěže Wolfsburg bral tři body jen v šesti případech a ani vítězství v posledním kole 4:1 nad Kolínem už nic nezměnilo na faktu, že bude musel do dvojzápasu o všechno. Proti Kielu se ale podařilo v obou zápasech vyhrát a i nadále tak pokračuje mezi elitou.

    V přípravě před novým ročníkem si Wolfsburg poradil s Ajaxem nebo Neapolí, cennou remízu 1:1 poté uhrál s anglickým Norwichem a jen těsně podlehl 1:2 silnému Lyonu.

    V prvních dvou kolech Bundesligy se ale Wolfsburg vytáhl na favorizované celky. Nejprve na domácí půdě přehrál díky brance Ginczeka z čtvrté nastavené minuty 2:1 Schalke. Poté senzačně porazil 3:1 také Leverkusen a s plným počtem bodů se řadí na čtvrté místo!
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Německá Bundesliga pokračuje po reprezentační přestávce třetím kolem a my se společně zaměříme na utkání Wolfsburgu, který před domácím publikem přivítá berlínskou Herthu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Vít Schück

    Branky: 89. Malli (pen.), 90+4. Mehmedi (Brooks) – 64. Dilrosun, 90+3. Duda

    Karty:   90+2. Camacho (WOF) – 25. Grujić (HER), 90+5. Klünter (HER)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:12.
    VfL Wolfsburg: Casteels – William, Knoche, Brooks, Roussillon – Gerhardt (86. Malli), Camacho, Arnold – Steffen (68. Ginczek), Weghorst, Brekalo (65. Mehmedi).
    Náhradníci: Pervan – Verhaegh, Malli, Mehmedi, Uduokhai, Ginczek, Rexhbecaj.

    Hertha BSC: Jarstein – Lazaro, Stark, Torunarigha (76. Lustenberger), Plattenhardt – Grujić, Maier – Kalou (90+1. Klünter), Duda, Dilrosun – Ibišević (75. Selke).
    Náhradníci: Smarsch – Skjelbred, Klünter, Dárdai, Selke, Lustenberger, Jastrzembski.

    Rozhodčí: Dingert – Christ, Gerach
    thejrc.org