Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 6:2 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 4:1 (kon.) | Šumperk – Opava 3:2 (2:0 po s.n.)
SHK Hodonín – Orlová 7:3 (kon.) | Písek – Žďár n/S 3:4 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 5:4 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:2 (3:2, 2:0, 1:0)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Sobota 15.09.2018, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z druhého kola II. ligy, ve kterém BK Havlíčkův Brod přivítá HC Moravské Budějovice 2005. Utkání začíná v 17:00.
     
    Přestože se jedná již o druhé kolo, pro BK Havlíčkův Brod bude prvním soutěžním utkáním. Kvůli lichému počtu mužstev ve skupině měl v prvním kole volno.

    V přípravě se Bruslařům dařilo. Z devíti zápasů odešli pouze dvakrát poražení, když nestačili na Hodonín a Žďár nad Sázavou, proti kterému nastoupili bez největších opor. Zároveň se jim dařilo střelecky. Průměrně dali těsně přes 5 gólů za zápas, ofenziva tak bude stejně jako v předešlých letech patřit k jejich největším zbraním.

    Tu sice oslabil svým odchodem do Motoru České Budějovice Lukáš Endál, trenér Jiří Čelanský ovšem věří, že jeho roli zastanou další spoluhráči. Havlíčkův Brod navíc přivedl dvě zajímavé posily v podobě Matěje Blinky a Ondřeje Procházky.
     
    HC Moravské Budějovice 2005 sehrály v přípravě osm zápasů, ze kterých tři vyhrály, když postupně předčily Tábor, Pelhřimov a Žďár nad Sázavou. Oproti Havlíčkovu Brodu nastřílely téměř o polovinu méně gólů, tuto statistiku ovšem zkresluje fakt, že odehrály o jeden zápas méně.

    Soutěžní premiéra svěřencům Augustina Žáka nevyšla. Před svými fanoušky podlehli Písku poměrně jednoznačně 2:5. Do brány po odchodu Jana Brože do Dukly Jihlava nastoupil Dominik Svoboda, Žihadla mají k dispozici ještě Jana Čápa a Davida Vacka.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Nepokoj, Semrád, Kulhánek, Vala, Šmíd, Kopic – Beneš, Milfait (A), Michálek – Holenda, Třetina (C), Přidal – Blinka, Voříšek (A), Procházka – Kuchta, Ludvík, Kozlík

    HC Moravské Budějovice 2005: Čáp (Vejvoda) – Trnka, Pelikán, Kadela, Wasserbauer, Peroutka, Kabelka, Kliment, Sobotka – Lupač, Juráň, Horký, Havlát, Mikeš (A), Pucher (C), Hačecký, Rytnauer (A), Ferda, Bulín, Říčka, Krutiš

    Rozhodčí: Jiří Velčovský – Jan Gabriel, Jakub Zmeškal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Domácí vyhráli buly a Martin Nepokoj nahodil puk do útočné třetiny. Hostující obránce k němu měl blíže než David Michálek, a píská se tak zakázané uvolnění.
     
    00:20
    Puk z vhazování před Čeňkem Novákem opět získali Bruslaři, ani napodruhé se jim ale nepodařilo rozehrát přesně. Píská se další zakázané uvolnění.
     
    00:55
    Daniel Kabelka (MBU) je potrestán dvěma minutami za napadení a Bruslaři budou hned z kraje utkání zahrávat přesilovou hru.
     
    01:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo pouhých 8 sekund z přesilové hry a jdou do vedení! Kryštof Kulhánek nabil nad levý kruh LUBOŠI VOŘÍŠKOVI, jehož rána se zastavila až v síti! Asistence: Kryštof Kulhánek, Miroslav Třetina.
    01:03 VOŘÍŠEK - 1:0
     
    02:37
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    V Kotlině je vyrovnáno, Žihadla našla rychlou odpověď! DAVID HORKÝ se prohnal do útočného pásma po pravém křídle a domácího brankáře prostřelil pokusem na bližší tyč! Asistence: Ladislav Rytnauer.
    02:37 HORKÝ - 1:1
     
    03:50
    Bruslaři dlouho kombinovali v pásmu soupeře, drželi se ale v rohu kluziště, odkud Janu Čápovi žádné nebezpečí nehrozilo.
     
    04:36
    Jiří Kopic musel rychle zpátky, protože za volným kotoučem mířil Patrik Bulín. Domácí bek jej ale tělem odstavil a Čeněk Novák pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    05:26
    Hosté přešli do útoku, hra se ale přestěhuje do jejich pásma. Petr Krutiš (MBU) se totiž provinil podrážením.
     
    05:48
    Havlíčkův Brod získal kotouč z buly, ale aniž by vystřelil, o něj přišel. Moravské Budějovice vyhodily kotouč až za branku Čeňka Nováka.
     
    06:13
    Miroslav Třetina zavážel puk do útočné třetině po levé straně, u hrazení jej ale jeden z hostujících obránců zastavil a vyhodil puk znovu přes všechny čáry.
     
    06:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využívají i druhou přesilovou hru a jsou znovu ve vedení! Tomáš Semrád na modré čáře posunul puk KRYŠTOFU KULHÁNKOVI, jehož dělovka z první mířila nad pravý beton marně se natahujícího brankáře Žihadel. Asistence: Tomáš Semrád, Miroslav Třetina.
    06:46 KULHÁNEK - 2:1
     
    07:39
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Ani tentokrát na sebe odpověď Žihadel nenechala dlouho čekat. LADISLAV RYTNAUER zavezl puk do útočného pásma po levé straně, najel si na osu hřiště svižnou ranou zápěstím pokořil domácího brankáře. Asistence: Petr Krutiš.
    07:39 RYTNAUER - 2:2
     
    08:10
    Před Janem Milfaitem se otevřel prostor na levém křídle, neměl ale dostatečnou rychlost, aby ujel až před bránu, a tak byla celá akce zpomalena.
     
    08:41
    Radim Ferda (MBU) oslabuje své mužstvo pro dvouminutové vyloučení za podrážení. Využijí domácí i třetí přesilovou hru?
     
    08:46
    Domácí vyhráli buly v útočné třetině a Kryštof Kulhánek nabil na modré čáře Tomáši Semrádovi. Jan Čáp jeho ránu dobře viděl a vyrazil ji betony.
     
    09:36
    Jiří Peroutka zachytil přihrávku Havlíčkova Brodu u levého mantinelu a vyhodil puk přes celé hřiště.
     
    10:15
    Ve vlastním oslabení postupoval jeden na jednoho Petr Krutiš, jeho střela zápěstím přes obránce ale minula havlíčkobrodskou svatyni.
     
    10:53
    Třetí přesilovou hru už domácí nevyužili, Radim Ferda se vrátil do hry. Bruslařům teď navíc nevyšla rozehrávka a po zakázaném uvolnění se bude vhazovat po pravé ruce Čeňka Nováka.
     
    11:14
    Roman Kadela napřáhl na modré čáře, Čeněk Novák nastavil do střely hůl a vyrazil puk do rohu kluziště, kde jej sebrali obránci v červených dresech.
     
    11:57
    Marek Lupač se vydal mezi dvojici havlíčkobrodských obránců, už se zdálo, že mezi ní proklouzne, domácí mu ale v poslední chvíli vypíchli kotouč.
     
    12:47
    David Michálek prohodil Jiřího Peroutku a pak kombinoval s Janem Milfatiem, který prvně jmenovanému útočníkovi Havlíčkova Brodu vracel puk před brankoviště, tam jej ale zastavil bek Žihadel.
     
    14:06
    Moravské Budějovice se nadechovaly k útočné akci, jeden z hostujících útočníků už si chystal puk ke střele, ten mu ale sklouzl z hole.
     
    15:09
    Aleš Trnka zavezl puk do útočného pásma a rozehrál doleva na Petera Puchera, hostující kapitán měl kolem sebe dostatek prostoru, jeho ránu zápěstím ale Čeněk Novák vyrazil.
     
    15:49
    Jiří Peroutka se vydal dopředu po pravé straně, zavezl puk do pásma a pak jej bekhendem nahodil za havlíčkobrodskou svatyni, kde akce Moravských Budějovic skončila.
     
    16:13
    Ondřej Procházka nabral rychlost na pravém křídle a prohnal se až do blízkosti moravskobudějovického brankoviště, zblízka ale trefil jen připraveného Jana Čápa.
     
    17:08
    David Michálek ve středním pásmu zachytil hostující rozehrávku a poslal na levém křídle do úniku Jana Milfaita, jenž mohutně napřáhl, Jana Čápa ale nepropálil.
     
    17:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se potřetí v utkání ujímají vedení. Jan Čáp neudržel v lapačce střelu Davida Michálka, a JAN MILFAIT tak mohl puk zblízka dorazit do sítě! Asistence: David Michálek, Jiří Kopic.
    17:20 MILFAIT - 3:2
     
    18:11
    Patrik Přidal měl puk u levého mantinelu a všiml si, že před brankoviště se stahuje Vojtěch Holenda. Snažil se mu adresovat přihrávku, ta ale na určené místo neprošla.
     
    19:32
    Hosté tráví poslední minutu v pásmu Havlíčkova Brodu. Kryštof Kulhánek (HBR) se snažil od puku odstavit Radime Ferdu, pomohl si ale faulem. Je potrestán dvěma minutami za podrážení.
     
    19:51
    Hosté byli blízko vyrovnání! Petr Krutiš dvakrát dorážel u levé tyče havlíčkobrodské klece, Čeněk Novák ovšem oba dva pokusy dokázal zastavit svými betony!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Bruslaři začali využitou přesilovkou, prosadil se Luboš Voříšek. Hosté ovšem rychle vyrovnali zásluhou Davida Horkého. Podobná situace se opakovala i po přesilovkové ráně Kryštofa Kulhánka, když brzy znovu vyrovnal Ladislav Rytnauer. Přesto odešli Bruslaři do kabin s jednobrankovým vedením, do kterého je krátce před přestávkou poslal Jan Milfait. Druhá perioda začne přibližně v 17:51.

    Střely na bránu po první třetině: 12:8.
     
    Moravské Budějovice začnou druhou dvacetiminutovku v početní převaze, ze které jim zbývá ještě 1 minuta a 32 sekund.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Hosté vyhráli buly a okamžitě se nastěhovali do pásma Havlíčkova Brodu. Ladislav Rytnauer nahodil puk z úhlu do brankoviště, kde jej Čeněk Novák přikryl lapačkou.
     
    20:40
    Na vhazování před Čeňkem Novákem tentokrát byli úspěšnější domácí hokejisté, kteří se díky tomu mohli osvobodit dlouhým vyhozením.
     
    21:20
    Žihadla se držela v útočném pásmu a zaměstnala domácího brankáře několika střeleckými pokusy, teď se ale Bruslaři znovu osvobozují.
     
    21:49
    Domácí mužstvo již hraje v plném počtu a hned se vydalo do útoku. Na modré čáře jej ale zastavuje hvizd sudího, který signalizuje ofsajd.
     
    22:24
    Vojtěch Holenda udržel za soupeřovou brankou obránce na zádech a obtočil se kolem tyče před brankoviště. Po něm zblízka vystřelil Patrik Přidal, Jan Čáp si ovšem pravou tyčku pohlídal.
     
    22:47
    Luboš Voříšek zpracoval dlouhý pas a dral se za hostujícího beka, ten ale domácího útočníka za svá záda nepustil.
     
    23:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Luboš Voříšek přihrál na okraj pravého kruhu ONDŘEJI PROCHÁZKOVI, který vyslal pohotovou ránu zápěstím a trefil se neomylně do levého horního rohu hostující svatyně. Nádherný moment! Asistence: Luboš Voříšek, Jiří Kopic.
    23:02 PROCHÁZKA - 4:2
     
    23:39
    Daniel Kabelka nahodil puk na bránu od modré čáry a jeho pokus byl ještě jemně tečovaný. Čeněk Novák byl ovšem dobře postavený a puk zkrotil betony.
     
    24:28
    Miroslav Třetina si obhodil na levém křídle Romana Kadelu a následně hledal před brankoviště najíždějícího Ondřeje Procházku, který se přes obránce prosadit nedokázal.
     
    25:28
    Bruslaři jsou aktivnější a svírají svého soupeře. Jan Čáp zřejmě neměl ideální výhled na střelu Davida Valy od modré čáry, přesto ji dokázal pravým betonem vyrazit.
     
    26:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jiří Kopic zastavil puk na modré čáře, nabruslil do pravého kruhu a chtěl vystřelit. Puk mu ale sjel z hole, tak zvedl hlavu a našel mezi kruhy volného DAVIDA KOZLÍKA, jehož rána mířila přesně nad brankářovu vyrážečku! Asistence: Jiří Kopic.
    26:06 KOZLÍK - 5:2
     
    26:28
    Robert Havlát nabral rychlost na pravé straně a dostal se za obránce. Zvládl i vystřelit, jeho ránu ovšem vytěsnil Čeněk Novák do ochranné sítě.
     
    27:30
    Čeněk Novák vyjel daleko z brány a odpálil puk o mantinel až do pásma soupeře, díky rychlosti Filipa Beneše se nemohlo pískat zakázané uvolnění. K puku se ovšem dostali hosté, ti byli ale na modré čáře zastaveni ofsajdem.
     
    28:01
    Bruslaři se bou bránit ve čtyřech. Ondřej Procházka (HBR) nezachytil kličku Petra Krutiše u hrazení a provinil se podrážením.
     
    28:35
    Žihadla se v početní převaze zatím trápí. Po buly se domácí okamžitě osvobodili, následně rychle obrali hosty o kotouč, kteří sotva přešli modrou čáru.
     
    28:58
    Síly na ledě se vyrovnají. Moravské Budějovice jsou potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě, trest odpyká Petr Krutiš (MBU).
     
    29:45
    Jiří Kopic se uvolnil na pravé straně a vyslal jedovatou ránu zápěstím, která ale minula hostující svatyni. Následně byla sražena střela Havlíčkova Brodu do ochranné sítě, vhazovat se bude po levici Jana Čápa.
     
    30:14
    Ondřej Procházka je zpátky na ledě a Havlíčkovu Brodu začíná zkrácená přesilová hra. Tu ale domácí začínají ve vlastním pásmu.
     
    30:59
    Jan Čáp předvedl dva úspěšné zákroky proti střelám Martina Nepokoje, teď je hra ale přerušena. Roman Kadela (MBU) putuje za katr kvůli nedovolenému bránění.
     
    31:26
    Žihadla začala oslabení dobře. Dokonce po nahození donutila Čeňka Nováka k zákroku lapačkou.
     
    31:57
    Bruslaři se dostali do útočného pásma a Luboš Voříšek byl v dobré pozici na okraji pravého kruhu, Jan Čáp jeho hbitou střelu zápěstím vyrazil levým bokem do rohu kluziště.
     
    32:43
    Od té doby se hosté opět v poklidu brání, Bruslařům se nedaří usadit v útočné pásmu. Roman Kadela se za několik sekund vrátí na led.
     
    33:50
    Na puku jsou hráči Havlíčkova Brodu, ti mají ale problémy s napadáním Moravských Budějovic. Žihadla nepouští domácí přes střední pásmo.
     
    34:21
    Tomáš Semrád zavezl puk do útoku a posunul jej doprava Filipu Benešovi. Ten napřáhl a vyslal prudkou ránu, která se otřela jen o boční síť hostující klece.
     
    35:32
    Vojtěch Holenda přešel modrou čáru, nabruslil na pravý kruh, kde zadovkou přenechal kotouč Miroslavu Třetinovi. Jeho bekhendové zakončení skončilo v lapačce Jana Čápa.
     
    36:02
    Ondřej Procházka (HBR) zastavil soupeře, který ujížděl do úniku, hákováním, a bylo tak nařízeno trestné střílení!
     
    36:02
    K trestnému střílení se postavil Roman Mikeš, který se snažil najít skulinku mezi betony Čeňka Nováka, která tam i byla, jenže domácího brankáře trefil do betonu.
     
    36:44
    Bruslařům se nepodařilo rozehrát přesně a volný kotouč doklouzal až za bránu Moravských Budějovic, píská se tak zakázané uvolnění.
     
    37:26
    Jan Milfait přiťukl puk Davidu Michálkovi za bránu. Ten si připravil kotouč na bekhend a snažil se kolem pravé tyče vybruslit před brankoviště, obránce ve žlutém jej ale zastavil.
     
    38:02
    Kryštof Kulhánek dostal pas mezi kruhy, odkud chtěl vystřelit bez přípravy, puk mu ale při jeho pokusu sklouzl z čepele hole a hrát může David Horký.
     
    38:47
    Patrik Přidal se dostal za hostující obranu, s bekem na zádech ale nedokázal zakončit podle svých představ. Jeho kličku do forhendu zastavil Jan Čáp pravým betonem.
     
    39:32
    V závěru druhé dvacetiminutovky budou hrát domácí v pěti proti čtyřem. Marcel Juráň (MBU) je potrestán dvěma minutami za pozdní dohrání.
     
    39:46
    Na vhazování prokázali větší šikovnost hosté, získali kotouč a ránou o mantinel jej vyhodili až za branku Čeňka Nováka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhém dějství se podařilo domácím vypracovat nadějný tříbrankový náskok po trefách Ondřeje Procházky s Davidem Kozlíkem. Bruslaři vedou zaslouženě, v této části hry byli lepším týmem. Žihadla mohla snížit, Roman Mikeš ale neproměnil trestné střílení. Třetí třetina začne přibližně v 18:41.

    Střely na bránu po druhé třetině: 26:15.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Moravské Budějovice vyhrály buly a okamžitě vyhazují kotouč přes všechny čáry. Ukrajují tak sekundy z Juráňova trestu.
     
    40:38
    Bruslaři se usadili v útočném pásmu a začali kombinovat. Na konci akce stál Martin Nepokoj, jeho ránu ale Jan Čáp lapil rukavicí.
     
    41:41
    Žihadla již hrají v plném počtu a snažila si vytvořit šanci v útočné třetině, domácí obrana je ale do nebezpečnějšího prostoru nepustila.
     
    42:07
    Kryštof Kulhánek sebral odražený kotouč na vrcholku pravého kruhu a vystřelil zápěstím, Jan Čáp jeho pokus vyrazil do rohu kluziště.
     
    42:16
    Moravské Budějovice mohou snížit v přesilové hře. Luboš Voříšek (HBR) míří na dvě minuty na trestnou lavici za sekání.
     
    42:58
    Hosté se udrželi po buly na kotouči a dokázali kombinovat, pak ale o kotouč přišli a Havlíčkův Brod se mohl osvobodit dlouhým vyhozením.
     
    43:15
    Tomáš Pelikán vystřelil z levého kruhu, mířil ale příliš vysoko. Puk se odrazil od plexiskla na hole Bruslařů a ti se znovu osvobozují.
     
    44:05
    Havlíčkův Brod se brání úspěšně. Hosté se těžko dostávají do pásma Bruslařů. Když už se tam dostanou, domácí se rychle osvobodí.
     
    44:19
    Ve chvíli, kdy už se Luboš Voříšek vrátil do hry, zamířil dopředu po pravém křídle Marcel Juráň, jeho střela zápěstím ale Čeňku Novákovi příliš trable nenadělala.
     
    45:37
    Ladislav Rytnauer číhal na modré čáře na modrou přihrávku, aby mohl ujet sám na bránu, dlouhý pas ale ve středním pásmu zastavil Ondřej Procházka.
     
    45:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři navyšují své vedení na rozdíl čtyř branek! ONDŘEJ PROCHÁZKA dostal pas za obranu a tváří v tvář hostujícímu gólmanovi si věděl rady, trefil se nad jeho vyrážečku. Asistence: Luboš Voříšek, Matěj Blinka.
    45:53 PROCHÁZKA - 6:2
     
    46:46
    Roman Mikeš s Patrikem Říčkou pláchli do přečíslení dvou na jednoho. O zakončení se postaral druhý jmenovaný útočník Žihadel, jenže v dobré pozici těsně minul levou tyč havlíčkobrodské svatyně!
     
    47:36
    V útočné třetině kombinovala první útočná formace Havlíčkova Brodu, ke střele se ale nedostala. Hráči se stále snažili vylepšit pozici pro své spoluhráče.
     
    48:54
    Žihadla se snaží dostat ze sevření. Hosté mají sice puk na holích, jenže se jim nedaří projít přes napadající soupeře z Havlíčkova Brodu.
     
    49:46
    Hostující mužstvo už toho mělo plné zuby. Obloučkem do středního pásma jenom odevzdalo kotouč Bruslařům a spěchalo vystřídat.
     
    50:33
    Na útočné modré čáře číhal David Horký. Přihrávce na něj ale scházela přesnost, puk se od hrazení odrazil k Vojtěchu Šmídovi, jenž může zakládat další útok Havlíčkova Brodu.
     
    51:31
    Ondřej Procházka přešel přes modrou čáru a viděl, že se mu na ose hřiště nabízí Jan Milfait, přihrávku na něj ale zastavila žlutočerná defenziva.
     
    52:11
    David Michálek nejprve přihrávkou přes šířku pásma uvolnil Miroslava Třetinu, jehož bekhendový pokus vyrazil hostující brankář levým betonem, následně sám střílel z levého kruhu, Jan Čáp ale jeho ránu vytěsnil lapačkou!
     
    52:40
    Teď si Moravské Budějovice mohou oddychnout. Jiří Kopic (HBR) je potrestán za nedovolené bránění, domácí se tak budou bránit ve čtyřech.
     
    53:20
    Havlíčkův Brod se brání úspěšně. David Kozlík drží kotouč za hostující svatyní, a ukrajuje tak sekundu po sekundě z Kopicova trestu.
     
    54:04
    Žihadla se dokázala usadit v útočném pásmu, od modré čáry střílel Jiří Peroutka, Kryštof Kulhánek jeho pokus ale zablokoval a vyhodil puk na opačnou stranu kluziště.
     
    54:29
    Peter Pucher dostal přihrávku a zívala na něj odkrytá klec Havlíčkova Brodu. Zkušený útočník musel ale pas zpracovávat v záklonu a jeho ráně pak chyběla přesnost. Puk minul bránu.
     
    55:41
    Patrik Přidal se uvolnil mezi třemi protihráči před brankovištěm Moravských Budějovic, jeho ránu ale Jan Čáp dokázal vyrazit.
     
    Dnešní utkání sleduje 684 diváků.
     
    56:44
    Po souboji v rohu pásma Moravských Budějovic vyplaval puk na Ondřeje Procházku a moc nechybělo, aby se dostal k zakončení, kterým by se mohl pokusit o dovršení hattricku.
     
    57:29
    Ladislav Rytnauer mířil dopředu po pravé straně a měl před sebou Tomáše Semráda. Ten se nenechal rozhodit soupeřovým pohybem ramen a kotouč mu sebral.
     
    58:23
    Patrik Přidal obral o kotouč Michala Klimenta a mířil sám na bránu, neposedný kotouč ale nedokázal zcela zkrotit a ztroskotal na nataženém betonu Jana Čápa!
     
    59:07
    Hosté jsou i v poslední minutě pod tlakem. Moravské Budějovice tak vyhodily kotouč jenom na zakázané uvolnění a vhazovat se bude po pravici Jana Čápa.
     
    59:30
    Buly sice vyhráli hosté, z pásma se ale nedostali. Bruslaři je zastavili u levého mantinelu. Puk zmizel mezi bruslemi hráčů, hra je tak přerušena.
     
    59:40
    David Vala po vyhrané buly našel u levé tyče hostující klece Miroslava Třetinu, ten z úhlu ale netrefil bránu a puk se odrazil od zadního hrazení.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Domácí v poslední třetině kontrolovali hru, ještě své vedení dokázali navýšit díky druhé trefě Ondřeje Procházky. Bruslaři si tak v prvním soutěžním utkání připisují všechny tři body, naopak Moravské Budějovice zůstávají po dvou kolech bez bodu. (19:13:51)

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 2. Voříšek (Kulhánek, Třetina), 7. Kulhánek (Semrád, Třetina), 18. Milfait (Michálek, Kopic), 24. Procházka (Voříšek, Kopic), 27. Kozlík (Kopic), 46. Procházka (Voříšek, Blinka) – 3. Horký (Rytnauer), 8. Rytnauer (Krutiš)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Nepokoj, Semrád, Kulhánek, Vala, Šmíd, Kopic – Beneš, Milfait (A), Michálek – Holenda, Třetina (C), Přidal – Blinka, Voříšek (A), Procházka – Kuchta, Ludvík, Kozlík
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Čáp (Vejvoda) – Trnka, Pelikán, Kadela, Wasserbauer, Peroutka, Kabelka, Kliment, Sobotka – Lupač, Juráň, Horký, Havlát, Mikeš (A), Pucher (C), Hačecký, Rytnauer (A), Ferda, Bulín, Říčka, Krutiš

    Rozhodčí: Jiří Velčovský – Jan Gabriel, Jakub Zmeškal

    Diváci: 684
    thejrc.org