Zlín – Mountfield HK 1:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Mountfield HK
Čtvrtek 20.09.2018, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:52 Tomáš FOŘT - 1:2
     
    42:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí přicházejí s rychlou odpovědí a stále drží naději na body. První gól Zlína v dnešním utkání střílí TOMÁŠ FOŘT, který si našel dobrou pozici před brankou a zblízka překonal Maxwella. Asistence: Edgars Kulda.
    41:08 Mislav ROSANDIĆ - 0:2
     
    41:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Paulovič se po své šanci udržel na puku a o chvíli později jej zpoza branky poslal na MISLAVA ROSANDIČE. Hradecký obránce na nic nečekal a okamžitě poslal puk do sítě. Sedláček nestihl zareagovat. Asistence: Matej Paulovič.
    26:30 Jan BERGER - 0:1
     
    26:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení v dnešním utkání. JAN BERGER si našel místo před brankou, dostal rychlou přihrávku a puk okamžitě poslal skrz Sedláčkovy betony až do sítě. Asistence: Filip Pavlík a Patrik Miškář.
    Marken.cz

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 43. Fořt (E. Kulda) – 27. Berger (F. Pavlík, Miškář), 42. Rosandić (Paulovič)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Ferenc, Nosek (A), Žižka (C), Valenta, Řezníček, Gazda – Šlahař, Herman, J. Ondráček – Kubiš (A), Fořt, Poletín – Karafiát, Werbik, E. Kulda – Fryšara, P. Sedláček, Popelka.
    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Linhart (A), Zámorský, Graňák (A), Cibulskis, Rosandić, Piché, F. Pavlík – M. Chalupa, Koukal (C), Bezúch – Vopelka, Cingel, Vincour – Miškář, Bičevskis, Berger – R. Pilař, Kukumberg, Paulovič.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 3327
    thejrc.org