Kladno – Sudoměřice 12:3 (kon.) | Pardubice – Karviná 0:8 (kon.) | Kovo Praha – Ústí n/L 3:4 (po pr.)
konec
HBC Pardubice
0:8 (0:3, 0:3, 0:2)
HbK Karviná
Neděle 30.09.2018, 14:00CROSSDOCK Extraliga • 3 • 3. kolo
     
    36:40
    Karviná právě vstřelila branku!
    Frustrovaní domácí dostávají další branku! Po rychlé souhře zakončoval před brankou stojící LADISLAV GENGEL, který dostal míček s velkým štěstím za brankovou čáru... 0:8!
     
    35:02
    Karviná právě vstřelila branku!
    Ondřej Farský přihrál na pravém kruhu pro JANA STROMKA, který zamířil zřejmě mezi nohy pardubického gólmana a už je to o sedm branek!
     
    25:53
    Karviná právě vstřelila branku!
    Hostům to nestačí a už je to o šest kousků! Po vhazování se míček od Lumíra Rosůlka dostal na hůl LUKÁŠE PACASE, který neváhal a prudce pálil za záda pardubické brankáře!
     
    21:04
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karvinský hokejbalový koncert v Pardubicích pokračuje! Ve správný čas a na správném místě stál před brankou TOMÁŠ VOSYKA, který tak už kompletuje hattrick – 0:5!
     
    18:48
    Karviná právě vstřelila branku!
    Ano, tak je to nakonec tady, hosté přidávají další branku a skutečně to je za dnešní výkon zaslouženě! Po prudké ráně, kterou z mezikruží vypustil Martin Pala, se k dorážce z bezprostřední blízkosti dostal TOMÁŠ VOSYKA – 4:0!
     
    08:56
    Karviná právě vstřelila branku!
    Nepovedená útočná akce se nakonec domácím hrubě nevyplácí, po vhazování už domácí branky se totiž dostal ke střele od modré Ladislav Gengel, jenž sice zařízení netrefil, míček se ale od mantinelu odrazil na TOMÁŠE VOSYKU, který posílá Karvinou už do tříbrankového trháku – 0:3!
     
    02:27
    Karviná právě vstřelila branku!
    Co se s domácími děje?! Po vhazování se míček odrazil na DANIELA ČAPKU, který dokázal rychlou kličkou překonat během krátké chvíle podruhé domácího strážce svatyně. Tohle vedení je pro hosty hodně cenné, jak s nim naloží?
     
    02:13
    Karviná právě vstřelila branku!
    To je překvapení panečku! Po první udržení pásma Karvinou se od levého mantinelu odpoutal a hned vystřelil LUKÁŠ PACAS, který posílá hosty do vedení – 0:1!

    Ondřej Novotný

    Branky a nahrávky: 3. Pacas, 3. Čapka, 9. Vosyka (Gengel), 19. Vosyka (Pala), 22. Vosyka (Korbel), 26. Pacas (Rosůlek), 36. Stromko (Farský), 37. Gengel (Rosůlek, Kalus)


    HBC Pardubice: Dvořáček (Stárek) – Filip, A. Bucek, Turyna, Deml – Česák, Vlasák, Březina, Moravec, Urbanec, Förstl, Moravec, Zajíček, Strouhal, Langr, J. Bucek.
    HbK Karviná: Solar (Židek) – Sladký, Kalus, Zarenba, Korbel – Pacas, Pala, Farský, Vosyka, Rosůlek, Gengel, Stromko, Konečný, Čapka.