Kladno – Sudoměřice 12:3 (kon.) | Pardubice – Karviná 0:8 (kon.) | Kovo Praha – Ústí n/L 3:4 (po pr.)
konec
HBC Pardubice
0:8 (0:3, 0:3, 0:2)
HbK Karviná
Neděle 30.09.2018, 14:00CROSSDOCK Extraliga • 3 • 3. kolo
     
    Senzace dokonána! Karviná vítězí v Pardubicích vysoko 8:0 a svoji první extraligovou výhru po návratu do nejvyšší soutěže tak veze z východních Čech. Pardubice naopak za víkend ani jednou neskórovali! (15:36:14)
     
    Konec zápasu.
     
    44:40
    Vyloučení v týmu HbK Karviná (Sladký – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:34
    Zápas se už jenom dohrává, hosté se hrou baví a stále se snaží přidat branku. Zároveň ale ještě myslí na zadní vrátka, protože nechtějí inkasovat.
     
    41:05
    Urbanec se prosmýkl přes modrou čáru a bránící hráče, jenomže poslední z nich ho nakonec o míček stejně obral.
     
    40:11
    Povedené přečíslení Karviné! Hosté se najednou dostali do kombinace tři na jednoho, což zakončoval Pala z mezikruží do břevna domácí svatyně!
     
    38:23
    Strkanice za brankou hostů už nic nezmění, dnes diktují tempo hry jednoznačně hosté, kteří jsou už opět nastěhovaní před brankou Autoskla.
     
    36:40
    Karviná právě vstřelila branku!
    Frustrovaní domácí dostávají další branku! Po rychlé souhře zakončoval před brankou stojící LADISLAV GENGEL, který dostal míček s velkým štěstím za brankovou čáru... 0:8!
     
    35:02
    Karviná právě vstřelila branku!
    Ondřej Farský přihrál na pravém kruhu pro JANA STROMKA, který zamířil zřejmě mezi nohy pardubického gólmana a už je to o sedm branek!
     
    32:21
    Vyloučení v týmu HbK Karviná (Zarenba – 2 min.).
     
    30:58
    Česák se snažil proskočit mezin dvěma beky, to se mu sice povedlo, o míček už ale záhy přišel, takže celá akce neměla pokračování.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    28:45
    Hosté bezpečně hrají i nadále s vysokým náskokem útočnou hru a snaží se, aby si do kabiny odnesli ještě větší gólový rozdíl!
     
    27:16
    Moravec proběhl kolem pravého mantinelu, až se vydal do zakončení. To ještě Solar lapil, stejně se mu to pak povedlo i proti dorážce Strouhala!
     
    25:53
    Karviná právě vstřelila branku!
    Hostům to nestačí a už je to o šest kousků! Po vhazování se míček od Lumíra Rosůlka dostal na hůl LUKÁŠE PACASE, který neváhal a prudce pálil za záda pardubické brankáře!
     
    25:43
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Urbanec – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:19
    Vyloučení v týmu HbK Karviná (Korbel – 2 min., sekání).

    Ondřej Novotný

    Branky a nahrávky: 3. Pacas, 3. Čapka, 9. Vosyka (Gengel), 19. Vosyka (Pala), 22. Vosyka (Korbel), 26. Pacas (Rosůlek), 36. Stromko (Farský), 37. Gengel (Rosůlek, Kalus)


    HBC Pardubice: Dvořáček (Stárek) – Filip, A. Bucek, Turyna, Deml – Česák, Vlasák, Březina, Moravec, Urbanec, Förstl, Moravec, Zajíček, Strouhal, Langr, J. Bucek.
    HbK Karviná: Solar (Židek) – Sladký, Kalus, Zarenba, Korbel – Pacas, Pala, Farský, Vosyka, Rosůlek, Gengel, Stromko, Konečný, Čapka.