Čerepovec – Nižněkamsk 3:4 (po pr.) | Jaroslavl – N.Novgorod 4:3 (2:0 po s.n.) | Dynamo Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
Soči – Petrohrad 1:3 (kon.) | Spartak Moskva – Minsk 4:3 (po pr.)
po s.n. (2:0)
Lokomotiv Jaroslavl
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 04.10.2018, 18:05 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nikolaj KOVALENKO - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Lokomotiv Jaroslavl.
    Autorem vítězné branky je NIKOLAJ KOVALENKO.
    59:53 Andy MIELE - 3:3
     
    59:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Na poslední chvíli, ale přeci jen to Torpedo stihlo. Teď domácí smutní, protože byli blízko výhře v základní hrací době. Jenže Galuzin na poslední chvíli předložil nahrávku před brankoviště ANDYMU MIELEMU, který překvapil Konovalova zakončením k tyči. Půjdeme tedy do prodloužení. Asistence: Vladimir Galuzin, Denis Paršin.
    48:08 Daniil APALKOV - 3:2
     
    48:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Už to sice nebylo v přesilové hře, ale Lokomotiv se přeci jen prosazuje. Z poměrně nečekané situace. Opět byl u branky domácích Brandon Kozun. Ten totiž nabral puk u modré čáry na hokejku a nahodil ho do brankoviště. Tam stál na teč připravený DANIIL APALKOV, jenž zaskočil Tichomirova a skóroval. Hodně důležitá trefa, může být klidně rozhodující. Asistence: Brandon Kozun, Andrej Loktionov.
    38:05 Brandon KOZUN - 2:2
     
    38:05
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Krásná ukázka, jak lze v hokeji za pár chvil ztratit vedení o dvě branky. Přesně to se nyní stalo Torpedu. To tak dlouho útočilo a útočilo, až úplně zapomnělo na zadní vrátka. Dopředu pak samotný ujel BRANDON KOZUN, který se nemýlil a pověsil kotouč pod horní tyčku. Začínáme tedy od začátku, zápas je plně otevřený. Asistence: Jakub Nakládal, Andrej Loktionov.
    34:45 Jegor AVERIN - 1:2
     
    34:45
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tentokrát už se Lokomotiv snížení dočkal. A na prvním domácí gólu má velkou zásluhu Kutuzov. Byl to právě tenhle obránce, který ze středního pásma kotouč zavezl až na pravý kruh. Odtud už skvěle našel volného JEGOR AVERINA. Střelec branky měl poměrně snadnou pozici, protože gólman Tichomirov se nestíhal přesunout ke druhé tyči. A vypadá to tedy, že nás bude čekat výsledkové drama. Asistence: Alexander Kutuzov.
    27:23 Denis PARŠIN - 0:2
     
    27:23
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté měli hrát přesilovku, ale nakonec ji hrát nebudou. Proč? Využili totiž ponechanou výhodu. Chvíli Torpedo kombinovalo v útočném pásmu, až se mu podařilo uvolnit za mezikružím DENISE PARŠINA. Ten zakličkoval, zamířil a zápěstím pověsil kotouč pod víko domácí klece. Tohle už začínají být mnohem vážnější komplikace pro Lokomotiv Jaroslavl. Asistence: Denis Barancev.
    08:52 Denis BARANCEV - 0:1
     
    08:52
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro domácí. Předchozí vyhození na zakázané uvolnění nakonec Jaroslav pořádně mrzí. Torpedo totiž vyhrálo vhazování v útočném pásmu. Na modré čáře vůbec na nic nečekal DENIS BARANCEV, který se napřáhl, vypálil a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Včetně brankáře Konovalova. Teď bude muset Lokomotiv dohánět. Asistence: Dmitrij Sjomin, Damir Žafjarov.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 35. Averin (Kutuzov), 39. Kozun (Nakládal, Loktionov), 49. Apalkov (Kozun, Loktionov), rozh. náj. Kovalenko – 9. Barancev (D. Sjomin, Žafjarov), 28. Paršin (Barancev), 60. Miele (Galuzin, Paršin)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Vladimir Galuzin (NNO)
    1:0   Petri Kontiola (JAR)
    2. série:
    1:0   Denis Paršin (NNO)
    1:0   Brandon Kozun (JAR)
    3. série:
    1:0   Damir Žafjarov (NNO)
    1:0   Andrej Loktionov (JAR)
    4. série:
    1:0   Anton Šenfeld (NNO)
    2:0   Nikolaj Kovalenko (JAR)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Isajev) – Nakládal, Rafikov, Jelesin, Kronwall, M. Osipov, Kutuzov, Averin – Kozun, Kontiola, Loktionov – Iljenko, Jurtajkin, Alexejev – Averin, Sannikov, Kraskovskij – Ivanov, Kajumov, Apalkov – Kovalenko.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (D. Kostin) – Orlov, Barancev, Holm, Sergijenko, Korobov, Rodionyčev, Ogijenko – Varnakov, Galuzin, Paršin – Sabolič, Miele, Calof – D. Sjomin, Šenfeld, Žafjarov – D. Iljin, Setdikov, Verjajev – Urakov.

    Rozhodčí: Gašilov, Vasiljev – Gorděnko, Sysujev

    Diváci: 7500
    thejrc.org