Čerepovec – Nižněkamsk 3:4 (po pr.) | Jaroslavl – N.Novgorod 4:3 (2:0 po s.n.) | Dynamo Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
Soči – Petrohrad 1:3 (kon.) | Spartak Moskva – Minsk 4:3 (po pr.)
konec
Dynamo Moskva
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 04.10.2018, 18:30 • Megasport Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Krásný čtvrteční večer! Nového kouče Dynama dnes čeká křest ohněm, jeho svěřenci se na domácí půdě představí proti aktuálnímu mistrovi KHL – Kazani. Pojďme si oba soupeře podrobně představit.
     
    DYNAMO MOSKVA
    10. místo z Západní konferenci
    13 Z, 3-0-3-7, 9 bodů (skóre 30:40)

    Vedení Dynama se v úterý rozhodlo vyměnit hlavního trenéra – Vladimira Vorobjeva, který tým vedl od roku 2015, nahradil loňský lodivod Jekatěrinburgu Vladimir Krikunov. Ten už celek z ruské metropole jednou koučouval (2004–2008) a v sezóně 2004/05 s ním vybojoval dosud poslední mistrovský titul. Tehdy tedy ještě v tzv. Superlize, přímém předchůdci KHL.

    Nutno poznamenat, že k obměně měl management dobrý důvod. Moskevský celek totiž najdeme až na desátém místě v tabulce Západní konference, přičemž z třinácti dosud odehraných utkání zvítězil pouze ve třech. Aktuálně se navíc veze na čtyři zápasy dlouhé šňůře porážek, kterou by dnes proti Kazani nepochybně rád utnul.

    Nejproduktivnější hráči
    Vadim ŠIPAČOV – 13 Z, 14 B (3+11)
    Dmitrij KAGARLICKIJ – 13 Z, 14 B (3+11)
    Daniil TARASOV – 10 Z, 8 B (5+3)

    Brankářské statistiky
    Alexandr JERJOMENKO
    – 412 min. | 87,5% úsp. | prům. 3,78
    Ivan BOČAROV
    – 366 min. | 91,2% úsp. | prům. 2,30
     
    AK BARS KAZAŇ
    5. místo ve Východní konferenci
    13 Z, 7-1-2-3, 18 bodů (skóre 38:36)

    V souvislosti s Kazaní rozhodně nemůžeme mluvit o mistrovské kocovině. Kdepak, celek z Tatarstánu si zatím letos vede celkem dobře, s osmnácti nasbíranými body je pátý v nesmírně vyrovnané Východní konferenci. Výhra nad slabším sokem z Moskvy by jej mohla katapultovat až na třetí příčku.

    Dnes jej čeká první zápas na půdě soupeře po bez mála dvou týdnech, během kterých sehrál čtyři duely před vlastními fanoušky. Ve třech z nich zvítězil, přičemž vyloupit TatNěft Arénu zvládl pouze čínský Kunlun, zatímco Vladivostok, Chabarovsk a Novosibirsk odtud odjely s prázdnou.

    Nejproduktivnější hráči
    Anton LANDER – 12 Z, 10 B (4+6)
    Jiří SEKÁČ – 13 Z, 10 B (4+6)
    Justin AZEVEDO – 13 Z, 8 B (2+6)

    Brankářské statistiky
    Alexandr ŠARYČENKOV
    – 361 min. | 91,2% úsp. | prům. 2,33
    Vladislav PODJAPOLSKIJ
    – 310 min. | 92,9% úsp. | prům. 2,13
    Emil GARIPOV
    – 120 min. | 85,7% úsp. | prům. 4,00
    Forvard Kazaně Rob Klinkhammer byl v pondělí jmenován nejlepším utočníkem uplynulého týdne.

     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY V SEZÓNĚ 2017/18

    V loňském ročníku se dnešní soupeři potkali dvakrát, přičemž z vítězství se vždy radoval domácí celek. Bude tomu tak i dnes?

    11. prosince 2017: Kazaň – Dynamo 6:2
    Branky:
    24. Lukojanov, 28. Klinkhammer, 34. Zaripov, 46. Glinkin, 49. Lander, 50. Sekáč – 26. Nikulin, 60. Nikulin.

    11. října 2017: Dynamo – Kazaň 3:2sn.
    Branky:
    20. Varnakov, 29. Varnakov, rozh. náj. Varnakov – 23. Tokranov, 37. Markov.
     
    Úvodní sestavy:

    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – J. Zajcev, Hietanen (A), I. Nikulin (C), Volkov, Pribylskij, Koivisto, Menšikov – Kagarlickij, Šipačov (A), Tarasov – Indrašis, Zackrisson, Alexejev – V. Kuljomin, Mozer, I. Makarov – Brjukvin, Igumnov, Petunin – Pankratov.

    Ak Bars Kazaň: Garipov (Podjapolskij) – Judin, Postma, Batyršin, Abrosimov, Jarullin, Markov (A), Ljamkin – Sekáč, Lander, Azevedo – Zaripov (C), An. Popov, M. Gluchov – Lukojanov, A. Michejev, A. Potapov (A) – Klinkhammer, Burmistrov, Kara.

    Rozhodčí: Olenin, Fraňo – Kučava, Novikov.
     
    Ještě jednou vám přeji příjemný večer, duel Moskvy s Kazaní začne zhruba za půl hodiny. Do dnešního utkání zasáhne pouze jeden český hokejista – Jiří Sekáč bude spolu s Antonem Landerem a Justinem Azevedem tvořit první útočnou formaci hostí.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Hokejisté obou celků už vyjíždí na led Megasport Areny, úvodní buly se blíží. Teď nás ještě čeká poslech státní hymny Ruské federace.
     
    Sudí už svolává první pětky do středového kruhu, jdeme na to! Na vhazování se proti sobě postaví Vadim Šipačov a Anton Lander.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Sedm sekund po úvodním buly se přerušuje, hosté se dopouští prvního icingu dnešního utkání. Po krátké pauze se tak bude vhazovat před jejich brankou.
     
    00:48
    Momentálně jsou na puku častěji hokejisté Moskvy, kterým se ale nedaří prorazit skrz pevnou defenzívu Kazaně. Všechny jejich akce končí už na modré.
     
    01:44
    Nahození jednoho z kazaňských zastavil obětavý domácí obránce vlastním tělem, následný protiútok soupeře končí skvělým zákrokem připraveného Garipova.
     
    02:32
    Na kruhu se uvolnil Popov, kterému ale střela úplně nesedla a kotouč nakonec ani nedoklouzal k brankovišti. Puku se poté zmocnilo opět Dynamo.
     
    03:15
    Moskva má ponechanou výhodu a Garipov se teď musel hodně otáčet, aby všechny dorážky vykryl! Obrana před ním úplně selhala a k první brance zápasu opravdu nechybělo mnoho.
     
    03:46
    Dvířka trestné lavice se otevírají, ven ze hry jde za vražení na hrazení Michail Gluchov (KZN). Domácí tak čeká první přesilová hra dnešního zápasu.
     
    04:40
    Alexej Potapov se zmocnil kotouče a ve vlastním oslabení vyrazil dopředu, jeho prudká rána od modré čáry však pouze orazítkovala mantinel za soupeřovou klecí.
     
    05:40
    Do konce kazaňského oslabení chybí pouhých pár sekund, hosté se zatím brání na jedničku. Domácí celek zatím snad ani nevystřelil na branku.
     
    06:40
    Stále ta samá písnička. Dynamo je jednoznačně aktivnějším celkem, stále se mu ale nedaří na delší dobu usadit před svatyní Emila Garipova.
     
    07:37
    Šipačov se okamžitě po přejetí hranice útočného pásma rozhodl vypálit, nemířil ale úplně přesně a kazaňský gólman tak proti slabšímu pokusu nemusel zasahovat.
     
    08:38
    Tak pozor! Albert Jarullin teď u modré čáry dost nevybíravě sestřelil Indrašise a lotyšský forvard zůstal ležet na ledě. Uvidíme, zda-li se bude vylučovat.
     
    08:38
    Je to tak, domácí si opět vyzkouší hru v početní výhodě. Nakonec se však jednalo o Rafaela Batyršina (KZN), který za zásah do hlavy dostává trest 2+10 minut.
     
    09:52
    Moskva se drží před svatyní soupeře, dotěrná čtveřice bránících hráčů celku z Tatarstánu je ale zatím nepustilo ke střele. Garipov musí i tak být ve střehu.
     
    10:22
    Nikulinova pozemní střela projela kolem levé tyče hostující klece, Kazaň se následně dostala ke kotouči a obratem vyhodila. Tahle přesilovka zůstane nevyužitá.
     
    11:42
    Klinkhammer našel před brankou najíždějícího Sekáče, který se i přes hák soupeře dostal do zakončení. To šlo mimo tři tyče, hosty čeká přesilová hra.
     
    12:04
    Sekáče hákoval Igor Makarov (DMS), který už sedí na trestné lavici. Budou si hosté v přesilovce počínat lépe než domácí?
     
    12:42
    Kazaň se usadila před Bočarovem a rozjela kombinaci, kterou svým pokusem z bezprostřední blízkosti brankoviště zakončil Popov. Gólman chytá.
     
    13:23
    Bars se nepřesnou přihrávkou vyhání z útočného pásma, pro kotouč se bude muset vracet až za vlastní branku. Dynamo se zatím zvládá bránit.
     
    15:20
    Hra se přelévá z jednoho konce ledové plochy na druhý, sledujeme relativně vyrovnanou podívanou. Větších šancí je však k vidění poskrovnu.
     
    15:49
    Pryž se od hole jednoho z Moskvanů odrazila vysoko do vzduchu a přistála až na trestné lavici, hra je přerušena. Po pauze se bude vhazovat u hostující modré lajny.
     
    16:56
    Alexej Potapov vybojoval kotouč za brankou Dynama, obratem o něj však zase přišel. Hokejisté v modrém se následně dopouští zakázaného uvolnění.
     
    17:58
    Tarasova poslal hezkou přihrávkou do útoku Nikulin, forvard domácích byl ovšem velmi rychle odzbrojen připravenou defenzívou hostí.
     
    18:06
    Další trest za vražení na hrazení, tentokrát jej dostává Roman Abrosimov (KZN). Ten za vlastní brankou přišpendlil k mantinelu Tarasova a jde za to pykat.
     
    18:51
    Před hostující klecí zavládl naprostý chaos, Moskevští se pokusili za Garipova kotouč doslova procpat. Šikovný gólman byl nucen pryž zalehnout.
     
    19:30
    Famózní Garipov! Šipačov nabil na opačný kruh nikým nehlídanému Hietanenovi, jehož dělovka z první jen vymetla lapačku hostujícího brankáře!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 11 – 5
    Zblokované střely: 1 – 3
    Vhazování: 6 – 13
    Trestné minuty: 2 – 16
    Využití přesilovek: 0/2* – 0/1

    *početní výhoda Dynama bude po pauze pokračovat
     
    První část hry nabídla poměrně vyrovnanou podívanou, o něco málo více ze hry měli domácí. Kazaň jim svou neukázněností nabídla hned tři přesilové hry, ani jednu z nich však svěřenci Vladimira Krikunova nezvládli přetavit v úvodní branku. Uvidíme, zda-li bude čekání na první gól utkání ukončeno v následujícím dějství.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Abrosimov už je dávno na ledě, hru v plném počtu jsme si ovšem moc dlouho neužili. Za hákování totiž dostává dvouminutový trest Daniil Tarasov (DMS).
     
    21:13
    Z mezikruží se pokusil prosadit Anton Lander, jehož nebezpečné zakončení vyrazil Bočarov betonem do rohu kluziště. Stav je tak stále bezbrankový.
     
    22:05
    Hosté jsou jako přikovaní v útočném pásmu, dlouhá série přihrávek ale zatím ve střelecký pokus nevygradovala. Moskvané aktivně napadají soupeře.
     
    23:31
    Bočarov raději před najíždějícím Michejevem schoval kotouč pod rukavici a na chvilku tak pozastavil hru. Po krátké pauze se bude vhazovat po jeho pravici.
     
    24:09
    Megasport Arena uvidí další přesilovku domácích, za podražení jde na dvě minuty ven z kluziště Dmitrij Judin (KZN). Jedná se už o čtvrtou početní výhodu Dynama.
     
    24:27
    Koivistova prudká rána od modré vypadala slibně, připravený Garipov jí nastavil do cesty pravý beton. K odraženému kotouči se následně nejrychleji dostali domácí.
     
    24:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskvané využívají přesilovku a v pětadvacáté minutě otevírají skóre! Nutno říct, že se štěstím – Hietanen našel na hranici útočného pásma připraveného MIIKU KOIVISTA, jehož střela se od ramene clonícího Tarasova odrazila mimo dosah bezmocného Garipova. Asistence: Juuso Hietanen, Dmitrij Kagarlickij.
    24:58 Miika KOIVISTO - 1:0
     
    25:28
    A rázem může být opět vyrovnáno! Igor Makarov (DMS) totiž oslabuje svůj tým, kvůli sekání stráví následující dvě minuty za trestné lavici.
     
    26:02
    Vyloučení dnes v Moskvě rozhodně není nedostatek, poměr sil na ledě se vyrovná. Stejně jako Makarov je za sekání vyloučen Jiří Sekáč (KZN).
     
    26:45
    Hra ve čtyřech hráčích na obou stranách zatím více prospívá hokejistům Kazaně, kteří se usadili před brankou soupeře a snaží se dostat ke střele.
     
    27:17
    Kazaň vstřelila branku!
    Bočarov přichází o čisté konto, začínáme zase od začátku! V moskevské třetině se u mantinelu chopil kotouče kapitán DANIS ZARIPOV, který si najel přímo před branku, protáhl nepřipraveného gólmana a následně zasunul ke vzdálenější tyči – 1:1. Hietanen ho dojížděl marně. Bez asistence.
    27:17 Danis ZARIPOV - 1:1
     
    28:44
    Hra se momentálně pohybuje hlavně před Garipovem, Dynamo se snaží znovu uzurpovat ztracené vedení. Ke střele se ale ne a ne dostat.
     
    29:58
    Garipov má na kontě další zákrok, za gólmana Kazaně se toho dnes moc nedostane. Jeho kolega na druhém konci ledové plochy si však počíná podobně.
     
    30:43
    Azevedo zpoza branky nahrál Sekáčovi, který se pokusil přesunout před Bočarova a zakončit. Jeho plán však zhatil hbitý moskevský bek.
     
    31:30
    Rozhodčí dnes nenechávají hře volný průběh a důsledně pískají každý prohřešek, icing a ofsajd. Tentokrát se přerušuje kvůli kazaňskému postavení mimo hru.
     
    32:35
    Zaripov chtěl pasem poslat dopředu Gluchova, který ovšem nezvládl jeho nabídku zachytit včas a Bars tak v útoku přichází vlastní chybou o pryž.
     
    33:56
    Hosté se po krátké době opět dostávají k puku a míří dopředu. Uvidíme, zda-li se jim tentokrát povede pryž za výborného Ivana Bočarova dopravit.
     
    35:05
    Hra se v posledních minutách dost uklidnila. Sledujeme vyrovnané představení, ani jednomu celku se však nedaří vážněji ohrozit soupeřovu svatyni.
     
    35:57
    Dmitrij Kagarlickij teď hodně znepříjemňuje život dvěma hostujícím bekům, kteří se snaží pryž rozehrát dopředu. Útočník domácích je jako pijavice a nenechá se odbýt.
     
    36:58
    Miks Indrašis se dostal do naprosto ideální pozice na levém kruhu pro vhazování, nakonec ovšem pouze promáchl a Garipov tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    37:46
    Megasport Arena se dožaduje další "šajby", domácí se snaží jejich přání splnit. Výborný Garipov ovšem všechny jejich střely likviduje bez větších obtíží.
     
    38:18
    Z bezprostřední blízkosti se pokusil pryž za maskovaného strážce kazaňské svatyně protlačit Petunin, ani on ale na gólmana nevyzrál. Ten se po zákroku rozhodl puk podržet.
     
    39:02
    Bez mála minutu před koncem prostředního dějství uvidíme buly před hostující klecí, Bars se totiž dopouští dalšího icingu. V hale panuje skvělá atmosféra.
     
    39:16
    Popov se pokusil takřka okamžitě po buly překvapit Garipova prudkou ranou z vysokého úhlu, ten si na své konto připisuje další úspěšný zákrok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 22 – 12
    Zblokované střely: 3 – 5
    Vhazování: 18 – 22
    Trestné minuty: 6 – 20
    Využití přesilovek: 1/5 – 0/3
     
    První polovina druhé části byla divoká, Megasport Arena viděla celkem čtyři vyloučení a dva góly. Přesilovou hru v úvodní trefu utkání nejprve ranou od modré čáry přetavil Miiku Koisvisto, o necelé tři minuty později bylo vyrovnáno po individuální akci Danise Zaripova. Dalších deset minut nabídlo o něco klidnější hru, o osudu utkání bude muset rozhodnout až třetí dějství.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:43
    Kazaň se seč může snaží prorazit dopředu, dotěrná defenzíva Moskvy jí ale moc blízko k brance nepouští. Bočarov zatím nemusel ani jednou zasahovat.
     
    41:48
    Michejev našel před modrou připraveného Abrosimova, jehož nahození šlo úplně mimo domácí klec. Pryž se jen odrazila od mantinelu za svatyní.
     
    42:48
    Šipačov chtěl nabídnout kotouč Hietanenovi, od jehož hokejky se černý nesmysl odrazil až na kazaňskou střídačku. Vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    43:43
    V rohu za Garipovovou svatyní se bojuje o pryž, do tahanice je zapojeno hned několik borců z obou týmů. Uvidíme, kdo si nakonec kotouč odveze.
     
    44:46
    Střel je zatím ve třetí třetině k vidění opravdu poskrovnu, obrany obou celků pracují na sto deset procent. Do jediné šance se zatím dostal Burmistrov.
     
    Dnešní utkání sleduje 4 671 diváků (38,5% kapacity).
     
    45:42
    Do bezprostřední blízkosti klece se dopracoval Judin, jehož zakončení přes výborně chytajícího Ivana Bočarova neprošlo. Stav je tak stále vyrovnaný.
     
    46:29
    Střela Danise Zaripova skončila v ochranné sítí, po krátké přestávce tak uvidíme vhazování před kazaňskou klecí. Hosté mají momentálně více ze hry.
     
    47:00
    V Moskvě se zasekla časomíra, nějakou dobu teď budou všechny časy psány pouze přibližně. Zatím se hraje dál, na puku je Dynamo.
     
    48:30
    Bočarov se před dojíždějícími protihráči raději rozhodl schovat kotouč do lapačky a hru tak přerušit. Uvidíme, zda-li se po pauze časomíra vzpamatuje.
     
    49:15
    Kazaňští se po nějaké době znovu probojovali do útoku, zpevněná moskevská defenzíva ale jejich tažení velmi rychle rozbila a vyhnala je zpět za modrou.
     
    50:39
    Třikrát hurá, časomíra se konečně znovu rozběhla. Bočarov má v posledních minutách plné ruce práce, Bars mu nechce dát pokoj a snaží se jej zaskočit.
     
    51:30
    Tohle se Pankratovovi opravdu nepovedlo, moskevský útočník z kruhu branku přestřelil od dobrých pět metrů. Úplně vedle. Na pryž se dostávají hosté.
     
    52:36
    Zakázané uvolnění vrátí hru zpět před Ivana Bočarova. Do konce třetí části zbývá asi sedm a půl minuty, uvidíme prodloužení?
     
    52:52
    Kazaň vstřelila branku!
    Dost možná neuvidíme, Kazaň otáčí skóre a v padesáté třetí minutě jde do vedení! Rob Klinkhammer nahrál na modrou čáru svému krajanovi PAULU POSTMOVI a kanadský bek propálil vše, co mu stálo v cestě. Bočarov byl bez šance. Asistence: Rob Klinkhammer, Alexander Burmistrov.
    52:52 Paul POSTMA - 1:2
     
    53:38
    Michejev se protlačil do útočného pásma, okamžitě se na něj však nalepili dva protihráči a ti mu nehodlají dát pokoj. Kazaňský forvard hledá někoho, komu by mohl nahrát.
     
    54:57
    Menšikovova rána z první zmizela ve výstroji připraveného Emila Garipova, který tak udržel vedení svého celku při životě. Buly bude před jeho klecí.
     
    55:39
    A kazaňský gólman je opět nucen podržet kotouč. Dynamo nic nevzdává a snaží se vyrovnat, na brankáře soupeře se mu však stále nedaří najít recept.
     
    56:37
    Hned po vyhraném buly se pokusil Garipova zaskočit lotyšský forvard Miks Indrašis, jehož projektil se od vyrážečky odrazil daleko od brankoviště.
     
    57:27
    Na druhém konci kluziště se uvolnil Danis Zaripov, který chtěl na své konto přidat další branku. Bočarov byl ovšem připraven jeho zakončení pokrýt.
     
    57:46
    Obrovská šance pro domácí! Alexandr Burmistrov (KZN) v důležitém momentu střetnutí oslabuje svůj celek trestem za nedovolené bránění...
     
    58:26
    Kazaň si zatím v oslabení počíná naprosto ukázkově, svého soupeře snad dosud nepustila ani za modrou čáru. Bočarov tak pochopitelně zůstává v brance.
     
    58:56
    Indrašis se pokusil Garipova překonat z vysokého úhlu, od masky brankáře se pryž odrazila do ochranné sítě. Dynamo si následně bere time-out.
     
    58:56
    Moskva už nemá co ztratit a zkusí své štěstí v power-play! Bočarov se po vypršení oddechového času nevrací mezi tři tyče.
     
    59:28
    Hra se drží před kazaňskou klecí, kombinace moskevských hráčů však stále nenabírá konce. Domácí se snaží propracovat do lepších střeleckých pozic.
     
    59:48
    Hietanenova prudká rána z mezikruží šla mimo klec, pryž následně hosté vyváží za modrou čáru. O vítězi je velmi pravděpodobně rozhodnuto.
     
    Konec zápasu.
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 27 – 16
    Zblokované střely: 9 – 14
    Vhazování: 29 – 32
    Trestné minuty: 6 – 22
    Využité přesilovky: 1/6 – 0/3
     
    Československá stopa
    Jiří SEKÁČ (KZN) – 0+0, 4 střely, ice-time 13:11
     
    V Moskvě je dohráno, Kazaň dnes svému soupeři uštědřila lekci z produktivity a po těsné výhře 2:1 si z hlavního města odváží dva body! Dynamo však nemusí propadat panice – dnes podalo velmi sympatický výkon a v prvním utkání pod novým koučem úřadujícího mistra náležitě potrápilo. Pokud bude takto hrát i nadále, body jej rozhodně neminou.
     
    Na úvodní trefu utkání jsme museli počkat až do druhé třetiny. V pětadvacáté minutě se v přesilovce trefil domácí Koivisto, o necelé tři minuty později pak bylo vyrovnáno po úspěsné individuální akci Danise Zaripova. Ve třetí třetině pak otočil ranou od modré čáry stav Paul Postma a na jeho zásah už Dynamo nezvládlo odpovědět.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. Na počtenou! (21:01:40)

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 25. Koivisto (Hietanen, Kagarlickij) – 28. Zaripov, 53. Postma (Klinkhammer, Burmistrov)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – J. Zajcev, Hietanen (A), I. Nikulin (C), Volkov, Pribylskij, Koivisto, Menšikov – Kagarlickij, Šipačov (A), Tarasov – Indrašis, Zackrisson, Alexejev – V. Kuljomin, Mozer, I. Makarov – Brjukvin, Igumnov, Petunin – Pankratov.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Podjapolskij) – Judin, Postma, Batyršin, Abrosimov, Jarullin, Markov (A), Ljamkin – Sekáč, Lander, Azevedo – Zaripov (C), An. Popov, M. Gluchov – Lukojanov, A. Michejev, A. Potapov (A) – Klinkhammer, Burmistrov, Kara.

    Rozhodčí: Olenin, Fraňo – Kučava, Novikov.

    Diváci: 4 671
    ocianews.com