Čerepovec – Nižněkamsk 3:4 (po pr.) | Jaroslavl – N.Novgorod 4:3 (2:0 po s.n.) | Dynamo Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
Soči – Petrohrad 1:3 (kon.) | Spartak Moskva – Minsk 4:3 (po pr.)
konec
Dynamo Moskva
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 04.10.2018, 18:30 • Megasport Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:46
    Obrovská šance pro domácí! Alexandr Burmistrov (KZN) v důležitém momentu střetnutí oslabuje svůj celek trestem za nedovolené bránění...
     
    26:02
    Vyloučení dnes v Moskvě rozhodně není nedostatek, poměr sil na ledě se vyrovná. Stejně jako Makarov je za sekání vyloučen Jiří Sekáč (KZN).
     
    25:28
    A rázem může být opět vyrovnáno! Igor Makarov (DMS) totiž oslabuje svůj tým, kvůli sekání stráví následující dvě minuty za trestné lavici.
     
    24:09
    Megasport Arena uvidí další přesilovku domácích, za podražení jde na dvě minuty ven z kluziště Dmitrij Judin (KZN). Jedná se už o čtvrtou početní výhodu Dynama.
     
    20:21
    Abrosimov už je dávno na ledě, hru v plném počtu jsme si ovšem moc dlouho neužili. Za hákování totiž dostává dvouminutový trest Daniil Tarasov (DMS).
     
    18:06
    Další trest za vražení na hrazení, tentokrát jej dostává Roman Abrosimov (KZN). Ten za vlastní brankou přišpendlil k mantinelu Tarasova a jde za to pykat.
     
    12:04
    Sekáče hákoval Igor Makarov (DMS), který už sedí na trestné lavici. Budou si hosté v přesilovce počínat lépe než domácí?
     
    08:38
    Je to tak, domácí si opět vyzkouší hru v početní výhodě. Nakonec se však jednalo o Rafaela Batyršina (KZN), který za zásah do hlavy dostává trest 2+10 minut.
     
    03:46
    Dvířka trestné lavice se otevírají, ven ze hry jde za vražení na hrazení Michail Gluchov (KZN). Domácí tak čeká první přesilová hra dnešního zápasu.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 25. Koivisto (Hietanen, Kagarlickij) – 28. Zaripov, 53. Postma (Klinkhammer, Burmistrov)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – J. Zajcev, Hietanen (A), I. Nikulin (C), Volkov, Pribylskij, Koivisto, Menšikov – Kagarlickij, Šipačov (A), Tarasov – Indrašis, Zackrisson, Alexejev – V. Kuljomin, Mozer, I. Makarov – Brjukvin, Igumnov, Petunin – Pankratov.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Podjapolskij) – Judin, Postma, Batyršin, Abrosimov, Jarullin, Markov (A), Ljamkin – Sekáč, Lander, Azevedo – Zaripov (C), An. Popov, M. Gluchov – Lukojanov, A. Michejev, A. Potapov (A) – Klinkhammer, Burmistrov, Kara.

    Rozhodčí: Olenin, Fraňo – Kučava, Novikov.

    Diváci: 4 671
    thejrc.org