Zlín – Plzeň 3:5 (kon.) | Litvínov – Třinec 0:2 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 2:3 (kon.)
K. Vary – Liberec 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:2 (kon.) | Olomouc – Sparta 2:4 (kon.)
Mountfield HK – Kometa Brno 4:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:5 (2:1, 0:2, 1:2)
HC Škoda Plzeň
Pátek 05.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Milan GULAŠ - 3:5
     
    59:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka závěr zvládla a v přesilovce se prosazuje netradičně do prázdné brány. Kaňák vyhodil puk do středního pásma, kde se kotouče zmocnil plzeňský kapitán MILAN GULAŠ a z otočky ho poslal neomylně do prázdné branky. Asistence: Lukáš Kaňák, Petr Straka.
    49:20 Tomáš FOŘT - 3:4
     
    49:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tři vteřiny po návratu Jaroslava Kracíka z trestné lavice ševci snižují! Freibergs odvedl dobrou práci na levém kruhu, naznačil střelu, ale poté přihrál mezi kruhy TOMÁŠI FOŘTOVI, který ranou z první zamířil pod horní tyč, Frodl byl tentokrát bez šance. Asistence: Ralfs Freibergs, Jakub Herman.
    40:31 Václav NEDOROST - 2:4
     
    40:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Skvělý závěr druhé části i vstup do poslední třetiny od Škodovky! Tenhle gól jde za Jakubem Ferencem, při zpracování jednoduché přihrávky totiž zavrávoral, pro puk se musel vracet a nerozehrál dobře. Gulaš vybojoval kotouč u mantinelu, našel před brankou osamoceného VÁCLAVA NEDOROSTA, který bekhendem zády k Sedláčkovi dokázal prostrčit kotouč za zlínského gólmana. Asistence: Milan Gulaš, Jaroslav Kracík.
    39:59 Milan GULAŠ - 2:3
     
    39:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je to gól! Rána MILANA GULAŠE z levého kruhu po pasu Kaňáka skutečně skončila v síti ještě před koncem druhé části. Plzeňský kapitán zamířil nad beton Sedláčka ke vzdálenější tyči a Škodovka otáčí skóre zpět na svou stranu! Asistence: Lukáš Kaňák, Václav Nedorost.
    27:19 Roman VRÁBLÍK - 2:2
     
    27:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda se usadila v útočném pásmu, Eberle se nejprve uvolnil v rohu, ale po jeho pasu ještě střelu Straky Sedláček vyrazil, následně se však do dobré pozice po přihrávce Kodýtka na levém kruhu dostal ROMAN VRÁBLÍK, jenž propálil Sedláčka povedenou ranou k zadní tyči a prosazuje se poprvé v modrobílém dresu! Dnes to zvládl jako sedmý bek. Asistence: Petr Kodýtek, Jan Eberle.
    17:35 Tomáš FOŘT - 2:1
     
    17:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Smolný moment pro Škodu, šťastný pro ševce, kteří bleskurychle, přesně za jednu minutu, otáčejí skóre! Brejk tří proti dvěma sehráli domácí dobře, Kulda posunul puk na TOMÁŠ FOŘTA, který se snažil vystřelit, ale pokus mu vůbec nesedl, Peter Čerešňák si však skákavý puk při pokusu ho dopravit do bezpečí srazil smolně k levé tyči do vlastní sítě. Asistence: Edgars Kulda.
    16:35 Jakub HERMAN - 1:1
     
    16:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Škoda si koledovala o gól a také ho dostává. Herman ve první šanci ještě selhal, Frodl však ránu z mezikruží pouze vyrazil a skákavý puk si našel po zásahu Žižky znovu JAKUB HERMAN, na druhý pokus už plzeňského gólmana zblízka po ledě propálil. Asistence: Tomáš Žižka.
    11:05 Miroslav PREISINGER - 0:1
     
    11:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z další veliké šance už jdou Západočeši do vedení! Preisinger se protáhl po levé straně a nahrál na pravou stranu Kratěnovi, rázem z toho bylo přečíslení dvou proti jednomu, Kratěna vrátil kotouč MIROSLAVU PREISINGEROVI, jenž předvedl precizní blafák mezi nohy a posílá indiány do vedení. Asistence: Ondřej Kratěna.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 17. Herman (Žižka), 18. Fořt (E. Kulda), 50. Fořt (Freibergs, Herman) – 12. Preisinger (Kratěna), 28. Vráblík (Kodýtek, Eberle), 40. Gulaš (L. Kaňák, Nedorost), 41. Nedorost (Gulaš, Kracík), 60. Gulaš (L. Kaňák, Straka)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Ferenc, Žižka (C), Nosek (A), Řezníček, Valenta, Gazda – Kubiš (A), Fořt, E. Kulda – Šlahař, Herman, J. Ondráček – Poletín, Fryšara, Karafiát – Werbik, P. Sedláček, Popelka.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Milčakov) – J. Kindl (A), Jones, Allen, L. Kaňák, Pulpán, Čerešňák, Vráblík – Kantner, Nedorost, Gulaš (C) – Kratěna, Preisinger, Indrák (A) – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle.

    Rozhodčí: Sýkora, Šír – Hlavatý, Polák

    Diváci: 3181
    thejrc.org