Burnley – Huddersfield Town 1:1 (kon.) | Crystal Palace – Wolverhampton 0:1 (kon.) | Leicester – Everton 1:2 (kon.)
Tottenham – Cardiff 1:0 (kon.) | Watford – Bournemouth 0:4 (kon.) | Manchester Utd. – Newcastle 3:2 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
1:0 (1:0)
Cardiff City FC
Sobota 06.10.2018, 16:00 • Wembley Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas 8. kola Premier league je za námi a ač si favorizovaný Tottenham dokázal s nováčkem z Cardiffu poradit, z jeho strany to moc přesvědčivý výkon nebyl. Jedinou branku dokázal ještě v prvním poločase vsítit Eric Dier, oba celky následně několikrát zahrozily, klíčové však bylo až zbytečné vyloučení Joe Rallse, který šel do sprch za nevybíravý zákrok zezadu. Oslabený Cardiff sice jednou zahrozil, Spurs však zápas i přes problémy dokázali dovést do vítězného konce.

    To je z mé strany v tuto chvíli vše, sportovní program na Onlajnech však dnes rozhodně nekončí, večer pokračuje jak Premier League, tak i mnoho dalších soutěží. U dalších přenosů se těším na počtenou! (18:01:10)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu na závěr ještě obdržel hostující Arter.
     
    90+4
    Hostující fanoušci si na rozdíl od těch domácích závěr zápasu užívají. Z jejich sektoru se poslední minuty line jeden chorál za druhým, to příznivci londýnského celku postupně opouští svá místa a odcházejí ještě před závěrečným hvizdem.
     
    90+2
    Spurs teď trochu paradoxně proti oslabenému soupeři nikam neženou, naopak víceméně odkopávají míče. Jednoho takového se zmocnil Moura, než však stačil cokoliv vymyslet, byl odstaven Bambou.
     
    90
    Nastavovat se bude 5 minut.
     
    89
    Reid se na opačné straně hřiště snažil probít přes Winkse, vystavil se však do ofsajdu. Balon v posledních vteřinách střídá majitele častěji než desetikoruna v pokladně.
     
    88
    Nebylo to špatně provedené od domácích, bohužel odražený balon chtěl Lamela získat tak vehementně, že přitom chytl za hlavu jednoho z obránců.
     
    88
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Danny Rose, přichází Ben Davies.
     
    86
    Rose sice dokázal vybojovat přímý kop kousek od rohového praporku, při souboji s Murphym si ale nejspíš přivodil nějaké lehké zranění. Domácí střídačka reaguje okamžitým střídáním, stejně jako ta hostující v případě Warda.
     
    85
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moussa Sissoko, přichází Victor Wanyama.
     
    85
    Střídání v týmu Cardiff City FC: ze hřiště odchází Danny Ward, přichází Bobby Reid.
     
    84
    Ward se svalil na zem, držíc se za lýtko. Toho využívají evidentně hodně vyčerpaní hráči hostí, kteří se vydýchávají a připravují se na další nápor.
     
    83
    Moura mohl odčinit předchozí zaváhání, jeho ťukes s Lamelou nicméně opět skončil ztrátou, neb balon šel prvně jmenovanému na paty.
     
    81
    Domácí příznivci si určitě představovali jiný průběh. Na hřiště se snáší pískot poté, co Moura špatnou přihrávkou dostal do problémů Rose a Sáncheze, kteří ani ve dvou nedokázali zpacifikovat a sebrat balon dotěrnému Wardovi.
     
    80
    Tlak vystřídala nepřesnost. Hosté vysunuli svůj blok až těsně před půlku, což dělá Tottenhamu velké problémy a množí se jejich ztráty.
     
    78
    Střídání v týmu Cardiff City FC: ze hřiště odchází Junior Hoilett, přichází Kadeem Harris.
    Střídání v týmu Cardiff City FC: ze hřiště odchází Callum Paterson, přichází Danny Ward.
     
    77
    Poslední minuty jsou jednoznačně v režii londýnského celku. Ten svému soku vůbec nepůjčuje balon a snaží se najít skulinku v hlubokém bloku, který hosté vytvořili ve svém pokutovém území.
     
    75
    Teď už Lamela Etheridge prověřit dokázal, jeho pokus ovšem letěl z velké dálky a hostující brankář jej bez problémů lapil..

    Tomáš Pauček

    Branky: 8. Dier

    Karty:   51. D. Sánchez (TOT), 59. Kane (TOT), 68. Alderweireld (TOT) – 90+5. Arter (CDF)   58. Ralls (CDF)


    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 12:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 7:10.
    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, D. Sánchez, Rose (88. Davies) – Moussa Sissoko (85. Wanyama), Dier, Winks – Lucas Moura, Kane, Son Hung-min (72. Lamela).
    Náhradníci: Gazzaniga – Walker-Peters, Davies, Lamela, F. Llorente, Wanyama, Skipp.

    Cardiff City FC: Etheridge – Ecuele Manga, Morrison (C), Bamba, J. Bennett – Camarasa, Arter, Ralls, Josh Murphy – Hoilett (78. Harris) – Paterson (78. Ward, 85. Reid).
    Náhradníci: Murphy – J. Richards, Reid, Gunnarsson, Harris, Ward, Zohore.

    Rozhodčí: Dean – Cann, Robathan, Tierney

    Diváci: 43268
    ocianews.com