Tampa – Florida 2:1 (2:0 po s.n.) | NY Islanders – Nashville 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 1:5 (kon.)
Toronto – Ottawa 3:5 (kon.) | Dallas – Winnipeg 5:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 3:1 (kon.)
St. Louis – Chicago 4:5 (po pr.) | Minnesota – Vegas 1:2 (0:1 po s.n.) | Arizona – Anaheim 0:1 (kon.)
Colorado – Philadelphia 5:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 7:4 (kon.) | Carolina – NY Rangers 8:5 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
Winnipeg Jets
Neděle 07.10.2018, 01:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:04
    Jason Dickinson (DAL) dostává dvě minuty za faul loktem.
    52:43 Tyler SEGUIN - 5:1
     
    52:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Radulov skvěle vybojoval puk za bránou Winnipegu, odkud ihned přihrával před bránu, kde byl zcela osamocený TYLER SEGUIN, jenž už si v takové situaci ví rady a Hellebuycka vymíchal a bekhendem poslal kotouč do sítě Jets. Asistence: Alexander Radulov.
    47:38 Jamie BENN - 4:1
     
    47:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Tak to bylo rychlé. Klingberg nahrál na levou stranu Seguinovi, jenž ihned poslal puk před bránu, kde byl JAMIE BENN, jenž už jen tečoval kotouč za záda Hellebuycka. Asistence: Tyler Seguin, John Klingberg.
     
    47:32
    Pitlick byl nyní u modré sražen Tylerem Myersem (WPG), který tak dostává dvě minuty.
     
    40:49
    Winnipeg si zahraje svou druhou přesilovou hru v utkání, když je na dvě minuty za podražení vyloučen Radek Faksa (DAL).
     
    28:24
    Tak až nyní si Winnipeg zahraje svou první přesilovou hru, když je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Marc Methot (DAL).
    27:26 Jamie BENN - 3:1
     
    27:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Radulov nahrál mezi kruhy Spezzovi, jehož okamžitou střelou ještě Hellebuyck vyrazil, jenže zde byl ještě JAMIE BENN, který už dorazil puk za záda hostujícího brankáře. Asistence: Jason Spezza, Alexander Radulov.
     
    25:58
    První formace Dallasu nyní skvěle napadala rozehrávku Winnipegu a nakonec z toho vyplynulo vyloučení Dustina Byfugliena (WPG), který při svém výjezdu přidržel hůl Radulova.
    22:10 Kyle CONNOR - 2:1
     
    22:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    CONNOR dlouho držel puk v útočném pásmu až ho nakonec nahrál na modrou, kde si ho hosté vyměnili a následoval pas do levého kruhu KYLEU CONNOROVI, jenž kotouč nekompromisně trefil do šibenice domácí klece. Asistence: Josh Morrisey, Jacob Trouba.
     
    19:59
    Tak to je tedy závěr první třetiny. Ihned po vhazování se totiž do sebe pustili domácí Brett Ritchie a hostující Adam Lowry a tato bitka nakonec dopadla nerozhodně, když ani jeden z borců nechtěl spadnout, a celé to museli přerušit rozhodčí.
     
    19:59
    V závěru první třetiny si Jets málem vybojovali přesilovou hru do další třetiny, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Marc Methot (DAL), jenže následně se v rohu kluziště strhla menší potyčka, ke které přijel Dustin Byfuglien (WPG) a srazil Carricka rázným krosčekem, za což dostává dvě minuty též.
     
    17:24
    Tyler Myers (WPG) nyní hodně nešikovně podrazil Faksu, a tak si dvě minuty odpočine na trestné lavici.
     
    14:38
    Následně se hosté dostali ještě do větší šance, když Myers zpoza brány přihrál Lowrymu, který ihned vystřelil a jeho pokus zřejmě skončil na tyči domácí klece.
    11:18 Tyler SEGUIN - 2:0
     
    11:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Dallas dlouho utahoval smyčku nad hostujícími a TYLER SEGUIN dostal příliš prostoru v pravém kruhu, odkud mohl v klidu zamířit a svou střelu směřoval na přední tyč, kde nakonec kotouč propadl Hellebuyckovi jeho výstroji. Asistence: Jamie Benn, Jason Spezza.
     
    09:43
    Blake Wheeler (WPG) nyní dostává dvě minuty za bránění brankáři, a tak si Dallas zahraje další přesilovou hru.
     
    09:38
    Scheifele se nyní ocitl zcela sám před Bishopem, který se ho snažil vybrusli t a střelec Winnipegu nakonec se svou střelou trefil beton domácího brankáře.
    08:23 Alexandr RADULOV - 1:0
     
    08:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    Carrick našel svým pasem najetého Seguina, jehož okamžitá střela šla mimo bránu, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil přímo na hůl ALEXANDRA RADULOVA, který ho ihned poslal směrem na bránu Jets, kde se kotouč odrazil od stojícího Myerse přímo za záda bezmocného Hellebuycka. Asistence: Tyler Seguin, Connor Carrick.
     
    05:07
    Po neúspěšné střele Klingberga kotouč vyvezl Tanev a dostal se s ním postupně až před bránu Dallasu, kde kotouč nahrnul na Bishopa, ten jej vyrazil před sebe, a tak aktivní útočník Winnipegu kotouč ještě dorazil za jeho záda, ale hlavní rozhodčí ihned rozpažuje, protože zde došlo k bránění brankáři.
     
    04:49
    Dallas si zahraje první přesilovou hru, protože na dvě minuty za podražení je vyloučen Ben Chiarot (WPG).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 9. Radulov (Seguin, C. Carrick), 12. Seguin (Ja. Benn, Spezza), 28. Ja. Benn (Spezza, Ja. Benn), 48. Ja. Benn (Seguin, J. Klingberg), 53. Seguin (Radulov) – 23. Connor (Morrissey, Trouba)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg, Lindell, Methot, Heiskanen, C. Carrick, R. Polák – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Spezza, Comeau – D. Shore, Faksa, Pitlick – Dickinson, Hintz, B. Ritchie.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Byfuglien, Morrow, T. Myers – Connor, Scheifele, Wheeler – Perreault, Little, Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Vesalainen, Roslovic, Ehlers.
    bahis siteleri