Tampa – Florida 2:1 (2:0 po s.n.) | NY Islanders – Nashville 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 1:5 (kon.)
Toronto – Ottawa 3:5 (kon.) | Dallas – Winnipeg 5:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 3:1 (kon.)
St. Louis – Chicago 4:5 (po pr.) | Minnesota – Vegas 1:2 (0:1 po s.n.) | Arizona – Anaheim 0:1 (kon.)
Colorado – Philadelphia 5:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 7:4 (kon.) | Carolina – NY Rangers 8:5 (kon.)
konec
New York Islanders
3:4 (1:2, 2:2, 0:0)
Nashville Predators
Neděle 07.10.2018, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:14
    Colton Sissons mohl stejně jako proti Rangers skórovat do prázdné brány, jeho střela z levého kruhu pro vhazování ale byla sražena za bránu!
     
    58:06
    Thomas Greiss vystartoval na střídačku a Islanders zkouší vyrovnat při hře bez brankáře!
     
    55:40
    Jordan Eberle se ocitl před bránou v obrovské šanci a po nahození z pravého křídla mohl vyrovnat, Juuse Saros ale lapačkou fantasticky puk vytáhl mimo!
     
    48:16
    Filip Forsberg se střetl ve středním pásmu u hrazení s Jordanem Eberlem a oba borci byli vyloučeni shodně na dvě minuty za sekání. Hra 4 na 4.

     
    46:35
    Dnešní utkání sleduje 12163 diváků.
     
    44:01
    Casey Cizikas si z pravého křídla sjížděl v oslabení před bránu a v kruhu pro vhazování ho zezadu podrazil Kyle Turris, který byl vyloučen na dvě minuty za podržení. Hra bude pokračovat ve hře 4 na 4 a poté začne zkrácená přesilová hra Islanders.
     
    42:21
    Leo Komarov byl vyloučen na dvě minuty za držení a Nashville si zahraje v třetí části první přesilovou hru.
     
    42:02
    Johnny Boychuk na pravém křídle po zpětné přihrávce podél hrazení napřáhl od modré čáry bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která skončila v lapačce Juuseho Sarose! Brankářovi Predators sice puk vypadl, poté ho ale rychle zmrazil.
    39:31 Anders LEE - 3:4
     
    39:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Mathew Barzal na levém křídle v blízkosti modré čáry uvnitř útočného pásma zamíchal s pukem a krásnou diagonální přihrávkou našel v pravém kruhu Joshe Baileyho, který ho bez přípravy poslal do mezikruží, kde se puk od pravé brusle ANDERSE LEEHO odrážel k pravé tyči a Juuse Saros skvěle zasáhl levým betonem, proti následné dorážce kapitána Islanders už byl ale bezmocný! Islanders využili přesilovou hru a snížili. Asistence: Josh Bailey a Mathew Barzal.
     
    38:56
    Anders Lee se ocitl u levé tyče ve velké šanci, jeho bekhendové zakončení ale gólem neskončilo! Juuse Saros zřejmě pravým betonem puk vyrazil.
     
    38:36
    Zac Rinaldo dostal dvě minuty za podražení a Islanders se mohou vrátit do zápasu během přesilové hry.
    36:42 Viktor ARVIDSSON - 2:4
     
    36:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ryan Johansen na pravém křídle podél hrazení zavezl puk do útočného pásma, protáhl se kolem Thomase Hickeyho a parádní zpětnou bekhendovou přihrávkou z nulového úhlu oslovil VIKTORA ARVIDSSONA, který rychlou střelou zápěstím těsně nad ledem zamířil ke vzdálenější levé tyči! Predators poprvé vedou o dva góly. Asistence: Ryan Johansen a Anthony Bitetto.
     
    35:23
    Roman Josi si nebezpečně najel před bránu na přihrávku z levého křídla, Thomas Greiss ale puk dokázal vyrazit!
    33:30 Craig SMITH - 2:3
     
    33:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Kyle Turris si na levém křídle najel na krásnou diagonální přihrávku od Ryana Ellise ze středového kruhu a po zavezení puku do útočného pásma a jeho pěkném zaseknutí v mezikruží oslovil najíždějícího CRAIGA SMITHE, který krásnou střelou zápěstím vymetl pravý horní roh brány nad lapačkou brankáře Thomase Greisse! Asistence: Kyle Turris a Ryan Ellis.
     
    30:18
    Anders Lee se ocitl před bránou ve slibné šanci, jenže ani natřikrát nedokázal puk propasírovat do sítě! Juuse Saros podržel Predators a prostor dostává reklamní přestávka.
     
    23:08
    Viktor Arvidsson dostal dvě minuty za podražení a Islanders ihned po gólu hrají přesilovou hru.
    22:46 Valtteri FILPPULA - 2:2
     
    22:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tanner Fritz před bránou na úrovni horní tyče parádně sklepl nahození Lucy Sbisy od modré čáry k levé tyči vedle pravého betonu Juuseho Sarose a Islanders se krátce po přestávce podruhé podařilo vyrovnat, gól byl ale nakonec připsán VALTTERIMU FILPPULOVI! Je vyrovnáno na 2:2. Asistence: Tanner Fritz a Luca Sbisa.
     
    20:25
    Brock Nelson se před pár okamžiky v levém kruhu pro vhazování parádní stahovačkou zbavil jednoho z obránců Predators, u levé tyče ale poté Juuseho Sarose nepřekonal! Brankář hostů puk hrudí vyrazil.
    19:11 Thomas Greiss ukradl fantasticky gól Romanovi Josimu!
     
    19:11
    Ryan Johansen na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a zpětnou přihrávkou oslovil v levém kruhu Romana Josiho, který dobře mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Thomas Greiss vytáhl fantastický zákrok, když horní hranou lapačky vyrazil puk nad bránu!
    16:56 Mattias EKHOLM - 1:2
     
    16:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    P.K. Subban vyhrál vhazování a Colton Sissons rychle přenesl hru diagonální přihrávkou od střídaček doleva, kde puk rychle převzal MATTIAS EKHOLM a krásnou střelou zápěstím z levého kruhu zamířil ke vzdálenější pravé tyči, kde se puk odrazil do sítě od spodní hrany lapačky Thomase Greisse! 2:1 pro Predators. Asistence: P. K. Subban a Colton Sissons.
    12:01 Mathew BARZAL - 1:1
     
    12:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Josh Bailey za bránou obral o puk zkušeného P.K. Subbana a po jeho zpětné přihrávce MATHEW BARZAL procedil puk u pravé tyče mezi betony Juuseho Sarose do sítě, což následně potvrdilo video – 1:1! Asistence: Josh Bailey.
     
    09:08
    Juuse Saros předvedl v rychlém sledu dva skvělé zákroky, když nejprve zastavil střelu Islanders na pravém křídle z ostrého úhlu levým ramenem a vyrážečkou poté pokus od modré čáry!
     
    08:10
    Anders Lee se ocitl u levé tyče ve velké šanci, jenže z úhlu trefil pouze hruď Juuseho Sarose, který puk úspěšně vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    07:19
    Craig Smith na útočné modré čáře minul kotouč a poté se postavil do cesty rozjetému Valtterimu Filppulovi, který byl faulován. Útočník Predators dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Islanders si zahrají první přesilovou hru zápasu.
    03:42 Viktor ARVIDSSON - 0:1
     
    03:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    NY Islanders se nepodařilo rozehrát na pravém křídle a VIKTOR ARVIDSSON si z levé strany sjel před bránu, kde kotouč zasunul mezi betony Juuseho Sarose poté, co se v levém kruhu pro vhazování parádní stahovačkou mezi nohama zbavil Ryana Pulocka! Predators vedou 1:0. Asistence: Filip Forsberg a P.K. Subban.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Barzal (Jo. Bailey), 23. Filppula (Fritz, Sbisa), 40. Lee (Jo. Bailey, Barzal) – 4. Arvidsson (F. Forsberg, P. K. Subban), 17. Ekholm (P. K. Subban, Sissons), 34. C. Smith (Turris, Ellis), 37. Arvidsson (Johansen, Bitetto)


    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Pelech, Pulock, Hickey, Leddy, Sbisa, Boychuk – Lee (C), B. Nelson, Eberle – Beauvillier, Barzal, Jo. Bailey (A) – Komarov, Filppula, Fritz – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A). Hlavní trenér: Barry Trotz.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, P. K. Subban, Bitetto, Y. Weber – F. Forsberg (A), Johansen, Arvidsson – Järnkrok, Turris, C. Smith – Sissons, Bonino, Hartman – Fiala, F. Gaudreau, Rinaldo. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Francis Charron. Čároví: Greg Devorski, Scott Cherrey

    Diváci: 12163
    bahis siteleri