Chabarovsk – Magnitogorsk 3:4 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 2:7 (kon.) | Kunlun – Jekatěrinburg 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Riga 6:3 (kon.) | Barys – HC Slovan 3:0 (kon.) | Omsk – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
3:4 (2:1, 0:1, 1:2)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 07.10.2018, 09:00 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 09:00.
     
    Hezké nedělní ráno přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Amur Chabarovsk a Metallurg Magnitogorsk.
     
    Amur Chabarovsk

    Domácí Chabarovsk patří tradičně ke slabším týmům v KHL. I v úvodu letošní sezóny se nachází na předposlední, dvanácté příčce ve Východní konferenci. Po třinácti odehraných duelech mají hokejisté Amuru na svém kontě sedm bodů za tři výhry a deset proher. Naposledy padli s Jekatěrinburgem, se kterým dlouho drželi krok, ve třetí třetině to bylo 2:2. Avtomobilist se však utrhl a nakonec zvítězil 5:2. A ani dnešní domácí duel nebudo proti Magnitogorsku vůbec jednoduchý.

    Nejproduktivnější hráči Amuru

    Igor Ruděnkov – 7 bodů (4+3)
    Vjačeslav Ušenin – 6 bodů (2+4)
    Valentin Pjanov – 5 bodů (0+5)
     
    Metallurg Magnitogorsk

    Hosté z Magnitogorsku jsou ve stejné konferenci na třetím místě. Svěřenci kouče Josefa Jandače po patnácti duelech získali dvacet bodů za deset výher a pět proher. Naposledy prohrávali ve Vladivostoku, zápas však stihli srovnat a nakonec i strhnout na svou stranu. Po těsné výhře 4:3 tak zapsali další dva body do tabulky. A dnes by rádi na toto vítězství navázali. Čeká nás zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči Metallurgu

    Sergej Mozjakin – 15 bodů (7+8)
    Matt Ellison – 13 bodů (4+9)
    Wojtek Wolski – 11 bodů (4+7)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky v loňské sezóně spolu odehrály dvě utkání a v obou případech byl úspěšnější Chabarovsk. Ten nejprve zvítězil v Magnitogorsku 3:2, doma pak bral výhru 5:4 v prodloužení. Hosté tak mají svému soupeři dnes co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Jordán (CHA)
    Tomáš Filippi (CHA)
    Tomáš Zohorna (CHA)
    Jan Kolář (CHA)
    Libor Kašík (CHA)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Kašík (Kiselev) – J. Kolář (A), Turbin, D. Vorobjov, Korjagin, Žuravljov, Aťušov (C) – Fajzullin, Pjanov, T. Zohorna – Dědunov, Železkov, Ruděnkov – Vl. Ušenin (A), Vj. Ušenin, Gorškov – Potěchin, A. Kuzněcov, Veličkin.

    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Košečkin) – Antipin, Běreglazov, Rylov, Vereščagin, J. Birjukov (A), Matuškin, Zajcev – Mozjakin (C), Ellison, Wolski – Timkin (A), Rasmussen, Pakarinen – Čibisov, Ljubimov, Varfolomejev – Jazkov, Kaletnik, Dorofejev – Několenko.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Romaško – Nikolajev, Černyšjov.
     
    V Platinum aréně v Chabarovsku už zní hymna Ruské federace.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Domácí se hned v úvodu první třetiny dostali do akce, ale před brankou Magnitogorsku je o puk připravila pozorná obrana hostů.
     
    00:54
    Jakov Rylov zakládal akci od vlastní branky a zatáhl puk do útočného pásma. Hosté tak už kombinují před Liborem Kašíkem.
     
    01:30
    Je signalizované vyloučení a domácí mají ponechanou výhodu. Pokud nevstřelí branku, budou hrát přesilovou hru. Nyní zakládají akci a míří do útoku.
     
    02:02
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Roman Ljubimov – 2 min., vysoká hůl).
     
    02:36
    Amur se uhnízdil v pásmu hostů a už roztáčí přesilovkovou akci. V ní střílel Vjačeslav Ušenin, ale puk se odrazil od obránce hostů a ten ho posílá až před Kašíka.
     
    03:23
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Pěkně sehraná kombinace Amuru a domácí jdou do vedení, když využívají přesilovou hru. ALEXANDR GORŠKOV se na levém kruhu napřáhl ke střele a dokázal prostřelit Zagidulina, který se už jen ohlížel za svá záda – 1:0. Asistence: Arťom Železkov a Vitalij Aťušov.
    03:23 Alexandr GORŠKOV - 1:0
     
    04:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ovšem máme brzy vyrovnáno. Po vhazování v pásmu Chabarovsku propadl puk po střele za záda Kašíka a ocitl se těsně před brankovou čárou. Tam si bleskově sjel IIRO PAKARINEN a rybičkou trefuje prázdnou branku – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jevgenij Timkin a Dennis Rasmussen.
    04:56 Iiro PAKARINEN - 1:1
     
    06:20
    Gorškov byl faulován při šanci a je nařízeno trestné střílení pro Chabarovsk!
     
    06:20
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A sám ALEXANDR GORŠKOV posílá znovu domácí celek do vedení. Před Zagidulinem zamíchal kotoučem a poté ho poslal mezi jeho betony do hostující klece – 2:1.
    06:20 Alexandr GORŠKOV - 2:1
     
    08:05
    Hosté se hned dostali do útoku a snažili se o vyrovnání, ovšem střela Sergeje Mozjakina byla nepřesná a skončila na zadním mantinelu za Kašíkovou brankou.
     
    09:00
    Na druhé straně zakombinovali opět hráči Amuru, Vladislav Ušenin dostal přihrávku do mezikruží, jeho pokus ale zneškodnil hostující brankář.
     
    09:46
    Hráči domácího Amuru Chabarovsk jsou aktivnějším týmem a před malou chvílí opět mohli ohrozit Zagidulina, ten však lapačkou kryje další pokus, tentokráte Tomáše Zohorny.
     
    10:29
    Dědunov si ze střední třetiny sjel na levý kruh a vyslal jedovku směrem k brance Zagidulina, ten šanci domácích kryje příložníkem.
     
    11:20
    Zakázané uvolnění stěhuje hru znovu před hostující branku a domácí získávají útočné pásmo prakticky zadarmo. Vhazuje se po pravé ruce Zagidulina.
     
    11:49
    Hosté však vyhráli buly a uháněli před domácí klec, Libor Kašík však pokus Sergeje Mozjakina pokryl a hned kotouč rozehrál mezi své spoluhráče.
     
    12:17
    Libor Kašík pomohl vlastní obraně, za svou brankou podržel puk a poté ho přenechal obránci Chabarovsku. Hosté pak zahrozili před jeho brankou po zisku puku a Kašík puk raději ukryl pod lapačkou a hra je přerušena.
     
    12:17
    Následuje první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    12:47
    Nahození kotouče domácími do útočného pásma a Amur střídá. Na led skáče čerstvá pětice, která se pokusí opět ohrozit branku hostů.
     
    13:17
    Igor Ruděnkov se ocitl těsně před Zagidulinem a sklepl kotouč před ním. Brankář Magnitogorsku však zachoval čistou hlavu a pohotovým zákrokem pokus pokryl.
     
    13:50
    Na druhé straně přišli hokejisté Metallurgu o puk a do akce zamířili opět domácí. Zagidulin byl mezi třemi tyčemi pozorný a další střelu Chabarovsku pokryl.
     
    14:37
    Antipin měl puk před vlastní brankou, napadal ho ale Vladislav Ušenin, jenž nakonec na puk nedosáhl. Hosté se tak přesunují do útočného pásma.
     
    15:11
    Pavel Turbin se napřáhl na modré čáře a Zagidulin puk vyrazil před sebe. Následnou dorážku Jana Koláře fantasticky zastavil! Další důležitý zákrok hostujícího brankáře.
     
    15:55
    Na druhé straně vznikla skrumáž před brankou Libora Kašíka, v té se však nejlépe zorientovala obrana Amuru a nedopustila, aby hosté srovnali.
     
    16:43
    Následně pak si Kašík připisuje další zákrok, když střelu Wojteka Wolského zastavil svoji hrudí. A hned posílá puk spoluhráčům, kteří míří do útočné akce.
     
    17:19
    Tam však nic nevymysleli a rodila se další šance pro Metallurg. Z prostoru mez kruhy střílel Pavel Varfolomejev, ale znovu jeho pokus mezi tři tyče nezamířil.
     
    17:54
    Na druhé straně si stejně počínal Zagidulin, který tváří v tvář vychytal Vjačeslava Ušenina!
     
    18:33
    Slibně se rodící akci hostů zastavilo postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma. Tam se také bude vhazovat.
     
    18:38
    Andrej Čibisov málem překvapil Libora Kašíka, u jeho levé tyčky totiž útočník hostů chtěl prostrčit puk, ale brankář Amuru ho dokázal pokrýt.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:28
    Obrana Chabarovsku nyní dobře pokryla pásmo a nepustila hosty na kotouč. Domácí pak sami ještě míří do útočné akce.
     
    19:50
    Už to však nestihnou a první část hry se blíží pomalu, ale jistě do zdárného konce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi a bylo toho k vidění hodně. Domácí Amur je zatím aktivnějším týmem a už ve čtvrté minutě otevřel skóre Alexandr Gorškov. Na jeho trefu ale o necelou minutu později odpověděl Iiro Pakarinen, jenž vyrovnal. V sedmé minutě byl faulován při šanci Alexandr Gorškov a ten poté proměnil nařízené trestné střílení. Amur má po první třetině vedení v zádech. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 9:50.
     
    Střely na branku: 11 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Druhou třetinu začali domácí hráči útokem, jejich pokus ale mezi tři tyče nezamířil.
     
    20:43
    Na druhé straně z pravého kruhu střílel Dennis Rasmussen, jeho střelecký pokus zamířil jen na vyrážečku Libora Kašíka.
     
    21:24
    A český brankář vychytal další střelu hostů a nyní hodně podržel svůj tým. Nicméně hráči Metallurgu stále drží útočné pásmo.
     
    21:58
    Jevgenij Birjukov sebral kotouč na modré čáře a do útoku vysunul Čibisova. Druhý jmenovaný pak střelou nechal znovu vyniknout Libora Kašíka.
     
    23:13
    Hosté se drželi dlouho v útočném pásmu a na Kašíka šly další střely. Znovu si brankář Amuru dokázal poradit a neinkasoval.
     
    23:30
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2 min., sekání).
     
    23:45
    Alexej Bělegrazov se napřáhl na modré čáře a jeho projektil skončil u Libora Kašíka, domácí se poté dostali na kotouč a ten okamžitě vyhazují až před Zagidulina.
     
    24:31
    Obrovská šance hostů. Nejprve se před Kašíkem netrefil Bělegrazov, následně pálil z levého kruhu Sergej Mozjakin a Kašík se stihl fantasticky přesunout ke své tyči a jeho nebezpečnou ránu pokryl!
    24:31 Kašíkův zákrok proti Mozjakinovi
     
    24:45
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Jegor Žuravljov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    25:10
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou početní výhodu a je znovu vyrovnáno. Z rohu kluziště nabil na levý kruh Ellison ALEXEJI BĚREGLAZOVOVI a ten dělovkou propálil jinak velmi dobře chytajícího Libora Kašíka – 2:2. Asistence: Matt Ellison.
    25:10 Alexej BĚREGLAZOV - 2:2
     
    25:10
    Hosty ještě čeká klasická početní výhoda.
     
    26:45
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    27:01
    A hned na to se dostali do útoku, kde si několikrát vyměnili kotouč, střela Tomáše Zohorny však skončila pouze na brankáři Zagidulinovi.
     
    27:44
    Kašík se opět vyznamenal proti střele hostů. Z prostoru mezi kruhy na něho vypálil Andrej Čibisov. Opět byl český gólman v pozoru a zastavil další hostující šanci.
     
    27:56
    Následuje komerční přestávka.
     
    28:09
    Magnitogorští se dostali do útočného pásma, kde znovu zahrozili před Liborem Kašíkem. A ten si znovu připsal pozorný zákrok, po kterém svůj tým podržel.
     
    28:19
    Vjačeslav Ušenin dostal od svého dvojčete Vladislava přihrávku na levý kruh, jeho pokus lapačkou vykryl Arťom Zagidulin.
     
    28:40
    Kotouč po střele domácích v útočném pásmu proklouzl do středního pásma a domácí se tak musejí vracet zpět do obrany, neboť hosté míří do rychlého protiútoku.
     
    29:13
    Ofsajd hostů, hra se stěhuje do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    30:00
    V polovině utkání je stav stále nerozhodný. Nyní jsou u puku domácí hráči a snaží se o střelu, která by mohla vést znovu k vedoucí brance.
     
    30:39
    V rohu kluziště v pásmu domácích vybojovali hosté kotouč a hned si sjeli před Kašíka. Střela Několenka však zamířila jen do jeho rukavice.
     
    30:58
    Gorškov se zjevil těsně před Zagidulinem, jeho pokus hostující brankář zastavil a nepustil tak domácího hráče k hattricku a už vůbec ne k vedoucí brance.
     
    31:35
    Hosté na druhé straně přišli také s nebezpečnou střelou. Dennis Rasmussen pálil z prostoru mezi kruhy, jeho pokus skončil jen vysoko nad.
     
    32:37
    A hned na to znovu zaúřadoval domácí celek. Tomáš Zohorna se na pravém kruhu napřáhl k dělovce, nakonec trefil jen boční konstrukci Zagidulinovovy branky.
     
    33:36
    K další akci se hnali domácí hráči a vystavili se ofsajdu, hra se tak stěhuje do středního pásma, kde se bude po komerční přestávce vhazovat.
     
    33:36
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Bogdan Potěchin.
     
    33:42
    Hosté tak mají v přesilové hře šanci strhnout poprvé v utkání vedení na svou stranu. Zatím se jim však nepodařilo projít do útočné třetiny.
     
    34:16
    Obrana Amuru napadala už ve středním pásmu a hned po zisku kotouče tento vyhazuje až před hostující branku. Hráči Metallurgu tak musí zakládat akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    34:50
    Přesilovka se hostům vůbec nedaří, ještě se ani jednou neuhnízdili v pásmu domácích a ti tak v pohodě vyhazují puky do bezpečí.
     
    35:13
    Až nyní to vyšlo, střele Mozjakina z levého kruhu však byla sražena mimo a následovalo další osvobození domácích.
     
    35:36
    Domácí celek se ubránil a je v plném počtu.
     
    35:58
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jevgenij Birjukov – 2 min., držení).
     
    36:01
    Vjačeslav Ušenin číhal u levé tyčky Zagidulina, ten místo pokryl, vyrazil puk a obrana hostů ho poslala až před Libora Kašíka.
     
    36:41
    Další rána Vjačeslava Ušenina a zákrok Zagidulina. Ten znovu pokryl pokus Amuru a hned na to pak hráči Metallurgu vyhazují puk znovu až před domácí branku.
     
    37:14
    Danil Fajzullin z pravého kruhu střílel po zemi, Zagidulin sklapl betony a opět kryje. Nicméně domácí pásmo udrželi a stále před brankou hostů operují.
     
    37:58
    Hosté jsou už kompletní.
     
    38:14
    Mozjakin tradičně z levého kruhu napřáhl, jeho pokus však obrana Amuru srazila do bezpečí. Hned na to jdou domácí hráči do další útočné akce.
     
    38:42
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jakov Rylov – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:10
    Domácí hráči zatopili obraně hostů, ta nakonec dostala puk pod kontrolu a vyhazuje ho poprvé před domácí branku.
     
    39:36
    Amur se však velmi rychle vrátil a už kombinuje před Zagidulinem. střela Koláře byla sražena mimo a hosté se znovu osvobozují.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní padla jedna jediná branka, v šestadvacáté minutě vyrovnala v přesilovce pět na tři Alexej Bělegrazov a nakonec stanovil skóre druhé části hry. Jistě nás čeká ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 10:40.
     
    Střely na branku: 19 – 19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:42
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    41:43
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A hned po tom, co se Metallurg ubránil, hosté udeřili a jdou poprvé v zápase do vedení. Mozjakin z levé strany nabil na pravý kruh WOJTEKU WOLSKÉMU a ten poté střelou z první nedal Kašíkovi šanci – 2:3. Asistence: Sergej Mozjakin a Matt Ellison.
    41:43 Wojtek WOLSKI - 2:3
     
    42:48
    Bogdan Potěchin sjel na pravé straně blíže brance hostů, jeho pokus po zemi ale skončil jen na levém betonu Zagidulina.
     
    44:01
    Domácí opět bojovali o puk v útočném pásmu, nakonec ho získali a jejich další střelu pokryl Arťom Zagidulin. Ten pak posílá puk na opačnou stranu.
     
    44:32
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Znovu je srovnáno. Fajzullin našel přihrávkou na vrcholu levého kruhu volného TOMÁŠE ZOHORNU, jenž poté dělovkou propálil Zagidulina, kterému puk přeletěl kolem jeho levé ruky a skončil v síti – 3:3. Asistence: Danil Fajzullin.
    44:32 Tomáš ZOHORNA - 3:3
     
    45:34
    Domácím se tak zase dýchá lépe a napínavý duel tak pokračuje i nadále. U puku jsou hosté a zkouší to před Kašíkem.
     
    46:17
    Z levé strany střílel Vladislav Ušenin, jeho pokus Zagidulin vyrazil, následnou dorážku stejného hráče pokryl také. Domácí však stále drží útočné pásmo.
     
    47:16
    Gorškov napadal ve středním pásmu, získal puk na svou stranu a s ním pak zamířil zpět do útočné třetiny. Jeho pokus byl sražen mimo tři tyče.
     
    47:43
    Chvilku poté se dostal před Zagidulina Tomáš Zohorna a byla z toho další šance českého útočníka. Pokus ale zastavil znovu pozorný hostující brankář.
     
    48:07
    Následuje další komerční přestávka.
     
    48:18
    V prostoru mezi kruhy se zjevil Fajzullin, jeho pokus ale brankář Zagidulin pokryl. Následně pak hru nechal plynout a puk poslal spoluhráčům.
     
    49:34
    Domácí výborně napadali střední třetinu, vybojovali kotouč a hned zaútočili. Zagidulin tak musel jít do dalšího zákroku.
     
    50:54
    Jsme za polovinou třetí části hry a stále je stav nerozhodný. Uvidíme, zda jeden z týmů strhne vedení na svou stranu, nebo zda se dočkáme nastavené hrací doby.
     
    51:23
    Čibisov na pravé straně dostal kotouč a poté ho poslal před domácí branku. Nikdo z jeho spoluhráčů ho však netečoval a kotouč tak míří pryč z pásma.
     
    51:56
    Igor Ruděnkov v tandemu se spoluhráči dostal puk do mezikruží, jeho pokus byl ale hodně nepřesný a skončil jen na zadním mantinelu.
     
    52:42
    Rasmussen objel hostující klec, poté vyzval ke střele spoluhráče, ten však střelu poslal mimo tři tyče. Následně pak získali kotouč hosté a míří na opačnou stranu.
     
    53:04
    Následuje další komerční přestávka.
     
    53:12
    Hosté se uhnízdili v útočném pásmu a kombinují před Kašíkem. Ten musí být pozorný.
     
    53:24
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ale nyní musel znovu inkasovat. Hosté vyhráli buly, puk poté Mozjakin pusunul do mezikruží, kde si sjížděl WOJTEK WOLSKI a jeho prudká střela skončila v brance tak, že puk z ní okamžitě vyletěl ven – 3:4. Asistence: Sergej Mozjakin.
    53:24 Wojtek WOLSKI - 3:4
     
    54:03
    Hned po inkasované brance šli domácí do další akce, před brankou hostů však neuspěl Vladislav Ušenin.
     
    54:37
    Jeho bratr se pak dostal k další střele, ale opět vše jistil brankář Zagidulin, který připisuje další veledůležitý zákrok.
     
    55:15
    Další dobrá šance Amuru, Vjačeslav Ušenin těsně před Zagidulinem sklepl kotouč, ten pokryl hostující brankář svou lapačkou.
     
    56:16
    Hosté drží puk na svých holích a snaží se přidat pojistku v podobě pátého gólu. Zatím se jim to nedaří a naopak do další akce šli domácí.
     
    56:44
    Zagidulin však nepustil za svá záda další pokus Amuru a znovu poté předává kotouč svým spoluhráčům, kteří míří na opačnou stranu kluziště.
     
    57:14
    Viktor Antipin sebral za brankou puk a hned na to založil další akci Metallurgu Magnitogorsk. Hosté se tak nadechují k další akci v útočném pásmu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:08
    Zagidulin znovu kryje nebezpečnou akci domácích. Vjačeslav Ušenin v jeho těsné blízkosti přízemní střelou neuspěl. Skákavý kotouč pak ukryl hostující brankář pod lapačkou.
     
    58:48
    Rasmussen pálil z pravého kruhu, jeho pokus podržela obrana Amuru a dostala puk pod kontrolu.
     
    59:54
    Hosté dlouho drželi kotouč na svých holích a nepouštěli domácí k powerplay. Až nyní se to povedlo, ovšem do konce zbývá pouhých šest vteřin.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec rozsekli nerozhodný stav ve čtyřiapadesáté minutě, když se podruhé v utkání prosadil Wojtek Wolski a nakonec jeho branka byla tou vítěznou. Sledovali jsme pohledné utkání, domácí nebyli daleko od bodového zisku, favorit zápasu nakonec dokráčel ke dvěma bodům po základní hrací době a Amur tak zůstává bez bodů.
     
    Střely na branku: 24 – 29
     
    Zápas sledovalo 6 634 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Kolář (CHA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 20:28
    Tomáš Zohorna (CHA) 1+0, 1 střela, čas na ledě 17:27
    Libor Kašík (CHA) 25 zákroků, úspěšnost 86,21%
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (11:18:34)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Gorškov (Železkov, Aťušov), 7. Gorškov (TS), 45. T. Zohorna (Fajzullin) – 5. Pakarinen (Timkin, Rasmussen), 26. Běreglazov (Ellison), 42. Wolski (Mozjakin, Ellison), 54. Wolski (Mozjakin)


    Amur Chabarovsk: Kašík (Kiselev) – J. Kolář (A), Turbin, D. Vorobjov, Korjagin, Žuravljov, Aťušov (C) – Fajzullin, Pjanov, T. Zohorna – Dědunov, Železkov, Ruděnkov – Vl. Ušenin (A), Vj. Ušenin, Gorškov – Potěchin, A. Kuzněcov, Veličkin.
    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Košečkin) – Antipin, Běreglazov, Rylov, Vereščagin, J. Birjukov (A), Matuškin, Zajcev – Mozjakin (C), Ellison, Wolski – Timkin (A), Rasmussen, Pakarinen – Čibisov, Ljubimov, Varfolomejev – Jazkov, Kaletnik, Dorofejev – Několenko.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Romaško – Nikolajev, Černyšjov

    Diváci: 6 634
    bahis siteleri