Chabarovsk – Magnitogorsk 3:4 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 2:7 (kon.) | Kunlun – Jekatěrinburg 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Riga 6:3 (kon.) | Barys – HC Slovan 3:0 (kon.) | Omsk – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
3:4 (2:1, 0:1, 1:2)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 07.10.2018, 09:00 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (11:18:34)
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Kolář (CHA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 20:28
    Tomáš Zohorna (CHA) 1+0, 1 střela, čas na ledě 17:27
    Libor Kašík (CHA) 25 zákroků, úspěšnost 86,21%
     
    Zápas sledovalo 6 634 diváků.
     
    Střely na branku: 24 – 29
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec rozsekli nerozhodný stav ve čtyřiapadesáté minutě, když se podruhé v utkání prosadil Wojtek Wolski a nakonec jeho branka byla tou vítěznou. Sledovali jsme pohledné utkání, domácí nebyli daleko od bodového zisku, favorit zápasu nakonec dokráčel ke dvěma bodům po základní hrací době a Amur tak zůstává bez bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Hosté dlouho drželi kotouč na svých holích a nepouštěli domácí k powerplay. Až nyní se to povedlo, ovšem do konce zbývá pouhých šest vteřin.
     
    58:48
    Rasmussen pálil z pravého kruhu, jeho pokus podržela obrana Amuru a dostala puk pod kontrolu.
     
    58:08
    Zagidulin znovu kryje nebezpečnou akci domácích. Vjačeslav Ušenin v jeho těsné blízkosti přízemní střelou neuspěl. Skákavý kotouč pak ukryl hostující brankář pod lapačkou.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:14
    Viktor Antipin sebral za brankou puk a hned na to založil další akci Metallurgu Magnitogorsk. Hosté se tak nadechují k další akci v útočném pásmu.
     
    56:44
    Zagidulin však nepustil za svá záda další pokus Amuru a znovu poté předává kotouč svým spoluhráčům, kteří míří na opačnou stranu kluziště.
     
    56:16
    Hosté drží puk na svých holích a snaží se přidat pojistku v podobě pátého gólu. Zatím se jim to nedaří a naopak do další akce šli domácí.
     
    55:15
    Další dobrá šance Amuru, Vjačeslav Ušenin těsně před Zagidulinem sklepl kotouč, ten pokryl hostující brankář svou lapačkou.
     
    54:37
    Jeho bratr se pak dostal k další střele, ale opět vše jistil brankář Zagidulin, který připisuje další veledůležitý zákrok.
     
    54:03
    Hned po inkasované brance šli domácí do další akce, před brankou hostů však neuspěl Vladislav Ušenin.
    53:24 Wojtek WOLSKI - 3:4
     
    53:24
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ale nyní musel znovu inkasovat. Hosté vyhráli buly, puk poté Mozjakin pusunul do mezikruží, kde si sjížděl WOJTEK WOLSKI a jeho prudká střela skončila v brance tak, že puk z ní okamžitě vyletěl ven – 3:4. Asistence: Sergej Mozjakin.
     
    53:12
    Hosté se uhnízdili v útočném pásmu a kombinují před Kašíkem. Ten musí být pozorný.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Gorškov (Železkov, Aťušov), 7. Gorškov (TS), 45. T. Zohorna (Fajzullin) – 5. Pakarinen (Timkin, Rasmussen), 26. Běreglazov (Ellison), 42. Wolski (Mozjakin, Ellison), 54. Wolski (Mozjakin)


    Amur Chabarovsk: Kašík (Kiselev) – J. Kolář (A), Turbin, D. Vorobjov, Korjagin, Žuravljov, Aťušov (C) – Fajzullin, Pjanov, T. Zohorna – Dědunov, Železkov, Ruděnkov – Vl. Ušenin (A), Vj. Ušenin, Gorškov – Potěchin, A. Kuzněcov, Veličkin.
    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Košečkin) – Antipin, Běreglazov, Rylov, Vereščagin, J. Birjukov (A), Matuškin, Zajcev – Mozjakin (C), Ellison, Wolski – Timkin (A), Rasmussen, Pakarinen – Čibisov, Ljubimov, Varfolomejev – Jazkov, Kaletnik, Dorofejev – Několenko.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Romaško – Nikolajev, Černyšjov

    Diváci: 6 634
    thejrc.org