Fehérvár – Znojmo 5:2 (kon.)
konec
Fehérvár AV19
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 07.10.2018, 17:30 • Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Fehérvár se dostal do útočného pásma a na konci celé akce trefil jeden z útočníků prázdnou branku. Autora doplníme později.
     
    43:18
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba při rozehrávce Orlů ve vlastním pásmu končí brankou v síti Halásze. Jeden z obránců byl totiž atakovaný za brankou a vypíchl puk kousek od brankoviště, kam si najel naprosto osamocený JÁNOŠ HÁRI a trefil přesně horní růžek. Bez asistence.
     
    41:52
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Domácí několikrát po sobě vystřelili na branku, na což reagoval Halász velmi dobře, na třetí ránu od dojíždějícího obránce BENCEHO STIPSICZE od modré čáry už ale byl krátký. Fehérvár jde znovu do vedení. Rozhodčí ještě možná půjdou na video, protože se zdálo, že domácí atakovali v brankovišti gólmana.
     
    35:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli vyrovnávají v přesilovce z brejkové situace. Strech hezky uklidnil hru a přihrál kotouč na křídlo, kde jel MAREK KALUS, jenž se štěstím propálil gólmana k bližší tyči. Asistence: C. J. Stretch.
     
    31:36
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Tlak domácích končí gólem. Orli si špatně rozebrali hráče a v pravém kruhu zůstal naprosto osamocený TIMOTEJ SILLE, kterému Szita poslal zadovkou puk zpoza branky. Asistence: Donat Szita, Aron Reisz.
     
    16:08
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Fehérvár teď ukázal jednoduchost hokeje v praxi. Po střele od modré se puk odrazil od betonu Halásze přímo do brankoviště, kde už CSANÁD ERDÉLY pouze usměrnil kotouč do sítě. Asistence: Ištván Sofron.
     
    02:58
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli využívají přesilovku a jdou do vedení. TOMÁŠ GUMAN se pohyboval v předbrankovém prostoru a po střele se zorientoval nejrychleji a našel mezeru u bližší tyče. Asistence: C. J. Stretch

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 17. Erdély (Sofron), 32. Sille (Szita, Reisz), 42. Stipsicz, 44. Hári, 60. Hári – 3. Guman (C. J. Stretch), 36. Kalus (C. J. Stretch)


    Fehérvár AV19: Carruth (Kornakker) – Harty, Szabó D., Glenn, Caruso, Stipsicz, Tikkanen – Szabó K., Hári, Philips – Luttinen, Koskiranta, Kuralt – Erdély, Sarauer, Sofron – Sille, Reisz, Szita – Laday.
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Hrstka) – Sedlák, Parkkonen, Lattner, Stehlík, Tejnor, McEachen, Kruckovyč – Kalus, Stretch, Guman – Hlava, Braes, McPherson – Novák, Bartoš, Špaček – Mrázek, Matuš, Němec – Bulín J.
    bahis siteleri