Carolina – Vancouver 5:3 (kon.) | Columbus – Colorado 5:2 (kon.) | Philadelphia – San Jose 2:8 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 2:1 (kon.) | Nashville – Calgary 0:3 (kon.) | Dallas – Toronto 4:7 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:2 (2:0, 0:2, 3:0)
Colorado Avalanche
Středa 10.10.2018, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:00 Josh ANDERSON - 5:2
     
    58:00
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tady je rozhodnuto, jelikož JOSH ANDERSON se dostal k odraženému puku a následně ho poslal přes celé kluziště přesně do středu prázdné brány! Bez asistence.
    51:32 Nick FOLIGNO - 4:2
     
    51:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé v zápase odskakují do dvoubrankového vedení! Wennberg opět poslal fantastickou přihrávku před bránu, jako při první brance, kde číhal na puk NICK FOLIGNO a ten ho následně z první poslal přesně do levé šibenice! Asistence: Alexander Wennberg.
    45:14 Artěmij PANARIN - 3:2
     
    45:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zpátky do vedení po skvělé akci! Markus Nutivaara dostal skvělou přihrávku na pravou stranu a měl před sebou otevřený prostor, ovšem místo očekávané střely ještě nahrával volnému ARTĚMIJU PANARINOVI na levé straně a ten zakončil do protipohybu hostujícímu brankáři. Asistence: Markus Nutivaara a Ryan Murray.
    29:30 Carl SÖDERBERG - 2:2
     
    29:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a zpytovat svědomí může domácí kapitán Nick Foligno, který tuto přesilovku soupeře vytvořil. Nyní se Samuel Girard dostal ke střele z levé strany, kterou ještě lehce ztečoval CARL SÖDERBERG a puk nakonec zapadl mezi betony Bobrovského, který neměl šanci něco vidět a zasáhnout tak včas. Asistence: Samuel Girard, J. T. Compher.
    23:27 Nathan MACKINNON - 2:1
     
    23:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic dávají hosté kontaktní branku! NATHAN MACKINNON to udělal naprosto skvěle, když se dostal s pukem do útočného pásma a následně v pravý moment, kdy se před ním ocitli dva hráči a Bobrovskij tak nic neviděl, vystřelil do pravé šibenice a dává gól. Asistence: Mikko Rantanen, Erik Johnson.
    10:32 Pierre-Luc DUBOIS - 2:0
     
    10:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru 5 na 3 a jdou do dvoubrankového vedení! Cam Atkinson se dostal z levé strany do zakončení, které bylo sraženo před bránou, kde byl nejaktivnější PIERRE-LUC DUBOIS a ten dostal kotouč nad lapačku ležícího Grubauera do brány. Asistence: Cam Atkinson a Nick Foligno.
    06:49 Nick FOLIGNO - 1:0
     
    06:49
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Duclair vybojoval kotouč za bránou, poté se k němu dostal Wennberg, který skvělou přihrávkou před bránu našel NICKA FOLIGNA a ten okamžitým švihem vyslal prudkou střelu za záda Grubauera! Asistence: Alexander Wennberg, Anthony Duclair.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 7. N. Foligno (Wennberg, Duclair), 11. Dubois (Atkinson, N. Foligno), 46. Panarin (Nutivaara, R. Murray), 52. N. Foligno (Wennberg), 58. J. Anderson – 24. MacKinnon (Rantanen, E. Johnson), 30. Söderberg (Girard, Compher)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – D. Savard, Werenski, Nutivaara, R. Murray, Clendening, Kukan – Atkinson, Dubois, Panarin – Duclair, Wennberg, N. Foligno (C) – J. Anderson, Riley Nash, Jenner (A) – Bjorkstrand, Sedlák, Milano.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – E. Johnson (A), Girard, Barrie, Cole, Barberio, Zadorov – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – C. Wilson, Jost, Kerfoot – G. Bourque, Söderberg, Nieto – Calvert, Compher, Dries.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Dan O'Rourke – Pierre Racicot, Brian Mach
    thejrc.org