Zlín – Pardubice 6:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:1 (3:0, 2:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 10.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2 min., držení).
    53:13 Jakub HERMAN - 6:1
     
    53:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je opravdu hotovo! Do střely Antonína Honejska vložil hůl JAKUB HERMAN. Byl to právě on, kdo z druhé formace Zlína čekal na přesný zásah. A jednalo se o další pěknou branku, na kterou Ondřej Kacetl nemohl reagovat. Asistence: Antonín Honejsek a Jakub Šlahař.
     
    50:52
    Z pravé strany vystřelil Štěpán Fryšara, jehož pokus brankáři vypadl. K puku dojížděl Michal Poletín, ale hokejkou ještě před ním zasáhl Ondřej Kacetl.
     
    48:33
    Po vyhraném vhazování okamžitě vystřelil Ty Wishart, jehož pokus mířil mezi ruku a tělo gólmana. Jakub Sedláček si nebyl vůbec jist, zda má puk v moci, ale mezeru stihl utěsnit.
     
    44:15
    Od mantinelu přihrával Edgars Kulda, jenž u levé tyče viděl Tomáše Fořta. Jeho pokus vyrazil opět pohotový Ondřej Kacetl.
     
    39:01
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Marek Voženílek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    38:59
    Formace Antonín Honejsek – Jakub Šlahař – Jakub Herman hraje fantaticky. Prvně jmenovaný si najel před branku, kde do přihrávky vložil hůl a puk mířil mezi ruku a tělo brankáře. Ondřej Kacetl opět předvedl parádní zákrok.
    35:45 Antonín HONEJSEK - 5:1
     
    35:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    No, tak nyní ANTONÍN HONEJSEK vyškolil obranu Dynama! Autor branky si prohodil puk mezi bruslemi Rhetta Hollanda a následně si položil Ondřeje Kacetla. Navrátilec do sestavy si říká o zlatou helmu. Asistence: David Nosek.
     
    31:58
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Rostislav Marosz – 2 min., napadení).
    31:44 Tomáš VONDRÁČEK - 4:1
     
    31:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po naskočení Petra Sýkory zpátky do hry se hosté dostali do přečíslení. Zakončení se od obránce odrazilo před TOMÁŠE VONDRÁČKA, který už měl snadnou úlohu. Asistence: Matouš Kratochvíl a Petr Sýkora.
     
    31:09
    Tak to mohla být pátá branka! Jakub Herman vletěl před branku Dynama, kde u zadní tyče našel Antonína Honejska, který trefuje pouze boční síťku branky.
     
    29:31
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Petr Sýkora – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    27:49
    Útok Beranů byl zastaven ve středním pásmu, ale Zlínští se k puku vrátili. Jejich nahození zastavil obránce, jenž nepřesně přihrál. Pátou branku mohl mít na holi Tomáš Fořt, který trefil hůl vracející se ho bránícího hráče.
    26:39 Antonín HONEJSEK - 4:0
     
    26:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je návrat do sestavy ANTONÍNA HONEJSKA. Ten dostal přihrávku od mantinelu mezi kruhy a přesným pokusem nedal nejmenší šanci Ondřeji Kacetlovi. Dynamo je zralé na ručník, to je opravdu špatný výkon hostujícího týmu. Asistence: Jakub Herman.
    19:56 Jakub ŠLAHAŘ - 3:0
     
    19:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dynamo se už nemůže dočkat přestávky, protože jeho počínaní v této třetině bylo špatné. Jakub Herman si povodil Rhetta Hollanda a následně přihrál na Tomáše Fořta. Domácí Beran posunul černou gumu ještě na JAKUBA ŠLAHAŘE, který se raduje podruhé v utkání. Asistence: Tomáš Fořt a Jakub Herman.
     
    15:19
    Po střele od modré čáry zůstal před brankou zcela osamocený Tomáš Svoboda. Ten měl dost času na zakončení, ale z výborné pozice poslal puk jen vedle pravé tyče Sedláčkovy branky.
    12:20 David NOSEK - 2:0
     
    12:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je první dvacetiminutovka ze strany Beranů jako hrom! Dnes devětatřicetiletý Tomáš Žižka vypálil od modré čáry a mezi kruhy jeho pokus jemně tečoval DAVID NOSEK. Puk skončil přesně u pravé tyče a Zlínští se dostávají do dvoubrankového vedení. Asistence: Tomáš Žižka a Michal Poletín.
     
    10:01
    První obrovskou šanci registrujeme také na straně Dynama! Daniil Miromanov se opřel do puku, který orazítkoval horní tyč Sedláčkovy branky. Nutno říct, že domácí gólman téměř nic neviděl.
    09:34 Jakub ŠLAHAŘ - 1:0
     
    09:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se po zásluze dostávají do vedení! Daniel Gazda vysunul ve středním pásmu najetého Antonína Honejseka. Ten se spoluhráčem dostal do přečíslení, který oba hráči vyřešili na jedničku. JAKUB ŠLAHAŘ si totiž počkal na přihrávku a střelou po ledě nedal brankáři šanci. Asistence: Antonín Honejsek a Daniel Gazda.
     
    05:53
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Antonín Dušek – 2 min., vysoká hůl).
     
    05:27
    Obrovská šance Beranů! Po zablokovaném pokusu si mezi kruhy najel Jiří Karafiát, jehož zakončení zamířilo do Ondřeje Kacetla. Je to právě brankář Dynama, kdo drží nerozhodný stav.
     
    02:01
    Do těsné blízkosti hostujícího gólmana si najel Tomáš Valenta, který také mohl zaznamenat první branku utkání. Ovšem opět výborně zareagovali beci Pardubic.
     
    00:57
    Poprvé v letošní sezóně nastupuje v domácí sestavě Antonín Honejsek. Jeho útok se hned dostal k závaru a skóre se mohlo měnit. Střelu obránce vyrazil Ondřej Kacetl. Puk poskakoval v brankovišti, kde jej rukavicí odpálil bránící hráč.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Šlahař (Honejsek, Gazda), 13. Nosek (Žižka, Poletín), 20. Šlahař (Fořt, Herman), 27. Honejsek (Herman), 36. Honejsek (Nosek), 54. Herman (Honejsek, Šlahař) – 32. Vondráček (M. Kratochvíl, P. Sýkora)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Řezníček, Žižka (C), Gazda, Nosek (A), Valenta, Ferenc – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Herman, Honejsek, Šlahař – Poletín, Fryšara, E. Kulda – Karafiát, P. Sedláček, Popelka.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Miromanov, Wishart, Holland, Budík, Čáslava, Voženílek – Vondráček, Bubela, Rolinek (C) – Treille (A), Marosz, Kusý – P. Sýkora (A), Poulíček, Perret – Mandát, Dušek, T. Svoboda – M. Kratochvíl.

    Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla – Gebauer, Lederer

    Diváci: 3385
    thejrc.org