Boston – Edmonton 4:1 (kon.) | Buffalo – Colorado 1:6 (kon.) | NY Rangers – San Jose 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – Vegas 4:2 (kon.) | New Jersey – Washington 6:0 (kon.) | Florida – Columbus 4:5 (kon.)
Montreal – Los Angeles 0:3 (kon.) | Detroit – Toronto 3:5 (kon.) | Tampa – Vancouver 1:4 (kon.)
St. Louis – Calgary 5:3 (kon.) | Nashville – Winnipeg 3:0 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:3 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
6:0 (2:0, 1:0, 3:0)
Washington Capitals
Pátek 12.10.2018, 01:15 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Vítám všechny hokejové nadšence a fanoušky zúčastněných týmu u NHL. V jednu ráno se odehraje další duel, v němž se představí New Jersey Devils a úřadující mistr Washington Capitals.
     
    Washington Capitals

    V loňské sezóně předvedlo Capitals jízdu s parádním koncem, Alexander Ovečkin i celý klub se dočkali prvního Stanley Cupu. Také vstup do soutěže má Washington výborný, vždyť ve všech třech případech bodoval a nestačil pouze na Pittsburgh. Hostující celek ve třech zápasech navíc vsítil už osmnáct branek a i v tomto ohledu patří k nejlepšímu, co NHL nabízí. Na listině zraněných má Capitals hned dva hráče, kterými jsou Travis Boyd a český zadák Michal Kempný, jenž utrpěl otřes mozku. Dále pak Washington nemůže využít služeb Toma Wilsona, který si odpykává trest.

    Washington – Vegas 5:2
    Pittsburgh – Washington 7:6 po prodloužení
    Washington – Boston 7:0

    Nejproduktivnější hráči:

    Jevgenij Kuzněcov 7 bodů (3+4)
    T. J. Oshie 6 bodů (4+2)
    John Carlson 6 bodů (2+4)
     
    New Jersey Devils

    Také ďáblové se dočkali v loňské sezóně úspěchu, když se po letech probojovali do vyřazovacích bojů. Ovšem hned v prvním kole vypadli se silnou Tampou. V právě probíhající sezóně New Jersey odehrálo pouze jediný zápas, který se uskutečnil na severu Evropy, konkrétně ve Švédsku. Vstup to byl pro Devils opravdu výborný, ale nyní už se domácí celek soustředí na duely ve známém prostředí. Hlavní komplikací je zranění týmové jedničky, kterou je Cory Schneider, jehož na listině ještě doplňuje mladičký Jesper Bratt.

    New Jersey – Edmonton 5:2

    Nejproduktivnější hráči:

    Kyle Palmieri 2 body (2+0)
    Travis Zajac 2 body (2+0)
    Miles Wood 2 body (0+2)
     
    Československá stopa

    Pavel Zacha (NJD) 1 odehraný zápas, žádný bod

    Michal Kempný (WSH) 1 odehraný zápas, žádný bod, zraněný
    Jakub Vrána (WSH) 3 odehrané zápasy, 1 bod (1+0)
    Dmitrij Jaškin (WSH) 1 odehraný zápas, žádný bod
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Noesen – Wood, Zajac, Quenneville – Boyle, Coleman, Dea.

    Washington Capitals: Copley (Holtby) – Kempný, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik, Djoos – Ovečkin, Kuzněcov, Connolly – J. Vrána, Bäckström, Oshie – Burakovsky, Eller, Stephenson – Jaškin, Dowd, Smith-Pelly..
     
    Krásné ráno všem hokejovým nadšencům! New Jersey Devils se poprvé v sezóně 2018/19 v zámoří, čeká je home opener s Washingtonem. Domácí jdou do duelu beze změn v sestavě, Capitals zase čeká back-to-back zápas, vyměnili se pouze brankáři. Startujeme pár minutek po jedné a přejeme příjemnou podívanou.
     
    Na led Prudential Center postupně přicházejí domácí hráči, kteří jsou představováni klubovým hlasatelem. Start duelu se tak o něco zpozdí. Duel odšpuntuje hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Domácí celek vyhrál vhazování a hned je fanoušky hnán do útoku. Hráči Devils se drželi na kotouči a Kyle Palmieri jej od mantinelu následně nahodil do brankoviště. Copley kotouč udržel a přerušuje se.
     
    00:36
    Po vhazování se hosté dostali zpátky poprvé kotouči, který ale poslali na icing a vhazovat se bude opět před Copleyem. Ten chytá teprve třetí duel v NHL.
     
    01:03
    Před brankou Capitals se vhazovalo potřetí v řadě, domácí to nyní zkoušel od pravého mantinelu. Pheonix Copley ale viděl i tento pokus a ukryl jej v rukavici.
     
    01:42
    Chandler Stephenson se nyní dostával do první střelecké pozice. Na levé straně předjel domácího beka a z voleje zakončoval ke vzdálenější tyčku. Svatyni Keitha Kinkaida minul jen o pár centimetrů.
     
    02:04
    První větší šance duelu! Pheonix Copley vyrazil pokus Palmieriho jen před sebe, dorážka Andyho Greene v těžké pozici šla nakonec jen vedle branky.
     
    03:08
    Druhý icing domácího celku v poslední minutě. Vhazovat se tak bude opět před americkým brankářem, který ale dosud nemusel ani jednou zasahovat proti střeleckému pokusu.
     
    03:40
    Velký závar před brankou Capitals! Skvěle tam zavezl kotouč Zacha, jenž posílal puk do ohně. Střelecky se ale neprosadil Johansson, ani z dorážky právě český útočník. Pheonix Copley si připsal pár důležitých zákroků.
     
    04:25
    Devils jsou na startu duelu mnohem aktivnějším týmem. Od levého mantinelu střílel Miles Wood, ale hostující brankář pokus vyrazil. Nahození od druhého mantinelu pak ukryl v lapačce.
     
    05:45
    Následně zavezl kotouč do útoku domácí bojovník Brian Boyle, kterému se ale nepovedlo společně s kolegy ze čtvrté lajny akci nějak více rozjet. Svůj úkol ale splnili.
     
    06:09
    Následně se hosté dostali, pokud se nepletu, do první střelecké pozice a hned to byla tutovka! Nic Dowd se dostal s kotoučem před Kinkaida a mezi kruhy pálil. Domácí brankář si ale připsal důležitý zákrok!
     
    06:25
    Nejdříve zakončoval Alexandr Ovečkin, ale pokus byl zblokován. Pavel Zacha tak dostával parádní přihrávku do jízdy. Mířil k levé tyčce nad beton, ale Copley skvěle zasáhl!
     
    06:47
    Následně se parádně hrající druhá lajna dostala do další akce a opět dostal přihrávku k pravé tyčce česká útočník. Ten ale z první nepřekonal hostujícího brankáře ani nyní!
     
    07:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se domácí celek už dostává do zaslouženého vedení! Střela z mezikruží se dostala do brankoviště, kde se nejlépe zorientoval KYLE PALMIERI. Americký útočník došťouchal kotouč do branky a dává svou druhou branku v sezóně. Asistence: Nico Hischier a Damon Severson.
     
    07:50
    Domácí celek pokračuje ve hře na kotouči a Capitals se nemohou dostat z tlaku. Uvidíme, co se oběma celkům povede následně vymyslet, ale zatím sledujeme duel v parádním tempu.
     
    08:59
    Druhou střelu na branku zkoušel vymyslet hostující Jevgenij Kuzněcov. Ruský šikula si najel do pásma a od levého mantinelu zakončoval, jeho rána ale byla zablokovaná.
     
    09:13
    Mezi kruhy se k dalšímu střeleckému pokusu dostal Pavel Zacha, ale rodák z Brna aktuálně netrefil ani branku. Kotouč skončil na zadním mantinelu.
     
    09:59
    Na konci úžasné domácí kombinace byl Nico Hischier, jenž dostal přihrávku na zadní tyčku, ale Copley skvěle zasáhl! Lars Eller nicméně hákoval a domácí mají přesilovku.
     
    10:39
    Butcher našel na levém kruhu Halla, jenž vylepšoval pozici přihrávkou na druhý kruh. Palmieri se ale ke kotouči nakonec nedostal, pokud by se tak stalo, zakončoval by do odkryté klece.
     
    11:25
    Následně se podél pravého mantinelu dostal do pásma Miles Wood, kterému se ale nepovedlo dál rozjet akci. Píská se totiž ofsajd a pokračuje se ve střední třetině.
     
    11:55
    Hostující bránící hráči zachytili přihrávku Wooda a vyhodili kotouč. Capitals přežili první oslabení bez úhony a pokračuje se v pěti na obou stranách.
     
    12:13
    Následně se za brankou Kinkaida strhla bitka, kde byl aktivní nejvíce Ovečkin. Pro toho si dojel domácí Miles Wood a ukázal mu, že takhle to nepůjde. Počkáme si na tresty.
     
    12:13
    Tresty dostává první dvojička. Severson s Kuzněcovem. Dvě minuty dostává také Miles Wood, ale Alexandr Ovečkin vyvázl bez trestu. Přesilovka Caps.
     
    13:15
    John Carlson dostal nabito a hned to produktivní bek zkoušel. Zlomil ovšem hůl a domácí hráči kotouč vyhodili mimo obrannou třetinu.
     
    14:11
    V posledních sekundách přesilové hry to zkoušel z mezikruží André Burakovsky. Technicky zakončoval do horní části branky, ale kotouč skončil jen na zadním mantinelu.
     
    15:01
    Travis Zajac následně našel před brankou Halla, jenž na přední tyčce zakončoval bekhendem, Copley ale zasáhl. Následně Caps vyhodili na icing.
     
    16:05
    Domácí nyní bránili pokus Burakovskyho, který se vydal do útoku a pokoušel se něco vymyslet. Švédský hráč byl neúspěšný a Palmieri vyhodil tak, aby to nebyl icing.
     
    16:46
    Na pravém kruhu se ke kotouči dostal Oshie, jenž zakončoval na vzdálenější tyčku. Ani jemu se ale nepovedlo trefit branku, bránící hráči Devils přebírají černou gumu.
     
    17:31
    Jevgenij Kuzněcov si nyní najel do pásma a u levého kruhu přenechal puk Connolymu. Ten z první zakončoval, ale Kinkaid skvěle zasáhl hrudí a připsal si čtvrtý zákrok večera!
     
    17:43
    Následně se bude opět vylučovat a přesilovku budou hrát domácí. John Carlson inkasuje dvě minuty za hákování, Devils tak mají šanci na zvýšení hubeného náskoku.
     
    18:33
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek dlouho kombinoval a poté podruhé udeřil, opět se prosazuje KYLE PALMIERI, jenž dává ve své čtvrté třetině v sezóně už čtvrtou (!) branku. Will Butcher mu připravil kotouč a domácí snajpr zakončil přesně do bližší šibenice. Asistence: Will Butcher a Taylor Hall.
    18:33 Kyle PALMIERI - 2:0
     
    19:01
    Za brankou Capitals se rozjíždí poslední minuta první třetiny, která jasně patří domácímu celku. Devils svého soupeře přehráli i přestříleli. Zaslouženě vedou o dvě branky.
     
    19:40
    Následně se přerušuje hra před brankou Kinkaida a vhazovat se bude po jeho levici. Z první třetiny zbývá posledních dvacet sekund, tohle nebudou chtít domácí podcenit a inkasovat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První dvacetiminutovka je u konce a domácí celek vede zaslouženě po dvou brankách Kylea Palmieriho. Devils byli od první minuty lepším celkem a Caps se do první střely dostali po nějakých osmi minutách, nakonec jich v celé třetině vyprodukovali pouze šest. Za to New Jersey se prosadilo dvakrát a zaznamenalo třináct střel. Zatím jsou domácí na dobré cestě za body, ale duel je ještě dlouhý.

    Střely na branku: 13:6
    Další třetina začne přibližně ve 2:08
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Domácí se dostali do otevřené obrany a Palmieri připravil kotouč pro Halla. Ten pálil z levého kruhu na vzdálenější tyčku, ale branku nakonec těsně minul.
     
    20:47
    Domácí celek si zahraje přesilovku. Taylor Hall byl podražen a Jakub Vrána inkasuje dvouminutový trest. Povede se domácím opět skórovat?
     
    21:24
    Ve střední třetině zachyboval bek Severson a Chandler Stephenson se hnal do otevřené obrany. Nakonec se ale jeden z beků vrátil a hostující hráč nezakončil.
     
    22:02
    První lajna domácího celku se následně dostala na led a hned to v útoku rozjela. Na konci kombinace byl Kyle Palmieri, jenž v roli falešného beka pálil od modré. Pheonix Copley ale nyní pozorně zasáhl betony.
     
    22:48
    V době, kdy se z trestné lavice vracel Jakub Vrána, zakončoval Mirco Müller. Jeho tvrdá rána byla ovšem ztečována a kotouč skončil v hledišti. Vhazování po pravici brankáře Caps.
     
    22:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Hned po vhazování se domácí prosazují a jdou už do tříbrankového vedení! MARCUS JOHANSSON dostal přihrávku na modrou čáru a využil stínění Pavla Zachy. Zamířil do levé šibenice a navýšil vedení svého celku. Asistence: Sami Vatanen a Mirco Müller.
    22:54 Marcus JOHANSSON - 3:0
     
    24:15
    Brian Boyle se na pravé straně dostal k odraženému kotouči a hned jej z úhlu posílal do brankoviště. Pheonix Copley zasáhl betony, k dorážce se nikdo z hráčů nedostal.
     
    25:13
    Domácí pokračovali v aktivní kombinaci v útoku a točili bránící hráče Caps. Nikdo se ale ke střele nedostal a vše bylo ukončeno u Zajaca, kterému puk utekl.
     
    25:53
    Hostující celek se ale stále nemůže dostat ze svírání a nyní je jim odpískán icing. Hra se tak vrací před Pheonixe a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    26:47
    Nico Hischier se nyní pokoušel tečovat kotouč po nahození od pravého mantinelu. Copleymu to nadělalo problémy, ale i tak si připsal zákrok. Následně Washington vyhodil.
     
    27:08
    Keith Kinkaid následně zaváhal za brankou a ke kotouči se dostal Dmitrij Jaškin. Ten dával puk do brankoviště, ale tam se k němu dostali domácí hráči, kteří následně vjeli do ofsajdu.
     
    27:53
    Skvěle hrající Pavel Zacha hledal od levého mantinelu před brankou Johanssona, kterému se ale zblízka zakončit nepovedlo. Capitals hned vyhodili na icing.
     
    28:22
    Na pravé straně nabral rychlost Taylor Hall, jenž unikal na branku, aby před brankářem svižně zakončoval. Copley zachytil střelecký pokus Halla i následnou dorážku Quennevillea!
     
    29:29
    Další skvěle rozjetý protiútok domácího celku. Stefan Noesen si obhodil napadajícího hráče a podél pravého mantinelu se dostal do útoku. Z pravého úhlu ale brankáře nepropálil.
     
    30:09
    Na pravé straně se dostal do další velké šance Pavel Zacha, který ovšem neuspěl ani nyní. U pravé tyčky zakončoval bekhendem, ale Copley vytáhl další zázračný zákrok večera!
     
    30:22
    Následně se ale domácí provinili sekáním a Capitals se mohou vrátit do duelu brankou v přesilovce. Dvě minuty inkasuje Stefan Noesen.
     
    30:55
    Hostům to dnes opravdu nejde, a to ani v přesilové hře. Devils se povedlo již dvakrát vyhodit a zatím to z jejich strany vypadá na pohodovou hru.
     
    31:10
    Změnit se to mohlo až nyní, kdy měl Alexandr Ovečkin na své hokejce další branku. Dostal přihrávku přes brankoviště na levý kruh, ale branku trestuhodně minul.
     
    32:12
    Travis Zajac následně unikal sám na hostujícího brankáře a zakončoval svižně, ale branku se mu trefit nepovedlo. Následně Copley špatně rozehrál ale Zajac nezakončil.
     
    32:22
    Domácí v plném počtu.
     
    34:00
    Dmitrij Jaškin se následně dostal před brankou k volnému kotouči a po otočce rychle zakončoval. Jeho rána ale skončila jen na pozorném Kinkaidovi.
     
    35:01
    Jevgenij Kuzněcov našel přihrávkou zpoza branky skvěle postaveného Johna Carlsona, jenž z první zakončoval. Jeho svižná rána byla ale skvěle vyražena Kinkaidem!
     
    36:06
    Následně se domácí celek pokoušel udržet útočné pásmo, což se nakonec povedlo. Přihrávka Pavla Zachy byla ztečována a kotouč skončil mezi diváky, pokračovat se bude po pauze.
     
    36:31
    Damon Severson si najel k levému kruhu a zakončoval, Pheonix Copley kotouč pouze vyrazil. Taylor Hall se dostával k dorážce, ale trefil pouze bránícího hráče.
     
    36:44
    Na druhé straně byl na konci útočné akce Matt Niskanen, jenž se po zadovce Oshieho dostával ke střele. Mířil k pravé tyčce, ale Kinkaid kotouč skvěle ukryl v lapačce!
     
    38:00
    Dlouho se bojovalo v pásmu Devils o kotouč, ale nakonec z toho nic nebylo a domácí kombinují za vlastní brankou. New Jersey vede o tři branky a určitě nechce v závěru třetiny inkasovat.
     
    38:48
    Na konci kombinace hostujícího celku byl Dmitrij Orlov, který ale napálil jen bránícího hráče. Sami Vatanen následně vyhodil na icing a vhazovat se bude po pravici Kinkaida.
     
    39:57
    V závěru druhé dvacetiminutovky se dostali hosté do další kombinace. Jakub Vrána byl na jejím konci, kdy zakončoval z mezikruží. Branku ale netrefil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je u konce, opět jsme viděli krásný hokej plný šancí. Aktivnější byli i nyní domácí, kteří přidali třetí branku a před závěrečnou periodou vedou 3:0. Zatím poslední branku vstřelil Marcus Johansson, ale nemusel být sám. Několik hráčů mělo obrovské příležitosti, ale oba brankáři chytají parádně.

    Střely na branku: 25:11 (12:5 v této třetině)
    Třetí třetina začne přibližně ve 3:06
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:00
    Hosté se na startu periody dostali do útoku, ale nic se jim vymyslet nepovedlo. Stefan Noesen nicméně fauloval a Caps si zahrají početní výhodu.
     
    41:12
    Stefan Noesen byl hodně přísně potrestán, hned se ale síly na ledě srovnají. John Carlson inkasuje dvě minuty za podražení unikajícího Colemana.
     
    42:00
    Taylor Hall se zmocnil volného kotouče a unikal sám na Copleyho. Šel do bekhendové kličky, ale hostujícímu brankáři kotouč mezi betony nedal!
     
    43:14
    V krátké přesilovce najel do pásma Zajac, jenž přenechával na pravé straně kotouč Woodovi. Ten zakončoval, ale trefil jen bránícího hráče Capitals.
     
    43:55
    Chandler Stephenson si následně najel po pravé straně do útoku a nahazoval na přední tyčku, ale trefil jen brankovou konstrukci, u kotouče hokejisté New Jersey.
     
    44:12
    Na druhé straně se do šance dostal domácí Jean-Sébastien Dea, jenž si na pravém kruhu stáhl kotouč a zakončoval k levé tyčce. Pheonix Copley ale předvedl dobrý zákrok!
     
    44:44
    Snažení druhé lajny zakončoval svižným nahozením Sami Vatanen, ale nikdo z hráčů před brankářem se k teči nedostal. Pheonix Copley chytá a pokračovat se bude po jeho levici.
     
    45:18
    Taylor Hall si nyní najel do útočné třetiny a pokoušel se obejít Orlova, který jej ale ramenem tvrdě hitoval. Pěkný zákrok hostujícího obránce na MVP poslední sezóny.
     
    45:44
    Na levé straně se dostal ke kotouči Brian Boyle, jenž poslal svižnou ránu na branku, Pheonix Copley ale pozorně kotouč chytá. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    45:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se Devils prosazují zničehonic a navyšují své vedení na 4:0! Ben Lovejoy po vhazování nahodil za branku, kotouč se odrazil k BLAKEU COLEMANOVI, jenž z úhlu překvapil Pheonixe Copleyho v brance. Asistence: Ben Lovejoy.
    45:49 Blake COLEMAN - 4:0
     
    46:24
    Následně brankářská dvojka Capitals chytila nahození od pravého mantinelu a spustila komerční přestávka. O vítězi je nejspíše rozhodnuto, Devils vedou již 4:0.
     
    47:23
    Ovečkin se pokoušel posunut kotouč na Kuzněcova, jenž byl v lepší pozici před brankou. Druhý jmenovaný ale přihrávku nezachytil, Capitals se ale ke kotouči následně i tak dostali.
     
    48:15
    Velká šance Devils zakončená skvělým zákrokem! Miles Wood unikl po pravé straně a u levé tyčky našel najíždějícího Andyho Greenea. Ten zakončoval do odkryté branky, ale Copley se parádně přesunul a puk chytil!
     
    48:56
    Brooks Orpik následně zakončoval od mantinelu, ale ani on nebyl prvním hráčem, který byl překonal Kinkaida v brance. Americký brankář si připsal pohodový zákrok.
     
    49:03
    Hned po vhazování se před Kinkaida dostal Jakub Vrána, jenž bekhendem, ale domácí brankář skvěle zasáhl betonem! Nicklas Bäckström se k dorážce již nedostal.
     
    49:32
    Christian Djoos se dostal ke kotouči na levém kruhu a mohl zakončovat. Místo toho přihrával do brankoviště na zadní tyčku, Kinkaid kotouč vykopl betonem.
     
    51:05
    Nadvakrát se do střely dostal hostující Lars Eller. Dánský hokejista zakončoval mezi modrou čárou a mezikruží, ale jeho rána šla do středu branky. Kinkaid chytá i nyní.
     
    51:35
    Devils právě vstřelili branku!
    Brian Boyle se podél pravého mantinelu nacpal až do brankoviště, kde nezakončil. Puk se ovšem odrazil na pravý kruh, odkud se z první prosadil JEAN-SÉBASTIEN DEA! Trefil se na první tyčku a skóruje poprvé v ďábelském dresu. Asistence: Brian Boyle.
    51:35 Jean-Sébastien DEA - 5:0
     
    53:09
    Od pravého mantinelu zakončoval Ovečkin, ale trefil bránícího hráče. Následně unikal úplně sám na branku Miles Wood, ale svižným zakončením ji minul!
     
    54:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je pořádná nakládačka domácího celku, který se raduje již pošesté! BRIAN BOYLE se dostal za brankou ke kotouči, následně jí objel a dal kotouč mezi betony přesouvajícího se Copleyho! Bez asistence.
    54:45 Brian BOYLE - 6:0
     
    56:15
    Capitals se sice dostali do útoku, ale tam nic nevymysleli. Devils vše pohlídali i v defenzívě a pokračuje se jejich útokem směrem dopředu.
     
    57:20
    Duel se už jen spíše dohrává. Travis Zajac vjel za polovinu a nahodil za branku Capitals, kteří se pokouší vstřelit alespoň čestnou branku v tomto duelu.
     
    57:52
    Šanci na snížení debaklu mají hosté v přesilové hře dvě minuty před koncem duelu. Damon Severson dostává dvě minuty za sekání.
     
    58:45
    Nyní to už je spíše jen o tom, aby domácí hráči pomohli Kinkaidovi, aby udržel čisté konto. Zatím se to daří, domácí brání zodpovědně.
     
    59:42
    Washington sice nějaké střely měl, ale ani jedna neskončila v brance. Následně kotouč skončil mimo pásmo a po návratu do útoku se píská ofsajd.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce, Devils dnes zaslouženě vítězí. Capitals deklasovali 6:0 a připisují si další dva body do ligové tabulky!

    Kyle Palmieri poslal svůj celek do vedení v první třetině, prosadil se hned dvakrát. V prostřední třetině zvýšil vedení Marcus Johansson, ve třetí periodě pak skórovali Blake Coleman, Jean-Sébastien Dea a Brian Boyle.

    Střely: 36:21
    Diváci: 16 514 (vyprodáno)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Kyle Palmieri (NJD) 2+0
    2. Keith Kinkaid (NJD) 21 zák., 0 gólů, 100%
    3. Marcus Johansson (NJD) 1+0
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 4 střely, čas na ledě 15:25
    Michal Kempný (WSH) 0+0, 0 střel, čas na ledě 17:21
    Jakub Vrána (WSH) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:04
    Dmitrij Jaškin (WSH) 0+0, 1 střela, čas na ledě 09:06
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Dobrou noc a pokud náhodou zrovna vstáváte, tak dobré ráno! Někdy zase u NHL na počtěnou. (03:58:27)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Palmieri (Hischier, Severson), 19. Palmieri (Butcher, Hall), 23. Ma. Johansson (Vatanen, Müller), 46. Coleman (Lovejoy), 52. Dea (Boyle), 55. Boyle


    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Noesen – Wood, Zajac, Quenneville – Boyle, Coleman, Dea.
    Washington Capitals: Copley (Holtby) – Kempný, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik, Djoos – Ovečkin, Kuzněcov, Connolly – J. Vrána, Bäckström, Oshie – Burakovsky, Eller, Stephenson – Jaškin, Dowd, Smith-Pelly.

    Rozhodčí: Pollock, McCauley – Shewchyk, MacPherson
    thejrc.org