Boston – Edmonton 4:1 (kon.) | Buffalo – Colorado 1:6 (kon.) | NY Rangers – San Jose 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – Vegas 4:2 (kon.) | New Jersey – Washington 6:0 (kon.) | Florida – Columbus 4:5 (kon.)
Montreal – Los Angeles 0:3 (kon.) | Detroit – Toronto 3:5 (kon.) | Tampa – Vancouver 1:4 (kon.)
St. Louis – Calgary 5:3 (kon.) | Nashville – Winnipeg 3:0 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:3 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
6:0 (2:0, 1:0, 3:0)
Washington Capitals
Pátek 12.10.2018, 01:15 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:52
    Šanci na snížení debaklu mají hosté v přesilové hře dvě minuty před koncem duelu. Damon Severson dostává dvě minuty za sekání.
    54:45 Brian BOYLE - 6:0
     
    54:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je pořádná nakládačka domácího celku, který se raduje již pošesté! BRIAN BOYLE se dostal za brankou ke kotouči, následně jí objel a dal kotouč mezi betony přesouvajícího se Copleyho! Bez asistence.
     
    53:09
    Od pravého mantinelu zakončoval Ovečkin, ale trefil bránícího hráče. Následně unikal úplně sám na branku Miles Wood, ale svižným zakončením ji minul!
    51:35 Jean-Sébastien DEA - 5:0
     
    51:35
    Devils právě vstřelili branku!
    Brian Boyle se podél pravého mantinelu nacpal až do brankoviště, kde nezakončil. Puk se ovšem odrazil na pravý kruh, odkud se z první prosadil JEAN-SÉBASTIEN DEA! Trefil se na první tyčku a skóruje poprvé v ďábelském dresu. Asistence: Brian Boyle.
     
    49:03
    Hned po vhazování se před Kinkaida dostal Jakub Vrána, jenž bekhendem, ale domácí brankář skvěle zasáhl betonem! Nicklas Bäckström se k dorážce již nedostal.
     
    48:15
    Velká šance Devils zakončená skvělým zákrokem! Miles Wood unikl po pravé straně a u levé tyčky našel najíždějícího Andyho Greenea. Ten zakončoval do odkryté branky, ale Copley se parádně přesunul a puk chytil!
    45:49 Blake COLEMAN - 4:0
     
    45:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se Devils prosazují zničehonic a navyšují své vedení na 4:0! Ben Lovejoy po vhazování nahodil za branku, kotouč se odrazil k BLAKEU COLEMANOVI, jenž z úhlu překvapil Pheonixe Copleyho v brance. Asistence: Ben Lovejoy.
     
    44:12
    Na druhé straně se do šance dostal domácí Jean-Sébastien Dea, jenž si na pravém kruhu stáhl kotouč a zakončoval k levé tyčce. Pheonix Copley ale předvedl dobrý zákrok!
     
    42:00
    Taylor Hall se zmocnil volného kotouče a unikal sám na Copleyho. Šel do bekhendové kličky, ale hostujícímu brankáři kotouč mezi betony nedal!
     
    41:12
    Stefan Noesen byl hodně přísně potrestán, hned se ale síly na ledě srovnají. John Carlson inkasuje dvě minuty za podražení unikajícího Colemana.
     
    41:00
    Hosté se na startu periody dostali do útoku, ale nic se jim vymyslet nepovedlo. Stefan Noesen nicméně fauloval a Caps si zahrají početní výhodu.
     
    36:44
    Na druhé straně byl na konci útočné akce Matt Niskanen, jenž se po zadovce Oshieho dostával ke střele. Mířil k pravé tyčce, ale Kinkaid kotouč skvěle ukryl v lapačce!
     
    35:01
    Jevgenij Kuzněcov našel přihrávkou zpoza branky skvěle postaveného Johna Carlsona, jenž z první zakončoval. Jeho svižná rána byla ale skvěle vyražena Kinkaidem!
     
    32:12
    Travis Zajac následně unikal sám na hostujícího brankáře a zakončoval svižně, ale branku se mu trefit nepovedlo. Následně Copley špatně rozehrál ale Zajac nezakončil.
     
    31:10
    Změnit se to mohlo až nyní, kdy měl Alexandr Ovečkin na své hokejce další branku. Dostal přihrávku přes brankoviště na levý kruh, ale branku trestuhodně minul.
     
    30:22
    Následně se ale domácí provinili sekáním a Capitals se mohou vrátit do duelu brankou v přesilovce. Dvě minuty inkasuje Stefan Noesen.
     
    30:09
    Na pravé straně se dostal do další velké šance Pavel Zacha, který ovšem neuspěl ani nyní. U pravé tyčky zakončoval bekhendem, ale Copley vytáhl další zázračný zákrok večera!
     
    28:22
    Na pravé straně nabral rychlost Taylor Hall, jenž unikal na branku, aby před brankářem svižně zakončoval. Copley zachytil střelecký pokus Halla i následnou dorážku Quennevillea!
    22:54 Marcus JOHANSSON - 3:0
     
    22:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Hned po vhazování se domácí prosazují a jdou už do tříbrankového vedení! MARCUS JOHANSSON dostal přihrávku na modrou čáru a využil stínění Pavla Zachy. Zamířil do levé šibenice a navýšil vedení svého celku. Asistence: Sami Vatanen a Mirco Müller.
     
    20:47
    Domácí celek si zahraje přesilovku. Taylor Hall byl podražen a Jakub Vrána inkasuje dvouminutový trest. Povede se domácím opět skórovat?
    18:33 Kyle PALMIERI - 2:0
     
    18:33
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek dlouho kombinoval a poté podruhé udeřil, opět se prosazuje KYLE PALMIERI, jenž dává ve své čtvrté třetině v sezóně už čtvrtou (!) branku. Will Butcher mu připravil kotouč a domácí snajpr zakončil přesně do bližší šibenice. Asistence: Will Butcher a Taylor Hall.
     
    17:43
    Následně se bude opět vylučovat a přesilovku budou hrát domácí. John Carlson inkasuje dvě minuty za hákování, Devils tak mají šanci na zvýšení hubeného náskoku.
     
    17:31
    Jevgenij Kuzněcov si nyní najel do pásma a u levého kruhu přenechal puk Connolymu. Ten z první zakončoval, ale Kinkaid skvěle zasáhl hrudí a připsal si čtvrtý zákrok večera!
     
    12:13
    Tresty dostává první dvojička. Severson s Kuzněcovem. Dvě minuty dostává také Miles Wood, ale Alexandr Ovečkin vyvázl bez trestu. Přesilovka Caps.
     
    09:59
    Na konci úžasné domácí kombinace byl Nico Hischier, jenž dostal přihrávku na zadní tyčku, ale Copley skvěle zasáhl! Lars Eller nicméně hákoval a domácí mají přesilovku.
     
    07:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se domácí celek už dostává do zaslouženého vedení! Střela z mezikruží se dostala do brankoviště, kde se nejlépe zorientoval KYLE PALMIERI. Americký útočník došťouchal kotouč do branky a dává svou druhou branku v sezóně. Asistence: Nico Hischier a Damon Severson.
     
    06:47
    Následně se parádně hrající druhá lajna dostala do další akce a opět dostal přihrávku k pravé tyčce česká útočník. Ten ale z první nepřekonal hostujícího brankáře ani nyní!
     
    06:25
    Nejdříve zakončoval Alexandr Ovečkin, ale pokus byl zblokován. Pavel Zacha tak dostával parádní přihrávku do jízdy. Mířil k levé tyčce nad beton, ale Copley skvěle zasáhl!
     
    06:09
    Následně se hosté dostali, pokud se nepletu, do první střelecké pozice a hned to byla tutovka! Nic Dowd se dostal s kotoučem před Kinkaida a mezi kruhy pálil. Domácí brankář si ale připsal důležitý zákrok!
     
    03:40
    Velký závar před brankou Capitals! Skvěle tam zavezl kotouč Zacha, jenž posílal puk do ohně. Střelecky se ale neprosadil Johansson, ani z dorážky právě český útočník. Pheonix Copley si připsal pár důležitých zákroků.
     
    02:04
    První větší šance duelu! Pheonix Copley vyrazil pokus Palmieriho jen před sebe, dorážka Andyho Greene v těžké pozici šla nakonec jen vedle branky.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Palmieri (Hischier, Severson), 19. Palmieri (Butcher, Hall), 23. Ma. Johansson (Vatanen, Müller), 46. Coleman (Lovejoy), 52. Dea (Boyle), 55. Boyle


    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Noesen – Wood, Zajac, Quenneville – Boyle, Coleman, Dea.
    Washington Capitals: Copley (Holtby) – Kempný, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik, Djoos – Ovečkin, Kuzněcov, Connolly – J. Vrána, Bäckström, Oshie – Burakovsky, Eller, Stephenson – Jaškin, Dowd, Smith-Pelly.

    Rozhodčí: Pollock, McCauley – Shewchyk, MacPherson
    thejrc.org