Columbus – Philadelphia 6:3 (kon.) | New Jersey – Colorado 3:5 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 4:1 (kon.) | Chicago – Arizona 1:4 (kon.)
Edmonton – Boston 3:2 (po pr.) | Los Angeles – NY Islanders 2:7 (kon.) | San Jose – Buffalo 5:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
6:3 (1:2, 3:0, 2:1)
Philadelphia Flyers
Pátek 19.10.2018, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:48 Sonny MILANO - 6:3
     
    57:48
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dvě a čtvrt minuty před třetí sirénou kapituluje Pickard pošesté, troufám si říct, že je rozhodnuto! Bjorkstrand vybojoval puk pro SONNYHO MILANA, jenž poté obkroužil svatyni Flyers a z otočky zasunul touš za záda strážce hostující svatyně. Asistence: Oliver Bjorkstrand.
    55:12 Josh ANDERSON - 5:3
     
    55:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets si ale krátce po Wealově návratu z trestné lavice berou dvougólový náskok zpět. Folin ztratil rovnováhu ve vlastní třetině, čehož dokonale využil JOSH ANDERSON. Důrazný útočník si najel až před Pickarda a bekhendem přehodil puk přes jeho pravý beton! Bez asistence.
    41:07 Oskar LINDBLOM - 4:3
     
    41:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers se hned na začátku třetí třetiny vrací do zápasu, drama je na světě. Po Werenskiho zaváhání při rozehrávce skončil kotouč za Bobrovského svatyní, kde ho nadvakrát získal OSKAR LINDBLOM a zasunul černou pryž do sítě! Asistence: Travis Konecny.
    28:34 Nick FOLIGNO - 4:2
     
    28:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté snadno přišli o puk poblíž střídaček a následná protiakce Blue Jackets znamená čtvrtý puk v Pickardově síti! David Savard na modré čáře přenechal kotouč volnému NICKU FOLIGNOVI a domácí kapitán se trefil neomylně k tyči. Asistence: David Savard a Zach Werenski.
    24:42 Cam ATKINSON - 3:2
     
    24:42
    Columbus právě vstřelil branku!
    A Columbus rázem vede! Flyers se dostali až před Bobrovského, nepodařilo se jim ale akci dotáhnout do konce a Panarin poté vyslal do protiakce CAMA ATKINSONA, který se natlačil před Pickarda a poté jej překonal parádní forhendovou kličkou! Asistence: Artěmij Panarin.
    21:34 Cam ATKINSON - 2:2
     
    21:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vzápětí ale Blue Jackets z nenápadné protiakce vyrovnávají! Artěmij Panarin ujel po levém křídle a poté na stříbrném podnose naservíroval gól CAMU ATKINSONOVI, který zůstal nepokrytý v předbrankovém prostoru a neomylně usměrnil puk za Pickarda. Asistence: Artěmij Panarin.
    19:11 Sean COUTURIER - 1:2
     
    19:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tento inkasovaný gól si Sergej Bobrovskij za rámeček rozhodně nedá! Ivan Provorov zavezl puk do útočné třetiny a poté ho přenechal poblíž stojícímu SEANU COUTURIEROVI, jehož nenápadné nahození Bobrovskému propadlo přes lapačku do sítě. Asistence: Ivan Provorov a Claude Giroux.
    17:53 Anthony DUCLAIR - 1:1
     
    17:53
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Obrovskou bojovnost teď ukázal ANTHONY DUCLAIR, který sice po souboji s Häggem v mezikruží upadl, okamžitě se ale zvedl a poté z otočky propasíroval kotouč za Pickardova záda. Asistence: Ryan Murray a Markus Nutivaara.
    10:06 Travis KONECNY - 0:1
     
    10:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté se po deseti minutách hry dostávají do vedení! Robert Hägg od levého hrazení nenápadně nahodil kotouč na Bobrovského a TRAVIS KONECNY dokázal z předbrankového prostoru protečovat kotouč za záda columbuského brankáře. Asistence: Robert Hägg a Claude Giroux.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 18. Duclair (R. Murray, Nutivaara), 22. Atkinson (Panarin), 25. Atkinson (Panarin), 29. N. Foligno (D. Savard, Werenski), 56. J. Anderson, 58. Milano (Bjorkstrand) – 11. Konecny (Hägg, Giroux), 20. Couturier (Provorov, Giroux), 42. Lindblom (Konecny)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, D. Savard, R. Murray, Nutivaara, Harrington, Kukan – Panarin, Dubois, Atkinson – N. Foligno, Wennberg, Duclair – Jenner, Riley Nash, J. Anderson – Milano, Sedlák, Bjorkstrand.
    Philadelphia Flyers: Pickard (Elliott) – Provorov, Gostisbehere, Hägg, Folin, Sanheim, Gudas – Giroux, Couturier, Voráček – Lindblom, Weal, Konecny – M. Raffl, Laughton, Simmonds – Weise, Lehterä, Knight.

    Rozhodčí: Joannette, Pochmara – Driscoll, Gawryletz
    bahis siteleri