Washington – Florida 5:6 (2:3 po s.n.) | Dallas – Minnesota 1:3 (kon.) | Calgary – Nashville 3:5 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 5:2 (kon.) | Carolina – Colorado 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 1:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:5 (0:1, 0:3, 1:1)
Buffalo Sabres
Sobota 20.10.2018, 21:40 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Jeff SKINNER - 1:5
     
    59:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    Před brankou hostů došlo ke skrumáži, ve které se nejlépe zorientovali hráči Buffala. Kotouč putoval na hůl JEFFA SKINNERA, jenž pokusem přes Drewa Doughtyho zkompletoval hattrick do prázdné branky. Asistence: Evan Rodrigues a Jack Eichel.
    52:16 Drew DOUGHTY - 1:4
     
    52:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Výbornou práci mezi kruhy předvedl Alex Iafallo, který z otočky našel DREWA DOUGHTYHO. Ofenzivně laděný obránce vypálil pod hodní tyčku, čímž sebral Ullmarkovi čisté konto. Na hranici brankoviště výborně zapracoval Anže Kopitar, který zaclonil brankáři tak, že nic neviděl. Asistence: Alex Iafallo a Jeff Carter.
    39:46 Zach BOGOSIAN - 0:4
     
    39:46
    Sabres právě vstřelili branku!
    Kotouč cestou do branky zacinkal ještě na brankovou konstrukci a je z toho čtvrtý gól Buffala. ZACH BOGOSIAN vypálil od pravého mantinelu a dává branku, která jde spíše za obranou. Před Jonathanem Quickem totiž v momentu střely projel Patrik Berglund, jenž má na čtvrtém gólu velkou zásluhu. Asistence: Johan Larsson a Zemgus Girgensons.
    35:52 Jeff SKINNER - 0:3
     
    35:52
    Sabres právě vstřelili branku!
    JEFF SKINNER si podruhé v utkání udělal z obrany Králů dobrý den. Domácí útočník objel klec soupeře a zasunul puk o beton Jonathana Quicka za brankovou čárů. Na domácím brankáři bylo vidět, že vůbec neví, kudy Skinner zpoza branky vyjede. Asistence: Marco Scandella a Jason Pominville.
     
    23:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    Úžasná akce JEFFA SKINNERA, ale pojďme postupně. Jack Eichel u mantinelu dlouho motal Kyla Clifforda až se mu podařilo přihrát za branku. Tam se nacházel střelec gólu, který se dostal snadno až mezi kruhy, odkud na první tyč překonal Jonathana Quicka. Asistence: Jack Eichel a Jason Pominville.
    10:24 Jason POMINVILLE - 0:1
     
    10:24
    Sabres právě vstřelili branku!
    Video potvrdilo, že vše bylo v pořádku a Buffalo se raduje z úvodní branky. JASON POMINVILLE a Jack Eichel výborně pracovali na hranici brankoviště, kde oba předvedli několik dorážek. Autorem gólu je označen zkušený matador. Dle videozáznamu ale si hodil kotouč rukou do branky Jonathan Quick. Asistence: Jack Eichel a Jake McCabe.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 53. Doughty (Iafallo, J. Carter) – 11. Pominville (Eichel, McCabe), 24. Skinner (Eichel, Pominville), 36. Skinner (Scandella, Pominville), 40. Bogosian (Jo. Larsson, Girgensons), 60. Skinner (Rodrigues, Eichel)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Doughty, Forbort, Martinez, Muzzin, Phaneuf, Fantenberg – Toffoli, Kopitar, Iafallo – Rempal, J. Carter, Kovalčuk – Lewis, Kempe, Wagner – Pearson, N. Thompson, Clifford.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, McCabe, Bogosian, Scandella, Dahlin, C. Nelson – Pominville, Eichel, Skinner – S. Reinhart, Sobotka, Sheary – Okposo, Mittelstadt, Rodrigues – Berglund, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Hanson, StLaurent – Galloway, Sericolo

    Diváci: 18 230
    thejrc.org