Los Angeles – Buffalo 1:5 (kon.) | Winnipeg – Arizona 5:3 (kon.) | Toronto – St. Louis 1:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 4:3 (po pr.) | Florida – Detroit 3:4 (po pr.) | Columbus – Chicago 1:4 (kon.)
Minnesota – Tampa 5:4 (po pr.) | Vancouver – Boston 2:1 (po pr.) | Vegas – Anaheim 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 0:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 4:1 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
3:4 (2:0, 0:3, 1:0 - 0:1)
Detroit Red Wings
Neděle 21.10.2018, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:44 Gustav NYQUIST - 3:4
     
    63:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Larkin ve středním pásmu vybojoval kotouč a vyslal do brejku GUSTAVA NYQUISTA, který přesně zamířil a střelou těsně nad ledem překonal Hutchinsona. Detroit poprvé v sezóně vítězí! Asistence: Dylan Larkin.
    58:44 Mike HOFFMAN - 3:3
     
    58:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácím se hra bez brankáře vyplatila, ačkoliv vstřelili hodně šťastnou branku. MIKE HOFFMAN po přejetí modré čáry nahodil kotouč na branku a ten k překvapení všech propadl za Howarda. Tento gól si americký brankář za rámeček určitě nedá. Asistence: Keith Yandle a Aleksander Barkov.
    27:50 Dylan LARKIN - 2:3
     
    27:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Krásná akce a Red Wings se doopravdy dostávají do vedení! Nyquist v útočném pásmu prostrčil kotouč na DYLANA LARKINA, který si vyměnil puk s Helmem a posléze zakončil do odkryté klece. Asistence: Darren Helm a Gustav Nyquist.
    26:05 Thomas VANEK - 2:2
     
    26:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    Na Floridě je vyrovnáno! Detroit během devatenácti sekund vstřelil dvě branky a je znovu ve hře o vítězství. Z pravého kruhu vystřelil THOMAS VANEK a jeho rána propadla do sítě. Hráči Red Wings tedy využili obě přesilové hry. Asistence: Frans Nielsen a Dennis Cholowski.
    25:46 Dennis CHOLOWSKI - 2:1
     
    25:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings přesilovou hru pět na tři okamžitě využívají. Od modré čáry se prosadil DENNIS CHOLOWSKI. Asistence: Andreas Athanasiou a Frans Nielsen.
    16:10 Nick BJUGSTAD - 2:0
     
    16:10
    Florida právě vstřelila branku!
    Zničehonic se Panthers dostávají do dvoubrankového vedení. Barkov vyhrál v útočném pásmu vhazování na hůl NICKA BJUGSTADA, který pohotově vypálil a prostřelil překvapeného Howarda. Asistence: Aleksander Barkov.
    07:34 Keith YANDLE - 1:0
     
    07:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Dadonov vyslal do útočného pásma KEITHA YANDLEA, který z levého kruhu zamířil přesně ke vzdálenější tyčce a rozvnil síť za Howardem. Asistence: Jevgenij Dadonov a Nick Bjugstad.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 8. Yandle (Dadonov, Bjugstad), 17. Bjugstad (Barkov), 59. Hoffman (Yandle, Barkov) – 26. Cholowski (Athanasiou, Nielsen), 27. Vanek (Nielsen, Cholowski), 28. D. Larkin (Helm, Nyquist), 64. Nyquist (D. Larkin)


    Florida Panthers: Hutchinson (Reimer) – Ekblad (A), Yandle, Petrovic, Matheson, Weegar, Kiselevič – Bjugstad, Barkov (C), Dadonov – Sceviour, Trocheck, Huberdeau (A) – Malgin, McCann, Vatrano – Brouwer, Lammikko, Hoffman.
    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Daley, Cholowski, Ericsson, Hicketts (A), Jensen, Kronwall – Helm, D. Larkin (A), Nyquist – Athanasiou, Nielsen (A), Bertuzzi – Rasmussen, Glendening, Abdelkader (A) – Mantha, Ehn, Vanek.

    Rozhodčí: Charron, Schlenker – Murray, MacPherson

    Diváci: 14 534
    thejrc.org