Los Angeles – Buffalo 1:5 (kon.) | Winnipeg – Arizona 5:3 (kon.) | Toronto – St. Louis 1:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 4:3 (po pr.) | Florida – Detroit 3:4 (po pr.) | Columbus – Chicago 1:4 (kon.)
Minnesota – Tampa 5:4 (po pr.) | Vancouver – Boston 2:1 (po pr.) | Vegas – Anaheim 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 0:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 4:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
1:4 (1:1, 0:0, 0:3)
Chicago Blackhawks
Neděle 21.10.2018, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:23 Patrick KANE - 1:4
     
    58:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Arťom Anisimov vyhrál u střídaček důležitý osobní souboj a po jeho přihrávce od hrazení zavezl puk do prázdné brány PATRICK KANE, který skóroval dvakrát v řadě a zřejmě udělal tečku za výhrou Chicaga! Asistence: Arťom Anisimov.
     
    58:05
    Arťom Anisimov mohl rozhodnout, jenže jeho pokus na levém křídle od prostoru mezi trestnými lavicemi minul prázdnou bránu domácích Blue Jackets!

     
    57:37
    Sergej Bobrovskij vyrazil během svého 400. zápasu v NHL na střídačku a Columbus zkouší alespoň snížit při hře bez brankáře!
    55:46 Patrick KANE - 1:3
     
    55:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE si přes šířku útočného pásma vyměnil puk parádně s Brentem Seabrookem, jako by snad na ledě byli jen oni dva, a střelou z úhlu v levém kruhu těsně nad ledem zamířil do odkryté brány! Sergej Bobrovskij se nestačil včas přesunout a Chicago poprvé v zápase vede o dva góly. Asistence: Brent Seabrook a Nick Schmaltz.

     
    52:33
    Ještě před střelou Brandona Davidsona měli velkou šanci Blue Jackets, jenže v blízkosti pravé tyče bránu přestřelili! Nechybělo mnoho a mohlo být vyrovnáno.
     
    50:56
    V zápise se nic nezměnilo a Alexandre Fortin vstřelil svůj první gól v NHL, který může být vítězný. Chicago vede na ledě Jackets 2:1.
    47:43 Alexandre FORTIN - 1:2
     
    47:43
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ALEXANDRE FORTIN na vrcholu levého kruhu po zvednutí hlavy napřáhl ke střele zápěstím, která se těsně před bránou odrazila od hokejky Cama Atkinsona dolů a mezi betony brankáře Sergeje Bobrovského zamířila do sítě, přičemž na cestě do ní se ještě odrazila od vzdálenější pravé tyče! Alexandre Fortin vstřelil svůj první gól v NHL!
     
    41:48
    Jackets krásně přenesli hru z pravého křídla přihrávkou přes šířku útočného pásma na vzdálenější levé tyči, kde Corey Crawford vytáhl další fantastický zákrok, když vyrážečkou vyrazil střelu Anthonyho Duclaira z blízkosti!
    40:37 Corey Crawford lapačkou vytáhl střelu Jennera mimo!
     
    40:37
    Boone Jenner skvěle vypíchl puk hokejistům Chicaga a v oslabení na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho, které se po šlápnutí do pedálů pokusil v pravém kruhu zakončit sám, Corey Crawford ale fantasticky vyrazil puk mířící do bližšího pravého horního rohu rukavicí nad!
     
    39:28
    Boone Jenner mohl skórovat u pravé tyče v oslabení, z úhlu a blízkosti ale Coreyho Crawforda nepřekonal! Brankář Chicaga puk dokázal úspěšně vyrazit mimo.
     
    39:13
    Pierre-Luc Dubois byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Chicago si zahraje v závěru druhé třetiny přesilovou hru, a pokud ji nevyužije, bude pokračovat po přestávce.
     
    35:04
    Blackhawks se dostali v pravém kruhu po rychlém útoku ke střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Sergej Bobrovskij ji ale fantasticky vyrazil vyrážečkou mimo!

     
    29:11
    David Savard u střídaček vypíchl puk jednomu z hráčů Chicaga a vyrazil do rychlého protiútoku, který v levém kruhu vyšperkoval skvělou stahovačkou a nebezpečnou bekhendovou přihrávkou, kterou Corey Crawford s problémy zastavil a zmrazil puk pod lapačkou!
     
    26:29
    David Kämpf fauloval za vlastní bránou krátce po komerční přestávce a vyfasoval dvě minuty za podržení.
     
    23:55
    Alexander Wennberg dostal dvě minuty za hákování po faulu v útočném pásmu a 5 sekund se bude hrát ve hře 4 na 4. Poté začne další zkrácená početní výhoda Chicaga.
     
    23:40
    Alexander Wennberg dobře vystřelil z bodu pravého kruhu a Corey Crawford na přední tyči vyrazil puk zřejmě maskou! Další parádní zákrok brankáře Hawks.
     
    22:57
    Anthony Duclair dobře vystřelil z levého kruhu a po zákroku brankáře Chicaga se u levé tyče dostal k dorážce Cam Atkinson, jenže neuspěl a hra byla přerušena!
     
    22:00
    Henri Jokiharju byl podruhé v zápase vyloučen, tentokrát za krosček, a Columbus si zahraje třetí přesilovou hru.
    21:32 Corey Crawford na poslední chvíli lapil pokus Duclaira!
     
    21:32
    Markus Nutivaara se na pravém křídle v rychlosti dokázal protáhnout kolem protihráče a v blízkosti pravé tyče předvedl rychlou otočku, po které krásnou přihrávkou oslovil na vzdálenější levé tyči Anthonyho Duclaira, který už se pomalu radoval z gólu, jenže Corey Crawford dokázal jeho pokus z úhlu na poslední chvíli zastavit mezi pravou rukou a tělem!
     
    20:38
    Artěmij Panarin za bránou Chicaga vystihl rozehrávku soupeře a po jeho přihrávce zpoza ní mohl v mezikruží skórovat Pierre-Luc Dubois, jenže trefil pouze hruď Coreyho Crawforda!
    18:17 Dunclair nedokázal zakončit samostatný únik gólem!
     
    18:17
    Anthony Duclair vyrazil po nádherné kolmé přihrávce do samostatného úniku, bekhendový blafák mu ale u levé tyče nevyšel a ztroskotal na pravé brusli roztaženého Coreyho Crawforda!
    17:58 Nick Foligno málem využil fantastické práce Atkinsona!
     
    17:58
    Nick Foligno po skvělé práci Cama Atkinsona, který v obranném pásmu ukradl puk Blackhawks a rychle mu přihrál, vyrazil do přečíslení dva na jednoho, které v mezikruží zakončil po krásné stahovačce rychlou střelou zápěstím! Puk ale nad vyrážečkou Coreyho Crawforda minul bližší levý horní roh brány a odražený kotouč od hrazení za bránou brankář Hawks zmrazil.
    16:13 Boone Jenner skóroval v přesilové hře, gól ale neplatil
     
    16:13
    Boone Jenner se ocitl u pravé tyče po přihrávce z vrcholu pravého kruhu ve velké šanci, a tak dlouho se snažil bekhendem poslat puk po ledě do brány, až se mu to podařilo, jenže ho dostal do sítě hrubou sílou proti levému betonu Coreyho Crawforda a gól byl rychle odvolán!
     
    15:04
    Andreas Martinsen chtěl na pravé straně útočného pásma vybojovat puk, jenže k němu měl dále, než Dean Kukan, kterého zezadu drobně podrazil, a byl vyloučen.
    12:09 Zach WERENSKI - 1:1
     
    12:09
    Columbus právě vstřelil branku!
    ZACH WERENSKI si najel na ose ledové plochy na pěknou přihrávku od Markuse Nutivaary z pravého křídla a po rychlém zatažení puku do prostoru mezi kruhy střelou zápěstím vymetl nad vyrážečkou Coreyho Crawforda levý horní roh brány! Gól ve hře 4 na 4. Asistence: Markus Nutivaara a Alexander Wennberg.
     
    11:42
    Cam Atkinson fauloval v útočném pásmu zbytečně Duncana Keitha a dostal dvě minuty za sekání. Bude se hrát ve 4 na 4 a poté začne zkrácená přesilová hra Chicaga.
     
    11:06
    Henri Jokiharju fauloval podél střídaček unikajícího hráče Jackets, kteří si zahrají první přesilovou hru zápasu. Hostující hráč byl vyloučen na dvě minuty za podržení.
     
    10:48
    Brandon Saad si na vrcholu mezikruží najel na přihrávku Nicka Schmaltze z pravé strany a rychlou střelou zápěstím minul nad lapačkou Sergeje Bobrovského těsně bližší pravý horní roh brány!
     
    08:46
    Cam Atkinson se málem řítil sám na bránu, jenže Duncan Keith ho rychle dobruslil a zezadu čistě zboural k ledu! Rozhodčí hru pouze přerušili.
    07:46 Obránce Jan Rutta připravil šanci pro Patricka Kanea
     
    07:46
    Jan Rutta na vrcholu pravého kruhu naznačil střelu s příklepem a kolmou přihrávkou našel u pravé tyče Patricka Kanea, který z úhlu dobře vypálil, Sergej Bobrovskij ale tygřím skokem dokázal puk vyrazit!
    03:48 Alex DEBRINCAT - 0:1
     
    03:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ALEX DEBRINCAT si najel na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování na přihrávku Dominika Hahuna z pravého křídla a přesnou střelou zápěstím procedil puk mezi betony Sergeje Bobrovského do sítě! Chicago vede. Asistence: Dominik Kahun a Brent Seabrook.
     
    02:07
    Boone Jenner nádhernou přihrávkou z pravého křídla přes šířku útočného pásma našel na vzdálenější levé tyči najíždějícího Scotta Harringtona, který těsně minul bránu!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Werenski (Nutivaara, Wennberg) – 4. DeBrincat (Kahun, Seabrook), 48. Fortin, 56. P. Kane (Seabrook, Schmaltz), 59. P. Kane (Anisimov)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, D. Savard, Nutivaara, R. Murray, Kukan, Harrington – Panarin, Dubois, Atkinson (A) – Jenner (A), Riley Nash, J. Anderson – N. Foligno (C), Wennberg, Duclair – Milano, Sedlák, Bjorkstrand. Hlavní trenér: John Tortorella.
    Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – Keith (A), Jokiharju, E. Gustafsson, Seabrook (A), Davidson, Rutta – DeBrincat, J. Toews (C), Kahun – Schmaltz, Anisimov, P. Kane – Kunitz, Kämpf, Saad – Fortin, Krüger, Martinsen. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodčí: Dean Morton, Chris Rooney. Čároví: David Brisebois, Scott Driscoll

    Diváci: 17005
    bahis siteleri