Sparta – Třemošná 7:1 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 6:5 (2:0 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
7:1 (2:1, 4:0, 1:0 - N 0:1)
HC Meteor Třemošná
Středa 24.10.2018, 17:30 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Sparta si tedy z dnešního utkání odnáší tři body, zatímco Třemošná se na západ Čech vrací s jedním. To je ode mne z Tipsport areny vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou! (19:41:04)
     
    Konec zápasu.
     
    61:46
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Meteor zmírňuje drtivou porážku jedním bodem z nastavby! Z prostoru před brankou rozhodl přesnou střelou JAKUB HOLÝ. Bez asistence.
     
    60:34
    Aleš Matoušek nebojácně vyrazil vpřed a nepřesnou střelou rozvlnil boční síť Krbečkovy svatyně. Dopředu se nyní dostává Sparta.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Nadstavba začne přibližně v 19:37.
     
    Takovouhle nálož asi nikdo nečekal. Sparta svému tabulkovému soupeři nasázela sedm branek a s přehledem si dokráčela k tříbodovému vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Třetí část se už více méně dohrává, oba celky jsou s výsledkem utkání smířeny. Po základní hrací době nás bude samozřejmě ještě čekat nadstavba.
     
    58:44
    Pražané se dostali do přečíslení dva na jednoho, v posledních minutách se jim ovšem nedaří mířit přesně mezi tři tyče Prchlíkovy svatyně.
     
    57:55
    Hraje se hlavně před západočeskou brankou, zpevněná hostující defenzíva však nenechává soupeři na ledě dost prostoru pro vážnější šanci.
     
    56:57
    Richard Němec z kruhu pro vhazování úplně přestřelil, početní výhoda se zatím nevyvíjí dle domácích představ. Třemošná se zvládá bránit bez obtíží.
     
    55:38
    Pražané si v závěru utkání zahrají přesilovku. Na dvě minuty je za podrážení z kluziště vykázán obránce Dominik Plecitý (MTT).
     
    55:13
    Za Prchlíka se nyní pokusil pryž doslova protlačit Jan Krupička, který chtěl na své konto přidat už čtvrtý zásah. To se mu ovšem nepodařilo.
     
    54:39
    Třemošná se dle rozhodčích dopustila úmyslného ofsajdu a hra se tak přesune do jejich pásma. Prosadí se Sparta po osmé?
     
    53:46
    Poprvé v zápase se projevil Albert Bareš, jehož slabší pokus z prostoru pro vhazování jen těsně proklouzal kolem vzdálenější tyče soupeřovy branky.
     
    52:55
    Peškova rána vypadala nebezpečně, Krbeček jí ovšem zneškodnil rutinním zákrokem hokejkou. Meteoru snahu rozhodně upřít nelze.
     
    51:52
    Do dráhy Beníškovy střely se obětavě postavil jeden z domácích borců, od jehož zad se pryž odrazila mimo nebezpečí domácí svatyně.
     
    50:56
    Broš se vrací na led a rovnou jede podpořit své spoluhráče, kteří se chvilku předtím usadili v útočném pásmu. Uvidíme, co Sparta před Prchlíkem vymyslí.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 12. Vitouch (Ludvík), 20. Broš (Vitouch, Červenka), 22. Krupička, 25. Krupička (Němec), 27. Mácha (Krupička), 34. Krupička (Mácha), 49. Broš (Vitouch) – 17. Pešek (Beníšek), 62. Holý


    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – Tomov, Brůna, Ducháč, Ludvík – Broš, Bareš, Mácha, Krupička, Straka, David, Pírs, Červenka, Kalný, Němec, Vitouch.
    HC Meteor Třemošná: Ženíšek (25. Prchlík) – Trachta, Čarda, Bulka, Housek, Plecitý, Poch, Balák – Beníšek, Schindler, Kozlík, Sieger, Borák, Kaiser, Pešek, Holý, Lajoš, Matoušek, Albrecht.

    Rozhodčí: Jaroš – Kovář, Sekera.
    thejrc.org