Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Buffalo – Montreal 4:3 (kon.) | New Jersey – Nashville 3:4 (po pr.)
St. Louis – Columbus 4:7 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.) | Chicago – NY Rangers 4:1 (kon.)
Dallas – Anaheim 5:2 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 1:9 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Arizona – Vancouver 4:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Vancouver Canucks
Pátek 26.10.2018, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:00 Lawson CROUSE - 4:1
     
    58:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tým z Glendale podruhé skóruje v oslabení a potvrzuje svou dnešní výhru! LAWSON CROUSE v mezikruží zachytil křižnou přihrávku Goldobina a jelikož stál přesně na ose kluziště, tak měl nejlehčí možnou pozici na zakončení do nikým nehlídané branky Vancouveru. Bez asistence.
    52:16 Brad RICHARDSON - 3:1
     
    52:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí udeřili v oslabení a vedou 3:1! Leipsic bez cizího zavinění upadl v útočném pásmu a nechal vniknout domácí brejk dvou na jednoho. Poslední hráč Pouliot přesměroval finální přihrávku jen na Connautona, po jehož bekhendové střele se z dorážky prosadil BRAD RICHARDSON. Asistence: Kevin Connauton.
    43:55 Clayton KELLER - 2:1
     
    43:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Yotes podruhé vedou! Derrick Pouliot udělal obrovskou hrubici v obranném pásmu, kde mu kotouč utekl ke Galchenyukovi. Ten odrazil puk na CLAYTONA KELLERA, jenž se rázem ocitl za obranou a z levého kruhu zakončil pod pravý beton klesajícího Nilssona. Asistence: Alex Galchenyuk.
    22:23 Darren Archibald - 1:1
     
    22:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hodně rychlá reakce Kosatek, která znamená vyrovnání na 1:1! Gaudette vyhrál buly nad Cousinsem. Puku se za ním zmocnil Stecher a jeho střelu protečoval DARREN ARCHIBALD mimo dosah Kuemperovy pravé ruky. Asistence: Troy Stecher, Adam Gaudette.
    20:43 Alex GOLIGOSKI - 1:0
     
    20:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se v první minutě druhé třetiny dostávají do vedení! Ekman-Larsson nechal puk ALEXI GOLIGOSKÉMU, který se z levého mantinelu odvážně vydal k mezikruží a mezi čtyřmi hráči v bílém dresu bekhendem prostřelil Nilssona, který si na kotouč rukou sáhl, ale zastavit jej nedokázal. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Nick Cousins.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 21. Goligoski (Ekman-Larsson, Cousins), 44. Keller (Galchenyuk), 53. Richardson (Connauton), 58. Crouse – 23. D. Archibald (Stecher, Gaudette)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Demers, Ekman-Larsson (C), Oesterle, Connauton, Hjalmarsson (A), Goligoski – Keller, Galchenyuk, Crouse – Fischer, Stepan (A), Perlini – Hinostroza, Richardson, Grabner – J. Archibald, Cousins, D. Strome.
    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Gudbranson, B. Hutton, Stecher, D. Pouliot, Biega, Del Zotto (A) – Eriksson, Horvat (A), Leipsic – Motte, Gaudette, Goldobin – Virtanen, B. Sutter (A), Roussel – M. Granlund, Schaller, D. Archibald.

    Rozhodčí: MacDougall, O´Halloran – Murphy, Racicot

    Diváci: 12 955
    thejrc.org