Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Buffalo – Montreal 4:3 (kon.) | New Jersey – Nashville 3:4 (po pr.)
St. Louis – Columbus 4:7 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.) | Chicago – NY Rangers 4:1 (kon.)
Dallas – Anaheim 5:2 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 1:9 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Arizona – Vancouver 4:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Vancouver Canucks
Pátek 26.10.2018, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:00 Lawson CROUSE - 4:1
     
    58:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tým z Glendale podruhé skóruje v oslabení a potvrzuje svou dnešní výhru! LAWSON CROUSE v mezikruží zachytil křižnou přihrávku Goldobina a jelikož stál přesně na ose kluziště, tak měl nejlehčí možnou pozici na zakončení do nikým nehlídané branky Vancouveru. Bez asistence.
     
    57:50
    Až nyní míří Anders Nilsson na střídačku a Vancouver zkusí štěstí při hře v šesti proti čtyřem!
     
    57:05
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Vinnie Hinostroza – 2 min., vražení na hrazení).
    52:16 Brad RICHARDSON - 3:1
     
    52:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí udeřili v oslabení a vedou 3:1! Leipsic bez cizího zavinění upadl v útočném pásmu a nechal vniknout domácí brejk dvou na jednoho. Poslední hráč Pouliot přesměroval finální přihrávku jen na Connautona, po jehož bekhendové střele se z dorážky prosadil BRAD RICHARDSON. Asistence: Kevin Connauton.
     
    52:05
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Jason Demers – 2 min., hákování).
    43:55 Clayton KELLER - 2:1
     
    43:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Yotes podruhé vedou! Derrick Pouliot udělal obrovskou hrubici v obranném pásmu, kde mu kotouč utekl ke Galchenyukovi. Ten odrazil puk na CLAYTONA KELLERA, jenž se rázem ocitl za obranou a z levého kruhu zakončil pod pravý beton klesajícího Nilssona. Asistence: Alex Galchenyuk.
     
    34:13
    Antoine Roussel dostal menší trest za hrubost a společně s Crousem také desetiminutový osobní trest. Pokračovat se bude přesilovkou Arizony.
     
    29:18
    Lawson Crouse byl při snaze dorážet hodně důrazný a několikrát trefil Nilssona. To se nelíbilo Rousselovi, který se po domácím útočníkovi trochu ohnal. Crouse se chtěl prát, ovšem francouzský hokejista nikoliv. Oba tak dostávají jen menší tresty za hrubost.
     
    25:43
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Derrick Pouliot – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:32
    Hosté málem vedli! Stecher převzal puk přenesený na jeho pravou stranu a rychlá střela zápěstím se zastavila až o horní tyčku!
    22:23 Darren Archibald - 1:1
     
    22:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hodně rychlá reakce Kosatek, která znamená vyrovnání na 1:1! Gaudette vyhrál buly nad Cousinsem. Puku se za ním zmocnil Stecher a jeho střelu protečoval DARREN ARCHIBALD mimo dosah Kuemperovy pravé ruky. Asistence: Troy Stecher, Adam Gaudette.
    20:43 Alex GOLIGOSKI - 1:0
     
    20:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se v první minutě druhé třetiny dostávají do vedení! Ekman-Larsson nechal puk ALEXI GOLIGOSKÉMU, který se z levého mantinelu odvážně vydal k mezikruží a mezi čtyřmi hráči v bílém dresu bekhendem prostřelil Nilssona, který si na kotouč rukou sáhl, ale zastavit jej nedokázal. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Nick Cousins.
     
    15:58
    Goldobin zleva vrátil puk na modrou čáru, odkud to zkusil Derrick Pouliot a trefil ze svého pohledu levou tyč!
     
    14:58
    V mele u brankoviště si Vinnie Hinostroza neodpustil poměrně zbytečný faul a z šance domácího týmu tak resultuje jeho oslabení.
     
    14:26
    Jednoznačně největší šance zápasu! Ekman-Larsson byl odzbrojen v útočném pásmu a pak chyběl vzadu. Hjalmarsson čelil nájezdu dvou protihráčů a Arizoně pomohl až Kuemper, jenž se výtečně přesunul k pravé tyči a po přihrávce Horvata betonem zlikvidoval zakončení Erikssona.
     
    04:59
    Galchenyuk vyjížděl s pukem z obranného pásma, zezadu jej podrazil Eriksson a je z toho první přesilovka pro Coyotes.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 21. Goligoski (Ekman-Larsson, Cousins), 44. Keller (Galchenyuk), 53. Richardson (Connauton), 58. Crouse – 23. D. Archibald (Stecher, Gaudette)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Demers, Ekman-Larsson (C), Oesterle, Connauton, Hjalmarsson (A), Goligoski – Keller, Galchenyuk, Crouse – Fischer, Stepan (A), Perlini – Hinostroza, Richardson, Grabner – J. Archibald, Cousins, D. Strome.
    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Gudbranson, B. Hutton, Stecher, D. Pouliot, Biega, Del Zotto (A) – Eriksson, Horvat (A), Leipsic – Motte, Gaudette, Goldobin – Virtanen, B. Sutter (A), Roussel – M. Granlund, Schaller, D. Archibald.

    Rozhodčí: MacDougall, O´Halloran – Murphy, Racicot

    Diváci: 12 955
    thejrc.org