Detroit – Dallas 4:2 (kon.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:2 (po pr.)
Vegas – Ottawa 4:3 (po pr.) | Anaheim – San Jose 3:4 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:1)
San Jose Sharks
Pondělí 29.10.2018, 01:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:14 Timo MEIER - 3:4
     
    62:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Konečná pro domácí celek! TIMO MEIER způsobil obrovské zmatky před brankou a Gibson mohl puk porkýt do své lapačky, ale naprosto nesmyslně ho posunul zpět do kotle, kde do puku šťouchl Donskoi a následně Meier. Druhý zmiňovaný už puk poslal za záda Gibsona a dva body putují do San Jose. Asistence: Joonas Donskoi.
    48:36 Pontus ÅBERG - 3:3
     
    48:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PONTUS ÅBERG, který ve středním pásmu obral o puk Labanca a poté vymíchal jak Ryana tak Jonese a vyrovnává na 3:3! Bez asistence.
    36:59 Pontus ÅBERG - 2:3
     
    36:59
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Máme sníženo na rozdíl jediné branky! PONTUS ÅBERG vystřelil od pravého mantinelu a nějaký nepochopitelným způsobem procpal puk na bližší tyč za Jonese. Asistence: Ryan Getzlaf a Andy Welinski.
    24:10 Timo MEIER - 1:3
     
    24:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme tu další branku! Erik Karlsson poslal krásnou nahrávku přes polovinu hřiště na Coutura, který poslal v útočném pásmu kros na TIMO MEIERA, který prostřelil Gibsona mezi rukou a tělem! Asistence: Logan Couture a Erik Karlsson.
    22:13 Rourke CHARTIER - 1:2
     
    22:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak tahle branka se zapíše do historie ROURKA CHARTIEREHO! Ten se totiž z otočky před brankou prosazuje a dává svou první branku v NHL! Asistence: Tomáš Hertl a Timo Meier.
    04:16 Josh MANSON - 1:1
     
    04:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! JOSH MANSON si vyjel s pukem na střed, kde vystřelil bekhendem a puk zaplaval na druhou tyčku než kam se Jones přesouval – 1:1! Asistence: Ryan Getzlaf a Adam Henrique.
    02:34 Logan COUTURE - 0:1
     
    02:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Hertl poslal puk na modrou, kde byl Burns a ten vystřelil. Puk se odrazil na levou stranu, kde byl LOGAN COUTURE, který kotouč uklidil do poloprázdné branky. Asistence: Brent Burns a Tomáš Hertl.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 5. Manson (Getzlaf, Henrique), 37. Åberg (Getzlaf, Welinski), 49. Åberg – 3. Couture (Burns, Hertl), 23. Chartier (Hertl, Meier), 25. Meier (Couture, E. Karlsson), 63. Meier (Donskoi)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Fowler, Montour, Ja. Larsson, Manson, Welinski (C), H. Lindholm (A) – Cogliano, Henrique, Getzlaf – Kesler, Åberg, Gibbons – Silfverberg (A), Steel, Blandisi – Lundeström, Sherwood, Rakell.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Braun, Burns (A), Dillon, E. Karlsson, J. Ryan, Vlasic – Couture (A), Donskoi, Goodrow – Hertl, E. Kane, M. Karlsson – Labanc, Meier, Pavelski (C) – Suomela, Sörensen, Chartier.

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Kelly Sutherland – Derek Nansen, Andrew Smith
    thejrc.org