Zlín – Litvínov 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 0:1 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Olomouc – Třinec 3:6 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (1:0, 3:2, 1:0)
HC VERVA Litvínov
Úterý 30.10.2018, 17:20 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:53
    Velké komplikace pro Litvínov, bude totiž hrát oslabení.Ladislav Romančík se proviňuje podrážením a na dvě minuty tak oslabí svůj tým.
     
    44:25
    Litvínov dostane šanci na snížení, bude hrát přesilovku. Popelka podrazil protihráče když přecházel modrou čáru a odpyká si za dvě minuty.
     
    41:14
    Zlín dostane další přesilovou hru. Miroslav Hanuljak přikryl kotouč a jeho tým za to bude hrát dvě minuty oslabení.
     
    34:20
    Je tu druhá přesilovka pro hosty. Podražením se proviňuje nejproduktivnější hráč Beranů Jakub Herman a půjde si tak na dvě minuty odpočinout.
     
    27:42
    První přesilovou hru si zahrají hosté. Nedovoleným bráněním se proviňuje Ralfs Freibergs a půjde si tak odsedět dvě trestné minuty.
     
    21:04
    Zlín si zahraje dvaceti sekundovou přesilovku pět na tři. Nyní se nedovolenou hrou proviňuje Jakub Suchánek, který si tak půjde odsedět dvě minuty za krosček.
     
    19:23
    Je tu druhá přesilovka domácích a úplně zbytečný faul hostů. Juraj Mikúš totiž po přerušení hry napadl zlínského hráče a půjde si tak odsedět dvě minuty za hrubost.
     
    15:22
    Je tu první přesilovka pro Zlín. Dvouminutových trestem je potrestán Jakub Březák, který se proviňuje držením.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 14. Kubiš (Fořt, J. Ondráček), 22. J. Ondráček (Fořt, Gazda), 27. Nosek (P. Sedláček, Herman), 40. Kubiš (Fořt), 54. Kubiš (J. Ondráček, Fořt) – 26. Trávníček (J. Mikúš), 39. Petružálek (M. Hanzl, J. Mikúš)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Řezníček, Valenta, Nosek (A), Žižka (C), Gazda, Ferenc – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Herman, Honejsek, Šlahař – E. Kulda, Fryšara, Okál – Poletín, P. Sedláček, Popelka.
    HC VERVA Litvínov: Janus (41. Hanuljak) – Baránek, Sörvik, Suchánek, Romančík, Ščotka (A), Strejček, Březák – M. Hanzl, J. Mikúš, Petružálek – F. Lukeš, V. Hübl (A), Válek – Trávníček (C), Gerhát, Jurčík – Matoušek, Řehoř, Jícha.

    Rozhodčí: Robin Šír, Jan Hribik – Radek Špringl, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 3291
    thejrc.org