Toronto – Dallas 1:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Washington 6:4 (kon.)
Ottawa – Buffalo 4:2 (kon.) | Tampa – Nashville 1:4 (kon.) | Detroit – New Jersey 4:3 (kon.)
St. Louis – Vegas 5:3 (kon.) | Calgary – Colorado 6:5 (kon.) | Edmonton – Chicago 4:0 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 2:3 (0:2 po s.n.) | Los Angeles – Philadelphia 2:5 (kon.) | San Jose – Columbus 1:4 (kon.)
Winnipeg – Florida 2:4 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Nashville Predators
Pátek 02.11.2018, 00:38 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:36 Miika SALOMÄKI - 1:4

    via Gfycat

     
    57:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Hostům se podařilo o mantinel vyhodit do středního pásma, kotouč se odrazil ke středu, kam si najížděl MIIKKA SALOMÄKI, jenž se zmocnil puku a zakončil do odkryté klece. Asistence: Ryan Hartman, Kyle Turris.
    56:42 Calle JÄRNKROK - 1:3
     
    56:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí dál tlačili na brankoviště Rinneho. To otevřelo jejich obranu, do které vyrazili hosté ve dvou. Stralman se sice pokusil pádem na led zablokovat přihrávku soupeře, ale Johansen pěknou kličkou obhodil obránce, přihrál do pravé strany a CALLE JÄRNKROK zvyšuje na 3:1 střelou pod horní tyčku. Asistence: Ryan Johansen.
    34:21 Slater KOEKKOEK - 1:2

    via Gfycat

     
    34:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Skvělé napadání ze strany domácích, kteří tak dlouho obtěžovali v útočném pásmu rozehrávku soupeře, až se dostali ke kotouči. Posunuli do na levou stranu, kde číhal SLATER KOEKKOEK, jenž si sjel do levého kruhu a přesnou ránou kolem lapačky Rinneho snižuje. Asistence: Alex Killorn, Anthony Cirelli.
    19:53 Roman JOSI - 0:2
     
    19:53
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ale hosté přeci jen ze své aktivity těží maximum! ROMAN JOSI si najel na pravou stranu brankoviště, dostal přesnou přihrávku od Johansena a překonal přesouvajícího se Vasilevskiho. Asistence: Ryan Johansen, Ryan Ellis.
    06:02 Kyle TURRIS - 0:1
     
    06:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre! Hned tři hráči Nashvillu se natlačili před brankoviště a podařilo se jim protečovat puk za záda Vasilevskyho. Od modré střílel Ekholm a KYLE TURRIS byl tím, kdo pozměnil směr letícího puku. Asistence: Mattias Ekholm, Calle Jarnkrok.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 35. Koekkoek (Killorn, Cirelli) – 7. Turris (Ekholm, Järnkrok), 20. Josi (Johansen, Ellis), 57. Järnkrok (Johansen), 58. Salomäki (Hartman, Turris)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Strålman, McDonagh, Girardi, Koekkoek, Sergačjov, Coburn – Kučerov, Stamkos, J. T. Miller – T. Johnson, B. Point, Gourde – Joseph, Cirelli, Killorn – Callahan, Paquette, Erne.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – F. Gaudreau, Johansen, F. Forsberg – C. Smith, Turris, Järnkrok – Hartman, Sissons, Fiala – Salomäki, Bonino, Grimaldi.

    Rozhodčí: Rehman, Meier – Gibbs, Kovachik

    Diváci: 19092
    thejrc.org