Leganés – Atlético 1:1 (kon.) | Real Madrid – Valladolid 2:0 (kon.) | Valencia – Girona 0:1 (kon.)
Rayo Vallecano – Barcelona 2:3 (kon.)
konec
CD Leganés
1:1 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 03.11.2018, 13:00 • Estadio Municipal de Butarque • Španělská LaLiga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž Primera Division pokračuje jedenáctým kolem a my se společně zaměříme na utkání Leganés, které před domácím publikem přivítá silné Atlético Madrid.
     
    CD Leganés

    Leganés sice skončilo v minulém ročníku Primera Division na první nesestupové pozici, ale s propastným náskokem čtrnácti bodů, takže již dávno před koncem mohlo "slavit" zachování účasti mezi španělskou elitou. V posledním kole dokonce Leganés sebralo všechny body šestému Betisu.

    V přípravných duelech na novou sezonu Leganés ani jednou nezaváhalo. Po třech nerozhodných výsledcích se těsně před startem nového ročníku Primera Division vytáhlo 5:2 na Zaragozu. V generálce potom Leganés přehrálo 2:0 Vallecano, když se o obě branky postaral Guido Carrilo.

    Na vydařenou přípravu ale Leganés v lize nenavázalo. V prvních pěti zápasech vybojovalo pouze jediný bod za remízu s Realem Sociedad. Vše ale urovnalo vítězství 2:1 nad Barcelonou v šestém kole! Před týdnem už ale Leganés znovu podlehlo tentokrát v Levante a je tak stále na sestupových příčkách.
     
    Atlético Madrid

    Atlético patří k absolutní evropské špičce a to potvrdilo i v loňské sezoně. Svěřenci Diega Simeoneho skončili v domácí ligové soutěži na druhé místě za suverénní Barcelonou, překonali tak i městského rivala Real. Po třetím místě v základní skupině Ligy mistrů bylo Atlético nuceno jít do playoff "pouze" v Evropské lize. Tam ale tým okolo Antoina Griezmanna došel až na vrchol, když ve finálovém utkání jasně přejel 3:0 francouzské Marseille. Letos v Lize mistrů hraje v základní skupině s Dortmundem, Monakem a Clubem Bruggy.

    V přípravě se madridský celek zúčastnil International Champions Cupu. Proti Arsenalu rozhodovaly ve prospěch španělského celku až pokutový kopy. Následně Atlético muselo skousnout porážku 2:3 od PSG a na závěr miniturnaje se neprosadilo proti Interu a zápas prohrálo 0:1.

    Novou sezonu Atlético odstartovalo ziskem trofeje. V evropském superpoháru přehrálo 4:2 po prodloužení Real Madrid, když se hned dvakrát prosadil Diego Costa. V Primera Division drží madridský celek čtvrtou pozici s minimálním odstupem na zatím první Barcelonu. V deseti odehraných kolech prohrálo Atlético pouze jednou a to překvapivě 0:2 na trávníku Celty Vigo.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    28.02. 2018 Atl. Madrid – Leganes 4:0
    30.09. 2017 Leganes – Atl. Madrid 0:0
    12.08. 2017 Leganes – Atl. Madrid 0:1
    04.02. 2017 Atl. Madrid – Leganes 2:0
    27.08. 2016 Leganes – Atl. Madrid 0:0
     
    Úvodní sestavy:

    CD Leganés: Cuéllar – Juanfran, Tarín, Omeruo, Siovas, J. Silva – El Zhar, Recio, R. Pérez (C), Óscar Rodríguez – Nasjrí.
    Náhradníci: Lunin – Gumbau, Ojeda, Carrillo, Nyom, Carnero García, Santos.

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, Savić, Lucas Hernández, Luís – Á. Correa, Rodri, Saúl Ñíguez, Lemar – G. Martins, Griezmann (C).
    Náhradníci: Adán – Juanfran, J. Giménez, Partey, Vitolo, N. Kalinić, Garcés.

    Rozhodčí: Melero – Torre, Martínez.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas jedenáctého kola nejvyšší španělské soutěže tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté rozehráli první podání ze středového kruhu. Leganés ale velmi rychle přišlo o balon a tak první útok patřil Atléticu. Ani Martins však na obranu nevyzrál.
     
    2
    Madridský celek měl k dispozici rohový kop. V pokutovém území domácího týmu se nikdo na Lemarův centr nedostal. Následně ale ještě akce pokračovala a jen tak tak, že z toho nebyla první branka. Martinsovi je ale pískán ofsajd.
     
    3
    Leganés po náporu hostů uklidňuje hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Přes Rodrígueze putovala akce domácích k Nasjrímu, ale Maročan na hrotu neobstál.
     
    4
    El Zhar chtěl hlavou sklepnout balon k postranní lajně k nohám Juanfrena, ale balon skončil jen v zámezí. Následně se faulem provinil Recio.
     
    5
    Rodri chyboval v rozehrávce a hosté se tak museli vracet do obrany. Savić však zkušeně pohlídal náběh Péreze a ukončil protiútok Leganés.
     
    6
    Teď už se o slovo přihlásilo znovu Atlético. Lemar byl ale sražen na trávník, hlavní rozhodčí domácím faul nepískl a hra tak mohla pokračovat.
     
    7
    Tentokrát to hosté zkoušeli po levém kraji. Filipe Luís však byl pozdě u míče a ten skončil znovu jen za postranní lajnou. Domácí se ale u balonu příliš dlouho nezdrželi.
     
    8
    Gelson Martins byl ve střední části trávníku nedovoleně zastaven a Atlético tak mohlo pokračovat v útočném snažení po rozehrávce z klidové pozice.
     
    9
    Znovu byl u míče Thomas Lemar. Tentokrát si francouzský záložník dokázal udělat prostor na levém kraji, ale přes Silvu se mu nepodařilo odcentrovat, navíc byl posledním, kdo se dotkl míče.
     
    10
    První desetiminutovka příliš nebezpečí ani u jedné z branek nepřinesla. Griezmann si chtěl hrudí zpracovat míč pro sebe, ale jako první se dostal k odraženému balonu Cuéllar.
     
    11
    Domácí skvěle vykombinovali levou stranu, ale k centru do šestnáctky se již Juanfran nedostal. Leganés ale stále pokračuje v držení balonu na útočné polovině.
     
    12
    Óscar Rodríguez nezpracoval prudkou přihrávku nejlépe. Toho využil k obrannému zákroku Hernández a nakonec to bude autové vhazování pro Atlético.
     
    13
    Na Lemarovu přihrávku si nabíhal kolem levé postranní lajny Luís. Zkušený Brazilec ale míč už razantní pobídku na hrací ploše nedokázal dostihnout.
     
    14
    Júsuf Nasjrí nebyl daleko od vyloučení! Marocký útočník dojel do rozehrávajícího Saviće a vyfasoval za to žlutý trest.
     
    16
    Griezmann si říkal o přihrávku od Lemara. Francouzská souhra ale tentokrát neklapla podle představ, balon dojel jen k nohám Siovase.
     
    17
    Jonathan Silva zkoušel centrovat do vápna, ale jeho pokus byl zblokován Ňiguezem na rohový kop. Domácí tak mohli rozehrávat do vápna, ale těsně před Oblakem uklidnil hru Hernández.
     
    18
    Zápas pokračuje v ospalém tempu. Ani jeden týmů se nemůže dostat do nadějnější pozice v blízkosti vápna soupeře. Hernándezova přihrávka skrz střed trávníku neměla šanci na úspěch.
     
    19
    Teď už to vypadalo z pohledu Madridských nadějněji. Martins se dokázal prodrat do vápna, ale v něm ho stačil ubránit Omeruo. Následný rohový kop končí jen faulem na Cuéllara.
     
    20
    Ani úvodní dvacetiminutovka první zásah nepřinesla. Atlético je sice více u balonu, ale nemůže se udržet před Ivánem Cuéllarem na delší dobu.
     
    21
    Hostům se podařilo vhodit míč do hry ideálně do kombinace. Saúl zkoušel ještě prodloužit balon do vápna, ale před Martinem zasáhl na poslední chvíli Siovas.
     
    22
    Také Leganés mělo k dispozici rozehrávku od rohového praporku. Pérezův centr skončil na zadní tyči, ale nakonec mohl pokračovat ve hře Silva. Hlavičkovat mohl Rodríguez, ale jeho pokus šel nad.
    22. Rodríguezova hlavička skončila nad břevnem hostující branky
     
    23
    Od Oblaka vznikala útočná akce Atlética. Už to vypadalo, že bude mít Tarín velké potíže v obraně, ale nakonec si s náběhem Griezmanna poradil bez problémů.
     
    25
    Savić ztratil na chvíli míč z dohledu, následně se musel otáčet k soupeři, ale na poslední chvíli stačil balon odkopnout alespoň za brankovou lajnu.
     
    26
    Leganés se i nadále drží v blízkosti vápna soupeře. Domácí ale v pokutovém území neuspěli v souboji a tak balon získal pro Madrid Hernández.
     
    27
    Thomas Lemar vykličkoval ze zhuštěného prostoru kolem středového kruhu. Nakonec ho ale jen za cenu faulu zastavil Recio. Z následné akce pálil Luís, který ale nasměroval střelu vysoko nad.
     
    28
    Po faulu na Reciu mohli domácí rozehrávat volný přímý kop z nadějné pozice. Jan Oblak si nechal postavit tříčlennou zeď, kterou sice dokázal Rodri obstřelit, ale míč doplachtil jen vedle bližší tyče.
     
    29
    Martins se snažil po zisku rychle přejít do útoku, ale před vápnem ho stačil čistě odzbrojit Omeruo. To domácí začínají svou akci pozvolna od brankáře.
     
    30
    Po půlhodině hry je stav zápasu stále bezbrankový. Atlético zatím roli favorita nepotvrzuje, v posledních minutách jsou více u balonu dokonce domácí fotbalisté.
     
    31
    Lemar přihrával po levé straně k Luísovi. Následný centr ale neměl šanci na úspěch. Do protiútoku se hnali domácí a vše musel hasit před vápnem až faulem za žlutou kartu Hernández.
     
    32
    Tentokrát se postavil k rozehrávce z podobného místa jako před malou chvílí Óscar Rodríguez, ale jeho zakroucená střela se vytočila dva metry od bližší tyče.
    32. Rodríguezův pokus skončil pouze mimo tři tyče
     
    34
    Madridský celek se provinil proti pravidlům u středové čáry. Domácí s rozehrávkou nespěchají, raději posílají míč do kombinace na vlastní polovině.
     
    35
    Po dlouhém nákopu bojoval o balon na hranici vápna Nasjrí. Marocký útočník měl proti sobě ale hned dva obránce Atlética a o míč přišel.
     
    36
    Ani s postupujícím časem se tempo zápasu nezvyšuje. Hosté jsou pod tlakem napadajících hráčů a nemohou se s míčem dostat ani na útočnou polovinu.
     
    37
    Rodri si narazil ve středu pole s Lemarem, následně se dostal do kombinace i Griezmann, ale kapitán hosté byl těsně bráněn Juanfranem.
     
    38
    Po několika nepřesnostech ve střední části trávníku se chtěl předvést kolmicí za obranu Correa. Jeho přihrávka však Antoinea Griezmanna minula o dobré tři metry.
     
    39
    Nasjrí si dokázal posunout míč kolem Saúla, který ho následně fauloval na třiceti metrech od branky Atlética. Následný volný přímý kop Rodrígueze našel pouze Saviće.
     
    40
    Akce ještě pokračovala, ale El Zharovu střelu z velké dálky Oblak viděl od samého začátku a klidem sebral balon do náruče. První poločas už míří ke svému závěru.
     
    41
    Saúl Ňíguez znovu nepříjemně fauloval ve střední části trávníku. Tentokrát to odnesl bolístkou Recio, který se následně obořil na záložníka Atlética.
     
    42
    Griezmann vedl útočnou akci po levé straně, poté ještě hledal ve vápně nabíhajícího Correu, který ale nebyl v dostatečné rychlosti, aby se dostal před Siovase.
     
    43
    Atlético rozehrávalo rohový kop. Od Martinse se dostával míč až k brankové lajně, ale následný centr už si Cuéllar dokázal pohlídat.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu Saúl. Ten se dnes zatím prezentoval převážně hrubými zákroky, ale tentokrát přihrával nebezpečně do vápna na Ariase.
     
    45
    Griezmann sice spěchal za nakopnutým balonem, ale měl od začátku na Silvu velkou ztrátu a podle toho to také dopadlo. Jonathan Silva s klidem přihrával ke svému brankáři.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc a hráči obou celků tak odcházejí do šatem při skóre 0:0.

    Atlético bylo sice od úvodní minuty o něco aktivnějším týmem, ale k vyložené šanci se v první půli nedostalo. To Leganés nebezpečně zakončovalo hned dvakrát. Nejprve Óscar Rodríguez poslal hlavičku po rohovém kopu metr nad břevno, poté sám rozehrával volný přímý kop, ale ani tentokrát se mezi tři tyče se svým pokusem nevešel.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 14:01.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas odstartovali rozehrávkou ze středového kruhu hostující hráči. Atlético se rychle přesunulo až před vápno, ale v nadějném postavení zaváhal při zpracování Martins.
     
    47
    Od Jana Oblaka putoval míč po dlouhém nákopu do středu trávníku, kde byl stažen k zemi Rodri. Hosté tak budou pokračovat rozehrávkou z klidové pozice.
     
    48
    Už už to vypadalo, že by se Correa mohl dostat k míči v pokutovém území, ale do cesty se mu postavil Siovas a míč nakonec doputoval až k Cuéllarovi.
     
    49
    Také druhý poločas pokračuje v nastaveném trendu. Ani jeden z týmů se nedokázal dostat na delší dobu do tlaku a vytvořit si střelecké pozice.
     
    50
    Griezmann dokázal skvěle vysunout Martinse. Cuéllar předvídal situaci vyběhl proti soupeři a byl u balonu o něco dříve než útočník Atlética. Nakonec je ale pískán hostům ofsajd.
     
    51
    El Zhar sice bojoval o balon u brankové čáry, ale nakonec se ofenzivnímu hráči Leganés odrazil míč od holeně mimo hrací plochu.
     
    52
    Antoine Griezmann se odhodlal ke střele z úctyhodné vzdálenosti, ale balon byl zblokován skvěle postaveným Tarínem. Následně domácí faulovali na třiceti metrech od vlastní branky.
     
    53
    A právě Griezmann s Lemarem byli u míče připraveni k rozehrávce. Nakonec to byl kapitán Atlética, kdo poslal balon do vápna, ale Savić se k hlavičce neprotlačil.
     
    55
    Opět dirigoval hru hostujícího týmu Griezmann. Martins byl ale u balonu znovu později. Akce ale ještě pokračovala a žlutou kartou inkasoval za faul na Ariase Silva.
     
    56
    Antoine Griezmann rozehrával volný přímý kop i nyní. Jeho přímá střela ale Cuéllara nevylekala. Domácí brankář působí velmi jistě.
     
    57
    S postupujícím časem se přece jen tempo zápasu o něco zvyšuje. Lemar zkoušel prostrčit míč na Correu, ten následně proklouzl kolem obrany, ale jeho přihrávka zpět už nebyla přesná.
     
    58
    Domácí se nyní nemohou udržet na delší dobu u balonu. Atlético začíná potvrzovat roli favorita alespoň v útočné aktivitě.
     
    59
    Ángel Correa zkoušel nabíhat kolem stojícího obranné linie, ale přihrávka Lemara ho minula o pořádný kus. Hosté ale zůstávají u balonu v blízkosti vápna soupeře.
     
    60
    Po hodině hry hlavičkoval po centru od rohového praporku Stefan Savić. Stoper Atlética se prosadil nad Siovase, ale jeho pokus zastavil parádním skokem k tyči Cuéllar, navíc je pískán útočný faul.
     
    61
    Gelson Martins nebyl daleko od zakončení z hranice vápna. Po přihrávce od Griezmanna se mladý Portugalec otáčel kolem Siovase, ale ten mu na poslední chvíli balon odkopl od kopaček.
     
    62
    Griezmann si kličkou do středu trávníku udělal místo ke střele, hned dva obránci Leganés se srazili, ale střela kapitána Atlética byla přesto zblokována.
     
    63
    Teď už byli hosté velmi blízko nebezpečnému zakončení. Před Griezmannem se ale stačil vrátit do obranné pozice Tarín a znemožnil mu střelu.
     
    64
    Snad poprvé ve druhém poločase se přihlásili o slovo také hráči domácího týmu. Recio byl faulován na útočné polovině Rodrim a akce Leganés může pokračovat.
     
    65
    Úvodní centr dokázal odrazit jen na rohový kop Savić. Leganés zůstalo natlačeno ve vápně soupeře, ale o odklizení míče z nebezpečné pozice se postaral Griezmann.
     
    66
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Vitolo.
     
    67
    Velmi nebezpečná situace před Oblakem. El Zhar se protáhl kolem postranní lajny, poté došel s míčem až do vápna, ale střelou z úhlu slovinského brankáře nepřekonal.
     
    68
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Nabil El Zhar, přichází Daniel Ojeda.
     
    69
    Leganés se ubránilo tlaku po změně stran. V posledních minutách se ale tlačí do útoku. Nyní ale fauloval před vápnem Omeruo a hra se přesune znovu před branku Leganés.
     
    70
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Neskutečná rána a Atlético jde do vedení! Míč si již tradičně postavil na místo přestupku ANTOINE GRIEZMANN a parádní střelou přes zeď nedal brankáři domácího celku šanci na zákrok. Čerstvý mistr světa tak posílá favorita dvacet minut před koncem do vedení.
    70. Antoine GRIEZMANN - 0:1
     
    72
    A Griezmann je při chuti. Tentokrát se k němu odrazil míč po souboji před vápnem, ale střelu levačkou dokázal vyrazit Cuéllar alespoň nad břevno.
     
    73
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Thomas Partey.
     
    74
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Juanfran, přichází Guido Carrillo.
     
    75
    Jan Oblak s velkým přehledem sebral ze vzduchu vysoký centr do rukavic. Hostující tým po vstřelené brance diktuje tempo zápasu.
     
    76
    Střídající Carrillo se velmi agresivně cpal k míči před Hernándeze. Domácí útočník zválcoval soupeře a jen zázrakem unikl žluté kartě.
     
    77
    Gelson Martins posouval míč na rozběhnutého Griezmanna. Následně se ale kapitán Atlética dostal proti velké přesile do vápna, odkud odkopával míč do bezpečí Omeruo.
     
    78
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Júsuf Nasjrí, přichází Michael Santos.
     
    79
    Lucas Hernández byl udeřen rukou do obličeje, ale ani následným pádem nepřesvědčil rozhodčího k odpískání faulu. Leganés tak zůstává u balonu.
     
    80
    Domácí výrazně v závěru zápasu přitvrzují. Santos se kluzem pustil do rozehrávajícího Saviće. Naštěstí pro obránce Atlética ho netrefil naplno.
     
    81
    Antoine Griezmann zkoušel po menší odmlce posílat míč centrem do vápna, ale Martins ani střídající Partey se k balonu před Cuéllarem nedostali.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut především pro Leganés, které usiluje o srovnání stavu. Vitolo schytal tvrdý zákrok od Péreze, ale po krátkém pohybu na trávníku bude v pořádku.
     
    84
    Atlético vedlo útočnou akci po pravém kraji. Po ztrátě Ariase se ale k balonu dostali domácí a rychlý přechod do útoku musel hasit faulem Rodri.
     
    84
    Leganés právě vstřelili branku! Z ojedinělé šance Leganés srovnává stav! Po faulu Rodriho rozehrávali domácí volný přímý kop. Na zadní tyče ještě vracet míč od země do břevna Santos, následně se dostal k dorážce GUIDO CARRILLO, který už dopravil balon za brankovou lajnu.
    84. Guido CARRILLO - 1:1
     
    85
    Atlético najednou spěchá do útoku. Po faulu na Parteyho rozehrával volný přímý kop znovu Antoine Griezmann. Nyní se ale kapitán hostů svým centrem příliš nepředvedl.
     
    86
    Cuéllarovi trvala rozehrávka až příliš dlouho a inkasuje od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
     
    87
    Leganés myslí i na zisk třech bodů. Ojeda dokázal na pravém kraji přetlačit Luíse, následně už ale nestačil na Hernándeze, který přišel na pomoc svému spoluhráči.
     
    88
    Cuéllar vykopával po odpískaném ofsajdu Griezmanna na útočnou polovinu. Domácí se ale před Oblakem příliš dlouho nezdrželi.
     
    89
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Gelson Martins, přichází Nikola Kalinić.
     
    90
    Kalinić se ihned zapojil do kombinace. Po dlouhém nákopu Parteyho bojoval o míč před vápnem, ale po odstavení Tarínem se dostal k balonu jen Cuéllar.
     
    90+1
    Nikola Kalinić ve snaze získat míč udeřil Omeruoa do obličeje. Nejenom že zastavil svůj tým od útoku, ale vyfasoval také žlutou kartu.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+3
    Atlético velmi rychle získalo míč na vlastní polovině. Poté ale prováhal možnost na rychlý protiútok Rodri a málem z toho byla šance na druhé straně. Santosovi ale míč utekl až k Oblakovi.
     
    90+4
    Michael Santos zakopl míč v přerušené hře daleko od místa rozehrávky a ještě dostává žlutou kartu za zdržování.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Pět nastavených minut je minulostí a zápas jedenáctého kola končí remízou 1:1.

    Chudým dává a bohatým bere, i tak by se dalo nazvat počínání Leganés v letošním ročníku španělské ligy. Po skalpu Barcelony se tým ze spodku tabulky vytáhl i na Atlético Madrid.

    Atlético bylo sice od úvodní minuty o něco aktivnějším týmem, ale k vyložené šanci se v první půli nedostalo. To Leganés nebezpečně zakončovalo hned dvakrát. Nejprve Óscar Rodríguez poslal hlavičku po rohovém kopu metr nad břevno, poté sám rozehrával volný přímý kop, ale ani tentokrát se mezi tři tyče se svým pokusem nevešel. Po změně straně se přece jen tempo utkání o něco zvýšilo. Dvacet minut před koncem poslal madridský celek do vedení parádní střelou z volného přímého kopu Antoine Griezmann. Leganés ale z ojedinělé akce srovnalo. Santos vracel míč před branku, kde už si našel prostor pro dorážku Guido Carrillo.
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 18:12. (14:53:50)

    Vít Schück

    Branky: 84. Carrillo – 70. Griezmann

    Karty:   14. Nasjrí (LGS), 55. J. Silva (LGS), 86. Cuéllar (LGS), 90+4. Santos (LGS) – 31. Lucas Hernández (ATM), 90+1. N. Kalinić (ATM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 18:12.
    CD Leganés: Cuéllar – Juanfran (74. Carrillo), Tarín, Omeruo, Siovas, J. Silva – El Zhar (68. Ojeda), Recio, R. Pérez (C), Óscar Rodríguez – Nasjrí (78. Santos).
    Náhradníci: Lunin – Gumbau, Ojeda, Carrillo, Nyom, Carnero García, Santos.

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, Savić, Lucas Hernández, Luís – Á. Correa (66. Vitolo), Rodri, Saúl Ñíguez, Lemar (73. Partey) – G. Martins (89. N. Kalinić), Griezmann (C).
    Náhradníci: Adán – Juanfran, J. Giménez, Partey, Vitolo, N. Kalinić, Garcés.

    Rozhodčí: Melero – Torre, Martínez
    thejrc.org