Vítkovice – Znojmo 0:6 (kon.) | Jihlava – Ústí n. L. 4:1 (kon.)
konec
MFK Vítkovice
0:6 (0:3)
1. SC Znojmo FK
Pátek 09.11.2018, 17:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Jakub Teplý, přichází Jordan Brown.
     
    82
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Když se to má podělat, tak prostě pořádně. Nic jiného se už o průběhu tohoto zápasu nedá říct. Rohový kop sice rozehráli hosté nakrátko a první centr byl zablokován, přesto nakonec slaví šestý gól! Šustr vyrazil střelu zpoza půlkruhu pouze před sebe a stoper MUAMER AVDIĆ pohotově vrátil míč pod břevno.
     
    77
    Vítkovice ale vůbec nezvládly kombinaci na útočné polovině a do brejku 2 na 3 se rozběhl dlouhým krokem Ordoš. Obránci před ním jen ustupovali, takže míč nikomu nepůjčil a z 15 metrů vystřelil po zemi. Šustr tento pokus pouze vyrazl nohama a dorážející Teplý už svůj pátý gól nepřidal. Tentokrát domácí brankář zasáhl mnohem jistěji.
     
    75
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází David Pašek, přichází Ondřej Moučka.
     
    75
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Jan Mudra, přichází Adam Krčík.
     
    65
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Vladimír Mišinský, přichází Tomáš Mrázek.
     
    65
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Matúš Lacko, přichází Jan Ambrozek.
     
    64
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Né, pětku né! To si mohli domácí říkat pouze 7 minut. Poté vůbec nezvládli situaci poblíž středového kruhu, čekali na odmávání ofsajdu a úplně přestali hrát, ale z pravidlově regulérní pozice se za míčem rozběhl DAVID ŠTROMBACH a samostatný únik zakončil prudkou ranou, kterou prostřelil Šustra. Ten si na míč sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil.
     
    59
    Po konfliktu, na který nebylo dobře vidět, dostává žlutou kartu Pašek.
     
    57
    Za protesty dostává žlutou kartu Václav Cverna.
     
    57
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Debakl domácích pokračuje, ale tady bych se dost hádal, jestli nešlo o gól z ofsajdu. Po prostrčení míče od Michala Ordoše do pokutového území se hned dva hráči Znojma ocitli v pozici, která hodně zaváněla porušením pravidel, ale rozhodčí to pustili a po přihrávce do prázdné branky přidává čtvrtý gól v zápase JAKUB TEPLÝ!
     
    49
    V protiútoku se po kličkované v pokutovém území dostal ke střele zblízka Mudra, ale Šustr jeho ránu pohotově vyrazil a Teplý byl netolik překvapen, že se míč odrazil přímo k němu, že dorážku promáchl.
     
    46
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Martin Motyčka, přichází Dan Ožvolda.
     
    44
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Vítkovice jsou zralé na ručník! Přímý kop Michala Ordoše z 18 metrů prošel děravým okrajem zdi, Šustr ránu po zemi pouze vyrazil a pohotový JAKUB TEPLÝ uzavírá čistý hattrick za 12 minut!
     
    43
    Další velká komplikace pro Vítkovice! Holiš hasil další problém ostrým faulem na půlce a po ponechané výhodě,kterou zakončila Cvernovou rukou zastavená střela zpoza půlkruhu, dostává druhou žlutou kartu a jde pod sprchy!
     
    38
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Nádherná rychlá akce znamená dvoubrankové vedení Znojma! Ordoš prostrčil míč mezi obránci Štrombachovi, jehož přízemní přihrávku na malé vápno uklidil v pádu do sítě opět JAKUB TEPLÝ, který tak během 6 minut tohoto zápasu zdvojnásobil svůj střelecký účet této sezóny!
     
    32
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Což se jim krutě nevyplatilo, protože třetí gólovou šanci již Znojmo využívá! Po přihrávce za obranu se tváří v tvář Šustrovi ocitl JAKUB TEPLÝ a chladnokrevně domácího brankáře přehodil!
     
    30
    Holiš vzápětí zastavil na půlce protiútok soupeře, následně zakopl míč a dostal žlutou kartu.
     
    27
    Fantastický dvojzákrok Šustra zachránil domácí od pohromy! Nejprve z druhé vlny pálil do protipohybu Štrombach, ale brankář se dokázal odrazit do robinzonády a vzápětí se stačil zvednout včas na to, aby vyrazil i dorážku Kučery!
     
    14
    Dramé tvrdě srazil pronikajícího domácího hráče u levé lajny, zastavil tím hrozící brejk a dostal žlutou kartu.
     
    3
    Hosté se poprvé dostali do pokutového území a zdálo se, že netrefený centr domácí v pohodě odkopnou. Jenže po hrubé chybě na malém vápně se zničehonic ocitl ve stoprocentní šanci Štrombach, jenže ze sedmi metrů z otočky minul branku!

    Libor Štěpán

    Branky: 32. Teplý, 38. Teplý, 44. Teplý, 57. Teplý, 64. Štrombach, 82. Avdić

    Karty:   30. Holiš (VIT), 57. V. Cverna (VIT), 59. Pašek (VIT) – 14. Dramé (ZNO)   43. Holiš (VIT)


    MFK Vítkovice: Šustr – Celba, Mikula (C), V. Cverna, Hýbl – Pašek (75. Moučka), Motyčka (46. Ožvolda), Holiš, Matěj – Súkenník – Mišinský (65. Mrázek).
    Náhradníci: Simkanič – O. Cverna, Ožvolda, Praus, Moučka, Bzirský, Mrázek.

    1. SC Znojmo FK: Buček – Helísek, Avdić, Dramé, Cihlář (C) – Mudra (75. Krčík), Kučera, Lacko (65. Ambrozek), Ordoš, Štrombach – Teplý (83. Brown).
    Náhradníci: Veselý – Krčík, Ambrozek, Malár, Šulc, Brown.

    Rozhodčí: Slabý – Pochylý, Batík

    Diváci: 578
    thejrc.org