Švýcarsko – USA 1:8 (kon.) | Švédsko – Finsko 1:4 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:8 (0:1, 0:3, 1:4)
USA
Pátek 09.11.2018, 15:00 • Buly Aréna Kravaře • Turnaj pěti (U18)
Partner:
    56:58 Joel SALZGEBER - 1:8
     
    56:58
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A čisté konto Knighta se rozplynulo. Noah Fuss dokázal protlačit puk na JOELA SALZGEBERA, který rychlou střelou z mezikruží prostřelil amerického brankáře. Asistence: Noah Fuss.
    55:54 Trevor ZEGRAS - 0:8
     
    55:54
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Po přihrávce na spodní část se prosazuje po zpracování TREVOR ZEGRAS. Brankář Ruppert se ještě snažil vytěsnit kotouč, ale marně. Asistence: Marshall Warren.
    52:51 Ryder ROLSTON - 0:7
     
    52:51
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Ztrátu puku za vlastní brankou potrestal pohotově RYDER ROLSTON, když vyjel zpoza pravé tyče. Asistence: Patrick Moynihan.
    50:13 Cole CAUFIELD - 0:6
     
    50:13
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Další rychlá branka Američanů. Hughes si po další přihrávce skrz brankoviště připisuje další asistence, dnes už (1+5). Na konci přihrávky byl COLE CAUFIELD, jenž trefou k pravé tyči zkompletoval hattrick. Asistence: Jack Hughes a Trevor Zegras.
    49:33 Trevor ZEGRAS - 0:5
     
    49:33
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Mezi kruhy si dobře počkal TREVOR ZEGRAS, který po Vlasicově přihrávce poslal puk přímo za Ruppeltova záda. Asistence: Alex Vlasic a Jack Hughes.
    32:31 Henry THRUN - 0:4
     
    32:31
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Velmi rychle využití přesilovka. Na konci přihrávek na jeden dotek byl před brankou postavený HENRY THRUN, který po přihrávce zpoza pravé tyče zakončil ke vzdálenější tyči. Asistence: Michael Gildon a Jack Hughes.
    27:46 Cole CAUFIELD - 0:3
     
    27:46
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané přidali do tempa a Švýcaři nestíhají. Hughes přihrávkou na levou tyč vyzval ke koncovce do odkryté branky COLE CAUFIELDA, který se nemýlil. Asistence: Jack Hughes a Marshall Warren.
    25:22 Cole CAUFIELD - 0:2
     
    25:22
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Hosté navyšují stav na rozdíl dvou branek. Rozjetý COLE CAUFIELD se dokázal dostat před bránícího hráče a rychlou forhendovou kličkou překonal Ruppelta. Asistence: Trevor Zegras a Jack Hughes.
    14:37 Jack HUGHES - 0:1
     
    14:37
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Přeci jen se Američané ujímají vedení. Trevor Zegras po získání kotouče procedil puk skrz brankoviště na osu hřiště, kde se do koncovky dostal JACK HUGHES. Nic těžkého pro americký talent. Asistence: Trevor Zegras a Cole Caufield.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 57. Salzgeber (Fuss) – 15. Hughes (Zegras, Caufield), 26. Caufield (Zegras, Hughes), 28. Caufield (Hughes, Warren), 33. Thrun (Gildon, Hughes), 50. Zegras (Vlasic, Hughes), 51. Caufield (Hughes, Zegras), 53. Rolston (Moynihan), 56. Zegras (Warren)


    Švýcarsko: Ruppelt (Wyss) – Rubanik, Delémont, Villa, Baragano, Vouardoux, Landolt, Schweizer – Burkhalter, Knak, Marchand, Baumann, Fuss, Dähler, Andersson, Zimmermann, Canova, Salzgeber, Stoffel, Schmid, Russo.
    USA: Knight (Rowe) – York, Thrun, Helleson, Webber, Vlasic, Warren, Fensore, McCarthy – Hughes, Gildon, Boldy, Zegras, Rolston, C. Caufield, J. Caufield, Mastrosimone, Beecher, Moynihan, Farrell, Weight.

    Rozhodčí: Kika, Kubičík – Rožánek, Hanzlík
    thejrc.org