Florida – Ottawa 5:1 (kon.) | Washington – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – Vegas 4:1 (kon.)
Winnipeg – New Jersey 5:2 (kon.) | San Jose – Calgary 3:1 (kon.) | Edmonton – Colorado 1:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:2 (2:1, 3:1, 0:0)
New Jersey Devils
Pondělí 12.11.2018, 01:15 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to všechno. Díky za pozornost a dobrou noc, respektive dobré ráno. Někdy zase u NHL na počtěnou. (03:53:35)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Mark Scheifele (WPG 2+1
    2. Nikolaj Ehlers (WPG 1+1
    3. Kyle Connor (WPG) 0+1
     
    V Manitobě je dobojováno a dva body zůstávají doma. Jets byli dnes lepším celkem v zakončení a skvěle využívali svoje šance. Mark Scheifele vstřelil při výhře 5:2 dvě branky a přidal jednu asistenci. Ostatní branky kanadského družstva vstřelili Nikolaj Ehlers, Jack Roslovic a Mathieu Perreault. Za hosty pokaždé korigovali Brett Seney a Blake Coleman.

    Střely na branku: 28:36
    Diváci: 15 321
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Za potlesku domácích tribun se dohrává třetí třetina duelu mezi Winnipegem a New Jersey, který končí vítězstvím domácího celku, ten podruhé v řadě vyhraje 5:2.
     
    58:35
    Probíhají poslední sekundy duelu, po ofsajdu kanadského celku se vhazuje ve střední třetině. Do konce utkání zbývá poslední pětaosmdesát sekund.
     
    57:51
    Joey Anderson si i přes těsně bránící clonu najel na pravý kruh a zakončoval. Connor Hellebuyck byl ovšem připraven a kotouč se mu povedlo vyrazit.
     
    57:20
    V další akci skončil v brance Brett Seney. Hra se přerušuje, pokračovat bude po komerční pauze a vhazovat se bude ve střední třetině. Winnipeg se bude radovat z druhé výhry v řadě.
     
    56:47
    Will Butcher se následně dostal k velice povedené střele, ale Connor Hellebuyck zareagoval a parádním zákrokem vytěsnil střelecký pokus nad branku!
     
    56:10
    Hraje se na obou stranách ve čtyřech. Hosté se pokoušeli v útoku něco vymyslet, ale nevyšly střely Seversona ani kličky Taylora Halla.
     
    55:39
    Hra byla následně přerušena u střídačky New Jersey Devils, kde se strhla menší mela a před komerční přestávkou se bude vylučovat. Dvě minuty za hrubost a sekání inkasují Ben Lovejoy a Bryan Little.
     
    54:39
    New Jersey ale směrem do útoku nic nevymyslelo a píská se jejich další icing. Hra bude pokračovat po pravici Coryho Schneidera, který si dnes připsal devatenáct zákroků.
     
    53:55
    Jacob Trouba dostal parádní přihrávku před branku, do které jen nastavil hokejku. Americký bek ale zamířil jen vedle branky a pokračuje se útokem Devils.
     
    53:38
    Stefan Noesen dostal nabito mezi kruhy, ale jeho rána za moc nestála. Hostující útočník slabší ránou zakončoval k pravé tyčce, kde byla připravena lapačka domácího brankáře.
     
    53:11
    Přerušuje se až nyní, ale sponzoři se své přestávky zatím nedočkají. Damon Severson rozehrával zpoza branky New Jersey a jeho přihrávka skončila až na icingu.
     
    52:05
    Opravdu se hraje třeba nějakých pět minutek v kuse bez přerušení. Oba celky se dostávají do zakončení, ale o něco aktivnější jsou hráči Winnipegu.
     
    51:14
    Na druhé straně to zase zkoušel Marcus Johansson, ale jeho snažení úspěšné nebylo. Švédský hráč zakončoval jen do prsou připraveného Hellebuycka.
     
    50:35
    Domácí publikum si utkání užívá. Mark Scheifele opět útočil na hattrick, ale ani nyní se mu jej nepovedlo zkompletovat. Domácí borec zakončoval mezi kruhy, ale branku nakonec minul.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:15
    Hodně dlouho se nepřerušovalo a hraje se z jedné strany na druhou. Hosté se ale do nějakých šancí, které by utkání zdramatizovaly, nedostávají.
     
    48:04
    Do rychlé protiakce a přečíslení tři na jednoho se dostávali domácí. Mark Scheifele to vzal na sebe, ale hattrick se mu vstřelit nepovedlo. Domácí borec zakončoval do Schneidera.
     
    47:28
    V další akci kličkoval v útočné třetině Blake Wheeler, kterému se ale nakonec nepovedlo ideálně přihrát. Puk skončil ve střední třetině a domácí musejí zpátky.
     
    46:52
    Brandon Tanev se po dlouhé době dostával do nějakého zakončení. Domácí forvard šel středem hřiště, ale Vatanen jej dobře bránil a do zakončení jej nepustil.
     
    46:00
    Od pravého mantinelu zakončoval Brett Seney, který ale trefil jen bránící hráče před sebou a Winnipeg postupuje do protiakce, kterou domácí vedou po levé straně.
     
    45:33
    Vstříc své druhé trefě v utkání si najel do útoku Blake Coleman, který u pravého kruhu zakončoval. Hostující hráč ale trefil jen brusli bránícího hráče Jets.
     
    44:54
    Domácí mužstvo se pokoušelo dostat do útoku z vlastní třetiny, ale dlouhá přihrávka skončila na icingu a pokračovat se bude po levici Connora Hellebuycka.
     
    43:56
    Pokračovalo se útokem Jets, ale domácí celek najel do ofsajdu lehce nečekaně. Jeden z hráčů upadl a po ledě dojel až do útoku, pokračuje se vhazováním ve střední třetině.
     
    43:24
    Vatanen našel dlouhou přihrávkou skrz celé útočné pásmo Palmieri, jenž tvrdě zakončoval od levého mantinelu. Jeho rána ale skončila jen vedle branky.
     
    42:26
    New Jersey se sice snaží, ale ke střeleckým pokusům se moc nedostává. Winnipeg dobře brání a hostující celek k ničemu nepouští. Zatím to vypadá, jakoby se duel jen dohrával.
     
    41:12
    Bryan Little objížděl branku a pokoušel se zakončit na zadní tyčku. Cory Schneider byl ovšem pozorný a betonem se mu povedlo vyrazit střeleckou snahu.
     
    40:32
    Hosté se následně pokoušeli dostat do útoku, ale domácí hokejisté kotouč zachytili. Winnipeg se ale dostal do ofsajdu, a tak se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    40:17
    Devils se hned na startu třetiny hnali do útoku, ale útočné nahození skončilo na icingu a hra se přesouvá před branku Coryho Schneidera.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce a domácí navýšili své vedení na 5:2. Mark Scheifele přidal na začátku prostřední části svou druhou branku v duelu. Winnipeg nerozhodila ani promptní odpověď Colemana. Přišly totiž další dvě trefy, trefili se Nikolaj Ehlers a Mathieu Perreault. Tryskáči před třetí třetinou vedou o tři trefy a jsou blízko dalšího bodového zisku.

    Střely na branku: 21:25
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Hosté se pokoušeli něco vymyslet v útoku, ale místo toho přišla rychlá protiakce. Tyler Myers zakončoval od pravého mantinelu, ale i tento pokus Schneider zachytil.
     
    39:09
    Další nahození na branku New Jersey kryje americký brankář Cory Schneider, kterému se v letošní sezóně moc nedaří. Pokračuje se po jeho levici.
     
    38:40
    Kyle Connor si sjel zpoza branky k pravé tyčce a svižně zakončoval na přední tyčku. Cory Schneider si ovšem jeho pokus pohlídal a bránící hráči Devils vyhodili na icing.
     
    37:26
    Obrovský závar před brankou Jets. Taylor Hall několikrát zakončoval a Kyle Palmieri následně objížděl branku, ani jedna rána se ale neujala a domácí nadále vedou o tři branky.
     
    36:34
    Aréna v Manitobě se téměř radovala. Jack Roslovic zakončoval z první od levého kruhu, ale jeho rána skončila jen na boční síti. Pokračuje se protiútokem Devils.
     
    35:23
    Po přihrávce zpoza branky zakončoval na přední tyčce Blake Coleman, kterému se ale zblízka nepovedlo prostřelit připraveného Hellebuycka.
     
    34:51
    Hosté hned po vhazování postupovali do útoku, ale přihrávka se nepodařila a píská se icing. Vhazovat se bude po levici Schneidera, jenž dnes již pětkrát lovil kotouč ze sítě.
     
    34:30
    Devils se po obdržené brance pokoušeli dostat do útoku, ale jejich snažení úspěšné nebylo a hra se dostala opět před branku Coryho Schneidera.
    32:47 Mathieu PERREAULT - 5:2
     
    32:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Již třetí branka domácích v prostřední třetině a hosty to vypadá už velice špatně. Kyle Connor si najel do útoku, kde přihrával na pravý kruh. MATHIEU PERREAULT hned zakončoval a trefil se přímo mezi betony přesouvajícího se Schneidera! Asistence: Kyle Connor a Bryan Little.
     
    31:50
    Před pravým kruhem se dostal ke kotouči Brandon Tanev, jenž si puk stáhnul a zakončoval do pravé šibenice. Jeho svižná rána ale skončila nad brankou.
     
    31:11
    Sám na branku již postupoval Jesper Bratt, který šel již do bekhendové kličky, ale ozval se hvizd rozhodčího, jenž musel vidět snad půlmilimetrový ofsajd.
     
    30:33
    Blake Wheeler se následně uvolnil a po kličce do středu zakončoval ke vzdálenější tyčce. Cory Schneider ale zasahovat nemusel, kotouč skončil vedle branky.
     
    30:05
    Následně se hra přerušuje a pokračovat se bude vhazováním. To všechno až po komerční pauze, která nyní následuje. Winnipeg dneska své šance využívá a opět vede o dvě branky.
     
    29:31
    Devils se po obdržené brance opět dostali do útoku. Will Butcher dostal puk mezi kruhy, ale jeho rána se do branky nedostala. Connor Hellebuyck pozorně zasáhl.
    27:54 Nikolaj EHLERS - 4:2
     
    27:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg pokračoval v aktivní kombinaci a měl výhodu. Střelecký pokus z mezikruží skončil na zadním mantinelu a odrazil se k levému kruhu, kde do odkryté branky zakončoval NIKOLAJ EHLERS! Asistence: Mark Scheifele a Blake Wheeler.
     
    27:15
    Následně ujeli domácí do protiakce a z levé strany zakončoval Jack Roslovic, kterému se ale povedlo trefit jen tyčku!
     
    26:49
    Hosté jsou kompletní a hrají zkrácenou přesilovku. Sami Vatanen zakončoval z levého kruhu, ale jeho rána skončila na vestě připraveného Hellebuycka!
     
    26:20
    Domácí jsou ve čtyřech aktivnější a nyní to od modré čáry zkoušel Tyler Myers. Schneider jeho ránu ovšem viděl a svižné zakončení od modré čáry zachytil.
     
    25:34
    Blake Wheeler následně pokoušel něco vymyslet u pravého kruhu, ale zakončit se mu nakonec nepovedlo. Schneider nicméně kotouč před ním raději přikryl.
     
    25:00
    Dustin Byfuglien předvedl další velice tvrdý zákrok a strhla se menší mela. Ben Lovejoy mstil Briana Boylea, jenž byl domácím bekem sražen. Právě Byfuglien inkasuje dvě minuty a síly na ledě se vyrovnají, zasloužený trest. Dvě minuty dostává také Brian Boyle a hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    24:21
    A opět nás čeká přesilová hra, nyní si jí zahrají hokejisté Winnipegu. Ti nejdříve přehlídli faul Byfugliena a odpískali až krosčeka Stefana Noesena.
    23:45 Blake COLEMAN - 3:2
     
    23:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté ale reagují hodně rychle a opět to tak je jen o jednu branku! BLAKE COLEMAN dostal přihrávku na levou stranu a postupoval k brance. Hostující útočník svižně zakončoval pod víko a domácí jednička nedokázal zareagovat. Asistence: Damon Severson.
    22:58 Mark SCHEIFELE - 3:1
     
    22:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí přežili oslabení a poté hned skórují! Jacob Trouba našel na zadní tyčce naprosto volného MARKA SCHEIFELEHO, jenž zakončoval do prázdné branky a Jets tak opět vedou o dvě branky. Asistence: Jacob Trouba.
     
    22:31
    Domácí v plném počtu.
     
    22:00
    Devils zakombinovali a po jednom doteku zakončoval z mezikruží Travis Zajac. Tomu rána ale nevyšla a puk mu sjel z hokejky, Jets jdou do protiakce.
     
    21:24
    Následně dostal přihrávku na pravý kruh Kyle Palmieri. Hostující střelec si střelu připravoval, aby následně zakončoval do bližší šibenice. Connor Hellebuyck ale lapačkou zasahuje.
     
    21:05
    Hosté se ale do útočné třetiny téměř nepodívali. Winnipeg hned vyhodil a při zpětném získání domácí vyhodili podruhé, nyní ale kotouč skončil na střídačce.
     
    20:31
    Taylor Hall byl hned na startu druhé třetiny faulován a Blake Wheeler odjíždí na lavici hanby. Domácí kapitán podrážel a Devils mohou srovnat v přesilovce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je minulostí a Winnipeg aktuálně vede o jednu branku. Domácí celek se dostal do utkání rychle a dal slepené branky ve čtvrté minutě. Prosadili se Jack Roslovic a Mark Scheifele. Hostující mužstvo se ovšem dokázalo vzchopit a Brett Seney první trefou v NHL snížil na rozdíl jediné branky, který platí i po dvaceti minutách.

    Střely na branku: 11:13
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:01
    Nic Petan našel u pravé tyčky jednoho ze svých spoluhráčů, který šel těsně před Schneiderem do kličky, ale zakončit se mu nepovedlo. Pokračuje se útokem New Jersey.
     
    18:20
    Následné snažení Devils v útoku zakončoval nahozením ruský bek Jegor Jakovlev. Jeho pokus letěl vysoko a mířil spíše na teč, která nepřišla. Connor Hellebuyck následně zakročil.
     
    17:22
    Joe Morrow hned po vhazování zakončoval, ale jeho rána nebyla nebezpečná. Hostující brankář kotouč i tak přikryl a buly se bude opakovat.
     
    17:17
    Následně se právě Hall pokoušel dostihnout přihrávku Zajaca do útoku, ale to se mu nepovedlo. Píská se icing a vhazovat se bude po pravici Coryho Schneidera.
     
    16:37
    Taylor Hall najel do útočné třetiny a skvělou přihrávkou našel na pravém kruhu najíždějícího Vatanena. Ten zakončoval na přední tyčku, ale Hellebuyck zasáhl lapačkou!
     
    15:47
    Cory Schneider se po špatném startu dostává zpátky do duelu, nyní se mu povedlo vyrazit pokus od modré čáry. Ke kotouči se následně dostává Wood, jenž rozjíždí akci Devils.
     
    15:12
    Dlouho domácí celek kombinuje v útočné třetině, ale k ničemu se nedostává. Střelecké pokusy nepřišly, Devils ale následně vyhodili na icing.
     
    13:48
    Na druhé straně zakončoval akci svého celku rázný obránce Dustin Byfuglien, čímž spustil druhou komerční přestávku. Cory Schneider si s jeho ránou poradil.
     
    13:31
    Od modré čáry následně pokoušel své štěstí hostující Miles Wood. Rána amerického útočníka šla po ledě k pravé tyčce, ale Connor Hellebuyck byl pozorný.
     
    12:57
    Hosté byli pod tlakem a dokonce vyhodili na icing. Travis Zajac tak jen nahazoval ze střední třetiny na branku a společně se svou lajnou odešel střídat.
     
    12:27
    Před hostující brankou posílal úžasnou přihrávku na zadní tyčku brankoviště Blake Wheeler. Jeden z domácích tam dával hokejku na lehkou dorážku, ale ta nakonec nepřišla.
     
    11:10
    Jesper Bratt následně postupoval po pravé straně, aby zakončoval z pravého kruhu. Švédský útočník zakončoval mezi betony Hellebuycka, ale domácí brankář pohodlně zasáhl.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:45
    Hraje se hodně aktivně na obě strany a moc se nepřerušuje. Aktivnější jsou na kotouči hosté, kteří chtějí vyrovnat a vstřelená branka je nabudila.
     
    09:44
    Domácí v plném počtu.
     
    08:53
    Následně Winnipeg vyhodil. Sami Vatanen v další akci hledal na levé straně Seversona, jenž hned pálil. Connor Hellebuyck si ale přední tyčku dokázal pohlídat.
     
    07:58
    Kyle Palmieri se pokoušel zakončovat na hranici pravého kruhu, ale střeleckým pokusem na přední tyčku branku nakonec jen přestřelil.
     
    07:44
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., podrážení).
    07:15 Brett SENEY - 2:1
     
    07:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se ale střelecký pokus hostů ujal a New Jersey snižuje na rozdíl jediné branky! BRETT SENEY stál dobře mezi kruhy, odkud zakončoval z první, aby se mu následně povedlo vstřelit svou první branku v NHL!
     
    06:55
    Na druhé straně dostal přihrávku na modrou čáru Jegor Jakovlev, jen při svém debutu v NHL zakončoval od modré čáry. Connor Hellebuyck ale jeho ránu vyrazil.
     
    06:40
    Aktivně si poté najel do útoku Dustin Byfuglien, který to zkoušel z pravé strany. Jeho rána ale byla přizvednuta bránícím hráčem a puk skončil v ochranné síti.
     
    06:10
    Taylor Hall se na levém kruhu dostával ke střele z první, která ovšem nebezpečná nebyla a Connor Hellebuyck neměl problémy se zákrokem. Pokračuje se po komerční pauze.
     
    05:56
    Následně se právě Winnipeg dostal k puku a pokoušel se projít do útočné třetiny. Nevyšlo to ale podle představ, píská se ofsajd a pokračovat se bude vhazováním.
     
    05:35
    V posledních sekundách se pokouší dostat do snažení hokejisté Devils, ale ti se přes obranu kanadského celku moc nedostávají. Jets hrají parádně.
     
    04:29
    Dustin Byfuglien dlouho držel kotouč a kroužil v útočné třetině. Big Buff se následně dostal ke střele na pravém kruhu a Schneider pozorně zakročil vyrážečkou!
     
    04:02
    Jets pokračují v aktivní hře a opět se dostali ke střeleckému pokusu, který musel Cory Schneider zachytit. Nyní se mu nahození od modré čáry povedlo pohlídat.
    03:31 Mark SCHEIFELE - 2:0
     
    03:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg pokračuje v rychlém startu a brzy se dočkává druhé branky, toto pro New Jersey není vůbec dobré. Na konci krásné akce byl MARK SCHEIFELE, jenž zblízka prostřelil hostujícího brankáře podruhé. Asistence: Blake Wheeler a Nikolaj Ehlers.
    03:02 Jack ROSLOVIC - 1:0
     
    03:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se následně dostali do první akce a hned se radují z branky! JACK ROSLOVIC se dostal ke špatně vyhozenému kotouči, aby si následně najel před Schneidera a střelou do levé šibenice vstřelil brzkou branku svého celku! Asistence: Dustin Byfuglien.
     
    02:32
    New Jersey postupovalo do útoku. Sami Vatanen se pokoušel zakončit na levé straně, ale jeho bekhendový pokus mu nevyšel a puk skončil jen na zadním mantinelu.
     
    01:37
    Na druhé straně před pravým kruhem zakončoval po ledě Ben Lovejoy. Connor Hellebuyck ovšem kotouč vyrazil betony, ale snažení Devils v pásmu trvá i nadále.
     
    01:00
    Ben Chiarot v první akci Winnopegu zakončoval od levého mantinelu, ale jeho pokus až k brance neprošel. Bránící hráči puk zablokovali a u kotouče opět hosté.
     
    00:14
    Hosté se hned dostali do útoku a Connor Hellebuyck za brankou nerozehrál ideálně. Puk se dostal před branku na Taylora Halla, kterému se ale zakončit nepovedlo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Byfuglien, Morrow, T. Myers – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Connor, Little, Perreault – B. Tanev, Lowry, Laine – Petan, Copp, Roslovic.

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Vatanen, J. Jakovlev, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Zajac, Palmieri – Ma. Johansson, Hischier, Bratt – Coleman, Seney, J. Anderson – Wood, Boyle, Noesen.

    Rozhodčí: McCauley, St. Pierre – Gawryletz, Murchison.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    WINNIPEG JETS (9 – 5 – 1)

    Kanadský celek je experty považován za jednoho z největších favoritů na Stanley Cup, zatím výkony ale nejsou úplně nejlepší. Přesto je Winnipeg na šesté pozici Západní konference a mají odehráno méně duelů, než týmy před nimi. Jets naposledy na domácím ledě zdolali Colorado 5:2 a Blake Wheeler byl u všech branek (1+4)! Winnipeg má nejlepší přesilovky v celé NHL (34,8%).

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Blake Wheeler – 15 zápasů, 21 bodů (3+18)
    Mark Scheifele – 15 zápasů, 16 bodů (7+9)
    Kyle Connor – 15 zápasů, 12 bodů (7+5)
     
    NEW JERSEY DEVILS (6 – 7 – 1)

    Ďáblové po posledním ročníku měli opět patřit mezi ty nebezpečnější týmy. Start se trojnásobnému vítězi Stanley Cupu povedl, ale po slušném startu přišlo vystřízlivění a několik vysokých a nepříjemných proher. Dnes Devils zakončují sedmizápasovou venkovní šňůru, na které získali pouhé dva body za výhru nad Pittsburghem (5:1). Během této doby svěřenci Johna Hynese vysoko prohráli na ledě Tampy Bay (3:8), Ottawy (3:7) či naposledy v Torontu (1:6).

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Kyle Palmieri – 14 zápasů, 16 bodů (10+6)
    Taylor Hall – 14 zápasů, 15 bodů (3+12)
    Nico Hischier – 14 zápasů, 12 bodů (3+9)
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Krásný den všem fanouškům nejlepšího světového hokeje! Winnipeg Jets přivítá na svém ledě bodově druhý nejhorší celek celé NHL, kterým je aktuálně New Jersey Devils. Utkání o důležité body do ligové tabulky startuje pár minutek po jedné hodině středoevropského času v Bell MTS Place.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Roslovic (Byfuglien), 4. Scheifele (Wheeler, Ehlers), 23. Scheifele (Trouba), 28. Ehlers (Scheifele, Wheeler), 33. Perreault (Connor, Little) – 8. Seney (Bratt, Severson), 24. Coleman (Severson)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Byfuglien, Morrow, T. Myers – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Connor, Little, Perreault – B. Tanev, Lowry, Laine – Petan, Copp, Roslovic.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Vatanen, J. Jakovlev, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Zajac, Palmieri – Ma. Johansson, Hischier, Bratt – Coleman, Seney, J. Anderson – Wood, Boyle, Noesen.

    Rozhodčí: McCauley, St. Pierre – Gawryletz, Murchison

    Diváci: 15 321
    bahis siteleri