Florida – Ottawa 5:1 (kon.) | Washington – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – Vegas 4:1 (kon.)
Winnipeg – New Jersey 5:2 (kon.) | San Jose – Calgary 3:1 (kon.) | Edmonton – Colorado 1:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:2 (2:1, 3:1, 0:0)
New Jersey Devils
Pondělí 12.11.2018, 01:15 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Krásný den všem fanouškům nejlepšího světového hokeje! Winnipeg Jets přivítá na svém ledě bodově druhý nejhorší celek celé NHL, kterým je aktuálně New Jersey Devils. Utkání o důležité body do ligové tabulky startuje pár minutek po jedné hodině středoevropského času v Bell MTS Place.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    NEW JERSEY DEVILS (6 – 7 – 1)

    Ďáblové po posledním ročníku měli opět patřit mezi ty nebezpečnější týmy. Start se trojnásobnému vítězi Stanley Cupu povedl, ale po slušném startu přišlo vystřízlivění a několik vysokých a nepříjemných proher. Dnes Devils zakončují sedmizápasovou venkovní šňůru, na které získali pouhé dva body za výhru nad Pittsburghem (5:1). Během této doby svěřenci Johna Hynese vysoko prohráli na ledě Tampy Bay (3:8), Ottawy (3:7) či naposledy v Torontu (1:6).

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Kyle Palmieri – 14 zápasů, 16 bodů (10+6)
    Taylor Hall – 14 zápasů, 15 bodů (3+12)
    Nico Hischier – 14 zápasů, 12 bodů (3+9)
     
    WINNIPEG JETS (9 – 5 – 1)

    Kanadský celek je experty považován za jednoho z největších favoritů na Stanley Cup, zatím výkony ale nejsou úplně nejlepší. Přesto je Winnipeg na šesté pozici Západní konference a mají odehráno méně duelů, než týmy před nimi. Jets naposledy na domácím ledě zdolali Colorado 5:2 a Blake Wheeler byl u všech branek (1+4)! Winnipeg má nejlepší přesilovky v celé NHL (34,8%).

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Blake Wheeler – 15 zápasů, 21 bodů (3+18)
    Mark Scheifele – 15 zápasů, 16 bodů (7+9)
    Kyle Connor – 15 zápasů, 12 bodů (7+5)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Byfuglien, Morrow, T. Myers – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Connor, Little, Perreault – B. Tanev, Lowry, Laine – Petan, Copp, Roslovic.

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Vatanen, J. Jakovlev, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Zajac, Palmieri – Ma. Johansson, Hischier, Bratt – Coleman, Seney, J. Anderson – Wood, Boyle, Noesen.

    Rozhodčí: McCauley, St. Pierre – Gawryletz, Murchison.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Hosté se hned dostali do útoku a Connor Hellebuyck za brankou nerozehrál ideálně. Puk se dostal před branku na Taylora Halla, kterému se ale zakončit nepovedlo.
     
    01:00
    Ben Chiarot v první akci Winnopegu zakončoval od levého mantinelu, ale jeho pokus až k brance neprošel. Bránící hráči puk zablokovali a u kotouče opět hosté.
     
    01:37
    Na druhé straně před pravým kruhem zakončoval po ledě Ben Lovejoy. Connor Hellebuyck ovšem kotouč vyrazil betony, ale snažení Devils v pásmu trvá i nadále.
     
    02:32
    New Jersey postupovalo do útoku. Sami Vatanen se pokoušel zakončit na levé straně, ale jeho bekhendový pokus mu nevyšel a puk skončil jen na zadním mantinelu.
     
    03:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se následně dostali do první akce a hned se radují z branky! JACK ROSLOVIC se dostal ke špatně vyhozenému kotouči, aby si následně najel před Schneidera a střelou do levé šibenice vstřelil brzkou branku svého celku! Asistence: Dustin Byfuglien.
    03:02 Jack ROSLOVIC - 1:0
     
    03:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg pokračuje v rychlém startu a brzy se dočkává druhé branky, toto pro New Jersey není vůbec dobré. Na konci krásné akce byl MARK SCHEIFELE, jenž zblízka prostřelil hostujícího brankáře podruhé. Asistence: Blake Wheeler a Nikolaj Ehlers.
    03:31 Mark SCHEIFELE - 2:0
     
    04:02
    Jets pokračují v aktivní hře a opět se dostali ke střeleckému pokusu, který musel Cory Schneider zachytit. Nyní se mu nahození od modré čáry povedlo pohlídat.
     
    04:29
    Dustin Byfuglien dlouho držel kotouč a kroužil v útočné třetině. Big Buff se následně dostal ke střele na pravém kruhu a Schneider pozorně zakročil vyrážečkou!
     
    05:35
    V posledních sekundách se pokouší dostat do snažení hokejisté Devils, ale ti se přes obranu kanadského celku moc nedostávají. Jets hrají parádně.
     
    05:56
    Následně se právě Winnipeg dostal k puku a pokoušel se projít do útočné třetiny. Nevyšlo to ale podle představ, píská se ofsajd a pokračovat se bude vhazováním.
     
    06:10
    Taylor Hall se na levém kruhu dostával ke střele z první, která ovšem nebezpečná nebyla a Connor Hellebuyck neměl problémy se zákrokem. Pokračuje se po komerční pauze.
     
    06:40
    Aktivně si poté najel do útoku Dustin Byfuglien, který to zkoušel z pravé strany. Jeho rána ale byla přizvednuta bránícím hráčem a puk skončil v ochranné síti.
     
    06:55
    Na druhé straně dostal přihrávku na modrou čáru Jegor Jakovlev, jen při svém debutu v NHL zakončoval od modré čáry. Connor Hellebuyck ale jeho ránu vyrazil.
     
    07:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se ale střelecký pokus hostů ujal a New Jersey snižuje na rozdíl jediné branky! BRETT SENEY stál dobře mezi kruhy, odkud zakončoval z první, aby se mu následně povedlo vstřelit svou první branku v NHL!
    07:15 Brett SENEY - 2:1
     
    07:44
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., podrážení).
     
    07:58
    Kyle Palmieri se pokoušel zakončovat na hranici pravého kruhu, ale střeleckým pokusem na přední tyčku branku nakonec jen přestřelil.
     
    08:53
    Následně Winnipeg vyhodil. Sami Vatanen v další akci hledal na levé straně Seversona, jenž hned pálil. Connor Hellebuyck si ale přední tyčku dokázal pohlídat.
     
    09:44
    Domácí v plném počtu.
     
    10:45
    Hraje se hodně aktivně na obě strany a moc se nepřerušuje. Aktivnější jsou na kotouči hosté, kteří chtějí vyrovnat a vstřelená branka je nabudila.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:10
    Jesper Bratt následně postupoval po pravé straně, aby zakončoval z pravého kruhu. Švédský útočník zakončoval mezi betony Hellebuycka, ale domácí brankář pohodlně zasáhl.
     
    12:27
    Před hostující brankou posílal úžasnou přihrávku na zadní tyčku brankoviště Blake Wheeler. Jeden z domácích tam dával hokejku na lehkou dorážku, ale ta nakonec nepřišla.
     
    12:57
    Hosté byli pod tlakem a dokonce vyhodili na icing. Travis Zajac tak jen nahazoval ze střední třetiny na branku a společně se svou lajnou odešel střídat.
     
    13:31
    Od modré čáry následně pokoušel své štěstí hostující Miles Wood. Rána amerického útočníka šla po ledě k pravé tyčce, ale Connor Hellebuyck byl pozorný.
     
    13:48
    Na druhé straně zakončoval akci svého celku rázný obránce Dustin Byfuglien, čímž spustil druhou komerční přestávku. Cory Schneider si s jeho ránou poradil.
     
    15:12
    Dlouho domácí celek kombinuje v útočné třetině, ale k ničemu se nedostává. Střelecké pokusy nepřišly, Devils ale následně vyhodili na icing.
     
    15:47
    Cory Schneider se po špatném startu dostává zpátky do duelu, nyní se mu povedlo vyrazit pokus od modré čáry. Ke kotouči se následně dostává Wood, jenž rozjíždí akci Devils.
     
    16:37
    Taylor Hall najel do útočné třetiny a skvělou přihrávkou našel na pravém kruhu najíždějícího Vatanena. Ten zakončoval na přední tyčku, ale Hellebuyck zasáhl lapačkou!
     
    17:17
    Následně se právě Hall pokoušel dostihnout přihrávku Zajaca do útoku, ale to se mu nepovedlo. Píská se icing a vhazovat se bude po pravici Coryho Schneidera.
     
    17:22
    Joe Morrow hned po vhazování zakončoval, ale jeho rána nebyla nebezpečná. Hostující brankář kotouč i tak přikryl a buly se bude opakovat.
     
    18:20
    Následné snažení Devils v útoku zakončoval nahozením ruský bek Jegor Jakovlev. Jeho pokus letěl vysoko a mířil spíše na teč, která nepřišla. Connor Hellebuyck následně zakročil.
     
    19:01
    Nic Petan našel u pravé tyčky jednoho ze svých spoluhráčů, který šel těsně před Schneiderem do kličky, ale zakončit se mu nepovedlo. Pokračuje se útokem New Jersey.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí a Winnipeg aktuálně vede o jednu branku. Domácí celek se dostal do utkání rychle a dal slepené branky ve čtvrté minutě. Prosadili se Jack Roslovic a Mark Scheifele. Hostující mužstvo se ovšem dokázalo vzchopit a Brett Seney první trefou v NHL snížil na rozdíl jediné branky, který platí i po dvaceti minutách.

    Střely na branku: 11:13
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Taylor Hall byl hned na startu druhé třetiny faulován a Blake Wheeler odjíždí na lavici hanby. Domácí kapitán podrážel a Devils mohou srovnat v přesilovce.
     
    21:05
    Hosté se ale do útočné třetiny téměř nepodívali. Winnipeg hned vyhodil a při zpětném získání domácí vyhodili podruhé, nyní ale kotouč skončil na střídačce.
     
    21:24
    Následně dostal přihrávku na pravý kruh Kyle Palmieri. Hostující střelec si střelu připravoval, aby následně zakončoval do bližší šibenice. Connor Hellebuyck ale lapačkou zasahuje.
     
    22:00
    Devils zakombinovali a po jednom doteku zakončoval z mezikruží Travis Zajac. Tomu rána ale nevyšla a puk mu sjel z hokejky, Jets jdou do protiakce.
     
    22:31
    Domácí v plném počtu.
     
    22:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí přežili oslabení a poté hned skórují! Jacob Trouba našel na zadní tyčce naprosto volného MARKA SCHEIFELEHO, jenž zakončoval do prázdné branky a Jets tak opět vedou o dvě branky. Asistence: Jacob Trouba.
    22:58 Mark SCHEIFELE - 3:1
     
    23:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté ale reagují hodně rychle a opět to tak je jen o jednu branku! BLAKE COLEMAN dostal přihrávku na levou stranu a postupoval k brance. Hostující útočník svižně zakončoval pod víko a domácí jednička nedokázal zareagovat. Asistence: Damon Severson.
    23:45 Blake COLEMAN - 3:2
     
    24:21
    A opět nás čeká přesilová hra, nyní si jí zahrají hokejisté Winnipegu. Ti nejdříve přehlídli faul Byfugliena a odpískali až krosčeka Stefana Noesena.
     
    25:00
    Dustin Byfuglien předvedl další velice tvrdý zákrok a strhla se menší mela. Ben Lovejoy mstil Briana Boylea, jenž byl domácím bekem sražen. Právě Byfuglien inkasuje dvě minuty a síly na ledě se vyrovnají, zasloužený trest. Dvě minuty dostává také Brian Boyle a hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    25:34
    Blake Wheeler následně pokoušel něco vymyslet u pravého kruhu, ale zakončit se mu nakonec nepovedlo. Schneider nicméně kotouč před ním raději přikryl.
     
    26:20
    Domácí jsou ve čtyřech aktivnější a nyní to od modré čáry zkoušel Tyler Myers. Schneider jeho ránu ovšem viděl a svižné zakončení od modré čáry zachytil.
     
    26:49
    Hosté jsou kompletní a hrají zkrácenou přesilovku. Sami Vatanen zakončoval z levého kruhu, ale jeho rána skončila na vestě připraveného Hellebuycka!
     
    27:15
    Následně ujeli domácí do protiakce a z levé strany zakončoval Jack Roslovic, kterému se ale povedlo trefit jen tyčku!
     
    27:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg pokračoval v aktivní kombinaci a měl výhodu. Střelecký pokus z mezikruží skončil na zadním mantinelu a odrazil se k levému kruhu, kde do odkryté branky zakončoval NIKOLAJ EHLERS! Asistence: Mark Scheifele a Blake Wheeler.
    27:54 Nikolaj EHLERS - 4:2
     
    29:31
    Devils se po obdržené brance opět dostali do útoku. Will Butcher dostal puk mezi kruhy, ale jeho rána se do branky nedostala. Connor Hellebuyck pozorně zasáhl.
     
    30:05
    Následně se hra přerušuje a pokračovat se bude vhazováním. To všechno až po komerční pauze, která nyní následuje. Winnipeg dneska své šance využívá a opět vede o dvě branky.
     
    30:33
    Blake Wheeler se následně uvolnil a po kličce do středu zakončoval ke vzdálenější tyčce. Cory Schneider ale zasahovat nemusel, kotouč skončil vedle branky.
     
    31:11
    Sám na branku již postupoval Jesper Bratt, který šel již do bekhendové kličky, ale ozval se hvizd rozhodčího, jenž musel vidět snad půlmilimetrový ofsajd.
     
    31:50
    Před pravým kruhem se dostal ke kotouči Brandon Tanev, jenž si puk stáhnul a zakončoval do pravé šibenice. Jeho svižná rána ale skončila nad brankou.
     
    32:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Již třetí branka domácích v prostřední třetině a hosty to vypadá už velice špatně. Kyle Connor si najel do útoku, kde přihrával na pravý kruh. MATHIEU PERREAULT hned zakončoval a trefil se přímo mezi betony přesouvajícího se Schneidera! Asistence: Kyle Connor a Bryan Little.
    32:47 Mathieu PERREAULT - 5:2
     
    34:30
    Devils se po obdržené brance pokoušeli dostat do útoku, ale jejich snažení úspěšné nebylo a hra se dostala opět před branku Coryho Schneidera.
     
    34:51
    Hosté hned po vhazování postupovali do útoku, ale přihrávka se nepodařila a píská se icing. Vhazovat se bude po levici Schneidera, jenž dnes již pětkrát lovil kotouč ze sítě.
     
    35:23
    Po přihrávce zpoza branky zakončoval na přední tyčce Blake Coleman, kterému se ale zblízka nepovedlo prostřelit připraveného Hellebuycka.
     
    36:34
    Aréna v Manitobě se téměř radovala. Jack Roslovic zakončoval z první od levého kruhu, ale jeho rána skončila jen na boční síti. Pokračuje se protiútokem Devils.
     
    37:26
    Obrovský závar před brankou Jets. Taylor Hall několikrát zakončoval a Kyle Palmieri následně objížděl branku, ani jedna rána se ale neujala a domácí nadále vedou o tři branky.
     
    38:40
    Kyle Connor si sjel zpoza branky k pravé tyčce a svižně zakončoval na přední tyčku. Cory Schneider si ovšem jeho pokus pohlídal a bránící hráči Devils vyhodili na icing.
     
    39:09
    Další nahození na branku New Jersey kryje americký brankář Cory Schneider, kterému se v letošní sezóně moc nedaří. Pokračuje se po jeho levici.
     
    39:48
    Hosté se pokoušeli něco vymyslet v útoku, ale místo toho přišla rychlá protiakce. Tyler Myers zakončoval od pravého mantinelu, ale i tento pokus Schneider zachytil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je u konce a domácí navýšili své vedení na 5:2. Mark Scheifele přidal na začátku prostřední části svou druhou branku v duelu. Winnipeg nerozhodila ani promptní odpověď Colemana. Přišly totiž další dvě trefy, trefili se Nikolaj Ehlers a Mathieu Perreault. Tryskáči před třetí třetinou vedou o tři trefy a jsou blízko dalšího bodového zisku.

    Střely na branku: 21:25
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:17
    Devils se hned na startu třetiny hnali do útoku, ale útočné nahození skončilo na icingu a hra se přesouvá před branku Coryho Schneidera.
     
    40:32
    Hosté se následně pokoušeli dostat do útoku, ale domácí hokejisté kotouč zachytili. Winnipeg se ale dostal do ofsajdu, a tak se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    41:12
    Bryan Little objížděl branku a pokoušel se zakončit na zadní tyčku. Cory Schneider byl ovšem pozorný a betonem se mu povedlo vyrazit střeleckou snahu.
     
    42:26
    New Jersey se sice snaží, ale ke střeleckým pokusům se moc nedostává. Winnipeg dobře brání a hostující celek k ničemu nepouští. Zatím to vypadá, jakoby se duel jen dohrával.
     
    43:24
    Vatanen našel dlouhou přihrávkou skrz celé útočné pásmo Palmieri, jenž tvrdě zakončoval od levého mantinelu. Jeho rána ale skončila jen vedle branky.
     
    43:56
    Pokračovalo se útokem Jets, ale domácí celek najel do ofsajdu lehce nečekaně. Jeden z hráčů upadl a po ledě dojel až do útoku, pokračuje se vhazováním ve střední třetině.
     
    44:54
    Domácí mužstvo se pokoušelo dostat do útoku z vlastní třetiny, ale dlouhá přihrávka skončila na icingu a pokračovat se bude po levici Connora Hellebuycka.
     
    45:33
    Vstříc své druhé trefě v utkání si najel do útoku Blake Coleman, který u pravého kruhu zakončoval. Hostující hráč ale trefil jen brusli bránícího hráče Jets.
     
    46:00
    Od pravého mantinelu zakončoval Brett Seney, který ale trefil jen bránící hráče před sebou a Winnipeg postupuje do protiakce, kterou domácí vedou po levé straně.
     
    46:52
    Brandon Tanev se po dlouhé době dostával do nějakého zakončení. Domácí forvard šel středem hřiště, ale Vatanen jej dobře bránil a do zakončení jej nepustil.
     
    47:28
    V další akci kličkoval v útočné třetině Blake Wheeler, kterému se ale nakonec nepovedlo ideálně přihrát. Puk skončil ve střední třetině a domácí musejí zpátky.
     
    48:04
    Do rychlé protiakce a přečíslení tři na jednoho se dostávali domácí. Mark Scheifele to vzal na sebe, ale hattrick se mu vstřelit nepovedlo. Domácí borec zakončoval do Schneidera.
     
    49:15
    Hodně dlouho se nepřerušovalo a hraje se z jedné strany na druhou. Hosté se ale do nějakých šancí, které by utkání zdramatizovaly, nedostávají.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:35
    Domácí publikum si utkání užívá. Mark Scheifele opět útočil na hattrick, ale ani nyní se mu jej nepovedlo zkompletovat. Domácí borec zakončoval mezi kruhy, ale branku nakonec minul.
     
    51:14
    Na druhé straně to zase zkoušel Marcus Johansson, ale jeho snažení úspěšné nebylo. Švédský hráč zakončoval jen do prsou připraveného Hellebuycka.
     
    52:05
    Opravdu se hraje třeba nějakých pět minutek v kuse bez přerušení. Oba celky se dostávají do zakončení, ale o něco aktivnější jsou hráči Winnipegu.
     
    53:11
    Přerušuje se až nyní, ale sponzoři se své přestávky zatím nedočkají. Damon Severson rozehrával zpoza branky New Jersey a jeho přihrávka skončila až na icingu.
     
    53:38
    Stefan Noesen dostal nabito mezi kruhy, ale jeho rána za moc nestála. Hostující útočník slabší ránou zakončoval k pravé tyčce, kde byla připravena lapačka domácího brankáře.
     
    53:55
    Jacob Trouba dostal parádní přihrávku před branku, do které jen nastavil hokejku. Americký bek ale zamířil jen vedle branky a pokračuje se útokem Devils.
     
    54:39
    New Jersey ale směrem do útoku nic nevymyslelo a píská se jejich další icing. Hra bude pokračovat po pravici Coryho Schneidera, který si dnes připsal devatenáct zákroků.
     
    55:39
    Hra byla následně přerušena u střídačky New Jersey Devils, kde se strhla menší mela a před komerční přestávkou se bude vylučovat. Dvě minuty za hrubost a sekání inkasují Ben Lovejoy a Bryan Little.
     
    56:10
    Hraje se na obou stranách ve čtyřech. Hosté se pokoušeli v útoku něco vymyslet, ale nevyšly střely Seversona ani kličky Taylora Halla.
     
    56:47
    Will Butcher se následně dostal k velice povedené střele, ale Connor Hellebuyck zareagoval a parádním zákrokem vytěsnil střelecký pokus nad branku!
     
    57:20
    V další akci skončil v brance Brett Seney. Hra se přerušuje, pokračovat bude po komerční pauze a vhazovat se bude ve střední třetině. Winnipeg se bude radovat z druhé výhry v řadě.
     
    57:51
    Joey Anderson si i přes těsně bránící clonu najel na pravý kruh a zakončoval. Connor Hellebuyck byl ovšem připraven a kotouč se mu povedlo vyrazit.
     
    58:35
    Probíhají poslední sekundy duelu, po ofsajdu kanadského celku se vhazuje ve střední třetině. Do konce utkání zbývá poslední pětaosmdesát sekund.
     
    59:38
    Za potlesku domácích tribun se dohrává třetí třetina duelu mezi Winnipegem a New Jersey, který končí vítězstvím domácího celku, ten podruhé v řadě vyhraje 5:2.
     
    Konec zápasu.
     
    V Manitobě je dobojováno a dva body zůstávají doma. Jets byli dnes lepším celkem v zakončení a skvěle využívali svoje šance. Mark Scheifele vstřelil při výhře 5:2 dvě branky a přidal jednu asistenci. Ostatní branky kanadského družstva vstřelili Nikolaj Ehlers, Jack Roslovic a Mathieu Perreault. Za hosty pokaždé korigovali Brett Seney a Blake Coleman.

    Střely na branku: 28:36
    Diváci: 15 321
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Mark Scheifele (WPG 2+1
    2. Nikolaj Ehlers (WPG 1+1
    3. Kyle Connor (WPG) 0+1
     
    Pro dnešek je to všechno. Díky za pozornost a dobrou noc, respektive dobré ráno. Někdy zase u NHL na počtěnou. (03:53:35)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Roslovic (Byfuglien), 4. Scheifele (Wheeler, Ehlers), 23. Scheifele (Trouba), 28. Ehlers (Scheifele, Wheeler), 33. Perreault (Connor, Little) – 8. Seney (Bratt, Severson), 24. Coleman (Severson)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Byfuglien, Morrow, T. Myers – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Connor, Little, Perreault – B. Tanev, Lowry, Laine – Petan, Copp, Roslovic.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Vatanen, J. Jakovlev, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Zajac, Palmieri – Ma. Johansson, Hischier, Bratt – Coleman, Seney, J. Anderson – Wood, Boyle, Noesen.

    Rozhodčí: McCauley, St. Pierre – Gawryletz, Murchison

    Diváci: 15 321
    bahis siteleri