Florida – Ottawa 5:1 (kon.) | Washington – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – Vegas 4:1 (kon.)
Winnipeg – New Jersey 5:2 (kon.) | San Jose – Calgary 3:1 (kon.) | Edmonton – Colorado 1:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:2 (2:1, 3:1, 0:0)
New Jersey Devils
Pondělí 12.11.2018, 01:15 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    32:47 Mathieu PERREAULT - 5:2
     
    32:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Již třetí branka domácích v prostřední třetině a hosty to vypadá už velice špatně. Kyle Connor si najel do útoku, kde přihrával na pravý kruh. MATHIEU PERREAULT hned zakončoval a trefil se přímo mezi betony přesouvajícího se Schneidera! Asistence: Kyle Connor a Bryan Little.
    27:54 Nikolaj EHLERS - 4:2
     
    27:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg pokračoval v aktivní kombinaci a měl výhodu. Střelecký pokus z mezikruží skončil na zadním mantinelu a odrazil se k levému kruhu, kde do odkryté branky zakončoval NIKOLAJ EHLERS! Asistence: Mark Scheifele a Blake Wheeler.
    23:45 Blake COLEMAN - 3:2
     
    23:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté ale reagují hodně rychle a opět to tak je jen o jednu branku! BLAKE COLEMAN dostal přihrávku na levou stranu a postupoval k brance. Hostující útočník svižně zakončoval pod víko a domácí jednička nedokázal zareagovat. Asistence: Damon Severson.
    22:58 Mark SCHEIFELE - 3:1
     
    22:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí přežili oslabení a poté hned skórují! Jacob Trouba našel na zadní tyčce naprosto volného MARKA SCHEIFELEHO, jenž zakončoval do prázdné branky a Jets tak opět vedou o dvě branky. Asistence: Jacob Trouba.
    07:15 Brett SENEY - 2:1
     
    07:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se ale střelecký pokus hostů ujal a New Jersey snižuje na rozdíl jediné branky! BRETT SENEY stál dobře mezi kruhy, odkud zakončoval z první, aby se mu následně povedlo vstřelit svou první branku v NHL!
    03:31 Mark SCHEIFELE - 2:0
     
    03:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg pokračuje v rychlém startu a brzy se dočkává druhé branky, toto pro New Jersey není vůbec dobré. Na konci krásné akce byl MARK SCHEIFELE, jenž zblízka prostřelil hostujícího brankáře podruhé. Asistence: Blake Wheeler a Nikolaj Ehlers.
    03:02 Jack ROSLOVIC - 1:0
     
    03:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se následně dostali do první akce a hned se radují z branky! JACK ROSLOVIC se dostal ke špatně vyhozenému kotouči, aby si následně najel před Schneidera a střelou do levé šibenice vstřelil brzkou branku svého celku! Asistence: Dustin Byfuglien.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Roslovic (Byfuglien), 4. Scheifele (Wheeler, Ehlers), 23. Scheifele (Trouba), 28. Ehlers (Scheifele, Wheeler), 33. Perreault (Connor, Little) – 8. Seney (Bratt, Severson), 24. Coleman (Severson)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Byfuglien, Morrow, T. Myers – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Connor, Little, Perreault – B. Tanev, Lowry, Laine – Petan, Copp, Roslovic.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Vatanen, J. Jakovlev, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Zajac, Palmieri – Ma. Johansson, Hischier, Bratt – Coleman, Seney, J. Anderson – Wood, Boyle, Noesen.

    Rozhodčí: McCauley, St. Pierre – Gawryletz, Murchison

    Diváci: 15 321
    thejrc.org